🔴 ترور شهید هنیه | ۲۰ روز بعد و چند نکته
بیش از ۲۰ روز از ترور شهید هنیه میگذرد.
فردای ترور، پیام تسلیت رهبری منتشر شد و در آن به صراحت از خونخواهی مهمان عزیزمان صحبت شد.
از آن زمان تا امروز، بارها و بارها رسانهها و افراد مختلف در دنیا اعلام کردهاند که ایران ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده حمله خواهد کرد!
در آخرین خبر رسانههای والاستریت ژورنال، واشنگتن پست، فاینشنال تایمز، فاکس نیوز، آکسیوس، یورونیوز و شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی مدعی شدند ایران ظرف ۲۴ ساعت آینده حمله خواهد کرد!
اما چند نکته:
1️⃣ همهی کشورها میدانند که خونخواهی ایران #قطعی است و وعدهی رهبری مبنی بر انتقام و تنبیه رژیم یک وعدهی صادق است.
2️⃣ تقریبا اکثر گروهها در داخل کشور و در منطقه غرب آسیا میدانند ایران انتقام خواهد خواهد گرفت و موافق با آن هستند. بیانیه پایانی نشست سازمان همکاری اسلامی در عربستان مبین آن است.
#مهم
3️⃣ تأخیر در حمله، بخشی از تنبیه رژیم است و فشار روانی و مالی بسیار بالایی در سرزمینهای اشغالی ایجاد کرده.
بخش زیادی از صهیونیستها میخواهند از خارج به سرزمینهای اشغالی بازگردند ولی به دلیل تأخیر در حمله معلق ماندهاند! آن عده نیز که در سرزمینهای اشغالی ساکنند، مجبورند هر شب در پناهگاهها باشند و وضعیت روانی بسیار بدی دارند.
کارشناس عرب میگفت:
«ایرانیها فقط با یک هفته تهدید خود، کاری با اسرائیل کردند که همه ارتشهای عربی از سال ۱۹۴۸ تاکنون از آن ناتوان بودهاند.
به دلیل ترس از حمله ایران، مصرف الکل و قرصهای آرامبخش به حد بیسابقهای رسیده است.
نخستوزیر رژیم به پناهگاه زیرزمینی رفته و اسرائیل، این قدرت سرکش سابق برای مقابله با حمله ایران، دست به دامن رژیمهای عربی شده است!»
4️⃣ نقشه ایران درست طراحی شده و درست در حال پیش رفتن است و همه امیدواریم به زودی خبر خوش حمله به اهداف تعیین شده منتشر شود و همه آزادیخواهان عالم از این موضوع شاد شوند.
5️⃣ دعا برای مجاهدان جریان مقاومت یادمان نرود. این حداقل #وظیفه است
✅👈 نشانه خیرخواهی
💠 عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَم قَالَ: «مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ الْخَيْرَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَيْنِ وَ حُبَّ زِيَارَتِهِ وَ مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ السُّوءَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ بُغْضَ الْحُسَيْنِ وَ بُغْضَ زِيَارَتِهِ».
💠 امام صادق علیه السلام فرمود: كسى كه خداوند خير را براى او اراده كرده باشد، در قلبش محبّت امام حسين عليه السّلام و محبّت زيارت آن حضرت را مىاندازد.
💠 و كسى كه خداوند سوء و بدى را برايش بخواهد، در قلبش بغض امام حسين عليه السّلام و بغض زيارت آن حضرت را مىاندازد.
📚 کامل الزیارات، ص ۱۴۲
➖بزرگترین حسرت
🛑حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ اَلْحَسَنِ بْنِ أَحْمَدَ بْنِ اَلْوَلِيدِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ اَلْحَسَنِ اَلصَّفَّارِ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ إِسْمَاعِيلَ بْنِ بَزِيعٍ عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ زَيْدٍ عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ اَلطَّحَّانِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ سَمِعْتُهُ وَ هُوَ يَقُولُ:
مَا مِنْ أَحَدٍ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ إِلاَّ وَ هُوَ يَتَمَنَّى أَنَّهُ مِنْ زُوَّارِ اَلْحُسَيْنِ لِمَا يَرَى مِمَّا يُصْنَعُ بِزُوَّارِ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ مِنْ كَرَامَتِهِمْ عَلَى اَللَّهِ تَعَالَى.
🔰از امام صادق علیه السلام روایت شده:
هیچ کس نیست در روز قیامت مگر اینکه آرزو میکند ای کاش امام حسین علیه السلام را زیارت کرده بودم آن هنگامی که می بیند که با زوار امام حسین علیه السلام چه میکنند، چقدر نزد خداوند مورد کرامت واقع میشوند.
📚کامل الزیارات ج۱ ص۱۳۵
مَن تَغبِطونَ؟!
پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) وقتی به مدینه تشریف آوردند، مسجد بنا کردند و مسجد شد مرکز مکتب حضرت مصطفی. حضرت با مردم در مسجد مواجهه داشتند و راهبری اجتماعی و سیاسی خود را در مسجد انجام میدادند. در مسجد مشکلات خانوادگی را حل و فصل میکردند و علم و معرفت را در مسجد به مردم آموزش میدادند. زندگی حضرت که وقف کار با مردم بود، با محوریت مسجد بود؛ چراکه خود میفرمود: «کسیکه مسجد خانه او باشد (مرتب به مسجد تردد کند) خداوند، آسایش و کامیابی او، و عبور از صراط را برایش ضمانت کرده است. روزی بر اهل قبور نمیگذرد مگر مَلَکی آنها را ندا میکند: شما به حال چه کسی غبطه میخورید و او را آرزو میکنید؟ میگویند: غبطه و آرزوی ما مسجدیان هستند» (مَنْ کَانَتِ الْمَسَاجِدُ بَیتَهُ ضَمِنَ اللَّهُ لَهُ بِالرَّوْحِ وَ الرَّاحَةِ وَ الْجَوَازِ عَلَى الصِّرَاطِ. مَا مِنْ یوْمٍ إِلَّا وَ مَلَکٌ ینَادِی فِی الْمَقَابِرِ مَنْ تَغْبِطُونَ فَیقُولُونَ أَهْلَ الْمَسَاجِد(مستدرک، ج ۳، ص ۳۶۲-
*««سلامٌ علیکُم، صباحکُم نُور»»*
*«بشیر نعمت و نذیر نقمت رسول رحمت، حضرت محمّدبن عبدٱللّه صلّى ٱلله عليه و آله»* میفرمایند:
*«مَنْ قَضَىٰ لِأَخِيٖهِ ٱلْمُؤْمِنِ حَاٰجَةً، كَاٰنَ كَمَنْ عَبَدَ ٱللّهَ دَهْرَهُ.»*
*«هر كس حاجتی از برادر مؤمن خود را برآورد، چنان است كه همهٔ عمر خویش را در عبادت خداوند متعال بسر برده باشد.»*
(أمالی شیخ طوسی، ص ۴۸۱)
{
*« رایة ٱلهُدیٰ، مولانا أمیرٱلمؤمنین، حضرت امام علیّبن أبیطالب علیه أفضلُ صلوات ٱلمُصلّین»* میفرمایند:
*«.....فَٱرْتَدْ لِنَفْسِکَ قَبْلَ نُزُولِکَ، وَ وَطِّئِ ٱلْمَنْزِلَ قَبْلَ حُلُولِکَ، فَلَيْسَ بَعْدَ ٱلْمَوْتِ مُسْتَعْتَبٌ، وَ لَاٰ إِلَىَ ٱلْدُّنْيَاٰ مُنْصَرَفٌ.»*
*«نه مال دنیا برای تو پایدار است ! و نه تو برای مال دنیا باقی خواهی ماند ! پس قبل از رسيدن به منزل آخرت وسائلى مهيّا ساز، و جايگاه خود را پيش از آمدنت آماده كن، زيرا پس از مرگ، عذرى پذيرفته نمىشود، و راه بازگشتى به دنیا وجود ندارد.»*
(نهج ٱلبلاغة، نامه ۳۱)
✅ یک نکته مهم و قابل توجه درباره دخالت یاعدم دخالت رهبری در انتخاب وزیران
اشاره:
یکی از نمایندگان محترم ( آقای امیرحسین ثابتی) در مخالفت باوزیر پیشنهادی خارجه، اظهارداشت که ادعای هماهنگی انتخاب وزیر خارجه با رهبر انقلاب درست نیست،چرا که ایشان معتقدند ،مجلس مستقل است
و این بازی خطرناکی است که آغاز شده است( نقل به مضمون).در این باره و در ۶ مرداد سال ۱۳۹۶ مقاله ای درپایگاه اطلاع رسانی دفتر نشر آثار امام خامنه ای منتشر شده است که به تبیین منطق حمایت یا دخالت رهبری در دولتها پرداخته است.دراین مقاله به لزوم هماهنگی انتخاب وزرای اطلاعات و خارجه و دفاع،
تصریح شده است.
مقاله زیر را که می خوانیم:
💠دغدغه اصلی رهبر انقلاب اسلامی در خصوص کابینه
۶ مرداد ۱۳۹۶
دولت دوازدهم به روزهای تشکیل نزدیک میشود؛ تا ۱۰ روز دیگر و پس از مراسم تنفیذ و تحلیف، اعضای کابینه پیشنهادی آقای رئیسجمهور معرفی میشوند. با این حال، از حدود دو هفته قبل، یک جریان خبری که از پشتیبانی پر حجم رسانههای خارج از کشور نیز برخوردار است، درصدد القای این ادعاست که تکتک اعضای کابینه با نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) انتخاب میشوند.
