🔹کمیساریای حقوقِ بشر سازمان ملل بر ضرورت «تحقیقات شفاف و مجازات عاملان مسمومیت دانشآموزان در ایران» تأکید مینماید، فارغ از اینکه مراجع قضایی ایران هر جنایتکاری را محاکمه و مجازات نمایند، همین دار و دستهی ریاکار به حمایت از محکومان و جنایتکاران بر میخیزند.
🔹این قبیل اعلام نگرانیها و همدردیهای مُزوّرانه در حالی است که عوامل همهی عملیات تروریستی گذشته علیه ملّت مظلوم ایران در خاک آمریکا، اروپا و کانادا حضور دارند و تحتالحمایهی رسمی دولتهای آن کشورها هستند. مضاف بر این، هماینک و در ماجرای «مسمومیتهای القایی مقامات غربی» نیز عواملی در خاک کشورهای فوقالذکر زندگی میکنند که بهصورت کاملاً آشکار و با آزادی کامل، روشهای ایجاد مسمومیت و مصدومیت در مدارس دخترانه، آنهم تحت عنوان «خرابکاری شرافتمندانه» را آموزش میدهند و این اعمال مجرمانه رسماً به اطلاع رژیمهای یادشده رسیده، اما آنها نه تنها هیچ اقدام بازدارندهای به عمل نیاوردهاند، بلکه مجرمین را هرچه بیشتر تحت حمایت مادی، معنوی و امنیتی خویش قرار داده اند.
7- سخن آخر و جمعبندی پایانی
7/1- نتیجهی نهایی تحقیقات پیرامون موارد مجهولی که در ابتدا هدف گذاری شدند به این شرح است:
الف) مواد سمی در هیچیک از مدارس کشور پخش نشده است؛ اما عوامل غیرسمی که موجب ایجاد هراس شدهاند، بهطور سهوی یا تعمدی در برخی از محیطهای گزارش شده استعمال شده است.
ب) در خصوص عوامل انسانی، افراد متعددی که متهم به کاربست مواد فوقالذکر بودند شناسایی، احضار یا بازداشت شدند و به تناسب تخلفات یا جرایم خود، مورد تذکر، تشکیل سابقه یا معرفی به مرجع محترم قضایی قرار گرفتند.
ج) قطعاً شبکهی انتشار مواد مسموم کننده در کشور، وجود نداشته اما شبکههای متعدد در فضای مجازی (از داخل یا خارج از کشور) به تولید و انتشار شایعات، دامن زدن به مدرسههراسی، تلاش برای تعطیلی مدارس، به اعتراض کشاندن اولیاء دانشآموزان، متهمسازی تعمدی نظام جمهوری اسلامی و افراد و جریانات معتقد به نظام، به تعداد قابل توجهی ردیابی و شناسایی شدند که جملگی آنها تحت تعقیب قرار گرفته یا خواهند گرفت.
7/2- نقش عاملِ هراسِ جمعی در بسیاری از وقایع مورد نظر، انکار ناپذیر میباشد.
7/3- ایفای نقش دشمن در دامنزدن به غائله، کاملاً محرز و انکارناپذیر است. اعم از افراد، کانونها، گروهکها و حسابهای کاربری و رسانههای جریان مسلط رسانهیی غربی (بهویژه فارسی زبانها) که در چند ماه گذشته این موضوع را هدف و سوژهی اصلی خویش قرار داده بودند؛ و نیز تعدادی از سیاسیون بیگانه و نهادهای خارجی و سازمانهای بینالمللی که نقش آتش بیار معرکه را ایفا کردند، هر یک حلقهیی از زنجیرهی جنگ ترکیبی را تشکیل دادند.
7/4- با توجه به مجموعه آثار منفی و مخربِ موضوع مسمومیتهای ادعایی بر جامعه بهویژه بر دانشآموزان و نونهالان کشور و اولیاء محترم آنها و بر درس و تحصیل و تلاشهای علمی کشور، ارادهی قطعی نظام بر برخورد جدی و بدون اغماض با عوامل دامن زننده به آن میباشد.
7/5- حق پیگرد قانونی افراد، گروهها، رسانهها و انسانرسانههای وابستهیی که در امتداد خط دشمنان ملّت ایران، اتهاماتی به نظام یا به افراد و جریانات بیگناه وارد کردند، محفوظ خواهد بود.
