#حدیث
🔹قال أبوجعفر (علیه السلام) :
آلُ محمد علیهم السلام أبواب الله و سبیلُه و الدّعاة إلی الجَنّة والقادة إلیها و الأدلّاء علیها إلی یوم القیامة
🔻 #امام_محمد باقر (ع) فرمودند:
خاندان پیامبر اکرم درهایی هستند به سوی پروردگار و راه رسیدن به او هستند و دعوت کنندگان به سوی بهشت میباشند و بندگان را تا روز قیامت به سوی آن راهبری و راهنمایی می نمایند.
📚بحار الانوار ج۲ ص۱۰۴
📲 @maaref_dini
#احکام_شرعی
#کم_فروشی
💢 مسأله. کم فروشی از گناهان کبیره است، بنابراین اگر معمار یا پیمانکار، قرار داد بسته تا آهن۱۴ استفاده کند، ولی آهن ۱۲ به کار بگیرد، مرتکب کار حرامی شده است.
📚رساله آموزشی، ج ۲، ص ۳۳
@jameatolahkam
#تاریخ
🔰 بررسی جوّ سیاسی_اجتماعی دوران امام حسن (ع)
📖 قسمت اول
❌سرّ چهل سالگی ها....⁉️
▪️سی سال از از رحلت نبیّ اکرم (ص) و چهل سال از آغاز حکومت اسلامی آخرین فرستاده ی خدا (ص) گذشته بود که با امام حسن (ص) به عنوان خلیفه ی مسلمین بیعت شد.
تنها پنج سال بود که خلافت پیامبر (ص) در جایگاه حقیقی خویش ، قرار گرفته بود که تمام دستگاه ابلیس به کار افتاد تا جامعه اسلامی را از درون خویش به سویی ببرد که حکومت اسلامی ، در همان مجرای انحرافی سابق خویش به جریان افتد.
⚠️چه سرّی در این چهل سالگی هاست ؟! چرا در چهل سالگی حکومت اسلامی پیامبر (ص) ، با تهی ساختن جامعه ی دینی از درون خویش ، می کوشند که حجّت خدا را به پذیرش صلح با طاغوت وادارند ، تا به بهانه ی یک مطالبه ی عمومی ، خلیفه به حق مسلمانان که کسی جز او شایستگی چنین ولایتی را ندارد ، با پای خویش از صحنه حاکمیت سیاسی کنار رود؟!
▪️بدون تردید مردم سال چهلم هجری ، اگرچه در یک جامعه اسلامی تربیت یافته بودند ، اما تربیتشان متاثر از حدود سه دهه تلاش موثر برای انحراف صراط مستقیم نبوی (ص) بود.
▪️رفتار جامعه ی شیعه از آن روز در ماجرای صلح و عدم همراهی شان با حجت خدا در مصاف با جبهه شیطان و وادار ساختن او به کنار آمدن با معاویه ، همه ناشی از تحوّلی بود که در اندیشه های بنیادی آنان رخ داده بود.
اگرچه همه گی عنوان مسلمانی و یا تشیّع را یدک می کشیدند اما چنان دلباخته ی دنیا و اسیر رفاه طلبی خویش بودند که با فراموشی تمام آن آرمان های نخستینی که به خاطر آنها در کنار خاتم رسولان (ع) مجاهدت می کردند ، دیگر برایشان تفاوت چندانی نمی کرد که شجره ی ملعونه ی بنی امیّه بر مسند حکومت نشسته یا خاندان بی بدیل پیامبر (ص)❗️
👈جز با تحریف پیامبر (ص) که بنیان گذار حکومت اسلام است‼️
نمی شود همچنان اسم او را آورد و شعار های او را داد ولی به عکس او عمل کرد.... .
#تاریخ_امام_حسن(ع)
📚پس از ۴۰ سال ص ۱۰
🔗برای پیگیری بیشتر : ( @Allameaskari )
📲 @maaref_dini
✅ بیانات استاد فاطمی نیا در مورد شخصیت علامه عسکری
🔸استاد فاطمی نیا: علامه عسکری محققی بود بی بدیل.
