🏴بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحیم🏴
🗓تقویم روز
🌈امروز چهارشنبه :
💠 20 شهریور ماه 1398 هجری شمسی
💠 11 ماه محرم الحرام ۱۴۴۰ هجری قمری
💠 11 سپتامر 2019 سال میلادی
🌴ذکر امروز 100مرتبه :{یَا حیُّ یَاقَیُّوم}
🏴حدیث روز:
{ اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمِّدٍ وَّ آلِ مُحَمَّدٍ وَّ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ} 🕋
مناسبت ها
#عاشورای حسینی
🌴 @laylatolghadrnoor
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
1_66985070.mp3
12.95M
🌸 قُلْ لَوْ كَانَ مَعَهُ آلِهَةٌ كَمَا يَقُولُونَ إِذًا لَابْتَغَوْا إِلَىٰ ذِي الْعَرْشِ سَبِيلًا
🍀 بگو: «اگر آنطورکه میگویند و بهفرض محال، معبودهای دیگری همردیف خدا باشد، حتماً آنها هم دنبال راهی برای تصاحب جهاناند!»
🌸 سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يَقُولُونَ عُلُوًّا كَبِيرًا
🍀 ولی خدا مبرّاست از برچسبهایی که به او میزنند و بینهایت برتر.
🌸 تُسَبِّحُ لَهُ السَّمَاوَاتُ السَّبْعُ وَالْأَرْضُ وَمَنْ فِيهِنَّ ۚ وَإِنْ مِنْ شَيْءٍ إِلَّا يُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ وَلَٰكِنْ لَا تَفْقَهُونَ تَسْبِيحَهُمْ ۗ إِنَّهُ كَانَ حَلِيمًا غَفُورًا
🍀 آسمانهاى هفتگانه و زمین و هرکه در آنهاست، خدا را از هر عیبی بهدور میدانند. همه چیز، با تمام وجود، او را از سرِ سپاس به پاکی یاد میکنند؛ ولی تسبیحشان را نمیفهمید! البته خدا در برابر کوتاهیتان در درک تسبیحشان، بردباری آمرزنده است.
آیات: ۴۲تا ۴۴
#دانشنامه_قرآن
#استاد_رنجبر
#ترجمه و تفسیر سوره اسرا
🔴السلام علیک یا ثارالله. ..
خداوندا بحق دلشکستگان خاندان آقا اباعبدالله درکربلا ؛ مدینه و شام ▪️
ودر این روز چهارشنبه که متعلق به باب الحوائج است که خداوند دعای ملتمسین به بارگاهش را به عجابت برساند
و همه ما را در زمره عزاداران حسینی و از محبین اهل بیت پیغمبر و ائمه ے طاهرین علیه السلام قرار دهد و شفای عاجل دردمندان از مومنین و مومنات را عطا بفرماید. . .
#بحق_الحسین_علیه السّلام⚫️💦💧
#عصرگاهان بخیر. ...
⚫️ @Laylatolghadrnoor
1_57454526.mp3
3.84M
🔴قرائتی سوزناک از زیارت عاشورا
#تقدیم به پیشگاه حضرت آقااباعبدالله الحسین که زیارا عاشورا شرح مصیبت جانکاهش به دست ددمنشان و سفاکان تاریخ هست و!! ؟.. ⚫️💦💧
⚫️ @Laylatolghadrnoor
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مصائب_زینب کبری سلام الله
نماهنگ پرده آخر
#بار الها این_قربانی را قبول بفرما. ..
تصویر سازی های نمادین واقعه عاشورا به همراه ذکر مصائب حضرت زینب سلام الله علیها در عصر عاشورا از زبان رهبر معظم انقلاب
🏴 @laylatolghadrnoor
#دیه_خون امام حسین علیه السلام خود خداوند است.