7/6- از آنجا که دشمنانِ ایران و اسلام در هر صورت و به هر شکلی دشمنی خود را بروز میدهند، از مردم شریف ایران، بهویژه از اولیای محترم دانشآموزان استدعا دارد که همچون گذشته، با حفظ آرامش و هوشیاری حداکثری، هرگونه موارد مشکوک را به ستاد خبری وزارت اطلاعات (113) یا به سایر دستگاههای امنیتی و انتظامی کشور اعلام فرمایند.
هدایت شده از Ltms
🌹شیرودی در کنار هیلکوپتر جنگی اش ایستاده بود و خبرنگاران هر کدام به نوبت از او سوال میکردند.
♦️خبرنگار ژاپنی پرسید: شما تا چه هنگام حاضرید بجنگید؟
🔸 شیرودی خندید. سرش را بالا گرفت و گفت: ما برای خاک نمی جنگیم ما برای اسلام می جنگیم. تا هر زمان که اسلام در خطر باشد. این را گفت و به راه افتاد.
🔹 خبرنگاران حیران ایستادند.
شیرودی آستینهایش را بالا زد.
چند نفر به زبانهای مختلف از هم پرسیدند: کجا؟
خلبان شیرودی کجا میرود؟ هنوز مصاحبه تمام نشده!
🔸شیرودی همانطور که می رفت برگشت. لبخندی زد و بلند گفت: نماز! صدای اذان می آید وقت #نماز است.☘
#شهید_علی_اکبر_شیرودی
🌷 ۸ اردیبهشت سالروز شهادت /شادی روحش صلوات
✅جهت انجام آزمون ضمن خدمت ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ltmsme
#معلم #ضمن_خدمت #آزمون
📣📣اطلاعیه📣📣
✅ استخدام نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در سال ۱۴۰۲ (مرحله اول)
📋 نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه راه نورانی شهیدان والا مقام به منظور حفظ تمامیت ارضی میهن عزیز اسلامی از بین جوانان پسر ولایتمدار و متعهد به حفظ ارزش های انقلابی نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق عضویابی همرزم می پذیرد.
💢 شرایط داوطلبان درجه دار
◀️ مدرک تحصیلی مورد نیاز: ارائه دیپلم متوسطه در یکی از رشتههای ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و معارف، فنی حرفه ای و کار دانش
◀️ دانش آموزان در حال تحصیل سال دوازدهم همه رشته ها مجاز به ثبت نام هستند.
◀️ معدل مورد نیاز: حداقل معدل کل 13
◀️ داوطلبان متاهل در صورت داشتن شرایط پذیرفته میشوند.
◀️ سن مورد نیاز: حداقل سن ۱۷ سال و حداکثر ۲۳ سال تمام تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۰۵
🗓 تقویم آزمون استخدامی:
⏰ مهلت ثبت نام: ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
🔗 جهت مشاهده جزئیات بیشتر به سایت ارتش به نشانی زیر مراجعه کنید؛
https://www.aja.ir
🔴 نحوه ثبت نام:
1⃣ داوطلبان لازم است با به همراه داشتن مدارک مورد نیاز از تاریخ 1402/01/26 تا1402/2/28 در ساعات اداری (8:00 الی 13:00) یکی از روزهای هفته (در روزهای پنجدشنبه تا ساعت 12:00) با توجه به محل سکونت خود به یکی از دفاتر استخدام مندرج در لینک درج شده در اطلاعیه مراجعه و ضمن تحویل مدارک نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
https://www.aja.ir/portal/home
✅مجله خانوادگی خبری
خبرهای آموزشی،فرهنگی ،علمی و ...
اخباری جالب
آنچه شما دوست دارید
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@goldennews
#ایران #امام_زمان #خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۷ نکته برای یادگیری بهتر (ویژه دانش آموزان)
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
هدایت شده از کودکانه
ثبتنام اینترنتی کتب درسی دانشآموزان آغاز شد
🔹دانشآموزان میان پایه یعنی پایههای دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم و یازدهم و دوازدهم از امروز برای ثبتنام کتاب درسی سال تحصیلی جدید اقدام کنند.
🔹ثبتنام کتاب درسی بقیه پایهها یعنی پایههای ورودی اول دبستان، هفتم و دهم از پنجم تیرماه آغاز میشود.
🔹ثبت سفارش از طریق سامانه www.irtextbook.ir انجام میشود.
✅مجله خانوادگی خبری
خبرهای آموزشی،فرهنگی ،علمی و ...
