6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر عسلی بدون شیر خشک
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
کره ۲۵ گرم
یک ظرف و تابه بزرگی رو انتخاب کردم . حرارت ملایم رو به کم باشه . چون این فرآیند تهیه شیرعسلی کمی زمان بر هست هر چه قدر ظرف بزرگتر و سطح اش بیشتر باشه این راحت تر تبخیر میشه و به غلظت می رسه .
شیر و شکر رو روی حرارت قرار دادم . مدام هم زدن رو ادامه دادم به هیج عنوان نباید بجوشه و گرنه شکرک می زنه و ته می گیره .من هر یکی دو دقیقه هم می زدم و توحه می کردم که اصلا ته نگیره و نجوشه ، ممکنه خیلی ریز جوش بزنه ایراد نداره اما نباید جوش زیاد بزنه . مرحله تبخیر کمی طولانی هست . من ظرفی که انتخاب کردم وسیع بود و برای من نزدیک یک ساعت کمی کمتر زمان برد حتی مممکنه تا دو ساعت هم زمان ببره .حرارت رو زیاد نکنید اصلا و با حوصله انجام بدید . آخر که غلیظ شد ،کره رو اضافه کردم . میزان غلظت سلیقه ای هستش .
نکات تکمیلی :
من با این میزان نزدیک ۲۰۰ گرم شیر عسلی به دست آوردم .
شیر عسلی غلیظ حدودا دو هفته توی ظرف درب بسته در یخچال قابل نگه داری هست .
شیر عسلی بعد از سرد شدن سفت تر میشه .
مواظب باشید که ته نگیره ، اگر ته گرفت ظرفتون رو عوض کنید.
غلظت شیر عسلی بسته به علاقه و سلیقه شما دارد اما حواستون باشه خیلی هم غلیظ نشه چون بعدش دیگه سرد بشه سفت تر میشه و اگر خیلی سفت شد می تونین کمی اب جوش بریزید
#شیر_عسلی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی با شیر خشک
شکر 1 پیمانه
شیر 1 لیتر
شیرخشک 1 پیمانه
کره 60 گرم
اضافه کردن شیرخشک باعث طعم بهتر شیرعسلی میشه ولی قابل حذفه
میتونید از شیرخشک نیدو استفاده کنید یا از لوازم قنادی شیرخشک تهیه کنید فقط دقت کنید شیرخشک دو نمونه هست...مدلی رو از لوازم قنادی بخرید که بدون نمکه
شیرخشک بچه ها مناسب نیست
بین 1 تا 1 و نیم ساعت زمان لازمه تا با حرارت ملایم شیرعسلی قوام پیدا کنه
حرارت کاملا ملایم باشه و شیر نباید به هیچ عنوان بجوشه...اگه حرارت زیاد باشه شیرعسلی شکرک میزنه
باید مدام هم بزنید وگرنه ته میگیره اگه ته گرفت باید قابلمه رو عوض کنید
بعد از اینکه قوام پیدا کرد حرارت رو خاموش کنید و بلافاصله در شیشه بریزید صبر کنید تا داخل شیشه کاملا خنک بشه بعد در شیشه رو ببندید و در یخچال برای 1 ماه به راحتی قابل نگهداریه
دقت کنید شیرعسلی بعد از اینکه سرد میشه سفت و غلیظ تر میشه
#شیر_عسلی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پفکی گردویی
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند نصف لیوان
گردو نصف لیوان
وانیل کمی
آرد ۱ قم
زرده تخممرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید...
حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه، نووووووش جان
#شیرینی_پفکی_گردویی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو بادمجان
یک کیلو بادمجان رو پوست بگیرین و رنده کنید
فلفل سیاه و زرد چوبه ،
دو حبه سیر رنده شده ،
یک پیاز رنده و آبگیری شده ،
و دو عدد تخم مرغ
#کوکو_بادمجان
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس
شکر...... یک و نیم پیمانه
روغن...... یک پیمانه
آرد..... 2 پیمانه
شیر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ ......3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل......نوک چاقو
پودر کاکائو .....50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم.
#کیک_خیس
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس
شکر...... یک و نیم پیمانه
روغن...... یک پیمانه
آرد..... 2 پیمانه
شیر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ ......3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل......نوک چاقو
پودر کاکائو .....50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم.
#کیک_خیس
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا تابه ای
#پیتزا_تابه_ای
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت خامه ای
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۷۰ گرم(۱.۲ پیمانه)
شیر ۴۰ گرم(۴ ق غ)
روغن ۵۰ گرم(۱.۴ پیمانه +۱ ق چ)
بکینگ پودر ۱.۳ ق چ
شکر برای زرده ۳۰ گرم(۲ ق غ)
شکر برای سفیده ۵۰ گرم(۱.۴ پیمانه)
وانیل ۱.۳ ق چ
عسل ۱ ق غ(قابل حذف)
طرزتهیه
ابتدا
زرده و سفیده تخم مرغ را ازهم جدا کرده
سفیده را بادورتند همزن برقی به همراه شکر ۵ دقبقه هم زده تا حجیم بشه و ظرفو برگردونیم از ظرف نریزه و کنار گذاشته(در یخچال)
زرده را با شکر(۳۰گرم)و وانیل یک دقیقه با همزن هم زده روغن و شیر و عسل هم اضافه کرده و مجدد یک دقیقه همزده در نهایت آرد و بکینگ پودر را با الک اضافه کرده و هم زده (با دور کند همزن به صورت دورانی و ۳۰ ثانیه)
سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به مواد اضافه کرد و لیستک دروانی هم زده تا پف خمیر نخوابه
در قالب ۳۰ .۴۰ کاغذ روغنی گذاشته مواد را با پالت یکنواخت پخش میکنیم
در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۰ دقیقه .۱ دقیقه هم گریل را روشن کنید
رولت را از فر دراورده روی قالب پارچه گذاشته تا رولت خنک بشه
روی پارچه پودر قند الک کرده قالب را روی پارچه برمیگردنیم و به آهستگی کاغذ را جدا میکنیم
یک لایه خامه قنادی فرم گرفته شده با پالت به صورت یکنواخت میریزیم
و به آرومی نون را رول میکنیم و هر مدلی که دوست دارید تزئین کنید
خامه قنادی
اجازه بدید خامه قنادی در محیط آشپزخونه به حالت بستنی آب شده برسه بعد یک دقیقه با دور کند همزن هم زده و ۵ دقیقه با دور تند هم میزنیم
#رولت_خامه_ای
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی شربتی
#کیک_یزدی_شربتی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