☑️چگونه سعید جلیلی میتواند رای بیاورد؟
[تحلیلی راهبردی از منطق رای آوری در ایران۱۴۰۳ ]
🔻مقدمه:
۱: حدود ۳۰ تا۳۵ درصد رای در ایران گفتمانی( ایدیولوژیک) است
۲: بعد از آن آرا از توده مردم( مردم حاشیه شهرها و مناطق محروم، دهک های پایین) است. بین این دو هم پوشانی دارد، نقاط افتراق و ارتباط هم وجود دارد
۳: به تدریج طیف خاکستری شروع میشود از کمرنگ تا پررنگ( سبد رای افراد معتدل، اصلاح طلب و...)
۴: حدود ۲۵ درصد هم در سمت مقابل رای نمیدهند، درصد بسیار کمی برانداز و اکثر بی نسبت با صندوق رای هستند
🔻تحلیل:
رای آقای قالیباف متشکل از دو سبد است. رای گفتمانی(ایدوئلوژیک)، رای خاکستری و طیف معتدل است. امروز تا حد جدی رای گفتمانی متعین شده بر گزینه «امتداد شهید رئیسی» به ویژه با آمدن طیف جدی از دولت سیزدهم به سمت دکتر جلیلی خصوصا آقای منصوری به عنوان رییس ستاد و از طرفی حضور فعال جوانان انقلابی در ستاد دکتر جلیلی که میتوانند رای گفتمانی خلق کنند، احساس عمومی مردم و... امروز وضعیت را به گونه ای رقم زده که در بین انقلابی ها(رای گفتمانی) دکتر جلیلی به عنوان امتداد شهید رییسی بیشتر مطرح است. این دست فرمان با راهبرد #تکمیل_و_تکامل_راه_شهید_رئیسی ادامه پیدا کند. این مسأله سبد رای گفتمانی آقای جلیلی را تا حد جدی تقویت و رای گفتمانی آقای قالیباف را به شدت کاهش میدهد.
اگر مشارکت تا ۵۵درصد باشد حدود ۲۰تا ۲۵درصد رای خاکستری داریم که این بیشتر بین آقای پزشکیان و قالیباف تقسیم میشود طبیعتاً سهم آقای پزشکیان در این بخش بیشتر است همانطور که در بخش گفتمانی سهم آقای پزشکیان خیلی کم است. مسأله جدی اینجاست شرایط آقای قالیباف مثل سال۹۲نیست از چند جهت
۱:چهره او بخاطرات شبهات پیرامون فساد اطرافیان و... بسیار مخدوش شده است و رای منفی جدی دارد
۲. دکتر قالیباف آن موقع نماد کارآمدی و مدیریت مطلوب بود اما در دهه اخیر به ویژه از سال ۹۸ در نگاه طبقه متوسط نیز جز عاملان وضع موجود به حساب می آید
۳.برخلاف سال ۹۲ که جامعه ایران میل جدی تر به رای دادن داشت نظر سنجی ها تایید میکند طبقه متوسط امروز علاقه چندانی به رای دادن ندارد و این یعنی کاهش سبد آقای قالیباف و پزشکیان، البته اگر مشارکت را بشود بالا برد و آقای پزشکیان هم بتواند به گزینه مطلوب این طیف تبدیل شود آن وقت رای این طیف طبقه متوسط به سبد آقای پزشکیان ریخته خواهد شد. واضح است امروز آرا آقای قالیباف در طیف خاکستری به مراتب کمتر از۹۲ است. در بخش رای گفتمانی هم تا حد زیادی آقای قالیباف امتداد آقای رییسی به حساب نمی آید البته همچنان بخشی از رای گفتمانی با آقای قالیباف هست، بعضی از گروها و نهادها یک تلاش دو دهه ای کردند برای ریاست ایشان و حالا وقت کره گرفتن است اما بازی امروز متفاوت و سخت است به ویژه که ایشان با وجود ریاست مجلس باز برای ریاست دولت هم ثبت نام کرده است
🔻مهم ترین راهکار دوستان آقای جلیلی برای خلق رای چند چیز است
۱: تلاش برای افزایش حداکثری رای آقای جلیلی در بخش گفتمانی که حدود ۳۰ تا ۳۵درصد واجدین( کار ایجابی) و تلاش برای به حداقل رساندن رای آقای قالیباف در این بخش (کار سلبی) طبیعتاً منظور نقد است نه تخریب!