اخباری جالب
آنچه شما دوست دارید
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@goldennews
#ایران #امام_زمان #خبر
هدایت شده از کودکانه
✅ آخرین تغییرات در کنکور سراسری
مدیرکل آموزش متوسطه آموزش و پرورش:
🔹امسال در پایه دوازدهم دروسی که امتحانات نهایی برای آن برگزار میشود، ملاک سابقه تحصیلی قرار گرفته و دانشآموزان میتوانند از این سوابق برای ورود به دانشگاهها استفاده کنند.
🔹همچنین امسال تغییرات مهمی در نحوه ورود متقاضیان به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور اتفاق افتاده که یکی از مهمترین آن اعمال و تأثیر قطعی سوابق تحصیلی است.
🔹ظرف دو سه سال آینده با برگزاری امتحانات نهایی در پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم به تدریج سهم سوابق تحصیلی از ۴۰ درصد به ۶۰ درصد افزایش و ۴۰ درصد باقیمانده به سؤالات کنکور سراسری از دروس تخصصی اختصاص یابد.
✅مجله خانوادگی خبری
خبرهای آموزشی،فرهنگی ،علمی و ...
اخباری جالب
آنچه شما دوست دارید
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@goldennews
#ایران #امام_زمان #خبر
❤️ خدا بخواهد کاری کند، حرف نمیزند، اراده میکند، به نتیجه میرساند. شاید میخواهد بگوید وقت کار کم حرف بزنید، عمل کنید...
📖 سوره یس، آیه ۸۲
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
📖 #حدیث_روز | کورترین مردم، کسی است كه از ديدن برتری ما، كور باشد و بدون آن كه گناهی در حقّ او كرده باشيم، با ما دشمنی ورزد. تنها گناهمان اين است كه ما او را به حق، دعوت کردهایم، در حالی كه ديگران، او را به سوی فتنه و دنيا، فرا خواندهاند.
امام علی (ع)
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
بهاره، خواب ولم نمیکنههه🤧 چه کنمم!؟🥲
3. با دست خودت خودتو بیخواب نکن!😵💫:
سعی کنید از مصرف کافئین، الکل و سیگار قبل از خواب خودداری کنید، زیرا این مواد ممکن است باعث بیداری و اختلال در خواب شما شوند.
4. نظم همه جا مهمه حتی تو خواب🥱:
ایجاد روال خواب منظم میتواند به شما کمک کند تا بهتر بخوابید. رادیکالی های عزیز سعی کنید هر شب در ساعت یکسان به خواب بروید و در هر صبح در ساعت یکسان بیدار شوید.
5. شاید مشکلی وجود داره! برو چکاپ🤒:
اگر مشکل خواب آلودگی شما همچنان ادامه دارد، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. ممکن است نیاز به مکمل غذایی، اصلاح الگوی تغذیه یا مصرف قرص خواب فقط با دستور پزشک داشته باشید.
بهترین راه حل برای مشکل خواب آلودگیتون رو پیدا کنید و در صورت نیاز به کمک پزشک مراجعه کنید.
#مشاوره
✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar1
#پایه_اول #ابتدایی #مدرسه
تقلب اتفاقی است ساده اما پیچیده!
گاهی بهراحتی و برای حل مسئله به سراغ ریشهها و عوامل میرویم و در مواقعی نتیجه میگیریم تخممرغدزد، شتردزد میشود و گاهی حق را به دانشآموز میدهیم که برای رهایی از مشکلات داخل مدرسه و بیرون از مدرسه دست به تقلب میزند. از آن بدتر هم نکتهای وجود دارد که طرحکردنش شجاعت و شاید جسارت میخواهد و نگارنده از همه عزیزان آموزشکار بابت این جمله اخیر عذرخواهی میکند. گاهی رفتار معلمان در روند تدریس وکلاسداری، به وضوح یا بهطور اجمالی، دانشآموز را به سمت تخلف سوق میدهد. بعضی از کلاسهای خصوصی، نمونه سؤالدادن برای امتحان، امتحانات سخت بیمنطق، آزمونهای سست و سبک، نحوه آمادهکردن پنج نمره مستمر و از آن بدتر نمونه ارزیابی توصیفی دوران ابتدایی نیز در برخی مواقع مبنا، قانون و قاعده ندارد و دانشآموز و خانوادهاش این ضعف را احساس میکنند.
