eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
747 عکس
6.9هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام به همراهان عزیز 🌿🌹 دوشنبه تون بخیر 🕊 ┈••✾•🌿🌹🌿•✾••┈ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سیب زمینی 🥔🍳 ۳ تا سیب زمینی ۳ تا تخم‌مرغ ۱ دونه پیاز کوچولو نمک و زردچوبه و دارچین ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت جعفری 🍳 اول با سه تا تخم مرغ، یه تخم مرغ همزده درست می کنیم و بهش کمی جعفری ساطوری میزنیم. بعد دو تا نون لواش رو هم اندازه ی هم میبریم و همینجوری که توی فیلم میبینین، یه تابه ی بزرگ‌ رو روی گاز می ذاریم. یه نون لواش، کمی موزارلا (من از نوع کم چرب استفاده کردم) کمی جعفری خرد شده، تخم مرغ هم زده، مجدد پنیر و جعفری میریزیم و تکه ی دوم‌نون رو روش میذاریم و با کف دست خوب فشار میدیم تا تکه ها بهم بچسبن. دو تا سه دقیقه بعد، نون رو برمیگردونیم تا اون طرف هم برشته بشه. اگر امکانش براتون هست همون لحظه فلفل سیاه رو آسیاب کنین. فرقش مثل زمین و آسمونه.اگر هم فلفل ساب دارین که چه بهتر. زرده رو توی آخرین مرحله با سفیده هم بزنین و کم تر از بیست ثانیه بعد از روی حرارت برش دارین. طعم تخم مرغ همزده اتون به مراتب دلچسب تر خواهد بود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه ماهیتابه‌ای مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد: روغن: ۳ قاشق غذا‌خوری پیاز: ۲ عدد فلفل دلمه: ۱ عدد فیله مرغ: ۶ تکه رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری نمک: ۱ قاشق جای‌خوری تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز: نصف قاشق چای‌خوری قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم) پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه . تفت پیاز: ۳ دقیقه تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید. در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره. قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس. این خوراک با نون باگت هم عالیه. امیدوارم که لذت ببرید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت گردنی مخصوص مشهدی گردن گوسفندی :یک عدد ۴۰۰ گرمی  پیاز بزرگ : یک عدد سیر :سه حبه زردچوبه:یک قاشق مربا خوری ادویه گوشت :یک قاشق مربا خوری برگ بو :دو عدد نمک :یک قاشق مربا خوری روغن :به میزان لازم نکته ❗️ اگر تعداد گردن ها بالا رفت ، ممکنه حتی نیازی به آب هم نداشته باشید. اگر به هر دلیلی آب گردن تموم شد و هنوز سفت بود ، آب جوش بهش اضافه کنید. مشکلی نداره ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد الويه مواد لازم سس مايونز ٦قاشق غذا خوردي ماست ٢ قاشق غذا خوري سيب زميني ٦عدد متوسط آب پز و رنده شده تخم مرغ آب پز ٥ عدد كنسرو نخود فرنگي سينه مرغ آب پز و ريش ريش شده هويج متوسط آب پز و رنده شده خيارشور خرد شده ١ ليوان جعفري و پيازچه خرد شده( اختياري) ادويه: نمك، فلفل سياه، آويشن، پودر گشنيز، پودر سير ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی زبان شکر ۱ پیمانه آب ۱ لیوان گلاب ۴ قاشق غذا خوری زعفران ۴ قاشق غذا خوری پسته ‌ و پودر نارگیل خمیر هزار لا کاپو ۲ عدد کره ۱۰ گرم برای پخت شیرینی زبان، فر رو‌از قبل گرم کنید و بعد فر رو دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنین برای پخت این شیرینی همونطوری که توی ویدیو توضیح دادم اول دما رو از پایین بدین و ۱۰ دقیقه هم شعله بالا یا گریل رو روشن کنین ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
