جزوات مربوط به به بحث تفسیر موضوعی و اندیشه 1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بایدالگو باشد اسوه باشد در جمیع جهات از جمله در حرکت بزرگ اجتماعی ، انقلابی ،مبارزاتی ما
🖤 شهادت مظلومانه مادر شیعیان حضرت صدیقه کبری(س)، تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر رییسی معاون بهداشت وزرات بهداشت:
⭕️ تنها کشوری در دنیا هستیم که ظرف ۱۰ سال از ۶ فرزندی به ۳ فرزندی رسیدهایم
معاون وزیر بهداشت: با این روند پیش برویم ۱۰۰ سال دیگر کشوری به نام ایران وجود نخواهد داشت...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#روایات
#فاطمیه
⚫️ فضیلت تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها
◾️امام صادق سلام الله علیه فرمودند
يا اباهارون! انا ناءمر صبياننا بتسبيح فاطمة سلام الله عليهاكما ناءمرهم بالصلاة، فالزمه، فانه لم يلزمه عبد فشقى.
اى اباهارون! ما بچه هاى خود را همان طور كه به نماز امر مى كنيم، به تسبيح حضرت فاطمه (سلام الله علیها) نيز امر مى كنيم تو نيز بر آن مداومت كن، زيرا بنده شقى (و بدبخت معنوى) بدان پاى بند نمى شود.
📚فروع كافى، كتاب الصلاة ص ۳۴۳، ح ۱۳
از پیامبر عظیم الشأن(ص) نقل شد: «لَوْ كَانَ الْحُسْنُ شَخْصاً لَكَانَتْ فَاطِمَةَ بَلْ هِیَ أَعْظَمُ إِنَّ فَاطِمَةَ ابْنَتِی خَیْرُ أَهْلِ الْأَرْضِ عُنْصُراً وَ شَرَفاً وَ كَرَماً.»- اگر حُسن و نیکی و زیبائیهای عالم هستی، به صورت شخصی درآید آن شخص، قطعاً فاطمه است. بلکه او اعظم از حُسن است، به راستی دخترم فاطمه بهترینِ اهل زمین در اصالت، کرامت و شرافت است-. (مائة منقبة، ابن شاذان، ص۱۳۵ – ۱۳۶؛ غایة المرام، علامه بحرانی، ج۵، ص۳۴ و ص۲۰۳ – ۲۰۴؛ منبع اهل تسنن: مقتل الحسین، خوارزمی، ج۱، ص100
✅ ویژگی های قرآن از نگاه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
در قرآن حجّت هاى نورانى حقّ و محرّمات الهى و فضائل تنظیم شده اش و کلمات کافى و وافی و نعمت هاى ارزانى شده اش و احکام واجبش و ادلّه آشکارش بیان مى گردد
از زینب دختر امیر المؤمنین علیهما السّلام روایت شده که گفت: (مادرم) فاطمه علیهما السّلام در خطبه اى که در موضوع فدک ایراد فرمود: در باره قرآن چنین گفت: «لِلَّهِ فِیکُمْ عَهْدٌ قَدَّمَهُ إِلَیْکُمْ وَ بَقِیَّةٌ اسْتَخْلَفَهَا عَلَیْکُمْ کِتَابُ اللَّهِ بَیِّنَةٌ بَصَائِرُهُ وَ آیٌ مُنْکَشِفَةٌ سَرَائِرُهُ وَ بُرْهَانٌ مُتَجَلِّیَةٌ ظَوَاهِرُهُ مُدِیمٌ لِلْبَرِیَّةِ اسْتِمَاعُهُ وَ قَائِدٌ إِلَى الرِّضْوَانِ أَتْبَاعَهُ وَ مُؤَدٍّ إِلَى النَّجَاةِ أَشْیَاعَهُ فِیهِ تِبْیَانُ حُجَجِ اللَّهِ الْمُنِیرَةِ وَ مَحَارِمِهِ الْمُحَرَّمَةِ وَ فَضَائِلِهِ الْمُدَوَّنَةِ وَ جُمَلِهِ الْکَافِیَةِ وَ رُخَصِهِ الْمَوْهُوبَةِ وَ شَرَائِعِهِ الْمَکْتُوبَةِ وَ بَیِّنَاتِهِ الْجَلِیَّة».