درخصوص منشأ و انگیزههای انتشار چنین شایعهای، میتوان حدسهایی زد اما مهمتر از آن، تبیین رویکرد رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص دولتها و مباشران ارشدِ رتق و فتق امور مردم در قوهمجریه است.
رویکرد کلی رهبر انقلاب در قبال دولتها، رویکرد حمایتی است و ایشان بارها بر استمرار این رویکرد تأکید کردهاند از جمله در دیدار رمضانی با مسئولان نظام و در شرایط پسا انتخابات، مجدداً و مؤکداً گفتند: «دأب بنده هم این است که همیشه از همهی دولتها که بر سرکار هستند حمایت میکنم؛ امروز هم همینجور است، بعد از این هم انشاءالله تا زنده هستیم همینجور خواهد بود.» ۹۶/۳/۲۲
🔸غرض از رویکرد حمایتی چیست؟
غرض آن است که دولتی که عهدهدار کار سنگینِ مدیریت اجرایی است، بتواند به وظایف خود عمل، و از مشکلات کشور و مردم گرهگشایی کند. یک لازمه اساسی در تحقق این هدف، انتخاب مسئولانی است که از بُن دندان به اصول انقلاب و وظایف خود معتقد باشند و شأن خود را نوکری و خدمتگزاری به مردم بدانند.
بیشترین تأکیدات رهبر انقلاب در سالهای اخیر بر حل مشکلات معیشتی مردم و قوی کردن اقتصاد کشور بوده است؛ مغرضانی که جز بدخواهی برای ایران و مردم در سر ندارند، تلاش کردند این تأکیدات را به مخالفت رهبری با دولت ترجمه کنند، در حالیکه این رویکرد رهبر انقلاب، بالاترین سطح از کمک و حمایت از دولت بود؛ نتیجه تلاش برای دور نگهداشتن دولت از حاشیهها و هدایت آن به میدان خدمت و اقدام و عمل، در صورتی که با همراهی دولت همراه شود، موفقیت دولت و اقبال عمومی به خدمات دولت خواهد بود و این چیزی نیست، جز سرافرازی و موفقیت برای دولت و نظام.
بنابراین، حساسیت اصلی رهبر انقلاب اسلامی در انتخاب مسئولان در همه دولتها معطوف به این منطق بوده است که فلسفه وجودی مسئولان در نظام اسلامی، خدمتگزاری به مردم است و باید مسئولانی انتخاب شوند که به مسئولیت بهعنوان فرصتی برای خدمت و جلب رضای خداوند و بندگان او بنگرند نه آنکه مسئولیت را همچون غنیمت و طعمهای بدانند و آن را وسیلهی برای بیشتر چنگ زدن به دنیا و جلب سخط خدا و خلق او کنند.
با فهم این منطق، رویکرد رهبر انقلاب در قبال انتخاب وزیران نیز مشخص میشود؛
🔸رویه ثابت در همه دولتها، هماهنگی با رهبری در انتخاب وزیران
*دفاع،
*امورخارجه
*و اطلاعات
بوده است.
و این هم،حسب تکالیفی است که در قانون اساسی برای رهبری در امور سیاست خارجی و دفاعی- امنیتی تعیین شده است.
🔹در خصوص برخی وزارتخانهها مثل
*علوم،
* آموزشوپرورش
* و ارشاد اسلامی،
رهبر انقلاب اسلامی حساسیتهایی دارند، چراکه انحراف در آنها، موجب ایجاد انحراف در حرکت کلان کشور به سمت آرمانها میشود و نگهبانی و مراقبت در خصوص حرکت عمومی به سمت آرمانها وظیفه قطعی رهبری است ؛
اما در انتخاب مسئولان این وزارتخانهها، ورود نمیکنند؛ و در خصوص اکثریت کابینه نیز در همه ادوار تا آنجاکه از سوابق امر بر میآید نظری ابراز نمیکنند لکن همواره تأکید دارند که وزیران، افرادی کاری و بهدور از حاشیه باشند، زیرا همانطور که در نظر مردم، کارآمدی و موفقیت دولت، موفقیت نظام است، ضعف و ناکارآمدی دولت نیز به حساب نظام گذاشته میشود.
🔶 جمع بندی این که؛
نه ادعای برخی دولتمردان مبنی برهماهنگی رییس جمهور در انتخاب تک تک وزرا درست است و نه ادعای برخی نمایندگان مبنی این که انتخاب وزیرخارجه بدون هماهنگی با رهبرانقلاب است،صحیح است.