کتب ایشان فوق العاده تحقیقی است و اصلا #نظیر ندارد.
🔸ایشان یک وقتی به من فرمودند من صد وپنجاه صحابی ساختگی در تاریخ اسلام کشف کردم آب از آب تکان نخورد.
⚠️ولی طه حسین وجود امرؤ القیس را تکذیب کرد شد عمید الادب العربی!
👈جای تاسف است واقعا ببینید استعمار دارد چکار می کند.
ظهور استعمار فقط به این نیست که یک جوان را گمراه کند ، استعمار به اشکال مختلف ظهور و بروز دارد.
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
#اعتقادات
💢مبارزه حضرت زهرا ( سلام الله علیها ) با حکومت وقت
▪️رحلت پیامبر اکرم (ص) از بزرگترین حوادث در تمام دوران حیات اسلام بود.
اولین حادثه ماجرای سقیفه بود که بلافاصله پس از رحلت رسول اکرم اتفاق افتاد و نقش تعیین کننده ای در تمام ادوار آینده اسلام داشت.
❌در این حادثه اصلی ترین اصول جاهلیت عرب یعنی《تعصب و قبیلگی》حیات دوباره یافت.
🔻خاندان پیامبر عهده دار مبارزه با این جاهلیت دوباره بودند. آنچه را که صدیقه طاهره ، دختر بزرگوار پیامبر (ص) در این دوران کوتاه انجام داد کاملا در این راستا بود و هدفی به غیر از محکوم کردن وضع موجود نداشت.
⚠️ اینکه ایشان قبری مخفی برای خویش در خانه خودش برگزید ، یکی از جریانات مهم این مقابله برشمرده می شود.
📚برگرفته از کتاب دختر پیامبر اثر استاد جاودان
🔗برای پیگیری بیشتر : ( @Allameaskari )
📲 @maaref_dini
#احکام_شرعی
#خوراکی
👤آیا فرآورده های غیر گوشتی مانند شکلات ، آدامس و بیسکویت که از کشورهای خارجی وارد کشور می شود ، حلال است؟
حلال است، مگر اطمینان داشته باشید از مواد نجس یا حرام ساخته شده است.
📖 استفتائات _ مصرف خوراکی های وارداتی _ آیت الله خامنه ای
📲 @maaref_dini
#تاریخ
🔹ازدواج امام علی (ع) با حضرت امّ البنین
🔺حضرت امیر (علیه السلام) پس از شهادت حضرت صدیقه ی طاهره (سلام الله علیها) به وصیت و سفارش خود حضرت (س) با خواهرزاده ی او که أمامه نام داشت ازدواج کردند. علت این سفارش نیز مِهری بود که أمامه نسبت به فرزندان حضرت داشت.
بعد از أمامه حضرت با خُوله؛ دختر جعفر ازدواج کرد. و بعد از او با اسماء بنت عُمَیس و بعد با حضرت ام البنین (س) علیها ازدواج کردند.
💥 عقیل برادر حضرت امیر ع نسّابه (نسب شناس) بودند. نسب شناسی یکی از فن هایی است که در صدر اسلام و قبل از آن رواج داشت. کسی که متبحّر در این فن بود نه تنها قبایل را می شناخت بلکه بیست تا سی پشت یک شخص را به اسم اجداد او می شناخت. 👈عقیل علاوه بر این، بیوگرافی شخصیتی و صفات هر قبیله ای را نیز می دانست.
💎حضرت امیر (ع) از ایشان تقاضا می کنند؛ کسی را برای ازدواج معرفی کنند که برایشان فرزند شجاعی به دنیا بیاورند. عقیل پس از تاملی می فرماید: کسی که شما به دنبال آن هستید فاطمه ی کِلابیه است.