🏴 @laylatolghadrnoor
🕋 #و_در_آخر_نتیجه_ے_بحث🏴
#نتيجه_بحث_فلسفه_قیام_عاشورا
با اندكي دقّت در اهداف استخراج شده از اين بيانات، ملاحظه ميشود كه امام(ع) علّت و انگيزه قيام خويش را، مبارزه با منكرات فراوان در جامعه اسلامي و تبليغ و ترويج معروف در بين مسلمانان، اعلام ميكنند. بنابراين، فلسفه اصلي و نهايي نهضت حضرت را ميتوان در يك هدف جامع و كلّي يعني «احياي فرهنگ اسلام اصيل و ناب محمدي ـ ص ـ و زدودن زنگارهاي تحريف و بدعت از دين جدّشان» خلاصه كرد. البته حضرت راهكار و ابزار لازم جهت جامه عمل پوشاندن به اين هدف را، در عنصر «امر به معروف و نهي از منكر» ميدانند. از اينرو در وصيّتنامه خود به محمّد بنحنفيه مينويسند: «اريد ان آمر بالمعروف و انهي عن المنكر» و يا (چنان كه گذشت) در زيارتنامههاي مربوط به حضرت آمده است: «... وَ اَمَرْتَ بالمعروف وَ نَهَيْتَ عَن المنكر»
توضيح مطلب آنكه: اگر حضرت علّت حركت خويش را مبارزه با اموري، همچون رواج بدعتها، مخالفت با كتاب خدا و حلال و حرام الهي، نابودي سنّت پيامبر ـ ص ـ ، شيطان محوري و ترك خدا محوري، فساد، ظلم، بيعدالتي و ناامني در جامعه اسلامي، تعطيلي حدود الهي، در انحصار گرفتن و تاراج بيتالمال مسلمانان و ... ميدانست، تمام اين امور حاكي از فراواني و شيوع امري به نام «مُنْكَر» در جامعه اسلامي بود، كه حضرت خود را موظّف به نهي از آن ميدانستند. و نيز اگر اباعبدالله(ع) جامعه اسلامي را به اموري از قبيل: عمل به كتاب خدا و سنّت پيامبر(ص)، احياي مظاهر و نشانههاي حقّ، ايجاد امنيّت، اصلاح و بهبودي وضع امور امّت و مسائلي از اين قبيل، فراميخواند، اين مسأله نشانگر آن است كه امري به نام «معروف» در جامعه از بين رفته يا دست كم در حال نابودي بود. از اينرو اگر حضرت از بيعت با يزيد امتناع كرده و با اين عمل، از يكسو، آمادگي خود را براي شهادت و مقاومت در برابر حكومت يزيد اعلام كرد، و از سوي ديگر، تلاش خود را جهت برانداختن حكومت يزيد و تأسيس حكومت اسلامي، به كار گرفت، در واقع سرباززدن از بيعت، به معناي نهي از منكر، ترويج معروف و اتمام حجّت با مسلمانان در باره حرمت سكوت در برابر بدعتها و جنايات بنياُمَيّه بود و بيعت و يا حتّي سكوت در مقابل چنين حكومتي، افزون بر آن كه ترويج منكر و مبارزه با معروف بود، عذر و بهانهاي نيز براي افراد عادّي در همكاري با حاكمان اُموي ميشد.
به ديگر سخن، آنچه در سيره حسين بنعلي به عنوان امام معصوم، مسلم و غيرقابل ترديد به نظر ميرسد، آن است كه شخصيّتي همانند امام حسين(ع) حاضر نبودند با شخصي همچون يزيد بيعت كرده و حكومت وي را به رسميّت بشناسند، چرا كه حضرت با مشاهده و بررسي عمق انحرافات امّت اسلامي در عصر حكومت معاويه و سپس حكومت يزيد، به اين نتيجه رسيده بودند كه ديگر نميتوان با موعظه و خطبههاي آتشين و سخنرانيهاي تهديدآميز و تحريككننده، انحرافي را كه در مباني اعتقادي و سياسي جامعه اسلامي و نيز در دستگاه خلافت رسوخ كرده، از بين ببرند. بلكه تنها راه درمان و نجات امّت اسلامي، برپايي يك نهضت عميق است كه بازتاب و گستره آن، افزون بر آنكه فرامكاني باشد، فرازماني نيز بوده و در گستره زمان، الگويي براي آزاد مردان تاريخ باشد. البته در مقابل، يزيد كسي نبود كه بدون بيعت گرفتن از امام(ع)، ساكت بنشيند، چرا كه به رسميّت نشناختن حكومت از سوي افرادي همچون حسين بنعلي(ع)، به معناي ردّ مشروعيّت آن و آمادگي براي مبارزه با حكومت بود و يزيد به خوبي به اين موضوع آگاهي داشت.
🕋 @namaz
🏴 @laylatolghadrnoor