فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری رستورانی🍗
مواد لازم :
نمک ۱ ق غ🧂
سس خردل ۱ ق چ
سرکه سفید ۱ ق غ
مرغ ۱۷۰۰ گرمی ۱ عدد🍗
فلفل سیاه ½ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ🧄
پاپریکا ۱ ق چ
شیر ۱ پیمانه🫗».
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نخود_فرنگی_پلو
برنج ٣ پيمانه 🍚
نخود فرنگى ١ پيمانه 🫛
شويد ١ دسته
روغن نصف استكان
سير نصف بوته🧄
زعفران مقداری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تن_ماهی_خونگی
مواد لازم :
ماهي تن(هوور)
روغن زيتون(روغن مايع هم خوبه ولي زيتون سالم تره)
فلفل سياه
فلفل قرمز
سير
ليموسبز
شويد خشك
فلفل سبز
فلفل دلمه
زمان پخت:١:٢۰
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از شیرینی پزون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار طعم #شیرینی_بدون_فر با خمیر خیلی بی دردسر و کم هزینه
مواد لازم:
ماست: ۳ ق غ
تخممرغ: ۲ عدد
شکر: ۱لیوان سرخالی
پودر هل: ۱ق چ
وانیل: نصف ق چ
روغن مایع: ۳/۴پیمانه
آرد سفید قنادی: ۳ لیوان
زعفران: ۱ق غ +یک قاشق آرد
پودر کاکائو: ۱ق غ
پودرلبو: ۱ق غ
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سماق پلو
این مقدار برای یک نفر
گوشت چرخ شده:۱۵۰تا ۲۰۰گرم
برنج:یک پیمانه
پیاز:۱عدد متوسط
ادویه شامل:نمک.فلفل.زردچوبه.جوز هندی به مقدار لازم
سماق:۲قاشق مربا خوری بستگی به ذائقتون میتونید کم زیادش کنید
طرز تهیه:
گوشت پیاز ادویه رو مخلوط کنید ورز بدید بزارید حسابی پخته بشه برنجتونم نیم پز کنید بعد کف قالب زعفرون روغن یه لایه برنج یه لایه سماق کباب باز سماق بعد برنج بزارید ۴۵دقیقه خوب دم بکشه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#ته_دیگ_ماست_تخم_مرغ_زعفرانی
👈دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مرغ_ترکی 😍
3 تکه سینه مرغ(چرخ شده)
1 دسته جعفری تازه خرد شده
1 عدد پیاز
2_3 برش نان خشک(تست یا باگت)
1 عدد تخم مرغ
ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،نعناع خشک،آویشن،زیره،پودر سیر،پودر فلفل قرمز)مقدار طبق ذائقه
1/2 لیوان آب گازدار یا ماءالشعیر
سینه های مرغ را مطابق ویدیو خرد کرده و با دستگاه غذا ساز یا چرخ گوشت،چرخ کنید،سپس در یک کاسه گوشت چرخ شده پیاز و جعفری ریز خرد شده و بقیه مواد را با هم مخلوط کنید،به کوفته ها شکل دهید و روی دستگاه گریل یا تابه نچسب گریل کنید،سپس با سالاد و سبزیجات بخارپز سرو کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پرتقالی
مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#چاپلی_کباب «کتلت مرغ»
مواد لازم
۵۰۰ گرم سینه مرغ چرخ شده
۱ عدد پیاز
۲ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری نعنا
۱ قاشق غذاخوری گشنیز
۱ ق چ فلفل سیاه و قرمز
۱ ق م پودر گشنیز و زیره
۲ ق غ آرد ذرت
۱ ق غ نمک
مراحل
ابتدا پیاز و گوجه فرنگی ها را نگینی ریز خرد میکنیم و به سینه مرغ اضافه کرده
یک عدد تخم مرغ را با چنگال هم زده و نعنا و گشنیز و پودر فلفل و گشنیز و زیره را اضافه کرده
به سینه مرغ اضافه میکنیم آرد ذرت و نمک را افزوده و خوب مخلوط میکنیم
روغن را داغ میکنیم و مایه کتلت را با دست فرم داده و در روغن سرخ میکنیم.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی با چهار طعم مختلف
دسر مخصوص #ماه_رمضان
شکلاتی ، زعفرونی ، نارگیلی ، پسته ای
موادلازم :
شیر : ۵ پیمانه
آرد برنج : ۶ قغ
شکر : ۵ قغ
گلاب : ۵ قغ
وانیل : ۱.۲ قچ ( قابل حذف )
پودر کاکائو ، زعفران دم شده ، پودر نارگیل ، پودر بسته : ۱ قغ سرپر
نکات
🔸به ازای هر یک لیوان شیر یک قغ شکر و گلاب و دو قغ آرد برنج باید اضافه کنید ؛مقدار آرد برنج اینجوریه که مثلا اگر ۲ لیوان شیر دارید باید ۳ قاشق آرد برنج باشه یعنی از تعداد لیوان شیر یک قاشق بیشتر مقدار شکر و گلاب هم باهم برابره
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شله_زرد
براتون دستور یه شله زرد عالی آوردیم الان هم که #ماه_رمضان هست میتونید به راحتی با این دستور شله زرد درست کنید 😍😊
بریم برای دستورش 😍😋
✅مواد لازم: 👇
✨برنج نیمدونه معطر ۲ لیوان
✨شکر ۴ لیوان
✨آب ۱۶ لیوان
✨ کره ۵۰ گرم
✨ زعفران دم کرده غلیظ نصف لیوان
✨ خلال بادام نصف لیوان
✨ عصاره هل یا عرق هل به مقدار دلخواه
✨نمـک یک قاشق چـ
✨ دارچین و خلال پسته برای تزیین
❌ این مقدارمواد به طور متوسط برای ۱۰ نفر مناسبه
✅اصولاً برای شله زرد مجلسی باید مقدار شکر دو برابر برنج باشه و همچنین به ازای هر یک لیوان برنج ۸ لیوان آب لازمه .
✅ تا وقتی برنج کاملاً شکفته و شفته نشده شکر اضافه نکنید.
✅ حتماً زعفران قبل از شکر به برنج اضافه بشه.
✅حتماً آخر پخت حـدود ۲۰ دقیقه با شعله ی کم دم بزارید اینطوری دیگه شله زردتون آب نمیـندازه .
✅اون یه کوچولو نمک بـرای تقویت مزهها لازمه.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا