هدایت شده از آشپزی آسان
🛑بهترین ترفندهای خانه داری که اگه بلد باشی خانه داری برات شیرینتره
حالا چندتاش تو این پست من بهتون میگم😊☺️
🪴دیدید قابلمه آلومینیوم چه زود کدر میشه برای جلوگیری از کدری قابلمه پوست سیب را به مدت سی دقیقه در قابلمه بجوشانید
🪴اگه باتلفن حرف زدی و غذا سوخت برای تمیز کردن ظرفش آب گرم نمک و مقداری سرکه بریز بزار بجوشه تا ظرف کاملا پاک بشه
🪴خش های ظرف شیشه ای رو باخمیر دندون صیقل بدید و از بین ببرید
🪴برای تمیز کردن ظروف مسی روی ظرف سرکه بریزید ونمک ظرفتون مثل روز اول برق میزنه
🪴شمام اگه ترفند خانه داری بلدی تو کامنت بهم بگو
#ترفند_خانه_داری
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
هدایت شده از آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ینی هر زنی اومد این کانال دیگه نشد جمش کرد از ادعا !!!!😳😂
بسکه لامصب #آشپزی رو قورت داده این کانال😍
آموزش #سنبوسه و#بَس_بسه عربی😋🥐
۲۰ مدل غذا نونی #رولتی خوشمزه🌯
#پیتزای پفکی با نون لواش😍🍕
بیخودی نیست خانمای این کانال مَنم مَنم میکنن😁 بیا آموزشاشو بردار😉👇
https://eitaa.com/joinchat/3273195588Cc59e26c2d1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از آشپزی و خانه داری بانو 🛍🍨🥙
* #فلافل اصل آبادان🧆🤤😍👌*
که تو عمرت نخوردی…✅
اگر این نکات و رعایت کنی بهت قول میدم فلافل اصل آبادانی و خودت تو خونه راحت درست میکنی💯
💯فلافل اصل فقط و فقط همین مواد و داره و نون باگت خیس خورده و یا سیب زمینی و یا جعفری نداره دقیقا همین ترکیبه 💯
*مواد لازم:*
۲لیوان نخود
۱عدد پیاز متوسط
۴حبه سیر
ادویه آماده فلافل، دارچین، فلفل سیاه از هر کدام ۲ ق چ
بکینگ پودر ۱ق غ
کنجد به مقدار دلخواه
❌آب یخ نصف لیوان (ولی کم کم میریزیم و میکس میکنیم که شل نشه)❌
❌نخود رو ۲۴ ساعت خیس کنید حتما وچندین بار آبش و عوض کنید❌
نیاز نیست چرخ گوشت باشه با غذا ساز درست کنید راحت نرم میشه💯
❌حتما حتما بزارید مواد۳-۵ساعت و یا حتی ۱ روز تو یخچال بمونه تا بکینگ پودرعمل بیاد وگرنه فلافل وا میره❌
❌حرارت روغن کم باشه و به مدت ۱۰دقیقه بزارید روغن داغ داغ بشه❌
و در آخر یک طرف که کامل سرخ شد برگردونید💯
#آشپزی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ترفند دیگه پفیلا تون نمی سوزه و همه شونم باز میشن😍
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک زعفران و انار
مخصوص #شب_یلدا
مواد لازم
بیسکویت پتی پور ۲ بسته
کره ۱۰۰گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ فنجان
آرد ۱ ق غ
آبلیمو ۱ ق غ
زعفران دم کرده ۳ ق غ
خامه ترش نصف بسته
وانیل
برای سس روی چیز کیک
خامه ۱ بسته
شیرعسل ۱/۴بسته
زعفران ۱ ق غ
بیسکویت رو پودر کرده وبا کره مخلوط میکنیم و ودر ته قالب خوب فشرده میکنیم خامه وشکر رو باهم می زنیم وبعد خامه ترش وتخم مرغ و وانیل و زعفران وآرد وآبلیمو رو اضافه کرده وخوب هم می زنیم وروی بیسکویت اضافه میکنیم ودر فر با درجه حرارت۱۴۰ وبه مدت یک ساعت قرار میدیم باید قالب رو در یک ظرف بزرگتر از قالب که درونش آب ریختیم قرار میدیم.
بعد یک ساعت پخت باید یک ساعت در فر رو باز بزاریم وبعد از یک ساعت قالب رو درمیاریم و بعد اینکه کاملا خنک شد یک شبانه روز در یخچال قرار میدیم برای تهیه سس روی چیز کیک هم خامه وشیرعسل و زعفران رو باهم مخلوط کرده و موقع سرو روی چیز کیک می ریزیم و با دانه های انار و گل محمدی و خلال پسته تزیین میکنیم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از شیرینی پزون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای شب #یلدا هم حرف نداره
حتما درست کنید دوست جونیا😍👍
#لوکوم_انار
آب انار : 3 لیوان.
پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ
شکر : 100 گرم.
وانیل : 1/4 ق چ.
کره : 1 ق غ.
پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه.
طرز تهیه :
ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان میدهیم من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم.
نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنید
#شیرینی
👈 شیرینی پزون 👉
کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از شیرینی پزون
| ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄|
گروه گرم و صمیمی ویژه خانوما
https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd
|_____________|
\ /
\(◕‿◕)/
| : |
| : |
| |
_| |_