در این یادداشت به هشت ویژگی قرآن که در این سخن زیبای حضرت فاطمه علیهما السّلام آمده است می پردازیم.
🌹ویژگی اول
۱- «لِلَّهِ فِیکُمْ عَهْدٌ قَدَّمَهُ إِلَیْکُمْ بَقِیَّةٌ اسْتَخْلَفَهَا عَلَیْکُمْ» خدا را در میان شما عهدى است که بسوى شما از پیش فرستاده (یعنى قرآن) و بقیّه اى جانشین رسولش که بر شما مردم گمارده است (یعنى عترت).
آری قرآن عهد خدا در بین بندگان است همچنانکه از حضرت صادق علیه السلام روایت شده که به حریز فرمود: «الْقُرْآنُ عَهْدُ اللَّهِ إِلَى خَلْقِهِ فَقَدْ یَنْبَغِی لِلْمَرْءِ الْمُسْلِمِ أَنْ یَنْظُرَ فِی عَهْدِهِ وَ أَنْ یَقْرَأَ مِنْهُ فِی کُلِّ یَوْمٍ خَمْسِینَ آیَةً/ قرآن پیمان نامه اى است از خدا براى آفریدگان او، پس وظیفه مرد مسلمان است که در پیمان نامه خود بنگرد و در هر روز پنجاه آیه از آن بخواند» (کافی چاپ إسلامیه، ج۲، ص: ۶۰۹ باب قرائت قرآن).
بنابراین روایت، قرآن عهد خداوند است و باید به آنها وفادار بود.
خداوند در سوره حجر آیه ۸۷ خطاب به رسولش صلی الله علیه و آله و سلم چنین می فرماید: «وَ لَقَدْ آتَیْناکَ سَبْعاً مِنَ الْمَثانِی وَ الْقُرْآنَ الْعَظِیم/ و به راستى که هفت آیه از مثانى [یعنى سوره حمد] و قرآن بزرگ را به تو عطا کردیم».
در این آیه یکى از نعمتهاى بزرگى که از این مجموعه هدفدار جهان هستى به پیامبر داده شده بیان مى گردد. این نعمت همان نعمت قرآن کریم است، قرآن عظیم که در نهایت عظمت است، زیرا دربردارنده تمامى آن چیزی است که مردمان در امور معاد و معاش به آن محتاجند.
پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله فرمودند: «مَنْ أَعْطَاهُ اللَّهُ الْقُرْآنَ فَرَأَى أَنَّ رَجُلًا أُعْطِیَ أَفْضَلَ مِمَّا أُعْطِیَ فَقَدْ صَغَّرَ عَظِیماً وَ عَظَّمَ صَغِیراً/ کسى که خداوند به او قرآن عطا کند و چنین تصور کند که به دیگرى چیز بهترى داده شده، قرآنِ بزرگ را کوچک شمرده و غیر قرآن را که کوچک است، بزرگ دانسته است (کافی چاپ إسلامیه، ج۲، ص: ۶۰۵).
🌹ویژگی دوم
۲- «کِتَابُ اللَّهِ بَیِّنَةٌ بَصَائِرُهُ» کتاب خدا دلائلش روشن و آشکار بوده.
قرآن دلائلش روشن و آشکار است همچنانکه خداوند در کتابش می فرماید: ای پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به در پاسخ مخالفان بگو: «هذا بَصائِرُ مِنْ رَبِّکُمْ وَ هُدىً وَ رَحْمَةٌ لِقَوْمٍ یُؤْمِنُونَ/ این قرآن دلایلى روشن از سوى پروردگار شماست و براى گروهى که ایمان مىآورند، سراسر هدایت و رحمت است» (أعراف/ ۲۰۳).
همچنین در سوره جاثیه آیه ۲۰ میفرماید: «هذا بَصائِرُ لِلنَّاسِ وَ هُدىً وَ رَحْمَةٌ لِقَوْمٍ یُوقِنُونَ/ این [قرآن و آیین] وسایل بینایى و بصیرت براى مردم و سراسر هدایت و رحمت براى گروهى است که [حقایق را] باور دارند».
«بصائر» عبارت است از: حجّتها و دلایلى که شخص خردمند با آنها حق را مى بیند و آن را از باطل تشخیص مى دهد. قرآن تمام جهات بینایى را دربردارد چه در امور اعتقادیه (از توحید، عدل، نبوت، معاد، صفات ربوبى و ولایت ائمه علیهم السلام) و چه در امور اخلاقیه، وظائف دینیه و مواعظ و نصایح «لا رَطْبٍ وَ لا یابِسٍ إِلَّا فِی کِتابٍ مُبِینٍ» (انعام/ ۵۹).
