eitaa logo
پیامبر رحمت
251 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
5.9هزار ویدیو
1.3هزار فایل
بسم الله وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِينَ؛ انبیاء.۱۰۷ پویش شنبه‌های محمدی♥️ قراره به عشق پیامبر رحمت"صلی‌الله‌علیه‌وعلی‌آله‌"، هر کار خیری از دستمون برمیاد انجام بدیم(: شناسه ارسال گزارشات👈🏻 @b_rasulrahmat بنیاد رسول رحمت
مشاهده در ایتا
دانلود
آیا گنهکار مثل دزد قاتل شراب خوار در قیامت می تواند ادعا کند که به اراده و کار خدا بوده؟.mp3
2.6M
آیا گنهکار مثل دزد قاتل شراب خوار در قیامت می تواند ادعا کند که به اراده و کار خدا بوده؟
چرا نماز را باید عربی بخوانیم؟.mp3
6.36M
﷽ 🌧 چرا نماز را باید عربی بخوانیم؟ 🌧 🌹 🌹
689255771.pdf
4.03M
🦋 کتاب بسیار زیبای «مکتب سلیمانی» 🦋 پر از خاطرات زیبا از شهیدان عزیز و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ 💖 مقاومت در برابر شکنجه ساواک با ؛ خاطره مرحومه (دباغ) 💖 👌 خداوند می فرماید: در سختی ها از نماز کمک بگیرید «وَاستعینوا بِالصبرِ والصلاةِ» 📚 سوره بقره: آیه ۴۵.
base.apk
12.26M
﷽ 💖 نرم افزار 💖 1⃣ افزایش و فضائل 2⃣ علاقه مند کردن کودکان و نوجوانان به 3⃣ بیدار شدن آسان برای و... 4⃣ چرا نماز بخوانم؟ چرا عربی؟ خدا چه نیازی به نماز ما دارد؟ و... 5⃣ ، آداب، اسرار، آیات و روایات و حکایات نماز
اکنون که از عبادت تبلیغ حضوری محضر شما گرامیان محرومیم، از اساتید مرکز تخصصی نماز و تفسیر و... تقاضا کرده‌ایم ما را در تبلیغ نوین یاری فرموده تا از طریق فضای مجازی دین خود را ادا نماییم. لطفاً ما را در کانال ایتا فداییان امام هادی علیه السلام دنبال فرمایید و به دیگر مشتاقان نیز معرفی نمایید! فداییان‌امام‌هادی 🍀@f_emam_hadi
استاد آقاشاهی👇
ایجاد انگیزه در هر کاری برای تحقق آن کار و اهداف موجود در پس و پشت آن، امری برجسته است. کار نمازی، انگیزه می خواهد. دعوت به نماز بدون‌ داشتن انگیزه به فرجام مطلوب نمی رسد. برای ایجاد انگیزه، این آیه ی قرآن، بس دل انگیزه و کاراست: و من احسن قولا ممن دعا الی الله و عمل صالحا و قال اننی من المسلمین ترجمه: و کیست خوش گفتار از آن که به سوی خدا دعوت نماید و کار نیک کند ... توضیح آن که: مقدمه ی ۱. نماز یاد خدای عالم است. مقدمه ی ۲. دعوت کننده ی به نماز، دعوت کننده ی به خدای عالم است. نتیجه: دعوت کننده ی به نماز، خوش گفتار ترین فرد و مصداقی از از این آیه ی زیبا و امید آفرین است. پس دعوت کننده ی به نماز با پیش چشم نهادن این آیه، انگیزه ای دو چندان در کارش می یابد. پایان قسمت نخست.
شیوه ها (راهکارها) دعوت به نماز گام نخست، انگیزه سازی بود که به فشردگی گذشت. گام دوم: مقدمه: در دعوت به نماز، ما با انسان سر و کار داریم. انسان از منظر روان شناختی، پنج ساحت (بُعد) دارد. ۱. بعد شناختی/عقلی ۲. بعد عاطفی/احساسی ۳. بعد اراده و خواست ۴. بعد گفتار و زبان ۵. بعد کنش و کردار با شناخت ویژگی ها ی هر یک از ابعاد ۵ گانه ی بالا و نفوذ در آن بعد، انسان (مخاطب) جذب می گردد. در بخش اینده، به بعد شناختی/ عقلی می پردازیم؛ انشاءالله. پایان بخش دوم.