سلام به همراهان عزیز 🌱🌻 سه شنبه تون بخیر 🕊 ┈••✾•🌱🌻🌱•✾••┈ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمرو این مدلی غذا بده به کوچولوهات 😍 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمرو رو جدید و متفاوت بپز 😍 5 تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری آویشن نصف از قاشق چای خوری چیلی نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود ٢٠ ورقه ژامبون پنير خامه اي ٣٠٠ گرم زيتون نصف پيمانه گردو ٥ عدد خيار شور ٢ عدد فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد فلفل سياه نصف قاشق چ خ زيره ١ قاشق چ خ نان تست ١٤ ورقه روغن زيتون ٤ قاشق غ خ كره ١٠ گرم براي سرخ كردن نون و با روغن زيتون تست كنيد تا خشك بشه و بزاريد كنار،مواد كه گفتمو كاملا هم بزنيد،يكم از مواد رو داخل رول ژامبون و بقيش رو كف نون بماليدحالا هم ميتونيد رول رو تفت بدين هم سرد سرو كنيد ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مدرن مواد برای لایه سفید: شیر 1 لیتر دو قاشق غذاخوری آرد نول (30 گرم) دو قاشق غذاخوری نشاسته (35 گرم) یک فنجان شکر (180 گرم) یک عدد زرده تخم مرغ یک فنجان خامه یک سوم قاشق چایخوری وانیل مواد لازم برای لایه شکلاتی: 100 گرم شکلات تلخ برای لایه بیسکوییتی: یک بسته بیسکویت موز طرزتهیه: آرد، نشاسته، شکر، زرده تخم مرغ رو باهم مخلوط میکنیم و‌تو قابلمه میریزیم و رو حرارت کم میذاریم و شیر را کم کم بهش اضافه میکنیم و همزمان هم میزنیم تا گوله نشه، به هم زدن پودینگ ادامه میدیم تا به نقطه جوش برسه،وقتی به قل زدن رسید وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه بعد از رو حرارت برمیداریمش،حالا به مدت 5 الی 10 دقیقه میذاریم تا خنک شه، بعد خامه رو بهش اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید،سپس نیمی مواد رو جدا کرده و شکلات خورد شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتا آب بشه، اگر شکلات ها را ریز خورد کرده و اضافه کنید تو حرارت خودش ذوب میشه، بیسکوییتارو هم پودر کنید، ظرف مناسب بردارید و لایه اول از مواد سفید بریزید و روشو کمی پودر بیسکوییت و چندتا موز حلقه شده بریزید و بعد از مواد شکلاتی بریزید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ساده آرد:۸ ق غ شکر:۶ ق غ تخم مرغ:۲ عدد ماست :۴ ق غ سرپر(یا شیر ۱/۳ لیوان) وانیل:نوک ق چ بکینگ پودر:۱ ق چ روغن مایع:۱/۴ لیوان ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه خشک 🍅🍅🍅 گوجه های رسیده رو بعد از شستن خشک میکنیم قسمت گل گوجه رو خارج میکنیم بصورت افقی سه یا چهار تا برش میزنیم و روی پارچه زیر نور آفتاب میچینیم روش نمک میپاشیم و میذاریم خشک بشن دوروز بعد پشت و روشون میکنیم بعد از خشک شدن داخل کیسه پارچه ای یا پلاستیکی داخل یخچال یا فریزر نگه میداریم میتونید