eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
640 عکس
7هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این عصرونه حالتو خوب میکنه نون تست ۵ عدد سیر یک حبه پنیر ۱۰۰ گرم گردو ۵ عدد زیتون ۱۰ عدد بیکن ۵ برگ ریحون ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ملل (کایسری نام شهری در ترکیه) Kayseri Yağlaması 500 گرم گوشت چرخ‌کرده گوساله نصف استکان روغن‌مایع 1 قاشق‌غذاخوری کره 1 عدد پیاز بزرگ 5_4 عدد فلفل سبز 2 حبه سیر 3_2 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده 1 قاشق‌غذاخوری رب گوجه‌فرنگی نصف قاشق‌غذاخوری رب فلفل 1 قاشق‌مرباخوری نمک 1 قاشق‌مرباخوری پودر فلفل نصف قاشق‌مرباخوری فلفل قرمز پرک شده نصف قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه 1 لیوان آب داغ برای نان لواش: حدود 4 لیوان آرد 1 قاشق‌مرباخوری بکینگ‌پودر 1 قاشق‌مرباخوری شکر نصف قاشق‌مرباخوری نمک 1 ونیم استکان آب(استکان کمر باریک ترک معادل نصف لیوان) 1 استکان شیر کمی کمتر از نصف استکان روغن‌مایع ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده راحت و خوشمزه ۱ پیمانه آرد ۱/۴ پیمانه پودر شیرخشک ۱/۲ پیمانه پودر شکر نصف قاشق چایخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری عسل ۳/۴ پیمانه شیر ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رو اینجوری درست کن😍 مواد لازم برای ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده: پیاز متوسط ۱ عدد 🧅 نمک و پودر سیر ۱ ق چ 🧄🧂 پودر آویشن و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه نصف ق چ 🌶️🌿 سس خردل و کچاپ و چیلی تای ۱ ق غ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
هدایت شده از شیرینی پزون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤤 با خمیر هزارلای پر کاربرد و دو قلم مواد دیگه کمتر از ۳۰ دقیقه یه شیرینی خوشمزه درست کنید 😉 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از شیرینی پزون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹شیر ۱ لیوان 🔹خمیر مایه ۱ ق غذاخوری 🔹شکر نصف ق غذاخوری 🔸تخم مرغ ۱ عدد 🔸روغن مایع ۷ ق غذاخوری 🔸نمک ۱ ق چایخوری 🔸شکر نصف ق غذاخوری 🔸آرد همه کاره ۴۰۰ گرم حدودا (همون آرد نول یا سفید یا سه صفر) نکات: 💐واسه اینکه ببینید خمیر مایه سالمه یا نه، با شکر و شیر گرم مخلوطش کنید و ده دقیقه صبر کنید، اگه روش کف کرد یعنی فعال شده و سالمه. دمای شیر باید کاملا گرم باشه ولی جوری باشه که اگه انگشتتون رو داخلش فرو ببرید نسوزید، غیر از این باشه مخمر عمل نمیاد. . 🌼خمیر حتما باید توی جای گرم استراحت کنه تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه، ممکنه یک ساعت طول بکشه یا بیشتر ولی هر چی محیط گرمتر باشه زودتر پف میکنه. 🌸وقتی پف کرد، پفشو بگیرید و لازم نیست ورز بدید، فقط چونه کنید و بذارید توی نایلون فریزر و تا ۳ روز میتونید توی یخچال نگه دارید. 🌺قسمت ورز دادنش خیلی مهمه حتما ده دقیقه ورز بدید و با ورز دادن چسبندگیشو بگیرید، هی آرد اضافه نکنیدااااا خمیرتون سنگین و خراب میشه، اگه دستتون رو چرب کنید و آرد بمالید کمک میکنه که کمتر به دستتون بچسبه. 🏵میتونید باهاش پیتزا و پیراشکی و اشترودل و نون و اینجور چیزا درست کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
لقمه 🌯
#رولت_گوشت_درباری #رولت_دورنگ #آشپزی ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سینه مرغ چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز بزرگ ۲ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم زعفران غلیظ ۱ قاشق مربا خوری پیاز ها رو رنده ریز بزنید وآبشون رو کامل بگیرید.. حالا توی دو تا کاسه نصف پیاز رنده شده رو به گوشت چرخکرده ونصف دیگه روبه مرغ چرخشده اضافه کنین.. به هر کدوم نمک وفلفل اضاف کنید..وزعفران دم کرده رو به گوشت مرغ.. مواد هر دو کاسه رو کاملا با دست ورز بدید..تا یکدست وچسبنده بشن.. یه نایلون فریزر رو از کامل باز کنید واول گوشت مرغ رو یکنواخت روش پهن کنید..با دستتون کناره ها رو صاف ویه اندازه کنین..وبعد با آرامش وحوصله😉گوشت چرخکرده رو روی گوشت مرغ ،پهن کنین..هر دو در یک ضخامت ویک اندازه باشن.. بعد اتمام کار ، به کمک نایلون فریزر آروم شروع به رول کردن کنید..و آخر سر ،کناره های نایلون فریزر رو آروم رو هم بیارید..حالا رول رو توی سینی یا بشقاب ،به یخچال منتقل کنید..یکی دو ساعت به گوشت ،استراحت بدین..