امیدواریم هم دولتیان ارجمند وهم نمایندگان محترم در اظهارات و ادعاهای خود در حوزه رهبری،دقت بیشتری را مبذول دارند.
فرقه بهائیت را بهتر بشناسیم
🔰چرا بهائیان نجس هستند؟
بهائیت یک فرقه کاملا" شیطانی بوده و سیاهترین تفکر را دارند. و به شدت مورد حمایت اسرائیل و انگلیس هستند.
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل:
زنی فاحشه بنام قره العین که سال ها بین سران فرقه دست به دست می شده نقش مهمی در جذب زنان و به فساد کشیدن آنان داشته است.
از اعتقادات این فرقه شیطانی:(با عرض پوزش)
۱- لواط برای فاعل شرعا" حلال، و برای مفعول تمرین تواضع و مستحب است!
٢- ازدواج با خواهر، مادر، خاله و عمه جایز است!
٣- دزدیدن دختر مورد پسند و ارتباط نامشروع با آن قبل از ازدواج جایز و نشانه علاقه و جنم مرد است!
۴- شرب خمر و استعمال تریاک و حشیش جایز است!
۵- حجاب حرام و نشانه بردگی است!
۶- پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) خاتم(نگین) انبیا بوده و نه آخرین آن ها، و پیامبرانی بعد از او آمده اند!
٧- امام زمان فردی به نام بهاءالله بوده، ظهور کرده و شهید شده اند!
٨- تمام احکام قرآن باطل شده و بهاءالله کتابی جدید به اسم بیان نازل کرده!
۹.هرساله مراسمی برپا می کنند به نام کلید اندازان، طوری که در پایان مراسم، قرعه کلید هرخانه به نام هر کس افتاد همسر آن خانه شب را در تمکین آن مرد است و معتقدند این گونه بر تعداد پیروان فرقه اضافه می شود.
۱۰.پدر می تواند از فرزندانش چه دختر وچه پسر تمتع جنسی ببرد و فرزند و مادر خانواده حق اعتراض ندارد .
تاریخچه:
فردی بنام علی محمد شیرازی معروف به باب حدود 110 سال پیش در شیراز ادعا کرد باب (راه رسیدن به ) امام زمان است. بعد از مدتی ادعا کرد خود امام زمان است.
به دستور امیر کبیر او را دستگیر و در میدان شهر تبریز فلک کردند و او در حضور علماء با دست خط خود نوشت که ادعایش دروغ بوده و مردم را فریب داده است. توبه نامه موسس بهائیت الآن در موزه ایران باستان تهران موجود است. او پس از آزادی ادعا کرد پیامبر است و به او وحی می شود.
این بار امیر کبیر او را دستگیر و در زندان چهریق ارومیه زندانی کرد. او در زندان شروع به نوشتن کتابی بنام بیان کرد. که گفت جایگزین قرآن است. و سپس ادعا کرد که خدا در او حلول کرده و خود خداست. امیر کبیر او را در تبریز تیر باران کرد.
سپس فردی معتاد به حشیش به نام حسین علی نوری که خواهر زاده باب (بانام مستعار بهاءالله) بود. با تحریک انگلیس، در ابتدا ادعا کرد نائب امام زمان است، سپس گفت من امام زمان هستم و قبلا تقیه کرده بودم، و بعد گفت پیامبری با دین و کتاب جدید هستم؛ در نهایت هم مدعی شد که خود خداست!
درحال حاضر مقدس ترین مکان بهائیان و مقر فرماندهی آن ها، مکانی به نام بیت العدل در کشور جعلی اسرائیل است.
بهائیان در دوران پهلوی:
تمام پست های کلیدی ایران قبل از انقلاب به دست این فرقه بود، و به نوعی شاه نوکر حلقه به گوش آن ها بود، بعد از انقلاب بهائیان ، بدترین ضربه را از جمهوری اسلامی خوردند، چون دستشان از مناصب و منابع کشور کوتاه شد.
اقدامات بر علیه انقلاب:
1-ترویج بی بند وباری از سنین کم با تاسیس مهد کودک.
2-برنامه ریزی پیاده روی دختران زیبای بهایی با بدترین حجاب ممکن در خیابان ها و مراسمات و محافل مذهبی، برای ترویج و عادی سازی بی حجابی.
3-تأسیس شبکه من و تو برای القای حس عقب ماندگی به ایرانیان.
4-همکاری گسترده با شبکه بی بی سی سلطنتی انگلیس برای سم پاشی و شایعه پراکنی.
5-شرکت گسترده در اغتشاشات سال ٨٨ طبق دستورات رژیم صهیونیستی.
6-پهن کردن دام برای جوانان با برگزاری پارتی های مختلط با توزیع مواد مخدر و مشروبات الکلی.
7-نفوذ در دستگاهای دولتی برای جاسوسی و خرابکاری و خیانت...
