🛑 تکمیلی۲/ مجازاتها و جریمهها
💥برهنگی، بدپوششی و کشف حجاب راننده یا سرنشین:
🔹یک هفته توقیف ماشین یا موتور + ۷ میلیون پانصد هزار تومان جزای نقدی مالک وسیله نقلیه یا موتور + اعمال مجازاتهای دیگر در نظر گرفته برای این جرایم در قانون حجاب
🔹اسنپ و تپسی و امثالهم موظفاند ظرف ۲ ماه امکان گزارشدهی راننده خودرو در مورد مسافران ناقض قانون حجاب را فراهم کنند. در صورت گزارش راننده درمورد بیحجابی، راننده از پرداخت جریمه معاف میشود. سکوها موظفاند دسترسی آنلاین ماموران فراجا با این سامانه را فراهم کنند. در صورت عدم انجام این کارها سکوی متخلف به پرداخت ۳ ماه سود ناشی از درآمد سکو محکوم میشوند.
🔹در صورتی که موتور پلاک نداشته باشد یا پلاک آن مخدوش یا ناخوانا باشد: موتور به مدت یک ماه توقیف شده+ ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان جریمه نقدی
🔹مدیران شرکتهای حمل و نقل ریلی، هوایی و دریایی، موظف به نصب دوربین برای شناسایی افراد بی حجاب هستند.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🛑تکمیلی۳/ مجازاتها و جریمهها در قانون
💥اعتراض، توهین و تمسخر زنان محجبه:
👈بازداشت توسط ضابطان عام و خاص دادگستری + حبس + ۷۴ ضربه شلاق
💥توهین یا پرخاش به آمران به معروف به حجاب:
👈 ۸۰ تا ۱۶۵ میلیون تومان جزای نقدی.
💥تمرض، تمرد، مزاحمت یا اختلال در اجرای قانون:
👈توقیف ابزار و تجهیزات مربوط+ ۶ ماه حبس یا ۸۰ تا ۱۶۵ میلیون تومان جزای نقدی
💥عدم ارائه فیلم دوربین مجتمعهای خانگی، اداری، تجاری، بانکها و… به نیروی انتظامی:
👈کارمندان نهادهای دولتی و عمومی: ۶ماه تا ۲سال انفصال از خدمات دولتی و عمومی
👈صاحبان مشاغل و کسب و کارها و…: ۹۲۰ میلیون تومان جزای نقدی یا ۱تا ۳ ماه سود درآمد سالانه (هرکدام که بیشتر بود)
👈سایر افراد: ۱۶۵ تا ۳۳۰ میلیون تومان جزای نقدی.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🛑 تکمیلی۴/ مجازاتها و جریمهها در قانون
💥مجازات بی حجابی کودکان ۹ تا ۱۵ سال
🔹ماده ۶۶ «قانون عفاف و حجاب» تاکید کرده که اگر کودکان 9 تا 15 سال مرتکب جرائم موضوع این قانون از «بیحجابی» و «بدپوششی» گرفته تا «ارسال فیلم و عکس به رسانههای خارج از کشور»، شوند، تمام جرائم نقدی ذکر شده در این قانون شامل حال آنان خواهد شد. با این حال اگر کودکان 9 تا 15 سال مرتکب جرائمی نظیر «برهنگی در منظر نامحرم در فضای مجازی یا غیرمجازی» شوند که در این قانون برای آنان مجازات حبس در نظر گرفته شده، ماده 88 قانون مجازات درباره آنان اعمال خواهد شد.
🔹براساس ماده 88 قانون مجازات، اگر کودک بین 9 تا 12 سال سن داشته باشد و مرتکب جرمی شود که برای آن مجازات حبس در نظر گرفته شده، طفل یا باید به «تسلیم اولیا یا سرپرست قانونی» شود یا «فرد یا افرادی شود که به حکم دادگاه، مصلحت طفل را بدانند» و یا طفل توسط «قاضی دادگاه نصیحت خواهد شد». در واقع اگر کودک بین 9 تا 12 سال مرتکب جرمی شود که در قانون «عفاف و حجاب» برای آن مجازات نقدی در نظر گرفته شده، اولیای او نسبت به پرداخت مبلغ اقدام خواهند کرد ولی اگر مجازات حبس داشته باشد، یکی از 3 مورد یاد شده اعمال خواهد شد.
🔹اما اگر کودک بین 12 تا 15 سال تمام سن داشته باشد و مرتکب یکی از مواردی شود که در قانون «عفاف و حجاب» برای آن حداقل 2 سال و حداکثر 25 سال حبس در نظر گرفته شده، به حکم تبصره 1 ماده 88 قانون مجازات، 3 ماه تا یکسال در کانون اصلاح و تربیت نگهداری خواهد شد. به عنوان نمونه اگر کودکی 13 ساله، دو مرتبه یا بیشتر مرتکب «توهین و تمسخر حجاب در فضای مجازی» شود، حداقل 3 ماه و حداکثر یک سال در کانون اصلاح و تربیت نگهداری خواهد شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🛑 تکمیلی۵/ مجازاتها و جریمهها در قانون
💥مجازات بی حجابی نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ سال
🔹به حکم ماده ۶۶ «قانون عفاف و حجاب»، تمام جرائم نقدی ذکر شده در این قانون شامل حال نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ سالی که مرتکب آن شوند هم خواهد شد. اما اگر عمل ارتکابی توسط نوجوان در این قانون، شامل مجازات حبس هم باشد، اوضاع بسته به عمل ارتکابی، متفاوت خواهد بود.
🔹به عنوان نمونه، اگر نوجوانی مرتکب «برهنگی در منظر نامحرم در فضای مجازی یا غیرمجازی» شود، از آنجا که برای این اقدام در این قانون، در مرتبه اول، ۵ تا ۱۰ سال حبس در نظر گرفته شده، به حکم بند (ب) ماده ۸۹ قانون مجازات، باید یک تا ۳ سال در کانون اصلاح و تربیت نگهداری شود اما اگر همین نوجوان برای بار دوم، مرتکب این اقدام شود، از آنجا که عمل ارتکابیاش در این قانون دارای ۱۰ تا ۱۵ سال حبس است، به حکم بند (الف) ماده ۸۹ قانون مجازات، باید ۳ تا ۵ سال در کانون اصلاح و تربیت نگهداری شود.
➖➖➖➖➖➖➖➖
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراض جالب دانش آموزان کرمانی از بیتفاوتی نسبت به جنایات صهیونیست ها
پشت هر چراغ قرمز یک دقیقهای فورا بساط را پهن میکردند و طوری سریع خارج میشدند که مردم معطل نشوند. کارشان انقدر سریع بود که گفتم ای کاش مسؤلین ما در امورات یک پنجم سرعت اینها را داشتند.
این دومین باری بود که در شهر میدیدم دانشآموزان با نوعی نمایش خیابانی آمده بودند به مردم نشان دهند که حامی کودکان مظلوم هستند و آنها را فراموش نکردند.
@Afsaran_ir
هدایت شده از استاد عابدینی
هدایت شده از بر پا
وفاق چه شد؟
🔹شعار وفاق، شعار خوبی است آقای رییس جمهور! هم نیاز مردم است، هم راهگشا است، هم امیدافزا است، هم در وضعیت حمله دشمن ضروری است، هم مطلوب رهبری است، هم دینی و معنوی است. خوب حق بدهید نگرانش باشیم و مطالبهاش کنیم.
