فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست دارید شیرینی گردو بازاری درست کنید 🤩🤩
میخوام تمام فوت و فنشو بهتون یاد بدم 😍
یک لیوان پر مغز گردو آسیاب کنید
۲۰۰ گرم شکر
یک قاشق چایخوری پودر کاکائو
۱۰۰ گرم کیک شکلاتی
۳ عدد سفیده تخم مرغ
باهم میکس کنید
بریزید داخل تابه
روی حرارت ملایم ۸ تا ۱۰ دقیقه مدام هم بزنید
به این حالت که رسید
زیر گاز رو خاموش کنید بذارید سرد بشه
۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و هم بزنید
در آخر یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
مواد رو بریزید داخل قیف که ماسوره سر صاف گذاشتید
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و از مواد پایپ کنید
دستتون رو کمی چرب کنید و روی شیرینی ها بزنید تا صاف بشه
بذارین داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
شیرینی ها رو از فر درآوردیم
مقداری عسل رقیق شده و پودر پسته بریزید
من شیرینی ها را توی ۲ سایز درست کرد.
🍩 #شیرینی_گردویی😍
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥛 #شیر_عسلی خونگی 🍶😋
🔹مواد لازم:
شیر ۳ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
کره ۴۰ گرم
🔹طرز تهیه:
شیر و شکر را روی حرارت ملایم بذارید و مداوم هم بزنید تا شیر تبخیر بشه و ❌مراقب باشین شیر نجوشه
وقتی حجم شیر نصف شد کره را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا کره به خورد شیر بره و درآخر از صافی رد کنید و تو ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
🍩 #شیر_عسل😍
🌸 #کلیپ
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
48.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#💕 آموزش کُبه عربی
برنج دو پیمانه
آب ۴ پیمانه
سیب زمینی درشت یک عدد
پیاز متوسط دو عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
رب گوجه یک ق غ
زرشک دو ق غ
گشنیز و جعفری خرد شده دو ق غ
ادویه جات شامل
نمک فلفل سیاه زردچوبه پاپریکا پودر سیر و گرد لیموعمانی
این کبه رو عربها توی مراسمات محرم و اربعین درست میکنن و پخش میکنن
بجای گوشت از سویا هم میشه استفاده کرد.
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕آموزش رول خرماوپسته
میتونید از هر مغزی جاتی استفاده کنید قطر رول هم ب خودتون بستگی داره میتونید سایزش رو بیشتر کنید ک رولها کوچکیتر باشه و تعداد بیشتری ازش داشته باشید
داخل یخچال فریزر و ظرف در بسته ماندگاریشم بالاست برا مهمونیا درست کنید و حسابی باهاش دلبری کنید😍
یک لیوان پسته +دو ق شیره خرما +دو ق عسل کمی حرارت داده رو سلفون چرب یا کاغذ روغنی۲۵*۳۰ چرب شده باز کرده و رول کنید بزارید یخچال خودشو بگیره
۳۰عدد خرما با ۲ق کره کمی پودر هل حرارت بدید ک نرم شه روی کاغذ روغنی چرب شده ۲۵*۳۰باز کنید بزارید یخچال
۱لیوان شعریه( میتونید حذف کنید کلا این قسمت رو) +۲ق کره کمی تفت ک نرم شه روی یه طرف خرما پخش کنید
تو تابه ۱لیوان پودر نارگیل + یک سوم ل شیر عسلی تغلیظ شده (یا عسل) + ۲ق کره حرارت بدید مرتب هم زده چون نارگیل سریع میسوزه
روی طرف دیگه خرما بزارید فشار بدید ک بهشم بچسبن
حالا پسته رو روی طرف نارگیلی گذاشته محکم و سفت رول کنید ک لایه ها بهم بچسبن بزارید شب تا صبح داخل یخچال خودشو میگیره یا یک ساعت بزارید داخل یخچال فریزر بعد برش بزنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_فسنجون😍😋
مواد لازم برای خورش ۴ الی ۵ نفره
فیله مرغ ۸ عدد
زرد چوبه نصف قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
گردو آسیاب ۵ قاشق غذا خوری
اب یخ ۴ لیوان
رب انار ۱ ونیم قاشق غذا خوری
پوره انار ترش (سلیقه ای )نوک قاشق غذا خوری
زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
یخ ۱ تیکه
شکر ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
پخت زعفرون بین ۴ الی ۶ ساعت زمان میبره ،من ۵ ساعته میپزم
بعد اضافه کردن رب انار و اولین جوش ،مرغ و اضافه میکنم و ۳ ساعت رو حرارت سوزنی میزارم،بعد زعفرون و یخ و شکر و میریزم و دوباره ۲ ساعت میره رو حرارت سوزنی ۱۰ دقیقه اخرم در ظرف و بردارید
💜🦋💜🦋💜🦋
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
30.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم
✅مواد لازم:
گندم پوست کنده ۵۰۰گرم
گوشت گردن گوسفندی ۴۰۰گرم
آب برای پخت گندم یک و نیم لیتر
پیاز دو عدد
چوب دارچین
کره ۵۰گرم
❗️نکات مهم:
اگه گوشت رو با دستگاه میکس کنید به هیچ عنوان هلیم شما کشدار نمیشه. چون شما بافت ریشه ای گوشت رو از بین میبرید. ولی میتونید گندم هارو اول با دستگاه میکس کنید بعد از صافی رد کنید که پوست گندم ها داخل هلیم نره و زیر دندون نیاد.
⛔️گندم ها رو به خوبی بشورید و بهتره حدود ۱۲ساعت خیس بخوه. بعد با یک و نیم لیتر اب بزارید بپزه.
❎به جای گردن میتونید از گوشت بدون استخوان هم استفاده کنید در اون صورت حدود ۳۰۰گرم گوشت کافیه.
به جای گوشت میتونید از بوقلمون یا مرغ هم استفاده کنید.
⭕️گندم من حدود ۲ ساعت روی حرارت ملایم با درب نیمه باز پخت تا حسابی لعاب انداخت. گندم هارو هر بیست دقیقه تا نیم ساعت هم بزنید تا ته نگیره.
مقدار ابی مورد نیاز برای گوشت به قدری باشه تا روی گوشت رو بگیره کافیه.
✅من به گوشت هم اواخر پخت کمی نمک اضافه کردم و بعد یک ربع از ریختن نمک خاموشش کردم
بعد از اضافه کردن گوشت کوبیده شده به گندم ها من حدود یک و نیم لیوان از اب گوشت به هلیمم اضافه کردم. ممکنه برای شما به اب گوشت کمتر یا اب گوشت بیشتری نیاز داشته باشه
❌مرحله اخر،بعد از اضافه کردن گوشت کوبیده شده به گندم و تنظیم غلظت حلیم، کره و کمی نمک اضافه کنید و حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه دیگه روی شعله ملایم بزارید تا حسابی جا بیوفته و هر پنج دقیقه همبزنید تا ته نگیره.
هلیم بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشه، به این نکته هم توجه کنید.
#هریس
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