🌹ویژگی پنجم
۵- «مُدِیمٌ لِلْبَرِیَّةِ اسْتِمَاعُهُ» استماعش براى خلق همیشگى است.
یکى از ویژگیهاى قرآن این است که کتاب همه زمانها و همه انسانها و مشتمل بر همه مسائل و معارف دینى و دربردارنده تمامى حقایق است. قرآن کتابى است جاویدان و به عصر و زمان خاصّى تعلّق ندارد و احکام و اوامر و نواهى آن زمان دار و موقّت نیستند که با گذشت زمان، عمل به آنها متوقّف گردد.
این موضوع در مورد ادیانى که براى مقطع زمانى خاصى آمده بودند، صحت دارد. امّا در باره قرآن نه، چرا که اسلام آخرین پیام و رسالت الهى است و محمّد صلّى اللّه علیه و آله و سلم آخرین پیام آور و قرآن نیز آخرین کتاب آسمانى و متضمّن رهنمودهاى هدایتگرانه و روشنگرانه نهائى براى بشریّت است، امکان موقّت بودن و مقطعى بودن براى آن وجود ندارد. قرآن کتابى است که تا زمانى که انسانى بر روى کره زمین هست، پایدار خواهد ماند.
تازگى و طراوت، نشانه اى از اعجاز قرآن است، حضرت رضا علیه السّلام از پدرش موسى بن جعفر علیهما السّلام نقل کرده که فرمود: شخصى از امام صادق علیه السّلام پرسید: چرا به رغم گذشت زمان، قرآن هر روز تازه و تازه تر مى شود؟ امام (ع) در پاسخ فرمودند: «لِأَنَّ اللَّهَ لَمْ یُنْزِلْهُ لِزَمَانٍ دُونَ زَمَانٍ وَ لَا لِنَاسٍ دُونَ نَاسٍ فَهُوَ فِی کُلِّ زَمَانٍ جَدِیدٌ وَ عِنْدَ کُلِّ قَوْمٍ غَضٌّ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ/ زیرا که خداوند آن را براى زمان خاصّى نازل نفرمود و همین طور براى مردم معیّنى نفرستاد، آن در هر زمانى جدید و تازه است و براى هر قومى تا قیامت نوآورى و خرّمى و شادابى دارد» (عیون أخبار الرضا علیه السلام، ج۲، ص: ۸۷).
🌹ویژگی ششم
۶- «قَائِدٌ إِلَى الرِّضْوَانِ أَتْبَاعَهُ» اتباع و پیروانش را به بهشت رضوان مى برد.
خداوند در آیه ۱۱ سوره یس به پیامبرش صلی الله علیه و آله و سلم میفرماید: «إِنَّما تُنْذِرُ مَنِ اتَّبَعَ الذِّکْرَ وَ خَشِیَ الرَّحْمنَ بِالْغَیْبِ فَبَشِّرْهُ بِمَغْفِرَةٍ وَ أَجْرٍ کَرِیمٍ/ انذارت تنها در کسى نافع و مؤثر است که تابع قرآن باشد و چون آیات قرآن تلاوت مى شود، دلش متمایل به آن مىشود و از خداوند رحمن در پنهان بترسد، پس تو او را به آمرزشى عظیم و اجرى کریم بشارت ده (که با هیچ مقیاسى اندازه گیرى نمى شود و آن عبارت است از بهشت).
معناى تبعیّت از قرآن این است که آن را امام و پیشوا و راهنماى خود بگردانیم و به دنبال آن بیفتیم و از آن روى گردان نشویم و عملا آن را مورد اهمال و بىتوجهى قرار ندهیم. زیرا، هرکس قرآن را پیشواى خویش گرداند، او را به سوى بهشت راهنمایى مىکند و هرکس از آن روىگردان شود، سرانجامى بجز افتادن در مشکلات دنیا و عذاب آخرت نخواهد داشت.
پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله فرمود: هر گاه فتنه ها همچون پاره هاى شبِ تار شما را فرا گرفت، پس بر شما باد به قرآن چرا که «مَنْ جَعَلَهُ أَمَامَهُ قَادَهُ إِلَى الْجَنَّةِ وَ مَنْ جَعَلَهُ خَلْفَهُ سَاقَهُ إِلَى النَّار» هرکس قرآن را امام خود قرار دهد به بهشت مىرسد و هر کس به آن پشت کند، به آتش دوزخ رهنمون مىشود. (کافی چاپ إسلامیه، ج۲، ص: ۵۹۹). هچنانکه حضرت على علیه السلام فرمود: «ففى اتّباع ما جاءکم من اللّه الفوزالعظیم و فى ترکه الخطاء المبین/ رستگارى بزرگ در پیروى از قرآن است و در ترک آن، خطا و گمراهى آشکار مىباشد» (تفسیر عیاشی، ج۲، ص: ۹ سوره اعراف آیه ۳).
.
مُردگان مدعی زن و زندگی
🔹ده ها هزار زن و کودک، در غزه و لبنان به دست دژخیمان صهیونیست قتل عام شدند. و ده ها هزار مادر و فرزند دیگر، همدیگر را از دست دادند.
🔻با این وجود، بنیامین نتانیاهو، ضمن انتشار ویدئویی ادعا کرد "اسرائیل، دوست مردم ایران است" و سپس گفت: "زن، زندگی، آزادی"!
🔹اما در میان سران گروه ها و گروهک هایی که در فتنه ۱۴۰۱، شعار "زن، زندگی، آزادی" دادند، حتی یک انسان شرافتمند پیدا نشد که به دهان این گرگ خونخوار بزند و بگوید که تو به عنوان جنایتکار جنگی و متهم نسل کشی، غلط می کنی، نام زن و زندگی و آزادی را بر زبان جاری بکنی؛ ما از تو بیزاریم!
🔻شرافت که دزدیده شد و شخصیت که به تسخیر شیاطین در آمد، آدمیزاد نه تنها وجدان درد نمی گیرد، بلکه تن به بیگاری جنایتکاران هم می دهد.
🔹از نوکران ژنتیک و خانه زادی مانند فسیل های سلطنت طلب و تجزیه طلبان و تروریست ها که بگذریم، به سخنگوی فلان جبهه سیاسی و فلان مجمع محققین و مدرسین می رسیم که حاضرند به بهانه آتش بس، دم از دو دولتی (به رسمیت شناختن رژیم اشغالگر) بزنند، اما زبانشان نمی گردد که به نخست وزیر جنایتکار اسرائیل بگویند تو یکی به عنوان رکورددار کودک کشی و زن کشی، خفه شو!
🔻چرا نمی توانند؟ این مرزبندی چقدر به هم خورده که معاون وزیر ارشاد در دولت خاتمی، ننگ سردبیری تلویزیون وابسته به موساد را به جان می خرد و دیگران شان، حتی از این وطن فروش هم، ابراز برائت لفظی نمی کنند؟!
🔹خوش بینانه ترین قضاوت این است که وجدان و شرافت در آنها مُرده است. از آن جنس که امیر مومنان (ع)، حکم به مُِردگی شان داد:
🔻"مَن تَرَكَ إنكارَ الْمُنكَرِ بِقَلبِهِ ويَدِهِ ولِسانِهِ فَهُوَ مَيِّتٌ بَينَ الْأحياءِ. كسى كه تقبیح منكَر با قلب و دست و زبان را ترک كند، مرده اى است ميان زندگان". (تهذيب الأحكام، ج ۶، ص ۱۸۱).
🔹و: "أَوَّلُ مَا تُغْلَبُونَ عَلَيْهِ مِنَ الْجِهَادِ، الْجِهَادُ بِأَيْدِيكُمْ، ثُمَّ بِأَلْسِنَتِكُمْ، ثُمَّ بِقُلُوبِكُمْ؛ فَمَنْ لَمْ يَعْرِفْ بِقَلْبِهِ مَعْرُوفاً وَ لَمْ يُنْكِرْ مُنْكَراً قُلِبَ، فَجُعِلَ أَعْلَاهُ أَسْفَلَهُ وَ أَسْفَلُهُ أَعْلَاهُ.