🔹به نظرتان احساس عمومی بعد از سخنان شما در رسانه ملی چه بود؟ همگی احساس کردیم خیلی صمیمانه دارید میگویید :"نمیشود و نمیتوانیم". شکل گیری این احساس در مردم را میپسندید؟ آیا این جهت گیری گفتمانی که در پوسته صمیمیت به دیگران منتقل میکنید، راهگشا است؟ آیا در "وفاق" با گفتمان رهبری است؟ آیا در "وفاق" با تصمیمات نظام در درگیری با دشمن است؟
🔹دو رییس قوه در جلسه ای مشترک از قانون عفاف و حجاب حمایت کردند، شما رسما قانون تصویب شده را مبهم و یعنی غیر قابل اجرا میدانید؟ خوب سوال من از شما این است اگر قانون یعنی چارچوب و زمینه وفاق مورد بیمهری قرار بگیرد، وفاق اساسا دستیافتنی است؟ مراقب وفاق حتما مراقب قانون است. مراقب قانون هستید؟
🔹انتصاب جناب ظریف و مدیران مختلف خلاف مر قانون و حفظ آنها در مناصبشان معنایش چیست؟ اگر قانون در این کشور توسط بالاترین مدیر اجرایی جلوی چشم همگان، پرچمش پایین بیاید، آیا وفاقی شکل میگیرد؟ آیا اساسا دستورات و تصمیمات خود شما و دولتتان توسط مردم جدی گرفته خواهد شد؟
🔹متوجه پیام ضعف گاه و بیگاه خودتان و منصوبینتان به دشمن و جبهه مقاومت هستید؟ آیا گفتمان ضعف در هماهنگی با دیگر ارکان نظام است؟ آیا وفاق مقابل دشمن امری ضروری نیست؟
🔹آقای پزشکیان عزیز! امیدوارم حقیقتا پرچمدار وفاق باشید، پرچمی که رییسی شهید هم در دست داشت و به خاطرش انواع خون دلها خورد و در نهایت هم مزدش را از خدای واحد و احد دریافت کرد. پای این شعار نایستید دیگر هیچ داشته ای برایتان باقی نخواهد ماند. مراقب نزدیکان دولت آقای روحانی باشید، آن دولت مشهور بود به دوقطبی سازی و دوقطبی زی بودن، محفوظ و موفق باشید.
@ali_mahdiyan
👈 کتاب فریاد مهتاب ( قصه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به سبک داستانی اثر استاد مهدی خدامیان)
👈 کتاب پرتویی از خورشید در خاک نشسته ( شرح دعاهای روزانه حضرت زهرا سلام الله علیها اثر مرحوم علی صفایی ع.ص)
👈 کتاب آیه عصمت ، مادر خلقت ( آشنایی با اوصاف و سیره عملی حضرت فاطمه سلام الله علیها اثر حجت الاسلام اسکندری)
👈 خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها (ترجمه آیت الله مکارم شیرازی )
👈 کتاب زندگانی فاطمه زهرا سلام الله علیها (گزیده ای از کتاب به قلم سید جعفر شهیدی)
محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
👈 کتاب فریاد مهتاب ( قصه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به سبک داستانی اثر استاد مهدی خدامیان) 👈 ک
عرض سلام و تسلیت شهادت حضرت فاطمه سلاماللهعلیها
این کتابهای صوتی _که مرتبط با زندگی و سیرهی مبارک حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیهاست_ تقدیم به شما مخاطبین عزیز،
برای شنیده محتوا کافیه روی نام هر عنوان، ضربه بزنید
#رزق_نوکری
#فاطمیه۱۴۴۶
محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
متن کامل قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»
📝 پاسخ به محقق داماد
🔷 حجتالاسلام علیاصغر مجتهد زاده عضو بسیج اساتید حوزه علمیه قم و مستشار بازنشسته #دیوانعالی کشور با اشاره به نامه محقق داماد به مراجع تقلید و انتقاد از قانون حجاب و عفاف اظهار داشت: #محقق_داماد در این نامه، تصویب قانون حجاب و عفاف را خلاف منویات و تذکرات مرجعیت دانسته و آن را برای قوه مجریه غیرقابل اجرا و برخلاف مصالح عامه ذکر کرده است؛ این نامه ازنظر شکلی و ماهوی دارای ایرادات فراوان است.
وی افزود: آقای محقق داماد که در سمتهای گوناگون اجرائی، قضایی و فرهنگی ایفای نقش کرده و از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۳ ریاست سازمان بازرسی کل کشور را عهدهدار بوده و استاد حقوق دانشگاه است؛ باکمال تعجب در نامهای خطاب به مرجعیت القاء نموده که #قانون حجاب و عفافِ مصوب، خلاف منویات مرجعیت است...!! درحالیکه این نوع خطاب القایی، اهانت به مرجعیت و مراجع عظام تقلید تلقی میشود.
