هدایت شده از آشپزی آسان
الکی یه عمر رفتیم #کلاس_آشپزی😑🛵
×تو فکر کن یه جایی باشه📱
×هم کلی غذا🥘 و فستفود🍕 و کیک🍩 و دسر🍮 و ترشیجات🍲 رو آموزش بده
×هم #رایگااااااان باشه
×هم کلی نکات خانه داری دراختیارتون بذاره🗞
https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f
📌حالا غیر از این کانال دیگه چی میخواید؟
هدایت شده از آشپزی آسان
اینجا پاتوق خانومهای خوشسلیقه است🧑🍳
https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f
🌽هم واسه صفرکیلومترها آموزش غذاهای خوشمزه داره، هم واسه کهنهکارها ایدههای جدید آورده... بزن رو لینک جوین شو🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برا وقتایی که گشنته😋 ولی وقت نداری
#ساندویچ_فوری🌯🌮🍣
مواد لازم:
سینه ی مرغ🍗
آب💧
پنیر چدار🧀
فلفل دلمه ای 🫑
جعفری🍀
جوانه ی شبدر🌿
ادویهها:
پاپریکا🌶
پودر سیر🧄
فلفل سیاه🌶
نمک🧂
قابل حذفها:پودر کره-پول بیبر🌴
#ساندویچ
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
41.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ ماکارونی دهه پنجاه🌭😋
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_شکم_پر برای ماهی ندوست ها🐟🤩
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_عدس
طرز تهیه:
۱ پیمانه عدس شسته شده
و ۲ عدد سیب زمینی متوسط رو با آب بزارید روی حرارت
اجازه بدید آب عدس کشیده بشه
سیب زمینی نیم پز و خنک رنده کنید
عدس رو پوره کنید
به عدس ۲ عدد تخم مرغ
۳-۴ ق پودر سوخاری
ادویه (زردچوبه،فلفل سیاه پاپریکا)اضافه و مخلوط کنید.
سیب زمینی و نمک هم اضافه کنید کامل ترکیب کنید
دستتون رو خیس کنید و به مواد شکل بدید و داخل روغن دو ظرفش رو سرخ کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک😋
مواد لازم:
خمیر مثلثی یوفکا یا فیلو: ۱۰ ورقه
کلم سفید: ۲۵۰ گرم
هویج: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل کاپیا: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غداخوری
روغن کافی برای سرخ کردن(این روغن از روغن زیتون جداست)
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میکادو
آرد سفید قنادی ۱ و۱/۳ پیمانه
آرد نخودچی ۱ پیمانه سرخالی
کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲/۳پیمانه
پودر کاکائو ۱تا ۲ ق س
شکلات تیره خرد شده ۶۰ گرم
پودر هل ۱ق س
پودر قند ۱پیمانه
نان میکادو ۶ ورق
شکلات سفید یا تلخ برای تزیین به مقدار لازم
آرد سفید را الک کنید وداخل تابه ای بریزید روی حرارت ملاایم گاز بگذارید حدود ۱۵ دقیقه ای تفت دهید تا بوی خامی ارد گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد
سپس آرد نخودچی را روی آن الک کنید
ده دقیقه دیگر تفت دهید پودر کاکائو را بیفزایید کمی مخلوط کنید
آردهای تفت داده شده را یکبار دیگر الک کنید وداخل تابه روی گاز برگردانید
کره وروغن مایع را اضافه کنید خووب هم بزنید تا حلوا یکدست شود
سپس پودر هل وپودر قند الک شده را اضافه کنید
مخلوط کنید ودرنهایت شکلات خرد شده را ریخته
هم بزنید تا حلوا کاملا یکدست و روان شود
مایه میکادو باید موقع ریختن روی نان گرم باشه نه داغ باشه نه سرد
اگر سرد شده باشه لایه ها از هم جدا می شوند واگر خییلی داغ نان میکادو چروک میشه یا شیرینی میکادو نرم خواهد شد پس مایه به غلظت فیلم وگرم
روی یک لایه نان میکادو به مقدار کافی از حلوا ریخته با پالت در همه قسمتها یکنواخت کنید لایه دیگری از نان بگذارید با دست لایه ها را به هم خوب فشار داده و بچسبانید
این روش را به همین ترتیب تکرار کنید
برای حدود ۶ تا ۷ نان
در نهایت روی لایه اخر یک جسم سنگین بگذارید واجازه دهید تا لایه ها خوب بهم بچسبند
اگر داخل یخچال میره بگذارید یخچال، در غیر اینصورت محیط وجای خنک
درنهایت به دلخواه تزیین کنید
وبا کارد اره ای تیز برش بزنید
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی با شیره
#کیک_ارده_شیره
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_برنج_رنگی_مجلسی
یه روش خیلی جالب اوردم که بصورت طبیعی میتونین رنگ بزنین به برنج
اون اخر هم ماهی هست
یه روش دیگه که از قدیم مادر بزرگ ها برای رنگ کردن برنج استفاده میکردن هم این بوده که لبو یا چقندر قرمز رو ورقه های نازک میبریدن و خشک میکردن و پودر میکردن و این پودر هم خیلی ماندگاری طولانی ای داشت هم فوق العاده خوشرنگ
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#قطاب_عسلی 🥟 😋
مواد لازم
۱لیوان شکر
۱/۲لیوان آب
۱ق س گلوکز مایع
۱/۳ لیوان گلاب
۳ ق عسل
زعفران به میزان دلخواه
میزاریم رو حرارت تا شکر آب بشه
بعد قطاب از فر در آوردین همونجور داغ بزارین توشربت چند دقیقه ای بموند .
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