📄حضرت ام البنین نام پدرش حِزام بن خالد بن رَبیعة بن عَامر بن صَعصَعَة بن الکِلابیة و نام مادرشان ثمامة بنت سَهل بن عامر است که در وصفشان اینگونه روایت شده است: کانت ثمامة هذه ادیبة اریبة عاقله[حضرت ام البنین هم شاعر بوده اند و مجموعه اشعاری از ایشان وجود دارد.] قبل از اینکه جناب عقیل به خواستگاری حضرت ام البنین س بروند ایشان رویای صادقه ای می بینند که در باغی پر از درخت های پر ثمره هستند و نهر ها در آن جاری است. در حال تفکر در عظمت خلق الهی هستند؛ در آسمان بلندی که بدون ستون است. در این هنگام ماه را می بینند که از آسمان کنده و در دامنشان افتاد، درخشندگی این ماه به قدری بود که چشم را خیره می کرد.
مادر حضرت ام البنین این خواب را با شعر تعبیر می کنند که:👇
بُشراکِ فاطمة بالسَّادةِ الغُرَر
ثــلاثةُ أنجُمٍ و الزاهر القـــمر
أبوهُم سَیِّدٌ فِی الخَلقِ قاطبةٌ
بعد الرَّسولِ کَذا جاءَ فِی الخَبَر
بشارت باشد تو را به بزرگی و بزرگواری؛ خدا به تو سه ماه و یک قمر عطا می کند که پدر این بچه ها بعد از رسول اکرم صلی الله علیه و آله آقا و سید مخلوقات است.
♨️جناب عقیل می آیند برای خواستگاری. بنا بر رسم عرب سه روز از او پذیرایی می شود و پس از سه روز از او می پرسند که برای چه امری آمده است. عقیل جریان را به پدر حضرت علیها السلام می گوید. حزام می گوید: برای شخصیتی مثل امیر المومنین باید کسی را در نظر داشت که دارای معرفت و أدب و عقل و همچنین ذو الفنون باشد. عقیل گفت حضرت همه را می داند و با این اوصاف مرا فرستاده است.
💢مادر حضرت ام البنین س در وصفشان می فرمایند: إنّی وَاللهِ قد رَبَّیتُها و أحَسَنتُ تَربیتَها و أَرجو اللهَ العلیَ القدیر أَن تَکونَ صالحةً بِخِدمَةِ سَیِّدی وَ مَولای أَمیرِ المؤمنین علیه السلام.
📆٩۶/۱۲/۱۰
@Adibilarijani
📲 @maaref_dini
#تاریخ
▪️گوشه ای از فضائل حضرت عباس (ع)
🔰 خاطره ای از علامه عسکری (ره)
🔻این عباس کجا و آن عباس کجا
بعد از وفات حضرت رسول اکرم و اتفاقاتی که در سقیفه افتاد ، عباس عموی پیامبر به امیرالمومنین گفت یابن اخ"برادر زاده" دستت را جلو بیاور تا با تو بیعت کنم!!
🔺که حضرت امیر (ع) امتناع کردند ، چون کاری مهمتر از تجهیز و دفن پیکر مطهر رسول خدا در آن لحظه برایشان وجود نداشت.❗️
اینکه عباس میدانست جانشین واقعی پیغمبر امیرالمومنین است اما چرا اولاً گفت ای پسر برادر؟! نگفت سیدی و مولای؟!! و دوماً هم گفت تو دستت را بیاور تا با تو بیعت کنم؟! خودش برای بیعت دستش را جلو نبرد! در حالیکه امام همچون کعبه است که باید اورا طواف کرد...این ها تامل برانگیز است.
✅ اما یک عباس هم در کربلا بود با آن جنگاوری ، قدرت و شجاعتی که داشت تا امام به او فرمود : برای اهل حرم آب تهیه کن اطاعت کرد و چیزی نگفت!
این یک ریاضت بزرگ برای حضرت عباس بود چون مثل ایشان جایش واقعا در میدان جنگ بود نه صرفا برای آب آوردن❗️
📜در زیارت نامه ایشان دارد... العبدالصالح المطیع لله و لرسوله... حضرت ابوالفضل علیه السلام مطیع بود.
✔️ علامه عسکری می فرمودند :
《این عباس کجا و آن عباس کجا》
📌خاطره ای از استاد ادیبی
🔗برای پیگیری بیشتر : ( @Allameaskari )
📲 @maaref_dini