🔶 مستشار بازنشسته دیوان عالی کشور ابراز کرد: مناسب بود محقق داماد در این نامه، نظر مراجع را درخواست میکرد نه اینکه نظر خود را به بزرگان دین تحمیل نماید که این ایراد از چنین شخصیتی پذیرفتنی نیست.
🔷 حجتالاسلام مجتهد زاده تأکید کرد: باید از آقای محقق داماد پرسید؛ شما که مدت زیادی رئیس سازمان بازرسی کل کشور بهعنوان بالاترین مقام قضایی در نظارت و از دستاندرکاران فرهنگی کشور بودهاید، برای این مملکت چهکار ماندگاری انجام دادید؟ چه زیرساخت فکری و معنوی را ایجاد کردید که امروز از فرار مغزها و جوانان این مرز و بوم سخن به میان میآورید.
وی افزود: لزوم پوشیدگی زن بر اساس شش دلیل قطعی قابلاثبات است که هر یک بهتنهایی برای اثبات ضرورت #حجاب کافی است: 1. قرآن کریم؛ 2. روایات شریفه؛ 3. سیره اهلبیت علیهمالسلام؛ 4. براهین عقلی؛ 5. فطرت و طبیعت انسانی؛ 6. تاریخ. بر اساس آیات و روایات، حجاب موردنظر دین مبین اسلام یکبعدی نبوده، بلکه همه ابعاد و جوانب شخصیتی زن مسلمان را مدنظر قرار میدهد و نمیتوان آن را در جامعه اسلامی نادیده گرفت و برای آن قانونی وضع نکرد.
🔶 سؤالی که باید از آقای محقق داماد داشته باشیم این است که شما بهعنوان یک روحانی که رسالت اجرای احکام #اسلام را به عهده دارید و در کتب حدیثی، سخن گهربار امیرالمؤمنین را دیدهاید که در جریان عدم اجرای حکم الهی فرمودند: «إنما هلکت بنو اسرائیل بتعطیلهم الحدود» "بنیاسرائیل به خاطر تعطیل کردن اجرای حدود الهی، به هلاکت رسیدند" چه راهکاری برای امر واجب حجاب و عفاف ارائه کردهاید؟ در مدت طولانی فرایند تصویب قانون حجاب و عفاف چه کمک فکری به #مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان نمودهاید؟ برای اصلاح این قانون چه پیشنهادی دارید؟
ما حقوقدانها اگر دلسوز اجرای احکام الهی و جامعه اسلامی بهعنوان ایتام آل محمد صلیالله علیه و آله هستیم باید با فکر و قلم خود کمککار نظام اسلامی باشیم و صدور بیانیه و هیاهو در شأن اساتید ما نیست.
🔷 معتقدم این قانون از مجاری صحیح عبور نموده و باید ابلاغ و اجرا شود سپس در مسیر اجرا، مجریان، دادرسان و قضات شریف بهویژه قضات عالیرتبه دیوانعالی کشور ایرادات آن را به مجلس شورای اسلامی منتقل و قانون اصلاح گردد.
🔶 در مصاحبه قبلی با خبرگزاری وزین رسا به عرض رساندم که با تعلیق یا تعطیل این قانون بدعت خطرناکی به وجود میآید که هم عملی مجرمانه است و هم راه را برای تکرار آن در قوانین بعدی و تعطیلی آنها در صورت تمایل سیاسی دستاندرکاران فراهم خواهد آورد.
✅ تعلیق و تعطیل شدن یک قانون، یا از طریق مجلس شورای اسلامی و یا بهحکم حکومتی ولیفقیه میسّر است. تأکید دارم که به قانون احترام بگذاریم.
✍ علی اصغر مجتهدزاده
#جنگ_روایتها
#قانون_حمایت_از_خانوده_با_ترویج_عفاف_و_حجاب