@Maddahionlin1_117454073.mp3
زمان:
حجم:
4.15M
🏴 #شهادت_امام_حسن_مجتبی (ع)
آخر یه روز شیعه برات حرم میسازه/حرم برای تو شه کرم میسازه
🎤 #امیرعباسی
🆔 @Maddahionlin
📲 @maaref_dini
#حدیث
🔰 قال الصادق (ع) :
إنّ الرّجُل یَذنِبُ الذّنبَ فیُحرَم صلاةُ اللیل إنّ العَمَل السّیّئ أسرَع فی صاحِبهِ مِن السّکّین فی اللحم
🔻 #امام_صادق (ع) فرمودند :
بدرستی که فرد گناهی انجام می دهد و بواسطه ی آن گناه از نماز شب محروم میشود. بدرستی که عمل بد اثرش در صاحب آن عمل از اثر چاقو در گوشت سریعتر است.
📲 @maaref_dini
#اخلاق
🔸آيتالله مجتبي تهراني:
«سلوك إليالله» يعني سير معنوي روح به سوي خدا و تقرّب به او
🔻سير و سلوك چهار قدم دارد؛ اهل معرفت از قدم اوّل تعبير ميكنند به « تجليه »، يعني آراستن ظاهر به آداب شرع و عمل كردن به دستورات شارع مقدس
🔗جهت پیگیری بیشتر :👇👇 @taghriraterozaneh
📲 @maaref_dini
#احکام_شرعی
#رشوه
👤بعضی از مشتریان بانک براساس عادات رایج به کارمندان عیدی می دهند و اعتقاد دارند که اگر این هدیه را ندهند کارهایشان به شکل مطلوب انجام نمی شود، حکم این کار چیست؟
اگر این هدایا منجر به تبعیض در انجام خدمات بانکی به مشتریان شود و در نهایت باعث فساد و از بین رفتن حقوق دیگران گردد، مشتریان نباید آن هدایا را به کارمندان بدهند و کارمندان هم حق گرفتن آن ها را ندارند.
📖استفتائات_رشوه،س۱۲۴۳_آیت الله خامنه ای
📲 @maaref_dini
#اعتقادات
☑️ بعد از وفات پیامبر (ص) چه اتفاقی افتاد؟
▪️پیامبر اکرم (ص) آنچه از احکام اسلامی که مسلمانان در آن عصر بدان احتیاج داشتند ، به اصحاب و یاران خویش ، ابلاغ فرمود.
اما یکسری مسائل بود که هنوز وقت عمل به آن نرسیده بود ، لذا آنها را نزد وصیّ خود ، امام علی (ع) به امانت نهاد ، تا در زمان لازم او یا فرزندانش برای مردم بیان کنند.
▪️آنچه در زمان خود پیامبر مورد احتیاج بود ، دستور و حکمش را اعلام کرد ، آنگاه فرمان داد تا گفتار هایش را برای دیگران نقل کنند و برای نگهداری و به میراث نهاندن ، بنویسند.
🔻اسلام در آن روز متشکل می شد از قرآن کریم و این گونه سخنان پیامبر که به آن سنّت پیامبر می گویند.
▫️ذهبی دانشمند بزرگ اهل سنت گوید :
پس از آنکه ابوبکر به حکومت رسید ، مسلمانان و صحابه را جمع کرد و گفت : شما از پیامبر حدیث نقل می کنید و البته در این مورد با یکدیگر اختلاف هایی دارید و پیدا خواهید کرد. بطور مسلّم بعد از شما ، مردم به اختلاف های بزرگتری خواهند افتاد ، بنابراین از رسول خدا هیچ چیز نقل نکنید.
هر کس از شما سوالی کرد ، بگویید : در میان ما و شما قرآن است ، حلال آن را حلال بشمارید و حرامش را حرام بدانید.
✍حذف سنت رسول یعنی دقیقا پاک کردن آنچه از مسائل دینی که مردم بدان احتیاج دارند و در نهایت گمراهی مردم که تا به امروز اثرات این اقدام ادامه دارد.
📚نقش ائمه در احیای دین ج۱ ص ۱۱۸
🔗جهت پیگیری بیشتر : ( @Allameaskari )
📲 @maaref_dini
#تاریخ
👤👥 همه به آن فکر می کردند ‼️
‼️ آیا مسئله 《جانشینی》پس از رسول خدا(ص)، مورد توجه شخص پیامبر نبوده و اهمیت آن بعد از رحلت ایشان احساس شده و برای آن تصمیم گرفته شده است (به دست مردم واگذار شده) ؟؟!!
❗️ آن طور که به ذهن خطور می کند،چنین مشکلی (جانشینی پیامبر) باید بعد از فقدان و رحلت پیامبر اکرم(ص) احساس شود،همانطور که عده ای در ظاهر، آن موقع متوجه این مشکل شدند و جریان سقیفه را بوجود آوردند.
⚠️اما جالب است بدانیم:
مساله امامت و پیشوایی بعد از #رسول خدا(ص) از مهمترین مسائلی بوده که اهمیت و حساسیت آن، نه از شخص رسول خدا(ص) پنهان بوده و نه از اطرافیان و اصحاب آن حضرت؛ بلکه از همان ابتدای کار و اوایل بعثت،همگی در فکر آن بودند.
👈🏻 مانند: بحیره از بنی صعصعه، که پذیرش اسلام خود و قبیله اش را مشروط به این کرد که #زمامداری بعد از پیامبر خدا (ص) از آنِ او و قبیله اش باشد.
👈🏻 و مانند: هوذه حنفی، در برابر اسلام آوردن خود،از پیامبر،حقّی در #حکومت بعد از خود او را ، در خواست کرد.
👈🏻 و مانند: چاره اندیشی پیامبر(ص) در مورد جانشینی خود در نخستین روزی که از پیروان خود برای تشکیل جامعه اسلامی بیعت می گرفت،کاملا آشکار است:
🔶 در صحیح مسلم،صحیح بخاری،نسائی،مالک در الموطا، سنن ابن ماجه و.... آمده است:
[در جریان بیعت عقبه ی کبری که یکی از نقبای دوازده گانه و معتمدان انصار ، عباده بن صامت بود،او تصریح می کند که یکی از مفاد بیعت ما ؛ بر سر فرمانروایی بعد از پیامبر بود.]
عبادة بن صامت گفت: ما با رسول خدا(ص) بر این اساس بیعت کردیم که در تنگی و فراخی و غم و شادی،مطیع و فرمانبردار حضرت پیامبر باشیم و بر سر #فرمانروایی، با اهلش به ستیز برنخیزیم.
📚ولایت علی(ع) در قرآن و سنت ص ۴۶ الی ۴۸
🔗برای پیگیری بیشتر : ( @Allameaskari )
📲 @Maaref_dini