8-تاسیس ارتش ٨۰۰۰ نفریِ سایبریِ فارسی زبانان اسرائیل!.
9-ترویج فساد اخلاقی مثل همجنس بازی و تشویق جوانان به ارتباط نا مشروع در فضای مجازی با تأسیس کانال های مبتذل اخلاقی و منحرف سیاسی، مثل به سوی دموکراسی درتلگرام.
10-فعالیت گسترده اقتصادی، با تأسیس عینک فروشی، ساعت فروشی و بوتیک های لوکس،مراکز کاشت ناخن و تتو ،پت شاپ،تاسیس داروخانه های غیر مجاز در شهرهای بزرگ.
11-عادی سازی و نگهداری سگ 🦮در منزل بعنوان یک فرهنگ روشنفکری و به بهانه حمایت از حقوق حیوانات که متاسفانه در ایران ترویج می شود و به یکی از راههای تبلیغ فرقه و فرهنگ بهائیان تبدیل شده و متاسفانه تعدادی در ایران ناآگاهانه و بدون تفکر در اشاعه این فرقه ضاله سهیم شده اند. سگ در شریعت اسلام حیوانی نجس است و بودن آن در خانه موجب اشکال در نماز و روزه و دعا است و خانه همیشه نجس می باشد.
۱۲. هدایت خانواده های بهائی برای سکونت در شهرهای مقدس مشهد و قم جهت بر هم زدن جو مذهبی و سکولاریزه کردن این دو شهر
امید است با پخش این مطالب در آگاه سازی مسلمانان سهیم شده و راه ترویج این فرقه شیطانی را مسدود نماییم.
✅ مساجد؛ کانون های فراموششده سرمایه اجتماعی
مسجد در طول تاریخ علاوه بر کارکرد عبادی و معنوی، کارکردهای اجتماعی، سیاسی، آموزشی و قضایی برای جوامع مسلمان داشته است. در جنبشهای سیاسی ایران هم مساجد نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ ایفا کردند.
مساجد به لحاظ اجتماعی، کانونی برای پیوندهای اجتماعی بهویژه در گستره محلی بوده و البته هنوز هم کانون و محور پیوند مردم محلات برای یاری و همکاری با یکدیگر در تأمین نیازهای مادی، معنوی و ارتباطی است.
از نظر تاریخی در جهان اسلام و در ایران، یکی از مهمترین دلایل نفوذ و اثرگذاری مساجد، کارکردهای اجتماعی و مدنی آن بوده است. مسجد علاوه بر محل برگزاری نماز، محل اجتماع مسلمانان، کانون اطلاعرسانی و مشورت در مورد موضوعات مهم روز، محل حل مشکلات اجتماعی مردم، پناهگاه مستضعفان و در راه ماندگان و محل نگهداری بیتالمال بوده است.
بسیاری از فعالیتهای اجتماعی از قبیل فعالیتهای امدادی، کمکها و حمایتهای مالی به شکل قرضالحسنه یا رسیدگی به امور نیازمندان و... هنوز هم در مساجد ایران انجام میشود. احداث صندوقهای قرضالحسنه و شناسایی خیران برای مساعدت به اقشار محروم، در مساجد انجام میشده و میشود. ازکارکرد اجتماعی مسجد هر چه بگوییم کم است؛ به این دلیل که مهمترین عامل، نفوذواثرگذاری آن بوده است.
بهعنوان نمونه یکی ازعوامل موفقیت ونفوذ اجتماعی وفرهنگی اخوانالمسلمین در زمان اوج فعالیت در مصر این بود که نوعی سیاست «مسجد اجتماعی» را در پیش گرفته بود و با لایههای مختلف اجتماعی بهویژه لایههای طبقات محرومی که تشکل یافته نبودند و صدایی در رسانهها و سیاست نداشتند، ارتباط ارگانیک برقرار کرده و به آنها خدماترسانی میکرد.
سیاست راهبردی مساجد در ارتباط و پیوند ارگانیک با جامعه (که میتواند لایهها و اقشار مختلف اجتماعی و سنین مختلف را جذب کند) میتواند مبتنی بر نوعی تشکلهای مدنی و اجتماعی باشد. تقویت و احیای مساجد در هدایت ظرفیتهای مردمی و مدنی به سمت اهداف دینی، اخلاقی و اجتماعی ضرورتی امروزی است.
برخی شواهد نشان میدهد که مساجد کشور، ارتباط ارگانیک با همه بخشهای اجتماعی برقرار نکرده و به سرمایه اجتماعی عمومی مطلوب نرسیده است. بهدلیل همین مسأله است که بررسی وضعیت مسجد به لحاظ اجتماعی و فرهنگی ضروری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای جدا شدن منطقه استراتژیک آرارات از ایران به دست رضا شاه
✅ حالا نوبت دولت چهاردهم است!