۲: تلاش برای بسط شخصیت ذهنی آقای جلیلی و جذب آرا خاکستری؛ در این بخش
الف: برای جذب رای بخش توده مردم(روستاها، حاشیه شهر و...) که لزوما گفتمانی نیستند خلق تصویری از دکتر جلیلی از جنس۸۴ که مدافع محرومان و...است و بعضی از حواشی را ندارد. یک نسخه کاملا تکامل یافته؛ فعلا بیشترین ظرفیت تطبیق را به لحاظ شخصیتی و...آقای جلیلی دارد در مرتبه بعد آقای پزشکیان و بعد آقای قالیباف
ب: در بخش طبقه متوسط خلق تصویری که اقای جلیلی بواسطه برنامه های منسجم ش برای همه مردم ایران است نه صرفا حزب اللهی ها( واقعا هم همین طور هست)
🔻خلاصه استراتژی اصلی این است در بخش رای گفتمانی تلاش دوستان دکتر جلیلی باید برای افزایش سبد رای او و کاهش و مصادره کردن رای آقای قالیباف باشد (ترکیب کار سلبی و ایجابی) و در بخش رای طیف خاکستری و طبقه متوسط باید تلاش جدی برای بسط و افزایش رای دکتر جلیلی و کاهش و مصادره کردن رای آقای پزشکیان باشد. اگر دوستان آقای جلیلی در این دو لاین قوی و خستگی ناپذیر جلو بروند بعید نیست آقای قالیباف به انصراف هم تمایل پیدا کند. با همه این ها برای ادامه راه و تغییر تاکتیک ها نظر سنجی های معتبر و نه مجازی و مناظرات بسیار لازم است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
💎 آیا رییس جمهور با این جلسات روزانه می شود مدیر اجرایی؟
فهم اینکه رییس جمهور چه کارهای روتینی میکند کمک خواهد کرد تا به ویژگی های لازم برای فرد مناسب برسیم:
رییس جمهور از صبح تا شب درگیر تصمیم گیری کلان است: از هییت دولت به شورای عالی امنیت ملی و از آنجا به کمیته اقتصادی سران و به شورای عالی جوانان و بعد شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی و... این یعنی او دایما در معرض مسایل کلان ملی است.
اینکه مسأله فیلترینگ را چه کنند؟ بودجه امسال را چگونه تخصیص بدهند که از صندوق ذخیره برداشت نکنند؟ در مسأله تحقق سند تحول آموزش و پرورش چه کاستی های وجود دارد و راه حل چیست؟ برای تعامل با پاکستان چه کلان پروژه ای بهتر است؟ نرخ دلار چطور پایین بیاید؟ برای حل بحران آب سیستان چه کنند و دهها مورد از این دست...
👈 حالا می شود تشخیص داد که وی باید واجد چه صلاحیتی باشد:
اولا اشراف در موضوعات مختلف و داشتن فهم راهبردی با جهت گیری درست انقلابی و تمدنی مهمترین مولفه است.
اگر این جامعیت و اشراف نباشد مجبور خواهد بود به نظرات مدیرانش کاملا تن بدهد و طرح های آنها گاها رویکرد کشور را عوض میکند. اینطور نیست که یک مدیر انقلابی همیشه جهت گیری درست داشته باشد.
الحمدلله مدیران انقلابی تکنوکرات کم ندیدیم لذا داشتن مبانی فکر تمدنی برای تشخیص جهت گیری ها یک ضرورت قطعی است.
طبعا گام مهم بعد تصمیم است که تابع استقلال فرد، عدم تاثیرپذیری از فشارهای معارضان در منافع و.. است.