استاد روحانی👇
چرا اعتقاد به معاد از اصول عقاید من باید باشد؟ •قول النبي ص‏ ما خلقتم للفناء بل خلقتم للبقاء و إنما تنقلون من دار إلى دار شما برای جاودانگی، آفریده شده اید نه فنا وتنها از خانه ایی به خانه ی دیگر منتقل می شوید. رسول اکرم(ص). •این جهان جای کیفر و پاداش کامل نیست وبسیاری از نیکوکاران و بدکاران پیش از آنکه به طور کامل به سزای اعمال خویش برسندمی میرند. بنابراین اگر پرونده ی آنان همین جا بسته شود و معاد ورستاخیزی در کار نباشد پس عدالت و حکمت و رافت بی نهایت خدا چه می شود؟
خدایا ما را از غافلان قرار مده: •صعصعه بن صوحان میگوید: برای انجام نماز صبحگاهی در مسجد جامع کوفه حاضر شدم. حضرت علی امیرمومنان با ما نماز گزارد وپس از سلام نماز رو به قبله نشست و به ذکر خدا پرداخت وبه راست و چپ خود در نمی نگریست تا آفتاب زد. سپس رو به ما کرد و فرمود: در زمان خلیل و دوستم –رسول خدا(ص)- کسانی بودند که در این شب تا صبح در سجده و رکوع به سر می بردند وچون سپیده می دمید ژولیده مو و غبار آلود بودند و پیشانی آنان بر اثر سجده ی زیاد پینه بسته بود. آنگاه که به یاد مرگ می افتادند چون درخت که به تازیانه ی باد می لرزد به اضطراب می افتادند و می گریستند چندان که لباسشان از اشک چشم تر می شد. آنگاه حضرت امیر(ع) برخاست اما می فرمود: گویا آنان که باز مانده اند در غفلت به سر می برند.
💥 دعای ابوحمزه، توسعۀ اضطرار می‌آورد. «اگر انسان به نان است، نان به او می دهند! دلیلش این است که اگر بیشتر از نان به او بدهند، هدر می شود. من که از خدا جز نان نمی‌خواهم، طبیعی است که اگر بیشتر بدهند، این نعمت من را خسته می کند و حوصله‌ام را سر می‌برد و نمی‌دانم با آن چه کار کنم! یکی از اساتید ما می‌گفت: دیده‌اید اینهایی که از بالای ماشین هندوانه پرت می‌کنند؟ در لحظه‌ای که طرف مقابل حواسش پرت است، اگر پرت کنند، هم هندوانه می‌شکند، هم طرف آلوده می‌شود! ما هم وقتی چیزی را نمی‌خواهیم، اگر به ما بدهند، هم خودمان آلوده می‌شویم و هم نعمت را ضایع می‌کنیم. پس به اندازه و اضطرارمان به ما می‌دهند و طبیعی است که گسترش و ، می‌آورد. وسعت اضطرار به این است که سحرها بلند بشوید دعای ابوحمزه بخوانید! دعای ابوحمزه، کم‌کم فضای و فضای ، فضای بدی‌های من و فضای محاسن او، و موانع و مشکلات من را برایم روشن می‌کند. آن‌وقت انسان، پیدا می کند، زبان دعا که پیدا شد همان می‌شود که فرمودند: «مَنْ أُعْطِيَ الدُّعَاءَ أُعْطِيَ الْإِجَابَة».