۱- تمام اعضای کابینه دکتر پزشکیان با رای اعتماد مجلس دوازدهم،به عنوان وزیران دولت چهاردهم جمهوری اسلامی از امروز رسما کار خود را آغاز می کنند.
۲- این رای اعتماد کامل و نادیده گرفتن و اغماض از برخی نقدهای جدی به چهار تا شش نفر از اعضای پیشنهادی حکایت از روحیه تعاملی حاکم برمجلس دوازدهم است که اکثریت قریب به تمام آن از جبهه انقلابی ( موسوم به اصولگرایی) هستند.
۳- رای زیر ۲۰۰ نفر به آقایان همتی،میدری،صالحی امیری و ظفرقندی دارای پیام های مهمی است.که هم وزرای مذکور و هم دولت محترم باید به آن توجه داشته باشند.
۴- اکنون با انتصاب معاونان و مشاوران و انتخاب وزیران دولت چهاردهم،دولت آقای پزشکیان راباید دولت مستقر نامید و از امروز کار حمایت جدی و نظارت جدی توسط مجلس و نخبگان و مردم باید آغاز شود.
۵- جناب رییس جمهور اگر چه درمعرفی اعضای کابینه ازسلایق مختلف گام مثبتی برداشتند اما به خوبی می دانند که مجلس نیز به این گام مثبت پاسخ مثبت داد و به وظیفه خود در تعامل و وفاق با دولت عمل کرد.
۶- گرچه جناب آقای رییس جمهور بارها از موافقت رهبرانقلاب بابرخی اعضای دولت نام بردند اما هم ایشان و همه ما به خوبی می دانیم که این دولت،دولت چهاردهم و کابینه آقای دکتر پزشکیان است و طبعا ایشان و اعضای دولت باید پاسخگوی عملکردهایشان باشند.
۷- تک تک اعضای دولت موظفند از امروز با روحیه جهادی و انقلابی راه شهید رییسی را دنبال کرده و قوت های دولت سیزدهم را تقویت و تداوم ببخشند و ضعفهای آن را اصلاح کرده و خدمت خود را باسرعت و دقت آغاز کرده و ادامه دهند.
۸- یکی ازویژگی های - تقریبا منحصر بفرد- شهید رییسی پرهیز از حاشیه ها بود و اعضای دولت ایشان هم تحت تاثیر همین روحیه،تاحدود زیادی ازحواشی پرهیز کردند.
این انتظار از دولتی که نام دولت وفاق راباخود به همراه دارد بسی بیشتر است.
۹- معاون اول محترم رییس جمهور در سخنرانی اخیرشان به نکته درستی اشاره کردند و آن اینکه؛
دولت هم اقتدار دارد و هم اختیار.بنابراین شعار دولت وفاق باید از این پس " ما می توانیم" باشد.دوره
" نمی شود" و نمی توانیم" و " نگذاشتند" سپری شده است.باید با تمام توان پای در راه خدمت بی منت گذاشت.
۱۰- میثاق جمعی مدیران ارشد نظام درهمه سطوح خصوصا در دولت منظومه اندیشه وعمل امامین انقلاب،قانون اساسی و سیاستهای کلی و اسناد بالادستی و قانون برنامه هفتم است.این وعده روشن رییس جمهور بوده وهست.انشاالله با وفاق مسئولان و نخبگان و مردم شاهد پیشرفت بیشتر ایران اسلامی در همه عرصه ها باشیم.
۱۱-از جمله نقاط تقویت وفاق ملی انتخاب مدیران ارشد ومیانی در ستاد وصف است.طبعا وفاق ملی محدود به ۱۹ وزیر و چند معاون و مشاور در کابینه نیست.
نمود و نماد عینی این وفاق - چنانچه دربند ۱۰ آمد- اولا- عمل به سیاستهای کلی ابلاغی رهبری و اسناد بالا دستی است و ثانیا- درانتخاب یاران و همکارانی که بیشترین سطح تخصص و تعهد و اقدام جهادی و روحیه تعاملی را داشته باشند.
۱۲- نهاد امامت جمعه ضمن تشکر از رییس جمهور و دولت چهاردهم و رییس مجلس و وکلای مجلس دوازدهم،وظیفه خود را در امتداد مشی و منش رهبرحکیم انقلاب اسلامی،" دفاع واقع بینانه و نقد منصفانه " می داند و از دولت محترم انتظار توجه روزافزون در تشخیص اولویتهای مردم و حرکت برمنوال نورانی خدمت به محرومان و عموم مردم و کاهش مشکلات معیشتی و اقتصادی در داخل کشور و اقدام هوشمندانه و قاطعانه و حکیمانه در سیاست خارجی خصوصا در تقویت گفتمان و جبهه مقاومت و مبارزه و مقابله با رژیم جعلی و آمریکای جهانخوار را دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعری رمزی و جالب در ایوان غربی مسجد جامع اصفهان
صفه استاد
قدمت کاشیکاری صفوی
کتیبه میانی:
عمل ابن محمد، مومن محمد امین (استاد کاشی کار)
#یاعلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی امام موسی صدر در مورد امروز شیعیان...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف دیگه از این صریحتر و واضحتر؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 نتایج شوم گناه و معصیت
❌ خطر عذاب الهی!
☄ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
🔹 همه چیزدانان نادان،
▫️سواد مصنوعی، الگوی جدید نادانی
🔺 روزانه فقط در تلگرام بیش از ۳ میلیون مطلب منتشر می شود.
این میزان تولید محتوا در شبکه های اجتماعی شگفت آور است و منجر به پدیده جالبی شده:
«همه ما» راجع به «همه چیز» می دانیم
اما با ويژگی هایی خاص.
در حالیکه نمی دانیم که همچنان نمی دانیم...
🔹 کارل تارو ژورنالیست معروف ژاپنی می گوید:
هر وقت هر کسی از هر چیزی سخن میگوید ما وانمود می کنیم که دربارۀ آن میدانیم. همکارانمان دربارۀ فیلم، کتاب، قیمت ارز، حمله نظامی آمریکا صحبت میکنند سرمان را بالا و پایین می بریم یعنی من هم دربارۀ آن می دانم.
این درصورتی است که آن ها دربارۀ آن موضوع فقط نظرات کس دیگری را در یک شبکه اجتماعی خوانده اند و آن را بازگو می کنند همان گونه که ما نیز چنین می کنیم.
ما به شکلی خطرناک به نوعی «کپی برداری از دانایی» نزدیک میشویم، که در واقع «الگوی جدید نادانی» است.
ما با سواد مصنوعی روبرو هستیم.
محیط اطراف ما پر است از اخبار مغشوش، اعداد و ارقام گول زننده و حرف های جهتدار.
🔺سه مساله این موضوع را تشدید می کند:
1⃣ حجم بالای اخبار و تحلیل ها:
اطلاعات بیشتر یعنی فرصت کمتر برای بررسی دقیق تر آن ها.
2⃣ سبک زندگی شتابان:
زندگی امروزی نسبت به ۲۰۰ سال پیش بسیار چگال تر شده است. یعنی میزان رخدادهای کاری و ارتباطاتی در واحد زمان بیشتر شده است.
3⃣ سواد مصنوعی:
نظرات ما از پرسهزدن در شبکههای اجتماعی سرچشمه میگیرند، نه مطالعۀ کتابها! این کپی برداری از دانایی، در واقع الگوی جدید نادانی است.
➖ به همین خاطر است که
اخبار درست و غلط و شایعه و حقیقت در فضای مجازی تقریبا هم ارزشاند.
چرا؟ چون ما فرصت نمی کنیم که درستی آن چه را که دریافت می کنیم، بررسی کنیم. بلافاصله آن را می خوانیم و احتمالا آن را برای دیگران فوروارد (ارسال) می کنیم و در گفتگوهای خانوادگی یا دوستانه یا کاری مان از آن اطلاعات استفاده می کنیم که نشان دهیم از زمانه عقب نیستیم...
⚠️ بدون سواد رسانهای طعمه می شویم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔ ماجرای ایران، کشوری که با همه ابرقدرتها جنگیده
🔹️ نبرد با ایران فکر هولناکی است که میتواند نتیجه عکس دهد.
🔹️ ایران در طول تاریخ با همه ابرقدرتهای در اوج جنگیده است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🔰 مرگم را برسان!
📍 اگر مسئولیتی به زور بهانسان میدهند ولی از عهده آن بر نمیآیی واگذار کند❗️
〰〰〰〰〰
📚 #سلوک_عاشورایی منزل پنجم
📕 #استقامت_و_پایداری
🏷 جلسه سیزدهم
🎞
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله عليه
@mojtabatehrani
نقد و انتقاد پذیری
امام هادی ع فرمودند إنَّ اللهَ إذَا اَرادَ بِعَبْدٍ خیراً، إذا عُوتِبَ قَبِلَ
هرگاه خداوند، خیر و خوبی بنده ای را بخواهد، او چنان می شود که اگر مورد عتاب و سرزنش قرار گرفت، می پذیرد.( تحف العقول، ص 481)
شرح حدیث:
• گاهی در گفتار و رفتار ما خطا وجود دارد.
• اگر بر خطای خویش اصرار بورزیم، هرگز اصلاح نمی شویم. اما اگر کسی خطا و عیب ما را به ما گفت و ما را بر کار ناپسندی ملامت کرد، بهتر است بپذیریم و عیب خویش را برطرف سازیم.