گوجه های خشک شده رو داخل آسیاب پودر کنید و داخل خیلی غذاها میشه استفاده کرد ورقه های خشک شده گوجه رو داخل غذاهای ربی مثل ابگوشت انواع خورشت لوبیا پلو لابلای دلمه و .... استفاده میکنیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کال جوش خيلي ساده و خوشمزست، در ضمن حرارت درونی رو افزايش میده و برای کمبود کلسیم و فسفر بدن مناسبه، طبیعتش گرمه و برای افراد بامزاج بلغمی خيلي مناسبه 😍 از لحاظ علمی هم کلسیم به همراه مواد غذایی چرب بیشتر جذب ميشه پياز ١ عدد نعنا ١ ق غ گردو ٤ عدد كشك ٢٠٠ گرم زردچوبه و فلفل نان سنگك نكته : موقع پخت وقتي اولين قل رو خورد فوري زيرش رو خاموش كنيد چون كشك نبايد بجوشه وگرنه خراب ميشه. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین متفاوت با یه ادویه متفاوت😍 مواد لازم برای ۴ نفر:👇 🔸گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم 🔸پیاز یه دونه درشت 🔸سیر یه حبه 🔸فلفل شیرین یه دونه درشت 🔸نمک و فلفل به مقدار دلخواه 🔸ادویه مخصوص میزبان نصف قاشق چایخوری (بیشتر نیازی نیست چون همین مقدارش کاملا بوی زهم گوشت رو میگیره و فوق العاده خوش عطرش میکنه و به ادویه دیگه ای نیاز نیست) 🔸گوجه ۴ عدد 🔸رب نصف قاشق که با نصف لیوان آب رقیق میشه برای تهچین:👇 🔸تخم مرغ یه دونه 🔸ماست پرچرب ۲ قاشق پر 🔸گلاب ۴ قاشق 🔸روغن مایع ۳ قاشق 🔸زعفرون دمکرده غلیظ دو سه قاشق 🔸نمک یه قاشق چایخوری 🔸برنج ۲ و نیم پیمانه پلوپز نکات: ♥️نقش ادویه توی این غذا خیلی مهمه، چون اگه بوی زهم گوشت گرفته نشه بعدش که میره لای برنج دلچسب نمیشه، ادویه مخصوص میزبان ترکیبی از ۴۰ تا ادویه مختلفه که فوق العاده عطرش خوبه، نکته مهم اینکه به صرفه ست و با یه مقدار کمی از ادویه میتونید غذاتون رو خوشمزه کنید و به هیچ ادویه دیگه ای نیاز ندارید. ♥️وقتی تهچین آماده شد و گذاشتید رو گاز، زمان بگیرید، هشت دقیقه زیرش زیاد باشه، بعد خیلی کم کنید و بذارید نیمساعت تا ۴۵ دقیقه بمونه تا قشنگ طلایی بشه و وقتی تکونش میدید متوجه بشید که نچسبیده و جداست، بعد راحت برمیگرده. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
سلام به همراهان محترم☘🌸 چهارشنبه تون بخیر 🕊 ┈••✾•☘🌸☘•✾••┈ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای ابتدا هسته ی چهارعدد هلو ترجیحا ز عفرانی رو جدا کردم و دوساعت داخل فریزر گذاشتم تا منجمد بشه ؛ بعد هلوها و یک سوم پیمانه شیر و دو قاشق خامه ترجیحا فرم گرفته و یک عدد بستنی وانیلی و درصورت تمایل کمی شکریاعسل رو داخل میکسریاغذاساز میریزیم و کاملا پوره میکنیم بعد داخل قالب بستنی یاآلاسکا میریزیم و داخلشون چوب بستنی میذاریم و سه چهارساعت زمان میدیم و بعداز فریزر خارج کرده پنج دقیقه ای دردمای محیط قرارمیدیم و بعدازقالب خارج میکنیم برای شاتوت هم دقیقا به همین روش عمل میکنیم فقط من اینجا برای یک پیمانه شاتوت منجمد ؛ چهارقاشق خامه فرم گرفته نصف پیمانه شیر و یک عدد بستنی وانیلی لیوانی زدم و چون نمیخواستم زیادی شیرین باشه اصلا شکراضافه نکردم ؛ به همین ترتیب میتونین بامیوه های دیگه مثل کیوی توت فرنگی طالبی و . هم بستنیای خیلی سالم و خوشمزه درست کنین. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