📍 @komeilialireza
🔸️دیدار مردمی دکتر سعید جلیلی با مردم شهید پرور استان #قم
👈پنجشنبه ۲۴ خرداد ماه،ساعت۱۷:۳۰
👈مسجد امام حسن عسکری(ع) چهار راه بازار قم
......................................................
🇮🇷کانال رسمی ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی قم🔻
https://eitaa.com/joinchat/1009713962C6a619a1dbf
#شهید_جمهور #سعید_جمهور
🔻مردم بزرگ #خراسان_جنوبی در اولین سفر دکتر #جلیلی به دیار خود حماسه آفریدند. حماسه اصلی انشالله ۸ تیر✌️
خداقوت به حاج آقای مختاری، برادر پرتلاشم آقاحامد شبانی و همه عزیزانی که در ستاد روحانیت، دانشجویی، بانوان و...در سرتاسر استان با همه کمبودها کمک کردند یک تصویر باشکوه خلق شود.
✍ #محمدامین_رضایی
ایتا بله تلگرام توییتر اینستاگرام
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخی بانکهای خصوصی از جیب مردم خلق پول میکنند، بعد آن را به شرکتهای زیرمجموعه خودشان و مشتریان بزرگ که لزوماً در کار تولید نیستند تسهیلات میدهند و در انتها بخشی از منابع را به عنوان تسهیلات تکلیفی پرداخت میکنند
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔻نظرسنجی ها حاکی از انتخاباتی نشدن جامعه است! آنها که قصد رای هم دارند خصوصا گفتمانی ها حدود ۶۰_۷۰درصد گزینه انتخاب نکردند! دوستان من در ستاد دکتر #جلیلی باید خستگی ناپذیر تلاش کرد و رای ساخت.
به لطف خدا بسیاری از تردیدها در حال از بین رفتن است.در روزهای پیش رو خیلی ها ملحق میشوند
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
🔹از رای ندادن تا به جلیلی رای دادن!
🔻جوانی زنگ زد گفت:به نمایندگی از چند تا از دوستام تماس میگیرم؛ما کلا قصد داشتیم رای ندیم اما با دیدن مباحث و برنامه های آقای جلیلی مردد شدیم؛ولی چند شبهه داریم، جواب دادم و حدودا قانع شد
بعضی میخواهند سبد رای #جلیلی را در یک طیف خاص منحصر کنند،این بار فرق میکند
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
🔻یکی از دوستان گفت: شما طرفداران...گفتم: اساسا من طرفدار شخص نیستم، من طرفدار آرمانها هستم. تحلیل من این است، امروز بهترین فردی که میتواند آرمانهای ۵۷ منجمله عدالت که مطالبه همه مردم ایران است را محقق کند دکتر #جلیلی است. اگرانتخاب شد حتما کمک دولت میکنم، اگر جایی هم کم گذاشت حتما نقد میکنم.
🔹این جمله درب ستاد دکتر جلیلی نصب شده است
✍ #محمدامین_رضایی
ایتا تلگرام بله تویتر اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻امروز قم به صحنه آمده تا کسی که خود را «انسان انقلاب اسلامی» میداند و برای «همه مردم ایران» و «تحقق آرمان ها» برنامه دارد را به مقام تحقق بخشی نزدیک کند
#سعید_جمهور
#جلیلی
@m_amin_rezai
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش جلیلی به احتمال کنارهگیری: در این مسیر با شک وارد نشدهایم، این مسیر را با بصیرت انتخاب کردیم و با قوت ادامه میدهیم.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
برنامههای تلویزیونی و سخنرانیهای #سعید_جلیلی نشان داده که این دوره با دست کاملاً پُر آمده و حقیقتاً این سطح از اشراف به مسائل کشور حیرتانگیز است. بیان و ارائهاش هم خیلی خوب شده و تفاوت کاملاً روشن است. جلیلی معصوم و مبرا از اشتباه نیست اما نسبت به دیگران واقعاً متفاوت و سَر تر است.