گاهی در مدرسه از خودم سؤال میکنم، اگرچه چیزی منظم و مرتب باشد، دانشآموز سمت تقلب نمیرود. کجای کار ایراد دارد که دانشآموز به وظیفه خود عمل نمیکند و در نهایت تقلب میکند؟
آیا افراد غیرصادق تقلب میکنند!؟ آیا نبود شجاعت در مواجهه با سختیها باعث تقلب میشود!؟ یا اینکه مسئله حقالناس را بهدرستی فهم نکردهایم!؟ نکند بهغلط آنقدر نمره و ارزیابی را بزرگ جلوه دادهایم که همه برای دستیابی به موفقیت درسی همهچیز را زیر پا میگذارند! چقدر آزمون سراسری و آزمونهای مدرسههای تیزهوشان در این زمینه مؤثر است!؟ نقش والدین چیست؟
بهنظر میرسد، حل مشکل تقلب در مدرسه با یک نسخه واحد مقدور نیست. این گاوصندوق یک کلید ندارد. یک دستهکلید یا برنامه کلی تربیتی میتواند چنین مشکل مهمی را حل کند. اما تجویز این بسته دارویی چگونه است یا متن دستهکلید موردنظر چگونه محقق میشود؟
همه این سؤالها در ذهن بنده پررنگ و کمرنگ میشوند. در یک مرحله تصمیم گرفتم ببینم در کدام مدرسه تقلب وجود ندارد!؟ پاسخ سؤالم منفی بود، اما به پدیده جالبی برخوردم. معلمانی بودند که شاگردانشان با وجود انجام تقلب در کلاسهای دیگر، در درس ایشان به هیچوجه تقلب نمیکردند. دانشآموزان بهطور رسمی و علنی میگفتند ما اگر بتوانیم در کلاسهای درس معلمان دیگر تقلب میکنیم، ولی در کلاس آقای فلانی تقلب نمیکنیم.
تحلیل این ماجرا فرصت زیادی میخواهد، لیکن وقوف به آن در این مرحله بسیار ارزشمند و مهم است. باید بدانیم، میتوان بدون تقلب مدرسه را اداره کرد، کما اینکه بعضی از همکاران ما میتوانند ضمن حفظ اقتدار خود، کلاس خود را بدون تقلب اداره کنند.
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
ما چگونه میتوانیم در فضای مجازی بهتر زیست کنیم و بهتر معلمی کنیم؟ زیستبوم دیجیتال ویژگیهای خود را دارد و ما نیازمند کاربست دقیق خصوصیات آن هستیم. «تعاملیبودن» اصلیترین خصیصه آموزش دیجیتال است. چهار عرصه راهبری فرهنگ، فناوری و تعیین خطمشیها در حوزه تعلیم و تربیت نیازمند برنامهریزی تعاملی دیجیتال هستند. دانشآموز آنچه را میخواهد، از آن کسی که میپسندد فرامیگیرد؛ آن هم در ساعت دلخواه خود و بسته به شرایط فکری و ذهنی خویش. این اتفاق بهطور طبیعی رخ میدهد. عرضه دانش بسیار متنوع و زیاد شده است و بهطور طبیعی رقابت علمی و مادی در این پهنه گسترش یافته است.
«تغییر موقعیت معلمی» خصیصه دیگر محیط دیجیتال است. معلم که در ذهن و چشم اکثر ما بهمثابه دانای کل تلقی میشود، تغییر کاربری و موقعیت یافته است. معلمان در دوران دیجیتال با مسائل جدیدی روبهرو هستند: الف) معلم اکنون بیشتر یک مشاور امین یا راهنمای مطالعه دقیق، یا یک برنامهریز توانا و ناصح باتجربه است. معلمان ضعیف بهسرعت و با شدت حذف میشوند. حذف معلم به معنی بیاعتبارشدن او و رفتارهایش در محیط آموزشی و تربیتی است. معلمان قوی نیز دیگر اعتبار خود را از تدریس چندکلاس درس در طول سالیان متمادی کسب نمیکنند؛ ب) معلمان قوی و محبوب در عرصههای آموزشهای مهارتی ممتازند و مورد توجه قرار میگیرند. مهارتهای فنی و غیرفنی ملاک برتری و امتیازدهی ذهنی و چشمی دانشآموزان به معلمان هستند. در پارهای از مدرسههای بنام امروز جهان و ایران، از حجم دانش صرف کاسته شده است و مهارتها، بسته به سن و موقعیت دانشآموز، آموزش داده میشوند. در سنین پایینتر، مهارتهای تربیتی نظیر مهار خشم، تقویت تفکر و آموزش پایهای هنر، و در سنین بالاتر، انواع روشهای تحقیق، اصول کار گروهی ابتدایی و پیشرفته و اصول تعاملات رفتار جمعی تمرین میشود. آموزش حقوق مادی و معنوی دنیای دیجیتال نیز یکی از وظایف معلمان و مدرسههاست.