🔻نخستین مرحله جهاد که از آن باز مانید، جهاد با دستان تان است. سپس، جهاد با زبان هایتان، و آن گاه با دل هایتان. پس، هر کس در قلب خویش، کار نیک را ستایش نکند و منکر را زشت نشمارد، واژگون گرددد؛ و پایین او جای بالای او، و بالای او جای پایین او قرار گیرد". (حکمت ۳۵۵ نهج البلاغه)
🔹و "دیگری كه خود را دانا بنامد، در حالی كه نیست. نادانی را جاهلان و گمراهی را گمراهان گرفته و برای مردم، دامهای نیرنگ و دروغ نهاده است... صورتش، صورت انسان است، و قلبش، قلب حیوان؛ نه راه رستگاری را شناسد تا پیروی کند و نه راه گمراهی را تا از آن باز دارد. پس او، مردهای است در میان زندگان". (نهجالبلاغه، خطبه ۸۷)
@IMANI_mohammad
مزین میکنیم توصیه به تقوا در این خطبه را به روایتی از وجود مقدس حضرت حضرت فاطمةُ(س) : اِتَّقُوا اللّه حَقَّ تُقاتِهِ . ----از خداوند، آن گونه که شایسته پروا کردن از اوست، پروا کنید.(الاحتجاج : ج ۱ ص ۲۵۹ ح ۴۹)
از درس های مهمی که امروز در فضای کنونی کشور برای ما بسیار اموزنده است / در فضای کنونی جایگاه ایران اسلامی و جبهه مقاومت در سطح بین الملل برای ما امید بخش است توجه به نور امید فاطمی
به بیان امام صادق علیه السلام حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها هنگام هجوم دژخیمان بهخانه وحی و آتش زدن درب خانه وحی، در بین درب و دیوار یک آیه قرآن را یادآور شدند که بسیار قابل توجه و تأمل است.
حضرت خطاب بهسردمدار مهاجمان میفرمایند: «ﺍﻳﻦ ﭼﻪ ﺟﺮﺃﺕ ﻭ ﺟﺴﺎﺭﺗﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻱ؟ آﻳﺎ ﻣﻲﺧﻮﺍﻫﻲ ﻧﺴﻞ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻛﻨﻲ؟ آیا میخواهی نور خدا را خاموش کنی؟ با اینکه ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ در هر حال ﺣﻔﻆ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﻭ ﺗﺪﺍﻭﻡ ﻣﻲﺑﺨﺸﺪ!»(ﻭَﻳْﺤَﻚَ ﻳَﺎ ﻋُﻤَﺮُ! ﻣﺎ ﻫﺬِﻩِ ﺍﻟْﺠُﺮْﺃَﺓُ ﻋَﻠَﻲَ ﺍﻟﻠﱠﱠﻪِ ﻭَ ﻋَﻠَﻲ ﺭَﺳُﻮﻟِﻪِ؟ ﺗُﺮِﻳﺪُ ﺍَﻥْ ﺗَﻘْﻄَﻊَ ﻧَﺴْﻠَﻪُ ﺍﻟﺪﱡﱡﻧْﻴﺎ ﻭَ ﺗُﻔْﻨِﻴَﻪُ؟ ﻭَ ﺗُﻄْﻔِﻲءَ ﻧُﻮﺭَﺍﻟﻠﱠﱠﻪِ؟ ﻭَﺍﻟﻠﱠﱠﻪُ ﻣُﺘِﻢﱡﱡ ﻧُﻮﺭِﻩِ(ﻧﻬﺞ ﺍﻟﺤﻴﺎﺓ/ﺡ ۱۷۶/ﺹ ۲۸۸).
حضرت صدیقه طاهره سلاماللهعلیها در این شرایط حساس تاریخی ظاهرا جبهه حق در بدترین وضعیتها قرار دارد و همه اهل بیت علیهمالسلام در معرض خطر هستند، بهیکی از امیدبخشترین آیات قرآن اشاره میفرمایند: «یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ؛ دشمنان تصمیم دارند كه نور خدا را با دهانهاى خود خاموش كنند، در حالى كه خداوند كامل كننده نور خویش است، هرچند كافران ناخشنود باشند.»(صف: ۸).
دشمن دارد و این دشمن با اینکه از همه ابزار و وسائل استفاده میبرد ولی بهاستناد کلمه شریفه «بِأَفْوَاهِهِمْ» مهمترین وسیلهاش جنگ تبلیغاتی و رسانهای است؛ که البته این نیز بیثمر خواهد بود و پیروزی نهایی با جبهه حق خواهد بود.
