🌷مهدی شناسی ۳۳۶🌷
🌹و بذلتم انفسکم فی مرضاته🌹
🔸زیارت جامعه کبیره🔸
◀️ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯽﺑﺨﺸﺪ ﻭ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺑﺨﺸﺶ ﺧﻮﺩﺵ ﻫﻢ ﻫﯿﭻ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﻣﺜﻞ ﺍﯾن است که ﯾﮏ ﺳﻤﺴﺎﺭﯼ ﻣﯽﺁﯾﺪ ﻭ ