eitaa logo
لقمه 🌯
4.5هزار دنبال‌کننده
732 عکس
8.3هزار ویدیو
3 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام به همراهان محترم 🍀🌼 جمعه تون بخیر 🕊 ┈••✾•🍀🌼🍀•✾••┈ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر طالبی سلااام دوستان ❤ عزیزانی که به طالبی وعسل حساسیت دارند شکر رو جایگزین کنن نوشیدنی سالم و خوشمزه ترکیب شیر وطالبی میخواید خوشمزه تر باشه از بستنی وانیلی استفاده کنید. خیلیا خامه میریزن راستش با خامه امتحان نکردم نمیدونم خوشمزه میشه یا نه عزیزانی که امتحان کردن کامنت بزارن 🤩 این مقدار پنج ویا شش لیوان طالبی متوسط یک عدد شیر یک تا یک ونیم لیوان بستنی سنتی وانیلی دو اسکوپ پر گلاب دو الی سه قاشق شکر سه قاشق عزیزانی که شیرین دوست ندارن میتونید شکر رو حذف کنید طالبی رو پوست بگیرید خرد کنید حدود یک الی یکساعت ونیم بزارید داخل فریزیر شیر هم بزارید داخل فریزیر اما نبنده همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید آنقدر بزنید تا یکدست بشه عزیزان من ابتدا یک لیوان شیر ریختم اگه دیدید شیر طالبی غلیظه کم کم نصف دیگه لیوان بزنید. اگه طالبی بره داخل فریزیر یخ لازم نداره اینجوری خوشمزه تره یخ کمی بی مزش میکنه. بریزید تو لیوان سرو ونوش جان کنید اینجا یک اسکوپ بستنی بریزید دیگه نور علی نور 😋 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمپوت آلبالو مواد لازم: آلبالو ۲ کیلو شکر ۵۰۰ گرم آب ۴ لیوان ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت مرغ این رولت مرغ مخصوص مهمونیه😍انقدر که ظاهرش مجلسیه👌🏻 مواد لازم: سینه مرغ چرخ شده ۶۰۰گرم یا سینه کامل یک مرغ ادویه مرغ زعفرونی یک ق چ خ نمک به مقدار لازم پیاز رنده شده نصف لیوان زرشک نصف لیوان کره ۵۰ گرم شکر ۱ ق غ خ آرد سوخاری ۲ ق غ خ خلال پسته و بادوم هر کدوم ۲ ق غ خ آب لیمو ترش ۱ ق غ خ کره ذوب شده ۲ ق غ خ زعفران دم شده ۲ ق غ خ طرز تهیه سینه مرغ و ادویه و نمک و پیاز باهم مخلوط میکنیم.روی یه فویل رو با کمی روغن مایع چرب و پودر سوخاری میپاشیم مواد مرغی روش پهن میکنیم.زرشک و خلال پسته و بادوم و شکر و کره باهم مخلوط روی حرارت قرار و کمی تفت میدیم و روی مواد مرغی میریزیم و به صورتی که توی فیلم میبینید رول میکنیم.بعد هم داخل سینی فر گذاشته و اطرافش یک لیوان آب میریزم.داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدیم و بعد از فر بیرون میاریم و روش رو با ترکیب کره و زعفرون و آبلیمو رومال میکنیم و مجدد ۵ دقیقه داخل فر میذاریم تا روش گریل بشه.اگر خواستین میتونید برای کنارش با ترکیب پیاز داغ و رب و ادویه و عصاره مرغ سس درست کنید.این مدل رولت رو ، روی گاز و داخل تابه هم میتونید سرخ کنید. حتما با چاقوی اره ای برش بدین.    ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطاب ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
19.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ آموزش کیک باقلوا ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل😍😋 پودر جوز هندی نصف واحد فلفل سیاه یک واحد پودر انبه ۱ واحد پودر تخم گشنیز نصف واحد زیره سیاه نصف واحد زردچوبه یک واحد بیکینگ‌پودر نصف واحد نمک ۳ واحد من برای ۱،۵ لیوان نخود خام یک سیب زمینی متوسط و یک پیاز متوسط و ۲ حبه سیر و حدود ۵۰ گرم جعفری تازه استفاده کردم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر عسلی بدون شیر خشک شیر ۲ لیوان شکر نصف لیوان کره ۲۵ گرم یک ظرف و تابه بزرگی رو انتخاب کردم . حرارت ملایم رو به کم باشه . چون این فرآیند تهیه شیرعسلی کمی زمان بر هست هر چه قدر ظرف بزرگتر و سطح اش بیشتر باشه این راحت تر تبخیر میشه و به غلظت می رسه . شیر و شکر رو روی حرارت قرار دادم . مدام هم زدن رو ادامه دادم به هیج عنوان نباید بجوشه و گرنه شکرک می زنه و ته می گیره .من هر یکی دو دقیقه هم می زدم و توحه می کردم که اصلا ته نگیره و نجوشه ، ممکنه خیلی ریز جوش بزنه ایراد نداره اما نباید جوش زیاد بزنه . مرحله تبخیر کمی طولانی هست . من ظرفی که انتخاب کردم وسیع بود و برای من نزدیک یک ساعت کمی کمتر زمان برد حتی مممکنه تا دو ساعت هم زمان ببره .حرارت رو زیاد نکنید اصلا و با حوصله انجام بدید . آخر که غلیظ شد ،کره رو اضافه کردم . میزان غلظت سلیقه ای هستش . نکات تکمیلی : من با این میزان نزدیک ۲۰۰ گرم شیر عسلی به دست آوردم . شیر عسلی غلیظ حدودا دو هفته توی ظرف درب بسته در یخچال قابل نگه داری هست . شیر عسلی بعد از سرد شدن سفت تر میشه . مواظب باشید که ته نگیره ، اگر ته گرفت ظرفتون رو عوض کنید. غلظت شیر عسلی بسته به علاقه و سلیقه شما دارد اما حواستون باشه خیلی هم غلیظ نشه چون بعدش دیگه سرد بشه سفت تر میشه و اگر خیلی سفت شد می تونین کمی اب جوش بریزید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی با شیر خشک شکر 1 پیمانه شیر 1 لیتر شیرخشک 1 پیمانه کره 60 گرم اضافه کردن شیرخشک باعث طعم بهتر شیرعسلی میشه ولی قابل حذفه میتونید از شیرخشک نیدو استفاده کنید یا از لوازم قنادی شیرخشک تهیه کنید فقط دقت کنید شیرخشک دو نمونه هست...مدلی رو از لوازم قنادی بخرید که بدون نمکه شیرخشک بچه ها مناسب نیست بین 1 تا 1 و نیم ساعت زمان لازمه تا با حرارت ملایم شیرعسلی قوام پیدا کنه حرارت کاملا ملایم باشه و شیر نباید به هیچ عنوان بجوشه...اگه حرارت زیاد باشه شیرعسلی شکرک میزنه باید مدام هم بزنید وگرنه ته میگیره اگه ته گرفت باید قابلمه رو عوض کنید بعد از اینکه قوام پیدا کرد حرارت رو خاموش کنید و بلافاصله در شیشه بریزید صبر کنید تا داخل شیشه کاملا خنک بشه بعد در شیشه رو ببندید و در یخچال برای 1 ماه به راحتی قابل نگهداریه دقت کنید شیرعسلی بعد از اینکه سرد میشه سفت و غلیظ تر میشه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پفکی گردویی زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند نصف لیوان گردو نصف لیوان وانیل کمی آرد ۱ ق‌م زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید... حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه، نووووووش جان ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو بادمجان یک کیلو بادمجان رو پوست بگیرین و رنده کنید فلفل سیاه و زرد چوبه ، دو حبه سیر رنده شده ، یک پیاز رنده و آبگیری شده ، و دو عدد تخم مرغ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکر...... یک و نیم پیمانه روغن...... یک پیمانه آرد..... 2 پیمانه شیر یک و نیم پیمانه تخم مرغ ......3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل......نوک چاقو پودر کاکائو .....50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