هدایت شده از آشپزی آسان
25.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کالباس_خونگی با بطری نوشابه😍
🥣مواد لازم :
سینه مرغ ۸۰۰ گرم
هویج ۲ عدد🥕
قارچ ۵ عدد🍄
فلفل دلمه ۱ عدد🫑
پیاز ۱ عدد🧅
سیر ۳ حبه🧄
چوب دارچین ۱ عدد
پودر ژلاتین ۳ ق غ
ادویه دودی
زردچوبه
پولبیبر
پودر سیر
پودر آویشن
فلفل سیاه
فلفل قرمز 🌶
گلپر
کاری
نمک🧂
#آشپزی
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
☄امسال یـــــــــلدا کــــ🌪ــــولاک بپا کن😍😅
همین یلدا با سلیقت یه میز #پرچمی و خوشگلی بچین که هر زن و شوهری اومدن خونت بینشون جنگ بپا شه و بگن ببیننننننن سلیقشووووو😶😂
منم اولا دیگه خیلی بخودم فشار میاوردم ژله تو پیاله درست میکردم و پودر کیک میخریدم🤨 اینجا هنرمندم کرده🥰👇
https://eitaa.com/joinchat/3273195588Cc59e26c2d1
🍉🥝🍉🥝🍉🥝🍉🥝
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از ☆هنر آشپزی و خانه داری☆
#ترفند_آشپزی🍴
🔸دم كردن زعفران
ابتدا زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر میکنم.
♦️یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی میریزم و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش میریزیم و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ میندازیم تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه .
بعدش این زعفرون دم کرده ی غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه .
و بعد هر وقت خواستین کمی از روی اون بر میدارم . دوباره مابقی رو فریز میکنیم .
#آشپزی
🍔 هنر آشپزی و خانه داری 🍔
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi