eitaa logo
مصطفی مقصودی
996 دنبال‌کننده
149 عکس
73 ویدیو
1 فایل
"و بیدک لا بید غیرک زیادتی و نقصی" 🌱 ISLAMIC ANTHROPOLOGY 🏳 Iranian medicine student 🇮🇷 Acupuncture student 🇨🇳 ارتباط: @hesar14
مشاهده در ایتا
دانلود
38.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میزنیم میریزیم بیرون.... حجامت،فصد،زالو و...عمل جراحی طب سنتی اند ╭─┅─🌸🍃🍃🌸─┅─╮                  🆔 @maghsoudi_ir            ╰─┅─🌸🍃🍃🌸─┅─╯
گربه سبزی نخورید...😅 به چه دلیل؟ اولا:چندین نوع سبزی با هم ترکیب می شود که است ثانیا: اکثر این سبزی جات(مثل تره،شاهی،ترخون،شنبلیله و...) و کیفیات بدن را بی خود و بی جهت پایین و بالا می کنند. ثالثا: در فرآیند پختن این سبزیجات،به اصطلاح برای قرمه کردن،آن ها را . رابعا:در فریزر نگه داری میکنند بعضا (حدود ۶ تا ۱۲ ماه) که این کار باعث این مواد می شود. خامسا: ترکیب این سبزیجات فراوان در فریزر با گوشت و لوبیا باعث این خورشت می شود واقعا این غذا بسیار خون بد و فاسد درست میکند که موجب نفخ،سردرد،حالت تهوع و انواع بیماریهای روحی از جمله افسردگی می شود. ╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮                    🆔 @maghsoudi_ir          ╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯ 
🍟 سیب زمینی؛تحفه ای از جانب انگلیس های خبیث که خیلی زود،قوت غالب ایرانیان شد 🔹️ مروری بر تاریخچه ورود سیب‌زمینی به ایران و نقش آن در گذر از قحطی جنگ جهانی 🗒 سابقه حضور سیب‌زمینی در ایران، به دوره قاجار برمی‌گردد و کمتر از 200سال قدمت دارد. این محصول اروپایی در طول قرن‌های متمادی، از دوره صفویه به آسیا وارد شد و بازرگانان و درباریان کشورهایی مثل چین و هند قبل از ایران کاشت این محصول را در کشورشان آغاز کردند. سیب‌زمینی در دوره‌های مختلف تاریخی در سرتاسر دنیا برادری خود را ثابت کرده و در قحطی‌های بزرگی توانسته نجات‌بخش مردم باشد. همین دلیل هم به محبوبیت این ماده غذایی دامن زد و خیلی زود آن را به محصولی فراگیر تبدیل کرد و آن را در ردیف محصولات بااهمیتی مثل برنج و گندم قرار داد. نخستین سیب‌زمینی‌ها در دوره فتحعلی‌شاه قاجار پا به تهران گذاشتند و این محصول در طول 50سال توانست جای خود را در میان مهم‌ترین محصولات کشاورزی ایران باز کند. تا قبل از این اتفاق، اهالی تهران که تازه با سیب‌زمینی آشنا شده بودند، چیزی در مورد نحوه طبخ و استفاده از آن نمی‌دانستند به‌طوری که در مجله‌ها و کتاب‌ها و روزنامه‌ها مطالب زیادی در مورد خواص و نحوه پخت این محصول نوشته شد. حضور سیب‌زمینی سرخ کرده به‌عنوان گل سرسبد غذاها، حاصل تلاش برای معرفی این محصول در دوره قاجار است. تحفه انگلیسی سیب‌زمینی نخستین بار از روسیه راه خود را به ایران باز کرد و مثل کشورهای دیگر، ابتدا در اختیار دربار و تاجران قرار گرفت و کالایی لوکس به‌حساب می‌آمد. اعتمادالسلطنه در کتاب خاطرات خود «سرجان ملکم» را به‌عنوان کسی که نخستین سیب‌زمینی را به ایران وارد کرد معرفی می‌کند. سایر منابع تاریخی هم با استناد به این گفته اعتماد‌السلطنه تاریخچه ورود سیب‌زمینی به ایران را به ملکم‌خان نسبت می‌دهند. آلوی ملکم: حسن پیرنیا در کتاب تاریخ اجتماعی ایران نقل می‌کند که در برخی از مناطق جنوبی کشور به سیب‌زمینی، «آلوی ملکم» می‌گفتند و دلیل این موضوع هم این است که سر جان‌ملکم، سفیر دولت انگلستان نخستین سیب‌زمینی را به ایران آورد و آن را به‌عنوان تحفه به فتحعلی‌شاه هدیه داد. شاه هم که از این محصول خوش‌اش آمده بود دستور داد تا آن را در روستای پشند کشت کنند. مهدی وزین افضل و ذبیح‌الله اعظمی ساردویی در مقاله «ورود سیب‌زمینی به ایران تحولی اساسی در کشاورزی سنتی دوره قاجاریه» ورود سیب‌زمینی به ایران را منسوب به حکیم دربار عباس‌میرزا می‌دانند. با این توجیه که میرزا ملکم‌خان در کتاب خاطراتش هیچ اشاره‌ای به ورود سیب‌زمینی نکرده و به کتاب اعتمادالسلطنه اشاره می‌کند که حکیم عباس‌میرزا را که فردی انگلیسی بود به‌عنوان وارد‌کننده نخستین سیب زمینی به دربار قاجار معرفی می‌کند. در این مقاله آمده است:«عباس‌میرزا، نایب‌السلطنه فتحعلی‌شاه، دستور کاشت سیب‌زمینی را صادر کرد و از محصولات به‌دست آمده به مهمانان خود هدیه می‌داد. کم‌کم این اقدام فراگیر شد و حکام شهرهای مختلف از فتحعلی‌شاه درخواست کردند تا این گیاه جدید را در سرزمین‌های تحت حاکمیت خود بکارند. به‌طوری که فتحعلی‌شاه قصد داشت برای صدور اجازه کاشت این گیاه از حاکمان مالیات بگیرد.» ╭─┅─🍂🥀🍂─┅─╮ 🆔 @maghsoudi_ir ╰─┅─🍂🥀🍂─┅─╯
💠ورزش مناسب چه ویژگی هایی دارد؟ 💢ورزشی مناسب و متعادل خواهد بود که این سه ویژگی را همزمان داشته باشد؛ 🔺چهره کمی سرخ شود. 🔺نفس تند بشود. 🔺تعریق انجام بگیرد حتی به مقدار کم. نکته:این سه اتفاق در اوایل شروع ورزش در مدت زمان کمی محقق میشود و کم کم زمان ورزش طولانی میشود. ╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮                       🆔 @maghsoudi_ir                ╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯ 
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چند تکنیک برای ماساژ بینی و دور چشم و ماساژ یکی از اعمال یداوی در طب سنتی ما بوده که برای درمان بسیاری از بیماری ها و همچنین پیشگیری و حفظ صحت وسلامتی کاربرد خیلی زیادی داره ازجمله: https://eitaa.com/joinchat/3865903282Cce6d7c6f31
🍔🌭 🌮🥪 یکی از نان‌های دیر هضم که باعث یبوست،ترش کردن معده و ضعف می‌شود و خوردن آن مورد توصیه نیست، نانی است که با آرد نول درست میشه، این آرد در نان‌های باکت و ساندویچی استفاده میشه. در گرفتن سبوس آن،مبالغه می شود تا به این رنگ در بیاید(سفید شود) و در پخت شیرینی جات هم استفاده می شود. ╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮            🆔 @maghsoudi_ir        ╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
909.7K
🔉 تدابیر حفظ سلامتی در طب قدیم ♻️ سته ضروریه غذای خود را داروئی نکنیم.... مصرف سیر،پیاز،نمک،زردچوبه،پودرسیر فلفل،دارچین،آویشن،زعفران،ادویه کاری،سیاهدانه و... آری یا خیر!!! 🆔 @maghsoudi_ir
⭕️ از مرغ و گوشت: ۱) مواد اولیه تازه خرید کنید وآرام آرام عادت کنید به فریزری نکردن مواد مخصوصا سبزی جات چون هرچیزی بمونه بو میگیره ۲) گذاشتن برگ بو روی گوشت و مرغ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از پختن غذا ۳) تفت دادن در ماهیتابه با روغن زیتون قبل از اضافه کردن به خورشت یا خوراک ۴) آب ریختن روی مرغ و گوشت و سر حرارت گذاشتن،و جدا کردن ۲ یا ۳ مرحله ای کف هایی که در ۱۵ دقیقه اول از آنها جدا میشه https://eitaa.com/joinchat/3865903282Cce6d7c6f31
مصطفی مقصودی
🍟 سیب زمینی؛تحفه ای از جانب انگلیس های خبیث که خیلی زود،قوت غالب ایرانیان شد 🔹️ مروری بر تاریخچه و
🔺کارکرد سیب زمینی در بدن از منظر طب سنتی این ماده به قدری دیرهضم است که موجب فرسایش دستگاه گوارش می گردد.حاصل آن برای بدن بعد از هضم طولانی،تولید خون سوداوی البته غیر طبیعی آن است.در مناطقی که این ماده قوت غالب آنهاست و مداومت بر تناول آن دارند،تمامی آثار منفی این خلط غیر طبیعی از جمله غلظت خون، افسردگی،خیال و توهم باطل،خواب های پریشان،چهره های سیاه و پوست کدر،اشتهاهای کاذب و.... کاملا مشهود است. علاوه بر آن بافتی که توسط وجود این ماده در بدن درست می شود،متخلخل وپفکی است یعنی صرفا حجیم کننده هست ولی انرژی برای بدن ندارد،قوت بدن را کم می کند و چاق شدن بدون تناسب را به دنبال می آورد. از طرفی با سردی بسیار زیادی که دارد،موجب ضعف قلب و ترس می شود و موجب بی رگ بودن(بی غیرتی ،بی تفاوتی و ضعف اراده) فرد مصرف کننده در دراز مدت می شود. سوال: چرا بعضی از ورزشکاران ،بدنسازان و وزنه برداران (که علی الدوام سیب زمینی به همراه تخم مرغ میخورند و متاسفانه مربی ها توصیه شدید به مصرف این ترکیب دارند)،قدرت بدنی برای دفاع از خود ندارند وشدیدا از اینکه مبارزه کنند و یا در معرض آفتی قرار بگیرند پرهیز می کنند؟ 🆔 @maghsoudi_ir
21.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید... 💫 اربعین در جهان 💡 زمانه را درست بشناسید تا بتوانید درست عمل کنید... 💢 برای اینکه اربعین گم نشود باید شب و روز نداشته باشیم! 🚩 این اربعین باید در هرکوی و برزنی محقق شود. 🎙استاد طاهرزاده ══━━━━✥◈✥━━━━══ 🆔️ @maghsoudi_ir
مصطفی مقصودی
🔉 تدابیر حفظ سلامتی در طب قدیم ♻️ سته ضروریه #حرکت_وسکون_بدنی 📎 فوائد ورزش | در فصول طبی مختلف چ
🌸 بهترین زمان ورزش کردن 🌸 👈 زمانی که غذا از معده عبور کرده باشد و هضم معده کامل شده باشد و بدن از فضولاتی مثل ادرار و مدفوع پاک شده باشد. 👈 ورزش معتدل ورزشی است که پوست شخص سرخ گردد و نفس به هن هن بیفتد و کمی عرق از او خارج گردد. 👈ورزش معتدل باعث تقویت اعضاء بدن و بالا رفتن قوت انسان می گردد. 🆔 @maghsoudi_ir