حکمتانه زیارتت، نمازت، ذکرت و عبادتت را تا زیارت بعد، نماز بعد، ذکر بعد و عبادت بعد حفظ کن؛ کار بد، حرف بد، دعوا و جدال نکن و آن را سالم به بعدی برسان. اگر این کار را بکنی، دائمی می شود؛ دائم در زیارت و نماز و ذکر و عبادت خواهی بود. برگرفته از فرمایشات مرحوم دولابی(ره)
چهار توصیه‌ کلیدی آیت‌الله العظمی مظاهری در آستانۀ ماه مبارک رمضان ۱) پرهیز از غذای حرام و شبهه‌ناک ۲) ارتباط با خداوند از طریق انس با نماز، قرآن، دعا و توسّل ۳) رسیدگی و خدمت به دیگران ۴) اجتناب از گناه ماه مبارک رمضان یکی از فرصت‌های معنوی است که از ارزش فوق‌العاده‌ای برخوردار است و لازم است از آن بهره‌برداری کامل بشود. درهای رحمت پروردگار در این ماه باز است و فوج فوج از بندگان آمرزیده می‌شوند. ماهی که نفس کشیدن در آن عبادت است و ثواب عبادات و اعمال خیر در آن، چندین برابر می شود.
رزق معنوی در پاداش عجیب خواندن سوره قدر در زمان افطار و خوردن سحری 🔸 عن أَبِي يَحْيَى الصَّنْعَانِيِّ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: مَا مِنْ مُؤْمِنٍ صَامَ فَقَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقِدْرِ عِنْدَ سَحُورِهِ وَ عِنْدَ إِفْطَارِهِ إِلَّا كَانَ فِيمَا بَيْنَهُمَا كَالْمُتَشَحِّطِ بِدَمِهِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ. 🔺 حضرت صادق علیه السلام فرمود: هیچ مؤمن روزه داری نیست که در هنگام خوردن سحری و افطارش سوره قدر را بخواند، مگرآنکه بین این دو زمان ثواب کسی را خواهد داشت که در راه خدا در خون خود غلطیده باشد. 📚 (بحارالأنوار، ج97، ص344 به نقل از اقبال الأعمال،
چرا تکرار مواعظ و نصیحت از سوی بزرگان دین هیچگاه خسته کننده نیست؟ موعظه و نصيحت مثل مطالب علمي نیست که انسان يك بار كه گفت بار دوم خسته‌كننده باشدبلکه موعظه را هر وقت كه انسان بازگو كند جا دارد چرا که وسوسه شیطان دائمي است.اگر كسي دستش زخم بود، مرتب روی این زخم مگس و پشه مي‌نشيند لذا او هر روز بايد آن زخم را ضدّعفوني كند و نبايد بگويد ديروز انجام دادم و دیگر كافي است. اين ﴿يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ﴾ هر روز هست؛ مگر مي‌شود كه شيطان ما را رها كند؟ وقتي وسوسه هر روز شد خب درمانش هم بايد هر روز باشد و درمانش هم موعظه است، درمانش تزكيه است. لذا وجود مبارك حضرت امير(سلام الله عليه) هر شب بعد از نماز عشاء وقتي نمازگزارها مي‌خواستند از مسجد متفرّق بشوند مي‌فرمود:«تَجهزّوا رَحِمَكُمُ الله» آقايان آماده باشيدبارهایتان را ببندید نه بيراهه برويد نه راه كسي را ببنديد.حضرت آیت الله جوادی آملی،درس اخلاق
🔸رهبر معظم انقلاب پس از پایان قرائت قرآن با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان فرمودند: 🔹بارها گفتیم و شنیدیم که قرآن کتاب زندگی است. حقیقت امر هم همین است. 🔹اگر بشر زندگی خود را با قواعد قرآن تطبیق دهد سعادت دنیا و آخرت نصیبش می شود. اما متاسفانه این گونه عمل نمی کند. 🔹مثل امروز بشریت مثل کسی است که به نزد پزشک می رود اما به نسخه تجویز شده دکتر عمل نمی کند. 🔹قرآن علاوه بر جنبه معرفت آموزی دستورات کاربردی هم برای زندگی دارد . انسان ها دست به گریبان ظلم جنگ و نابرابری در طول تاریخ بوده و هستند. قرآن و دستورات کاربردی آن راه علاج این مشکلات هستند. 🔹ظاهر قرآن پر از زیبایی است و دستورات کاربردی قرآن هم از همین ظاهر قرآن می تواند درک شود. درک صحیح مناسبات اجتماعی جزئی از همین دستورات کاربردی قرآن است.