«هُوَ الَّذِى أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِینِ الْحَقِ ّ لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ؛ او كسى است كه پیامبرش را همراه با هدایت و دین حق بهسوى مردم فرستاد تا آن را بر همه ادیان غالب سازد، گرچه مشركان آن را خوش نداشته باشند».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 از تکنیک منفور سازی چه میدانید؟
▪️بر اسـاس ایـن تکنیک، هر یـک از طرفین منازعـه در عملیات روانـی خویـش مـیکوشـد تـا تصویـری غیرانسـانی از حریـف ارائـه نمایند. به تصویر آنها، این اقدام هم از مشروعیت، آن میکاهد و هـم اعمـال خشـن و تنـد خـود علیـه او را توجیـه مـیکند.
▪️انسـانیت زدایـی از حریـف، یعنـی نـه تنهـا بیگانـه دانسـتن دشـمن نسـبت بـه هویـت ملی خـود، بلکه خارج کـردن او از حیطه انسـانیت و درنهایـت سـزاوار دانسـتن او بـرای مردن...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بی حرمتی رقاصهها در سرزمین وحی به نماد کعبه به دستور یهودیزادهها
🔹 رقص جنیفرلوپز بر فراز نماد کعبه در سرزمین وحی (عربستان !!!)
🔹اهانت به خانه خدا و سپس فرو رفتن نماد کعبه در زمین، برنامهای کاملا صهیونیستی بر اساس آموزههای شیطانی کابالا است
🔘سینما مجاز را به واقعیت تبدیل میکند
▫️ویدئویی از یک فیلم سینمایی و یک بازی که در آن استفاده از تکنیک انفجار وسایل ارتباطی به تصویر کشیده شده بود.
▫️ یاد پیچرها نمیافتید؟ سینما فقط ابزار سرگرمی و درآمدزایی نیست. این فیلمها بیدلیل ساخته نمیشود.
📢 #اطلاعنگاشت | آیات فتح و دعای نصر؛ توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.
📥 نسخه قابل چاپ
🔍 مشروح این توصیهها را از اینجا بخوانید:
khl.ink/f/58343
سوره فتح.pdf
4.58M
📢 سوره مبارکه فتح
✏️ حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.
🔹️رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت متن سوره مبارکه فتح را منتشر میکند.
🔍 مشروح این توصیهها را از اینجا بخوانید:
khl.ink/f/58343
هدایت شده از 📻 رادیو مناهج 🎧
🌀 کتابهای شنیدنی رادیو مناهج
📻 رادیو مناهج یه بخش ویژه داره که اونجا پادپخش خلاصه کتابها قرار میگیره و فهرستش از این قراره:
🎧 خلاصه کتاب «فدک در تاریخ»
🎧 خلاصه کتاب «جاذبه و دافعه علی»
🎧 خلاصه کتاب «ولایت فقیه»
🎧 خلاصه کتاب «نظریه انتظار»
🎧 خلاصه کتاب «انسان و عبادت»
🎧 خلاصه کتاب «الغارات»
🎧 خلاصه کتاب «آذرخش کربلا»
#فهرست
#خلاصه_کتاب
〰〰〰〰〰
📻 به رادیو مناهج بپیوندید👇🏻
@Manahejj_Radio
⭕️🔻حدیثی که سبب شد آیت الله سبحانی (حفظه الله) از جوانی، دست به #قلم شوند!
⚡️قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : اَلْمُؤْمِنُ إِذَا مَاتَ وَ تَرَكَ وَرَقَةً وَاحِدَةً عَلَيْهَا عِلْمٌ تَكُونُ تِلْكَ اَلْوَرَقَةُ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ سِتْراً فِيمَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اَلنَّارِ وَ أَعْطَاهُ اَللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى بِكُلِّ حَرْفٍ مَكْتُوبٍ عَلَيْهَا مَدِينَةً أَوْسَعَ مِنَ اَلدُّنْيَا سَبْعَ مَرَّاتٍ
الأمالی،ج۱،ص۳۷
🔺️اگر مؤمن از دنیا برود و #یکورقه از خودش باقی بگذارد که بر آن #علمی نوشته شده باشد، روز قیامت این ورقه بین او و آتش #حائل میشود، و نه تنها مانع از آتش است، بلکه خداوند تبارک و تعالی در عوض #هرحرفی که بر آن ورقه نوشته است، شهری وسیعتر از دنیا به اندازه هفت برابر به او اعطا میفرماید!