«فناوری دیجیتال» رکن جدی آموزشوپرورش پیش روست. مدرسه و دانشآموز بدون اطلاع لحظهبهلحظه از فعلوانفعالات فناورانه نمیتوانند درست رفتار کنند. غیربومیبودن فرهنگ و سواد دیجیتال ایجاب میکند مسئولان ملاحظات بومیفرهنگی عصر جدید را بیشتر لحاظ کنند. مدرسهها، مدیران و معلمان گاهی با همین دغدغههای مهم و ارزشمند از سیر رشد و ترقی بازمیمانند. ما ناچاریم با رعایت توجهات مهم ارزشی و انگیزشی در دنیای دیجیتال پیشتاز باشیم. در این زمینه توجه به بار مالی تجهیز مدرسهها برای برخورداری و استفاده از دانش رایانه و سپس فهم ویژگیهای زیست عصر دیجیتال را نباید از نظر دور بداریم. مدرسه بهعنوان یگان عملیاتی دخیل در این تحول بزرگ، از حیث بار مالی با مشکلاتی روبهروست؛ از جمله هزینه سرسامآور تجهیز سختافزاری مدرسه؛ تغییرات کالبد فیزیکی مدرسه؛ حفظ مخاطب از طریق پایین نگهداشتن هزینههای مدرسه؛ جایگزینی معلمانی که توانایی حضور و بروز دیجیتال ندارند، با مربیان و فعالان پرانرژی آشنا با حوزه کار دیجیتال. این اتفاق حتماً بار مالی سنگینی دارد، چرا که امروزه متخصصان عرصه دانش رایانه و دیجیتال در بازار کسبوکار متقاضیان بسیار دارند. مقاومت طبیعی معلمان و روشها و ساختارهای پیشین را نیز نباید از نظر دور داشت.
یک تلقی غلط درباره زیست دیجیتال وجود دارد و آن اینکه برخی فکر میکنند ارتباطات مجازی متعلق به سن نوجوانی به بعد است. امروزه ضرورت تعلیم سواد رسانهای و سواد دیجیتال حتی از مهدکودکها احساس میشود. مدرسههای ابتدایی سراسر دنیا با مقوله تعلیم و تربیت دیجیتال درگیرند و این اتفاق در سنین پایین رخداده است. هوش مصنوعی، فضای مجازی، بسترها، دستگاههای متعددی که روز بهروز نو میشوند، دنیای دیجیتال و... زندگی متفاوتی را برای آینده بشر رقم میزنند. ما مجبوریم به کودکانی که همیشه والدین خود را گوشی به دست میبینند و رایانه کیفی یا رایانک برای این والدین از هر چیزی مهمتر است، ابعاد گوناگون این زندگی و عرصه را تعلیم دهیم
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
لطفاً برای آشنایی بیشتر همکاران خود را معرفی کنید.
راستش هرگز خود را شایان سخن گفتن از خود نمیبینم؛ که هنوز معلمی هستم بسیار تشنه و خسته و در حسرت معلمی مانده، دانه و دام من همانا مدرسه و کلاس و مخاطبان پاکدلی هستند که در شدن و بودن من نقش بزرگی داشتهاند. من نخستین تجربه معلمی را در سالهای دور (1345 و 1346) در دوره «سپاه دانش» در روستای بدون آب و برق و جاده لدار (در بندپی بابل) در کلاسی چندپایه و مختلط از پاکترین فرزندان این مرز و بوم آزمودم. شیرینی همان تجربه بود که مرا به معرکه معلمی کشاند؛ یعنی معرکه عشق و هنر!