بعد از یکی دوساعت رولت رو از یخچال خارج کنید وآرون نایلون فریزر رو ازش جدا کنید حالا اگه کبابی ،کبابی دوست دارید.. با چاقوی تیز ،رولت رو تو اندازه های مساوی برش بزنید..تابه رو داغ کنید..به مقدار مناسب روغن بریزید ورولتها رو برا کباب شدن به روغن بسپارید ..مراقب پرش روغن به دستاتونم باشید..بعد کباب شدن رولتها ،دو تا گوجه رو هم حلقه حلقه کنید وتو همون روغن رولتها ،سرخ کنید وتمااام اگه رولت گوشت درسته دوست دارید..توی یه تابه ی گود ،پیاز داغ درست کنید..یه قاشق رب بزنید و نمک وفلفل واندازه ی یه استکان آبجوش ..حالا رولت رو توش بذارید..ودر تابه رو بذارید وشعله رو کم کنید..تا رولت بپزه وآبش کشیده بشه..وسطای پخت ، رولت رو آروم بچرخونید تا همه جاش پخته بشه..بعد از پخت ،به دیس منتقل کنید و برش بزنید و بعدا هم که نوشجان.. سایر نکات رولت گوشتی اگه حجم گوشتتون کم هست..مشکلی نیست ..مهم اینه که ،هر دو تا به یه اندازه باشن..دو تا صد گرم یا دو تا دویست گرم.. گوشت چرخکرده قرمزتون هر چه تازه تر باشه و با ماشین کوفته یا همون یک دو سه ،چرخ شده باشه رولتتون منسجمتر وصد البته خوشمزه تر خواهد بود.. این رولت ادویه خاصی نداره..مگه اینکه خودتون ،برا کباباتون ادویه های خاصی استفاده کنید.. کبابیش از آبپزش خوشمزه تره..وصد البته این انتخاب به خود شما بستگی داره.. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزئین میوه ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥮مواد لازم برای تیرامیسو تیتاپ : ◗ تیتاپ ◗ قهوه ◗ خامه صبحانه ◗ شیره انگور یا آلبالو ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذیذترین خوراکِ😍 ادویه: زردچوبه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل، زیره سبز و نمک چاشنی ترش هم من از سماق موقع سرو استفاده کردم و روی غذام ریختم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ؛۳ عدد روغن زیتون؛۳ قاشق غذاخوری عسل؛۱/۲ فنجان سیر؛۳ عدد رنده شده سس سویا؛۱/۳ فنجان نمک،فلفل سیاه؛به مقدار لازم پیاز قرمز؛۱ عدد فلفل دلمه‌ی رنگی؛از هر کدام ۱ عدد ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_آرد گندم ۱ لیوان _روغن مایع نصف لیوان برای شهدِ حلوا: _یک لیوان شیره _نصف لیوان گلاب _یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل _زعفران دم کرده ابتدا شیره رو که میتونه هر شیره ای باشه مثل خرما، انگور، سه شیره یا پنج شیره... با، گلاب، عصاره هل و زعفران دم کرده ترکیب کنید و حسابی هم بزنید و روی بخار آب کتری یا روی بخاری یا روی شوفاژ بذارید تا گرم بمونه. حالا یک لیوان آرد رو روی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت بدید تا خامیش گرفته بشه نذارید بسوزه، بعد یک دور الک کنید و تو ماهی تابه روغن بریزید وقتی که داغ شد آرد الک شده رو اضافه کنید، ۱۰ دقیقه هم بزنید تا آرد و روغن تفت بخورن و در آخر شهد رو اضافه کنید سریع ترکیب کنید تا گوله نشه، روی حرارت مدام هم بزنید تا حلوا گوشه ظرفتون جمع بشه و وقتی به حالت گهواره ای شکل تکون میدید گوشه ظرفتون جمع بشه و به ظرف تون نچسبه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزی کاشانی 😋😍 🍖گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم 🍖برنج ۲ پیمانه 🍖لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه 🍖نمک+زردچوبه+فلفل سیاه،ادویه کاری 🍖زعفران دمکرده 🍖پیاز آب غذا رو به اندازه بریزید چون قراره برنج رو داخلش کته کنیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باحال😋😍 مواد لازم🔻 🌭هات داگ متوسط ۴ عدد 🥡آرد ساده یا گندم ۱ پیمانه 🥄بیکینگ پودر ۲ ق چ 🥄شکر پودر شده ۲ ق غ 🧂نمک نصف ق چ 🌶فلفل قرمز ۱ ق چ 🥚تخم مرغ متوسط ۱ عدد 🥛شیر یا آب نصف پیمانه 🍳روغن برای سرخ کردن ‌ برای سس مخصوص به دلخواه🔻 🍥سس مایونز ۲ ق غ 🥫سس کچاپ ۲ ق غ 🌭سس خردل ۲ ق چ 🥄پودر فلفل ۱ ق چ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی سرد ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
31.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از خوشمزه‌ترین شامی‌های گیلانی،شامی ترش یا ترش شامیه که توش از سبزی‌های معطر،سماق و آبغوره استفاده شده. همین ترکیبات باعث شده که یه طعم ترش جذابی داشته باشه و از همه شامی‌های دیگه متفاوت‌تر و خوشمزه‌تر بشه. این غذا در کنار سبزی خوردن یه طعم بهشتی رو میسازه. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