⚡️بنده در دوران جوانی این حدیث را مشاهده کردم و سبب شد که #قلم به دست گرفته و آثاری را از خود به جای بگذارم.
📚 برگرفته از سخنان آیت الله سبحانی در درس خارج اصول ـ نقل از افق حوزه، چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴
📝 #تحلیل | برهان رهبر انقلاب در رد نگاه تقلیلگرایانه به دین
✏️ نویسنده: احسان صالحی
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار جمعی از مدیران و اساتید جامعةالزهرا، بر ضرورت نظر داشتن و پاسخگویی #حوزه_علمیه در مسائل روز از #حکمرانی و اقتصاد تا خانواده تأکید کردند.
موضوع انتظار از #دین و گستره شریعت، بحث دامنهداری است. برخی با رویکرد تقلیلگرایانه معتقدند #شریعت باید دست و پای خود را از زندگی و حکمرانی جمع کند. جالب که این حرف از دو خاستگاه بظاهر متضاد طرفدار دارد: هم روشنفکران هم جریان قشریِ سنتی.
🔸اما در سخنان امروز رهبر معظم انقلاب، یک استناد مهم قرآنی و یک استنتاج روان از آن مطرح شد که نشان میدهد این رویکرد تقلیلگرایانه به #دین، خلاف قاعدهی قرآنی و ضدتحول است.
خلاف قاعده قرآنی است چون میفرماید «هو الذی ارسل رسوله بالهدی... لیظهره علی الدین کله»، خداوند پیامبر را فرستاده تا دین غلبه و #حاکمیت پیدا کند و زندگی بشر را در دست بگیرد لذا محال است که شریعت و نهاد #فقه بتواند از این مأموریت که هدف از آن #حاکمیت_دین است خود را برکنار بداند.
همچنین انتظار حداقلی از شریعت، ضد #تحول است چرا که اجازه مواجهه فقه با مسائل جدید و روزآمدی آن برای مواجه شدن با #مسائل_جدید را نمی دهد.
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️علی زکریایی کارشناس تبلیغات فرهنگی با یک خانم بدحجاب یک صحبت کوتاهی میکنه.
پاسخ منطقی و عقلی ایشون را ببینید.
کسانی که میخواهندبی حجاب شوندویا بی حجابند، حداقل یک بار این کلیپ رو ببینند .
❌نگویید برنامه تلویزیونی! بگویید نهضت «محفل»
▪️باورنکردنی بود. با یکی از دوستان لبنانیام صحبت میکردم و میگفت: بعد از حضور برنامه محفل در لبنان روحیه ها چند برابر شده است. محفل در لبنان مانند خورشید درخشید و حضور دوستان گرما بخش دل ها شد و…
▪️در تاریخ بنویسید زمانی که حاکمان عربستان در سرزمین وحی تلنت موسیقی را با چاشنی بیبند و باری پرچم کرده بودند، در میدان جنگ سربازان روح الله با در دست گرفتن قرآن تاریکی ها را در هم کوبیدند.
▪️بنویسید که شبکه سه که روزگاری با این جنس اتفاقات بیگانه بود، برنامهای تولید کرد که حالا یک نهضت شده است. چه جمعیتی که با محفل حفظ قرآن را آغاز نکردند. شگفتا که این نهضت تا خط مقدم جبهه مقاومت امتداد دارد و برای انقلاب و اسلام بار بر دوش میکشد.
▪️نگویید برنامه تلویزیونی، بگویید «نهضت محفل» و بدانید این اتفاقات رویاها و آرزوهای امت حزب الله بوده است که حالا در آن زندگی میکنیم و قدر نمیدانیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘جنگ امروز جنگ رسانه ای، جنگ تبلیغات، جنگ فضاسازی عمومی...
و در یک کلام جنگ شناختی....
✅ «مَن عَقَلَ قَنَعَ بِما یَکفِیه»
✍️ علامت عقل آن است که آدم میبیند از زیادی بدش میآید. یعنی امشب، فردا، یک هفته دیگر، یک ماه دیگر، خودش، خانوادهاش الحمدلله دارند و اداره میشوند. دیگر بیش از آن را بدش میآید داشته باشد. نمیگذارد بماند.
این آدم عاقلی است.
✅ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama