eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
640 عکس
7هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپوی اسفناج🤤 • اسفناج ۱ کیلو • پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم • پنیر فتا ۵۰ گرم • پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم • نمک و فلفل سیاه • پول بیبر ۱ قاشق چای خوری • کره ۱۰ گرم • جعفری ۲ قاشق چای خوری • روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری • سیر ۱ حبه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ترفند حبوبات زود میپزه😊 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز طعم دار کردن رستورانی مواد لازم برای طعم دار کردن ماهی: آبلیمو آب پیاز زعفران نمک پودر سیر تخم گشنیز فلفل قرمز پودر رزماری ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای رژیمی و سالم آوردم واستون🥙 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غول برگر🤤🍔 مواد لازم : نمک، فلفل سیاه گوشت چ.ک ۴۰۰ گرم⠀ کمی زیره سبز⠀⠀ مواد خمیر : شکر ۱ ق چ شیر گرم ۱ لیوان روغن زیتون ۲ ق غ خمیرمایه فوری ۱ ق چ⠀ آرد ۳.۵ پیمانه نمک ۱ ق چ کره ۱ ق غ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رازهای خوشمزه شدن ماهی 🐟 به طبخش نیست، به تازه بودنشه🥳 ابتدا ماهی رو میشوریم و با دستمال تمیز خشک میکنیم بعد نمک بهش می‌زنیم و ادویه مخصوص (دیگه نیازی به طعم دار کردن ماهی نیست ) ده الی ۱۵ دقیقه زمان می‌دیم تا ماهی ها طعم دار شن بعد هم داخل آرد و ادویه میغلتونیم و داخل روغنی که داغه و شعله‌ش ملایمه اجازه می‌دیم سرخ شه و در آخر با سبزی پلو یا شوید پلو نوش جان میکنیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون لواش اینقد پرکاربردههه چراا😁 این پیتزا مافین یا هر اسم دیگه ای که میخاین روش بزارین، خیلی خوشمزه میشه😋 پر از پنیر عالیههه🧀🤞 موادلازم: پنیر پیتزا نون لواش اب ✅نون لواش رو به سایز هر ظرفی که دارین ببرین کمی آب بهش اسپری کنید داخل ظرف بزارید. ✅مواد داخلش هر چی میتونه باشه من مرغ و سوسیس استفاده کردم. اول پنیر بعد مواد بعد پنیر. بزارید فر دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰دقیقه اماده میشه. زیاد نذارید که نون خیلی برسته و تیره میشه. نوش جان ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رو یک ساعت آماده کنین با لعاب بیشتررررر🫠🍲 لوبیا رو یه روز خیس کنین بعد بزارین جدا بپزه 😋 بعد پیاز 🧅و سیر 🧄و رب و 🥫و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک با هم تفت میدیم 😍 و در آخر سیبزمینی پخته مون و بهش اضافه می‌کنیم و پوره اش می‌کنیم 😯 بعد اضافه می‌کنیم به لوبیاهای پخته مون 🫕 یه ربع بجوشه آماده لذت بردن میشه 😍 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برین کنار سلطان اومد❌🌭 فینگرفودهای گوگولی که رو دستش هیچ جا نیست😉 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم 😋 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
سه تا تخم مرغ و یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر و نصف قاشق چایخوری نمک با همزن دستی بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاد. دو قاشق سوپخوری روغن به آن اضافه کنیدسپس به تناوب یک و یک چهارم پیمانه شیر و سه چهارم پیمانه آرد سفید به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود.آرد را از قبل الک کنید. اگر مواد صاف و یکدست نبود حتما از صافی رد کنید.در آخر پنج قاشق سوپخوری بابونه تمیز و ساطوری شده اضافه کنید.کف تابه نچسبی را روغن اسپری کرده و اجازه دهید تا گرم شود.از مواد به اندازه مورد نیاز برداشته و داخل تابه بریزید.مواد زیاد نریزید کرپ باید نازک باشه.سپس تابه را بچرخانید تا مواد در همه جای تابه پخش شود.زمانی که احساس کردید کرپ پخته شده یعنی براقی روی آن از بین رفت آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود. -چرب کردن کف تابه همان بار اول کافی است.اینم برای اینکه مطمئن بشید به تابه نمی چسبه وگرنه نیازی هم نیست. -از ترکیب کرپ و گوشت و سبزیجات میشه به عنوان پیش غذا نیز استفاده کرد. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه ماهیتابه ای مواد لازم: پیاز 🧅 فلفل دلمه ای 🫑 سینه ی مرغ🍗 قارچ🍄 رب گوجه فرنگی 🥫 آب💧 نمک،فلفل،پودر سیر و پاپریکا🌶🧂🧄 نون تافتون یا پیتا🫓 پنیر پیتزا 🧀 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله گنجشکی 🧆🍲 گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز برای گوشت یک عدد بزرگ ادویه گوشت: زردچوبه ، فلفل قرمز ، آویشن نمک گوجه ۴ عدد رب گوجه ۲ ق غذاخوری مرزه یک قاشق غذاخوری سیر ۳ حبه پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی سرخ شده یک عدد بزرگ ادویه سس : زردچوبه و فلفل قرمز و نمک ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول اسفناج پنیری یه فینگرفود خوشمزه و راحته 😍😋 اسفناج ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه دلخواه ارد ۲ ق غ پنیر خامه ای ۵۰ گرم سس مایونز ۱ ق غ مغز گردو به دلخواه نیم ساعت رول تو یخچال استراحت کنه و با چاقوی اره ای برش بدین ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خورشت فوق العاده خورشت خوشمزه ای هست که نیم ساعته آماده میشه.👌🥰 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌ این مرغ زعفرونی بینظیره اگه یبار درستش پای ثابتت میشه خیلی هم فوری با کمترین مواد آماده میشه😍😋😋 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
هدایت شده از زیارت خوب🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سبزه عدس 🌱🍀🌿☘🍃 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌♨️ایده های کدبانو رو از دست نده 👇 💖🍃🍃💖 @kadbanoo9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیس نارگیلی🍰 مواد لازم : شکر ۱ پیمانه وانیل ½ ق م روغن ١ پیمانه ماست ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد بیکینگ پودر ٢ ق م آرد ١ و ½ پیمانه مواد روی کیک : شکر ½ پیمانه پودر نارگیل ١و ½ پیمانه مواد کیک بعد از پخت : خامه ٢٠٠ گرم شیر ١ لیوان ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه. ماهی را از شب قبل نمک زدم وشستم روی پوست ماهی چند شیار ایجاد کنید توی شکم ماهی را زردچوبه وفلفل سیاه و گرد لیمو بزنید حشو را توی شکم ماهی بذارید ویا بدوزید یا مثل من دروش گره بزنید زردجوبه وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز و کمی دارچین وپودر پایریکا وپودر زیره وپودر تخم گشنیز را مخلوط کردم شما میتونید هر ادویه ای که خودتان استفاده می کنید باشه با کمی ارد مخلوط کردم ودوطرف ماهی را توی روغن سرخ کردم وبعد اب نارنج روش ریختم وحرارت را کم کردم ودر تابه را کمی کج کردم تا عرق نکنه وماهی نرم بشه واجازه دادم تا با اب نارنج ارام پخته بشه و گاهی هم زیر رو کردم تا دوطرفش طعم نارنج بگیره بعد که پخت سر تابه را برداشتم تا ماهی نرم نشه درست کنید تا فصل نارنج است واز خوردنش لذت ببرید با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبیعی مواد لازم : آب مرغ: ۳/۵ پیمانه پیا : ۱ عدد هویج: ۱ عدد سیر: ۴ حبه گوجه فرنگی: ۱ عدد بزرگ فلفل دلمه : ۱ عدد گشنیز یا جعفری: یک پیاله آرد: ۱ لیوان روغن: ۱ لیوان نمک،فلفل سیاه، زنجبیل، دارچین، زردچوبه، برگ بو، پودر جوزهندی ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من برای دو تا رولت نصف سینه مرغ و چرخ کردم با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و ادویه ورزش دارم‌ بعد مواد و دو قسمت کردم و روی یه نایلون گذاشتم به صورت مستطیل پهن کردم بعد از موادم (شامل پیاز داغ جعفری قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی و تفت دادم یه مدل دیگه هم زرشک گردو خرد شده جعفری پیاز داغ موادش سلیقه ایه) از مواد روی مرغ میریزیم و بعد با کمک نایلون لوله اش میکنیم مثل رولت بعد نیم ساعت تو یخچال گذاشتم و در آخر توی ماهیتابه روغن ریختم و سرخش کردم من جدا آب مرغ درست کردم چون رولت یه کم خشکه در کنارش با آب مرغ خوشمزه میشه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم قارچ ورقه شده و تفت داده شده سینه ی مرغ پخته شده و ریش شده پنیر پیتزا رنده شده فلفل دلمه ای سبز یک عدد خمیر نون بربری یک عدد سس مخصوص پودر آویشن مقداری اول از همه فر رو روشن کنید تا گرم بشه. بعد قارچ ها رو خوب بشویید وخرد کنید و بریزید داخل تابه و تفت بدید تا آب قارچ ها خوب تبخیر بشه. کف سینی فر رو کمی چرب میکنیم وخمیر رو پهن میکنیم. حالا سس رو با برس به خمیر میمالیم بعد کمی پنیر پیتزا میپاشیم روی خمیر. مرغ ها رو هم میریزیم با قارچ های تفت داده شده و کمی پودر آویشن.دوباره پنیر پیتزای فراوان میریزیم و سطحش رو میپوشونیم. میره داخل فر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه. بعد از این زمان شعله ی بالای فر روشن میکنیم به مدت دوالی سه دقیقه تا پنیر ها طلایی بشه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت گوسفندی همراه با چربی ۳۵۰ گرم نخود به ازای هر نفر ۳ قاشق غذاخوری لوبیا سفید به ازای هر نفر ۳ قاشق غذاخوری گوجه دو عدد پیاز دو عدد ریز سیب زمینی یک عدد درشت لیمو عمانی ۲ عدد رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری پر نمک فلفل زردچوبه دارچین ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