ما زاده شدیم عشق ورزیم
ورنه به پشیز تن نیرزیم
کودکان معصوم آن روز و دوستان امروز لداری من هنوز با من در ارتباطاند. گویی عشق آن سالها ما را تا ابد به هم دوخته است. در سال 1347 روستای بهشتآسای لدار را ترک کردم. در همان سال در رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران پذیرفته شدم و طی چند سال توانستم در محضر استادان بزرگی چون بدیعالزمان فروزانفر، محمدجعفر محجوب، حسینی، باهنر، زرینکوب و ... زانوی تلمذ به زمین بزنم، چنان که تا امروز سیمای تابناک آنها در قلب و روحم نقش بسته است. در سال 1351 با اشک حسرت از پایان یافتن دوره کارشناسی، دانشگاه تهران را ترک کردم و به دیار خود تبریز برگشتم و چون سپاهیگری را به رتبه نمونه تمام کرده بودم، به استخدام وزارت فرهنگ و هنر درآمدم و بهعنوان راهنمای فرهنگی و معاون دانشسرای هنر آن روزگار مشغول خدمت شدم؛ اما تشنگی معلمی رهایم نمیکرد. به دنبال نوشیدن جرعههای بیشتری از علم، در کنکور 1352 شرکت نمودم و در رشته علوم تربیتی و اجتماعی دانشگاه تبریز پذیرفته شدم. همصحبتی با چهرههای برجستهای چون دکتر منوچهر مرتضوی، دکتر رفیعیان، دکتر ترابی طباطبایی و .. قدری مایه آرامش روحم شد. این مسیر نیز تا سال 1357 دوام یافت و آنگاه تصمیم گرفتم به کلاس، یعنی عشق دیرین خود، برگردم. با درخواست انتقالم به آموزشوپرورش موافقت شد و این اوج خواسته دل و جانم بود. از آن پس بود که باید بگویم گامبهگام «خام بدم، پخته شدم، سوختم». 17 سال در جایگاه سرگروهی استان آذربایجان شرقی با همه شیفتگان ادب در جایجای ایران آشنا شدم. اوج این آشنایی در کلاسهای بررسی کتب نظام جدید بود که به همت وزارت متبوع، همهساله به اجرا درمیآمد و در این کلاسها بود که با استادان بزرگواری چون دکتر محمدرضا سنگری، دکتر حسین داودی، دکتر حسن ذوالفقاری و دکتر قاسمپور مقدم و ... که مؤلفان کتب جدید بودند، آشنایی یافتم. چون یکی از فعالترین افراد آن کلاسها بودم بهعنوان عضو 30 نفر نهایی بررسی کتب ادبیات کشوری انتخاب شدم. در پی این تلاشها بود که در برگزاری دومین «مجمع زبان و ادبیات فارسی» در تبریز بهعنوان عضو هیئت علمی و اجرایی مجمع انتخاب شدم. در حاشیه آن مجمع بود که دکتر سنگری مرا به تشکیل نخستین «انجمن علمی معلمان ادبیات فارسی» در سطح کشور ترغیب نمودند و من در همان سال به اتفاق دوستانم اولین انجمن علمی معلمان را در تبریز تشکیل دادیم؛ از همان سال تا امروز من بهعنوان دبیر انجمن مشغول فعالیت بودهام. بنده در تشکیل اتحادیه انجمنهای علمی معلمان ادبیات کشور، به اتفاق دوستان سایر استانها نقش فعالی داشتم و سرانجام با جلب موافقت وزارتخانه و پیگیری قابل تقدیر دوستان عزیزم در استان مرکزی «اتحادیه انجمنهای علمی معلمان زبان و ادبیات فارسی» شکل گرفت و باز، با لطف و نظر دوستان، اینجانب بهعنوان اولین دبیر اتحادیه برگزیده شدم. حاصل اینکه، من، در طول قریب دو دهه گذشته، با استادان بزرگواری همچون دکتر علیاکبر کمالینهاد و ... کارهای شایسته و مفیدی را در ارتقای علمی همکاران در زمینه همایشهای ملی و استانی، مسابقات ادبی و هنری، و برگزاری کلاسهای کوتاهمدت کشوری به انجام رساندهایم.
از نظر شما، ویژگیهای معلم موفق چیست؟
به نظر من معلم موفق را با محک و میزان شاگردان موفق او میتوان شناخت. به عبارت دیگر، بهترین ملاک برای تعیین معلم موفق ادبیات، همانا میزان تغییرات مثبت رفتاری، روحی، اجتماعی، عاطفی، علمی و اخلاقی شاگردان او در پایان سال همنشینی آنهاست. معلم موفق با کشتن ترس از نمره در دل دانشآموزان، میتواند بذر صداقت و اعتمادبهنفس و ... را در دل شاگردان بکارد و آنها را به بودن و شدنِ زیباتر فرا خواند. معلم موفق یک عضو راهنما و ارشد کلاس و دوست بچههاست و هرگز خود را از آنان جدا نمیداند. پرسش و پاسخ و شرکتدادن شاگردان در بحثها و حفظ حرمت و شخصیت آنان را یک فرضیه میشمارد و بسیاری چیزهای دیگر که در این مختصر نمیگنجد.