جلیلی این دوره بسیار باقوت و پرقدرت ورود کرده. کاملاً مشخص است که آرایش جنگی انتخاباتی گرفته.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
گفتمان ما اخلاقی است
🔻سال ۱۴۰۰ بعد از انصراف دکتر #جلیلی به بچههای انقلابی توصیه کرده بود کتب اخلاقی امام(ره) را با استاد بخوانند، دوستان از من خواستند، گفتم: واضح است که من صلاحیت استادی چنین مباحثی را ندارم کسی پیدا نشد گفتم میتوانیم با هم جمعخوانی کنیم؛ کتاب چهل حدیث را با هم خواندیم. امروز دکتر جلیلی در سخنرانیاش تاکید کرد روش انتخاباتی ما اخلاقی است. از حامیانش خواست کسی سایر رقبا را توهین و تخریب نکند. سخنرانیاش تمام که شد به مجری گفته شده بود، مجری اعلام کرد آقای جلیلی تاکید کردند گفتمان ما اخلاقی است و...همه دوستان آقای جلیلی باید مراقبت کنند، البته یک سری اکانت در مجازی شکل گرفته که به اسم طرفداران جلیلی فحاشی میکمند؛ منشأ این اکانتها هم باید مشخص شود.
#محمدامین_رضایی
ایتا بله تلگرام توییتر اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله اراکی: سعید جلیلی گزینه اصلح است
🔹آیتالله اراکی در اجتماع مردم قم در حمایت از #سعید_جلیلی: ما با جمعی از علما و اساتید مدتها بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که دکتر سعید جلیلی برای ریاستجمهوری آینده ایران گزینه اصلح است و این اصلحیت در او متعین است.
🔹در این اجتماع بزرگ، شخصیتهایی چون فرزند علامه مرحوم آیتالله مصباحیزدی، نبویان منتخب اول مردم تهران در انتخابات مجلس و هر سه نماینده مردم قم در مجلس حجج اسلام روانبخش، ذوالنوری و محمدمنان رئیسی نیز حضور داشتند.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔻در گفتگوی اقتصادی با آقای #پزشکیان چند کاغذ به او دادند تا یک سری اعداد و آمار را بخواند(قبلا گفته بودم) آنقدر مسلط نیست که مخاطب عام هم میفهمد، عجیب توی ذوق میزند.
آخرش هم کاغذها را گذاشت کنار و گفت:معلوم است اقتصاد را به من بدید خراب میکنم، باید به کارشناس داد،من متخصص نیستم:))
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ | جلیلی در جمع کارگران شرکت آذرآب اراک
🔹نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع کارکنان آذرآب اراک: شرکت صنایع آذرآب به همت شهید رئیسی احیا شد و اکنون باید جهش داشته باشد. یعنی بتواند اشتغال و ارز آوری هر چه بیشتری داشته باشد
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔹یک تحلیل انتخاباتی فشرده
🔻به عنوان کسی که درتحلیل هایم،نظرسنجی پررنگ است میگویم:فعلا وقت توجه به نظرسنجی نیست.حوادث رای ساز ومناظرات را پیش رو داریم،رای پزشکیان کاهشی شده؛افزایش رای پورمحمدی یعنی کاهش رای قالیباف وپزشکیان،در میدان اعداد هنوز هیچ کس رئیس جمهور نیست. باید شبانه روزی کارکرد و رای ساخت #جلیلی
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ چرا دکتر جلیلی در دولت شهید رئیسی مسئولیت نپذیرفتند؟
پاسخ کوتاه خود دکتر #جلیلی را بشنوید و به صورت حداکثری منتشر کنید
@m_amin_rezai
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
🔻نداشتن فهم از اولیات اقتصادی توسط آقای #پزشکیان که صدای حامیانش را هم در آورده یک مسأله بنیادیتر را طرح میکند.
آقایان در شورای نگهبان براساس چه فهم و دلایلی به این رسیدند در میانه مشکلات اقتصادی چنین فردی شرایط صلاحیت ریاست جمهوری ایران را دارد و دیگران با تخصص و تجربه به مراتب بیشتر صلاحیت نداشتند؟!
