فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان زنجبیلی
قسمت اول
شکر دو قاشق مرباخوری ۸ گرم
نمک دو قاشق مرباخوری ۸ گرم
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
بهبود دهنده یک قاشق مرباخوری ۵ گرم
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری ۸ گرم
آردحدود۴ لیوان ۵۰۰ گرم
روغن مایع یک سوم لیوان ۵۰ گرم
کره ۲۵ گرم
آب حدود سه چهارم لیوان ۱۵۰ گرم
تخم مرغ دو عدد زرده یکی برای رومال جدا میکنیم
ماست نصف لیوان صد گرم
#نان_زنجبیلی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان زنجبیلی
قسمت دوم
#نان_زنجبیلی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_عربی
مواد لازم🔻
۲ لیوان شیر
یک بسته پودر کافی میکس
۲ ق غ خامه صبحانه یا قنادی
یک بسته پودر کرم کارامل
پودر ژلاتین یک ق غ
بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته
طرز تهیه🔻
اول از همه روی حرارت شیر و پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس رو مخلوط میکنیم ، حل که شد از حرارت ورمیداریم و میزاریم کنی خنک بشه بعد منتقل میکنیم به داخل مخلوط کن،بیسکوییت پتی بور و به ترتیب خامه رو بهش اضافه و میکس میکنیم،و در آخر ژلاتین رو که با نصف لیوان آب بن ماری کردیم بهش اضافه و دوباره میکس میکنیم،حالا مواد رو به داخل قالبی که از قبل چرب کردیم اضافه میکنیم و به مدت ۵ ساعت میزاریم یخچال،وقتی آماده شد از قالب درمیاریم و با انواع شکلات جات تزیینش میکنیم.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک ترد وانیلی🍰😍😋
طرز تهیه:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
1 قاشق مرباخوری وانیل شکری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری سرکه سفید (برای از بین بردن بوی تخم مرغ)
اگر لیمو دارید، یک قاشق چایخوری جایگزین کنید.
(تخم مرغ و شیر باید در دمای اتاق باشد)
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده ی مرغ اصفهانی
مواد لازم برای ۳ نفر:
مخلوط ران و سینه مرغ ۶۰۰ گرم 🍗
دنبه ۵۰ گرم یا کره ۱۰۰ گرم 🧈
پیاز متوسط ۱ عدد 🧅
فلفل کاپی یا دلمهای قرمز ۱ عدد متوسط 🫑
جعفری یک مشت ☘️
نمک ۲ ق چ سر خالی 🧂
فلفل پول بیبر ۱ ق چ 🌶️
.
‼️نکته‼️
میتونید همه مواد رو با هم ۲ بار چرخ کنید و بزارید ۲ ساعت استراحت کنه و بعد به سیخ بکشید.
‼️نکته‼️
حرارت منقل باید متوسط رو به پایین باشه که مغز پخت بشه وگرنه روی کباب خیلی سریع میسوزه.
#کوبیده
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غمبر پلو درسته نه قنبر پلو😍😋
غمبر پلو حکایت از وقتی داره که زمانیکه شخصی عزادار بوده و میخواستن بعد از ۴۰ روز لباس مشکی شو از تنش در بیارن به همراه لباس رنگی و جدیدی که برای عزادار میبردن در کنارش این غذا رو هم درست میکردن و میبردن، علت نامگذاری این غذام، برای همین غم بر پلو بوده!
مواد لازم :
گردو ۶۰ گرم
برنج ۳-۴ پیمانه
گوشت چ.ک ۴۰۰ گرم
آرد نخودچی ۲.۵ ق غ
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
زعفران غلیظ ۳-۴ ق غ
کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
رب انار ملس ۲ ق غ
پیاز متوسط ۲ عدد
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوفالو وینگز خفن با سس مخصوصش 😍😋
مواد لازم برای تهیه بوفالو وینگز :
◗ نیم کیلو بال مرغ
◗ ۲ قاشق غذاخوری آرد
◗ ۱/۴ پیمانه آب
◗ ۱ قاشق غذاخوری روغن
◗ ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
◗ ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
◗ نمک به مقدار لازم
◗ فلفل سیاه و قرمز بستگی به ذائقه شما
◗ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
◗ ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
◗ ۲۵ گرم کره
◗ نصف پیمانه سس کچاپ ساده یا تند
◗ ۱ قاشق غذاخوری عسل
◗ مقداری ساقه پیازچه
◗ ۲ قاشق غذاخوری کنجد
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دندونی 🫕🍜
#آش_دندونی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيك شيفون 🥮🧁🥧
مواد لازم
زرده ;6عدد
سفيده؛7عدد
آرد دو و 1/4;پيمانه
شير؛3/4 پيمانه
روغن؛3/4 پيمانه
بكينگ پودر ؛1ق غ خ
وانيل مقدارى
نمك ؛1پنس
پودر تارتار ؛1ق چ خ(جايگزين ان ابليمو هم ميشه)
طرزتهيه
اول سفيده رو خوب زده و بعد پودر تار تار و دو ق غ خ شكر رو اضافه تا كف و سفيد رنگ بشه (بزاريد يخچال تا مواد ديگه اماده بشه)
حالا در ظرفى جدا زرده و وانيل و بقيه ى شكر رو با همزن برقى زده و بعد شير و روغن هم اضافه ميكنيم
آرد و بگينگ پودر رو كه سه بار الك كردين رو كم كم به مخلوط اضافه و همزده و بعد مخلوط شدن سفيده رو بهش اضافه و با ليسك حالت دورانى مخلوط كرده تا يكدست بشه و در قالب چرب شده و كف قالب رو كه كاغذ روغنى انداختيم رو مواد كيك درونش ريخته و سه دفعه روى زمين كوبيده تا حبابها خارج شده و در فرى كه يك ربع قبل گرم شده به مدت يك ساعت بزاريد بپزه تا زمانى كه به خلال دندان نچسبه
نكته ؛ زمان پخت بستگى به دماى فر داره كه احتمال داره ده دقيقه بيشتر يا كمتر از زمانى كه گفته شده باشه
بعد پخت كامل ؛كيك رو ده دقيقه در فر خاموش شده بزاريد و بعد بيرون اورده و بعد خنك شدن از قالب خارج و روسه پايه گذاشته و كاغذ رو رو جدا
و اماده براى خامه كشى
#کیک_شیفون
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