eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
780 عکس
7هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ترفندی که تو آشپزخونه خیلی به کارتون میاد🤩 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه لک انگشت روی شیشه و آینه نمیمونه😊 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوی شیرموز (ممنوعه)🧋 ✅سرشار از پروتئین‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سالم است که نقش مهمی در افزایش انرژی، بهبود عملکرد جنسی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارند✅ ◀️بستنی ،شیر ◀️گردو ، بادام، پسته ◀️عسل ، موز😎 ◀️پودر دارچین، پودر نارگیل ◀️خرما و کنجد ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹سیرتا پیاز درباری🥘 خوش عطر و طعم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلولی برای تمیز کردن داخل یخچال 💐 ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با تخم مرغ هود آشپزخونت رو برقش بنداز😳😱 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آوردن ژله از بطری بدون استفاده از اب جوش وسشوار خیلی راحت فقط با احتیاط عمل کنید😉 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی خشک قورمه😌 تره 10 دسته جعفری 5 دسته گشنیز 3 دسته شنبلیله 1.5 تا 2 دسته برگ چغندر یا اسفناج 2 دسته روغن مایع کمتر از نصف لیوان فرانسه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
بادمجان مربایی باید قلمی و کوچک باشه که بدون تخم باشه . چون نمیتوان نمک زد که تیزابش خارج بشه آنها را پوست میگیریم و بعد داخل آبجوش چند دقیقه می جوشانیم . اما نباید له شوند. بعد داخل آب کاملا سرد ریخته تا سردبشن . سپس آبکش میکنیم. . . شهد را در قابلمه آماده کرده و هل و چند برش لیموترش ریخته و بادمجانها را داخل آن میریزیم تا بپزه . در آخر دو ق غ آبلیموترش برای اینکه مربا شکرک نزنه رامیریزیم . میتونیم زعفران دم کرده و گردو هم بهش اضافه کنیم که سلیقه ایست . برخی با آب گزر یا هویج بنفش و یا آب چغندر میپزند تا رنگی بشن . . بعضی ها هم از آب آهک برای ترد کردن بادمجان استفاده میکنند که بادمجان ها پس از پخت بسیار شفاف میشن . این مربا رو با پوست و با شکم پر از گردو هم درست میکنند. البته برخی هم از دوشاب برای پختن مربای بادمجان استفاده میکنند . ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