دلیل خوابیدن پف #کیک بعد از بیرون آوردن از فر👇🎂
دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است.
_ پخت کیک کافی نبوده است.
_ میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
_ قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.
_ کیک در هنگام پخت تکان داده شده است.
_ در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است.
_ زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.
_ بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است.
_ مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاد بوده است.
_ مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.
@madarane_fatemi
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
#کاپ_کیک
با همون دستور کیک ساده
فقط داخل قالب کیک یزدی ریخته و وسطش یه تیکه شکلات تخته ای گذاشته میشود.
و رویش خاک قند الک میشود.
مثل همیشه داخل فر دست ساز😁
@zendegimamoli
#مرغ_ناردونی
مرغ ۴تیکه
نمک فلفل سیاه وزردچوبه هرکدام نصف قاشق چایخوری
پیاز یک عدد
سیر سه حبه
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
رب انار ترش یا ملس یک قاشق غذاخوری
آب انار یک لیوان
انار دون شده ۲قاشق غذاخوری
توی قابلمه روغن حیوانی یا روغن سرخ کردنی بریزید.
دو طرف مرغ ها را سرخ کنید.بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.بعد از قابلمه خارج کنید.
توی همان قابلمه یک پیاز نگینی خورد و سرخ کنید.
بعد سیر رنده شده اضافه کنید و تفت دهید.
بعد رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید.
بعد رب انار را اضافه کنید.حالا مرغها را اضافه کنید.آب انار را ریخته و یک ساعت و نیم بپزید تا رنگش تیره شود.
در آخر انار دون شده را اضافه کنید و ده دقیقه دیگر بپزید.
@zendegimamoli
#کیک_زعفرانی
سه عدد تخم مرغ
دو لیوان آرد
یک فنجان شکر
یک فنجان سر خالی روغن
دو ق چ خ بکینگ پودر
یک سوم لیوان زعفران دم کرده غلیظ و گلاب
طریقه مخلوط کردن و هم زدن مانند بقیه کیک ها میباشد.
#کیک
#شیرینی
@madarane_fatemi
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
#کیک
یک لیوان آرد
یک قاشق چایخوری سر پر بکینگ پودر
دوتا تخم مرغ
نصف استکان روغن
نصف استکان شکر
نصف استکان هم زعفرون دم شده و گلاب
اول تخم مرغ ها رو آنقدر میزنم تا کف کنه بعد روغن و شکر رو اضافه میکنم
و نهایتا با آرد و بکینگ پودر و زعفران قاطی میکنیم.
داخل ماهیتابه آلومینیمی یا روحی که کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک رو میریزیم.
دوستان کیک را داخل فر یا تستر یا کیک پز یا آرام پز یا ماهیتابه رژیمی بدون واشر یا داخل فر دست ساز که توضیحش تو کانال هست میتوان پخت.
@zendegimamoli
#دختردونه #برنجک #ماکلمه
برنج را میتوانیم هم خودمون خشک کنیم و هم از لوازم قنادیها بخریم.
برای خشک کردن باید برنج را بجوشانید و یکم نرم تر بردارید و آبکش کنید.
آب بریزید تا نشاسته هایش برود بعد که آبش رفت روی بخاری یا شوفاژ یا توی آفتاب خشک کنید.
برای درست کردن برنجک برنج خشک شده هر چقدر گرفتید شکر یه بند انگشت کمتر میخواهد.
تو یه ظرف گود روغن میریزیم و برنج خشکها رو با یه صافیه فلزی میزاریم توی روغن وقتی پف کرد بر میداریم.
به همین روش ادامه میدیم تا همه سرخ بشه.
یه لیوان آب توی شکر میریزیم و با شعله متوسط میزاریم تا بجوشه به اصطلاح مات بشه همش تست میکنیم.
شکر در حال مات شدن را توی یه ظرف آب میریزیم یه قطره شکر مات شده میریزیم توی آب نباید خیلی شیشه ای بشه باید با دست نرم بشه.
وقتی شکر به این مرحله رسید توی برنج میریزیم و پشت سینی صاف میکنیم. پنج شش دقیقه زمان میدهیم با دست تست میکنیم وقتی بهم چسبیدن حالا با یه چاقوی تیز برش میدهیم.
@zendegimamoli