#كوكوى_كدو_با_پنير
👈دو تا كدوى كوچولو، دو تا هويج كوچولو، دو تا سيب زميني پخته و يا خام را رنده كنين و به سه تا چهار تا تخم مرغ، جعفرى خرد شده و سير له شده مخلوط كنين و در اخر يك فنجون پنير پيتزا، يا موتزارلا و يا چدار رنده شده بهش اضافه كنين، نمك و فلفل يادتون نره ها. و كمي زرد چوبه. تو ماهيتابه و يا فر سرخش كنين.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#بقچه_بادمجان
چنجه گوساله مکزیکی......۱۵۰ گرم
بادمجان قلمی.......۲عدد
گوجه.....۱عدد
رب.....۲قاشق
نمک و فلفل
چنجه طعم دار شده داخل ظرف مناسب فر قرار دهید.حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می بره تا بپزد.داخل یه تابه کمی روغن بریزد،گوجه پوره شده رو اضافه کنید.بعد رب بریزد و ادویه.کمی اب بریزد.تا سس رقیق بشه.بادمجان با پوست به صورت ورقه ای برش بزنید.حدود یک ساعت داخل اب و نمک قرار بدید.تا تلخی بادمجان گرفته بشه.بعد در روغن سرخ کنید.
بادمجان ها رو به شکل بعلاوه روی هم بزارید.از چنجه های پخته شده روی بادمجان بزارید .بادمجان روی هم بیارید با خلال دندون فیکس کنید.داخل سس بزارید.اجازه بدید تا کامل بپزد به جای چنجه آماده میدونید گوشت قلقلی درست کنید.داخل روغن سرخ کنید بعد وسط بادمجان قرار میدیم .
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#بریانی اصفهان یا به قول خود اصفهانی های عزیز #بریونی😍
مواد لازم:
ران و قلوه گاه گوسفندی به همراه دنبه به مقدار لازم
پیاز سه چهار عدد
ادویه:هل، میخک، دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری
آب به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به همراه دنبه و پیاز چهار قارچ شده داخل ظرف ریخته آب سرد را تاجایی بریزید که روی گوشتها را بگیره ادویه ها را اضافه کرده و اجازه دهید گوشت کامل بپزد
سپس گوشتهای پخته شده را از اب گوشت جدا و یکبار چرخ کنید، کمی از اب گوشت را اضافه کرده وخوب ورز بدین و مانند کلیپ به اندازه یک پرتقال بردارید
داخل کفگیر مخصوص بریونی کمی روغن ونعنا خشک و پودر دارچین بریزید و یک طرف را مانند کلیپ سرخ کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوری کابینتهای چرب رو بدون سابیدن زیاد تمیز کنیم؟!
#ترفند_خانه_داری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#کره طبیعی و خانگی😍😇
تو خونه خودت کره سنتی درست کن سالم، تمیز طبیعی
#کره_طبیعی
#کره_خونگی
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
30.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_ردولوت 😋😍
اول ویدیو اشتباه میگم🤦♀️🤦♀️منظورم سرکه هست با ماست ترکیب میشه
اصلاح میکنم👇
موقع اضافه کردن تخم مرغها هم هر کدوم رو ۳ الی ۴ دقیقه هم میزنیم
موادلازم برای کیک ردولوت:
آرد:۳۴۵گرم
شکر(برای درست کردن کیک و شیرینی از شکر دانه ریز استفاده میشود):۲۸۰گرم
کره به دمای محیط رسیده:۱۷۰گرم
تخم مرغ:۲عدد(بزرگ)
جوش شیرین:۱ق چ
بکینگ پودر:۱/۵ق چ
ماست:۲۱۰گرم
روغن:۵۰گرم
سرکه سفید:۱ق غ
پودرکاکائو:۱ق غ
رنگ قرمز خوراکی:۲ق چ
وانیل:۱/۲ق چ
نمک:یک پینچ
🔴مواد خشک را حتما چند بار الک کنید
🔴این مقدار مواد برای قالب بیست سانت تا ۲۵ سانت مناسب هست که درقالب های کوچکتر از۲۵سانت ارتفاع کیک بیشتر میشود
🔴رنگ خوراکی ترجیحا مارک فو یا شفمستر یا رنگ های ترک یا خارجی استفاده کنید
موادلازم برای کرمچیز:
خامه قنادی:۴۵۰گرم
پنیرخامه ای:۱۷۰گرم
پودرقند:۴۰گرم
🔴این کرم پنیری برای کیک قالب ۲۵ و سه لایه هست .
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#غذای_فوری👩🍳
🔻مواد لازم کرپ👇🏻
تخم مرغ : ۲ عدد
شیر : ۱ لیوان
آرد : ۱ لیوان سرخالی
جعفری خرد شده : ۲ الی ۳ ق غ خ
نمک و فلفل : به میزان لازم
🔻مواد میانیش👇🏻
گوشت چرخ شده
پیاز
نمک ،زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا و آویشن
سس کچاپ
فلفل دلمه و قارچ (اختیاری)
پنیر پیتزا
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_گندم
مواد لازم:
_ ۵۰۰ گرم گندم پوست کنده
_اب دو الی دو و نیم لیتر
_ ۵۰۰ گرم گوشت گردن
(اگر گوشت لخم استفاده میکنید سیصد چهارصد گرم کافیه)
_پیاز دو عدد
_کمی چوب دارچین
_کمی زردچوبه
_کره ۵۰ گرم
_نمک ۱ قاشق مربا خوری
🌸
طرز تهیه:
ابتدا گندم رو چند بار بشورید،
بعد به مدت ۱۲ ساعت خیس بدید تا حجیم بشه.
بعد تو قابلمه با حدودا دو و نیم لیتر آب بذارید با حرارت ملایم بپزه تا شکفته بشه بعد با گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگه بزنید تا پوره بشه. اگر غلظتش خیلی سفت بود یا گندم ها نرم نشده بودن میتونید آبجوش اضافه کنید بهش.
گوشت رو با پیاز و چوب دارچین و کمی زردچوبه و آبجوش بذارید تا بپزه و نرم بشه.
بعد گوشت رو ریش ریش کنید.
کمی با گوشتکوب بکوبید و به گندم پوره شدن اضافه کنید.
آب گوشت هم به حلیم اضافه کنید خیلی خوشمزه تر میکنه.
(گوشت گردن باعث کشدارشدن حلیم میشه اما اگر ندارید از گوشت لخم هم میشه استفاده کرد)
در آخر کره و نمک هم اضافه و با حرارت ملایم یک ساعت بذارید تا جا بیفته.
هر چند دقیقه هم بزنید که ته نگیره.
در آخر حلیم شما آماده است
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
یه کانال کاملا زنونه ویژه باسلیقه ها
👩🦰🧑🏻👱♀👩🏻🦱😍 هرچیزی که #زن_ایرانی بهش نیاز داره 😍 #خانه داری🏡 و خانم خونه 🏠بودن #مهارت ♨️ میخواد✌️ 🌸با این #کانال به هیچ کانال دیگه ای نیاز نداری چون همه چیز #اینجاست 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb تو این گرونی ترفندهای اینجا به کارت میاد 🤩🥳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوری کابینتهای چرب رو بدون سابیدن زیاد تمیز کنیم؟!
#ترفند_خانه_داری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