• از سخنان مشهور امام صادق علیه السلام آن است که فرمود: محبوب ترین دوستانم نزد من کسی است که عیبهای مرا به عنوان هدیه به من بگوید. (تحف العقول، ص 366)
• حالتِ نقذپذیری و قبول نصیحت، بسیار پسندیده است و از نشانه های تواضع است، زیرا افراد متکبّر حاضر نیستند از کسی نصیحت یا انتقادی بشنوند.
• در روایات، عنوانی وجود دارد به نام «قبول النُّصح»؛ یعنی پندپذیری، نقدپذیری، قبول نصیحت. این صفت ستایش شده است. مقدمه ی کمال انسان است و بدون آن خطاهای انسان برطرف نمی شود.
• مسؤولان هم باید با آغوش باز، از انتقادهای سازنده و دلسوزانه ی افراد استقبال کنند، تا بهتر بتوانند خدمت کنند.
• دشمن، یک خوبی دارد و آن این است که عیب های ما را بیان می کند. ما اگر زرنگ باشیم، از همین فرصت برای عیب زدایی و اصلاح خویش باید استفاده کنیم.
• دوستی که خطاهای ما را به ما یادآوری نکند و دلسوزانه تذکّر ندهد، حقّ دوستی را انجام نداده است.
از صحبت دوستی به رنجم که اخلاق بَدَم، حَسَن نماید
کو دشمن شوخ چشم دانا؟ تا عیب مرا به من نماید
بایدها و نبایدهای نقد و انتقاد ازنگاه امام خامنه ای
۱- انتقاد عیارسنجی و نگاه توامان به قوت وضعف است
انتقاد معنایش این است که هر انسانی بنشیند عیارسنجی کند، ببیند نقطهی ضعف کجاست، نقطهی قوّت کجاست؛ بعد ببیند این نقطهی ضعف -اگر میتواند علّتیابی کند، به کجا برمیگردد، سراغ آنجا برود؛ یعنی آن ریشه را پیدا کند، اصل را پیدا کند. اگر این کار انجام شد، درست است"
۲- انتقاد سیاه نمایی نیست/ کوبیدن نیست .
سیاهنمایی هنر نیست؛ اینکه برداریم همینطوری بیهوا، این دستگاه را، آن دستگاه را، این قوّه را، آن قوّه را #بدون_هیچ_تمییزی محکوم کنیم؛ خب هر کسی، هر بچّهای هم میتواند سنگ دستش بگیرد شیشهها را بشکند، #اینکه_هنر_نیست. هنر این است که انسان، منطقی حرف بزند، #منصفانه حرف بزند، برای خاطر هوای نفْس حرف نزند، برای خاطر جهات شخصی حرف نزند، برای خاطر قدرتیابی حرف نزند، خدا را در نظر داشته باشد."
۳ - انتقاد عیب جویی نیست!
انتقاد اگر معنایش عیبجویی است، این نه چیز خوبی است، نه خیلی هنر زیادی میخواهد، نه خیلی اطّلاعات میخواهد؛ بلکه انسان با بیاطّلاعی، بهتر هم میتواند انتقاد کند... انتقاد به معنای عیبجویی، اصلاً هیچ لطفی ندارد. شما بنشین از بنده عیبجویی کن، من هم از شما عیبجویی کنم؛ چه فایدهای دارد؟ نقد، یعنی عیارسنجی؛ یعنی یک چیز خوب را آدم ببیند که خوب است، یک چیز بد را ببیند که بد است. اگر این شد، آن وقت نقاط خوب را که دید، با نقاط بد جمعبندی میکند، آنگاه از جمعبندی باید دید چه حاصل میشود." "نقد را با عیبجوئی و با عصبانیت و با بهانهگیری نباید اشتباه کرد"
۴- بیان انتقادی با بدبین کردن مردم یا گستردن بدبینی در فضای عمومی فرق میکند؛ باید واقعاً دلسوزانه باشد."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 صبح جمعه است ...
یادی کنیم از سخن شهید زین الدین در مورد امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️ الجزیره بررسی کرد: دلایل مذهبی - تاریخی صهیونیست ها برای اشغال کرانه باختری رود اردن
🎥 در پی حمله جدید ارتش صهیونیستی به کرانه باختری رود اردن شبکه ماهواره ای الجزیره در گزارشی به اهمیت «جایگاه استراتژیک کرانه باختری در اعتقادات مذهبی صهیونیستها» پرداخته و نقش این اعتقادات در تداوم تجاوز و اشغالگری آنها در این منطقه را رمزگشایی کرده است.
✍ این کلیپ با ترجمه فارسی را چند بار با دقت ببینید.
💥 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و واتس اپ:
ʲᵒᶦⁿ↷
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
ʲᵒᶦⁿ↷
➣https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J