این تایید صلاحیت اصل مکانیسم احراز صلاحیتها را به شدت زیر سوال برده؛ جامعه در روزهای پیش رو این سوال را بیشتر طرح خواهد کرد. برای بسیاری از دلسوزان انقلابی روشن شده فرایند احراز صلاحیتهای #شورای_نگهبان نیاز به یک اصلاح جدی دارد.
✍ #محمدامین_رضایی
ایتا بله تلگرام توییتر اینستاگرام
🔻انسان انقلاب اسلامی «انسان سیاسی» است.
بعضی پیشنهاد میدهند در ساحت گفتمانی بمانم و در «کار سیاسی» مصداقی ورود نکنم، این امر موجب مخدوش شدن چهره میشود. حتما من از «سیاستزدگی» گریزانم، فعالیتها و نوشتههای من در طول سال حاکی از این امر است. اما باید دانست انسان انقلاب اسلامی «انسان سیاسی» است؛ این است که امام (ره) حکومت تاسیس میکند، شهید بهشتی و سیدعلی خامنهای حزب میزنند، امام موسی صدر در انتخابات مجلس لبنان شرکت میکند و رئیس پارلمان میشود و... اگر سیاست در خدمت آرمان باشد «انسان سیاسی» یک افق بلند است نه نشانه سطحی بودن؛ یک بلوغ است نه نشانه ناپختگی؛ بله انسان انقلاب اسلامی «انسان سیاسی» است.
✍ #محمدامین_رضایی
ایتا بله تلگرام توییتر اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ما #کارگرها دوست داریم شما بیاید!
چون اون زمانی که ما به بدبختی و فلاکت افتاده بودیم شما و آقای رئیسی بودید که به ما کمک کردید!
#دهه_نود_تکرار_نمیشود
ایتا بله تلگرام توییتر اینستاگرام
🌀جلیلی میتواند گفتمان اقتصاد اسلامی را احیا کند
🔹در میان نامزدهای ریاستجمهوری ۱۴ام، دکتر جلیلی این ظرفیت را دارد که گفتمان اقتصاد اسلامی و مقاومتی را احیا کند و سفره معیشت مردم را بهبود دهد.
🔹 ایشان خصوصیات خوبی همچون پرکاری، حساسیت نسبت به بیتالمال و فسادستیزی دارد و در تجارت خارجی نیز معتقد به دیپلماسی فعال اقتصادی با نگاه به شرق است.
🔹 امیدواریم که ایشان در رویکردشان نسبت به اقتصاد داخلی هم از سیاست حفظ ارزش پول ملی و تثبیت ارز حمایت کنند، در سیاست پولی کاهش نرخ سود بانکی و مهار خلق پول خصوصی را هدفگذاری کنند، در سیاست مالی بنا را به تقویت حضور فعال دولت و نه سرکوب دولت بگذارند، مالیات بر درآمد، ثروت و سفته بازی را تقویت کنند و در سیاستگذاری رفتاری بنا را بر توانمندسازی مردم و نه صرفا اعمال سیاستهای قیمتی بگذارند.
🔹 دکتر جلیلی میتواند پرچمدار اصلاحات اقتصادی باشد: شفافیت اقتصادی را تقویت کند، نظام ارزی و نظام بانکی را اصلاح کند، نظام مالیاتی-حمایتی را پایهریزی کند، ساختار بودجه را اصلاح کند و در کنار این اصلاحات ساختاری، سیاستهای ارزی، پولی، مالی و رفتاری را هم اصلاح کند.
🔹 به دکتر جلیلی امید داریم و امیدواریم که خداوند ایشان را در این مسیر سخت یاری کند.
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
🔻ما با #سعید_جلیلی یک کنش سیاسی ملی مبتنی بر اصول اصیل انسانی-انقلابی را درحال رقم زدن هستیم. فارغ از نتیجه من در این موقعیت در حال بزرگ شدنم؛ این بزرگترین دستاورد است. اگر قرار بود مبتنی بر عقل خودبنیاد کنش سیاسی کنم باید بگونه دگر و جای دگری میبودم؛لکن برای گفتمان باید هزینه داد
✍ #محمدامین_رضایی
ایتا بله تلگرام توییتر اینستاگرام
🔹درباره دکتر پزشکیان
🔻برنامه ۱۴۰۰ با او یک گفتگوی چالشی داشتم در سه بخش اقتصاد، فرهنگ و سیاست، سوالات کاربردی طراحی شده بود. بعد از گفتگو دریافتم این بود به کجا رسیدیم که جمهوری اسلامی با این عظمت و ظرفیت چنین افرادی مدعی ریاست جمهوری آن هستند؟! به معنای واقعی کلمه دستش از ایده منسجم،راهکارهای مشخص خالی بود. صرفا بر یک سری حرفهای کلی که در مناظرات هم خواهیم شنید تکیه میکرد، باید به متخصص ها رجوع کرد، با جهان ارتباط بگیریم، باید رویکرد علمی داشت و... همه میدانیم از این حرفها برنامه نمیشود
🔻اما دکتر پزشکیان قوت خطابه خوبی دارد در مناظرات از اینها هم بهره خواهد برد و بخشی از توده مردم را همراه خواهد کرد اگر چه عمده مردم امروز فرق کلیات گفتن و برنامه داشتن را میفهمند. در گفتگوی اولی خبری او مشخص شد. از نظر من آقای پزشکیان شخصیت معتدل، مذهبی، مسلط بر نهجالبلاغه و شخص نسبتا صبوری است در همان گفتگو به حدی چالشی شد که دو سه بار همراهان او میخواستند برنامه را قطع کنند ولی او ادامه داد.
🔻رویکردهای عدالتخواهانه هم دارد مثل عدم خصوصی سازی آموزش و درمان اما تقریبا هیچ تسلطی بر مسائل کشور خصوصا در اقتصاد ندارد خود او تصریح کرده که اصلا اقتصاد نمی فهمد! احتمالا در این مدت برای مناظرات دستش را پر خواهند کرد اما اگر کسی اندکی جزیی سوال کند بدون شک جوابی ندارد.از جهت راهکار و تسلط بر مسائل کشور حقیقتا دست پزشکیان خالی است لذا صحبتهای او بسیار متناقض و کلی گویی است.
🔻 آنهایی که میگویند میتواند نقش احمدی نژاد را داشته باشد اشتباه میکنند علاوه بر تفاوت پایگاه گفتمانی احمدی نژاد در آمار و ایده های اقتصادی کاملا مسلط بود( رجوع به گفتگوی احمدی نژاد و صادق الحسینی) من حقیقتا نمیدانم چگونه احراز شده که او قدرت اداره کشور آن هم در این شرایط خاص را دارد! رویکردهای قومی (ترک زبان ها) یکی از مزیتهای او برای رای آوردن است اما نباید اجازه داد از پزشکیان لو لو ساخته شود او در انتخابات مجلس اخیر از رقیب جوان خود دکتر متفکر آزاد هم شکست خورد. در رویکردهای اقتصادی در کنار بعضی نظرات خوب معتقد به بازار ازاد، گران کردن انرژی( بنزین و..) است.
🔻نباید بخاطر #شخصیت_او که نسبتا معتدل است غافل شد از اینکه #دولت_او که توسط کارگزاران و اصلاحاتی ها تشکیل میشود( حمایت جهانگیری و کواکبیان و...)، او به شدت ظرفیت آن را دارد ذیل او( نه خواست شخص او) پروژه های سیاسی و فرهنگی دهه ۸۰ بازتعریف شود و در رویکردهای اقتصادی دهه سیاه نود تکرار خواهد شد بخصوص که او به علت عدم تسلط به اقتصاد و خوشبینی صرف به علمی بودن و.. به شدت تحت تأثیر فضای کارشناسی قرار میگیرد و به اقتصاد سیاسی موضوعات توجه نمی کند
✍ #محمدامین_رضایی
ایتا بله تلگرام توییتر اینستاگرام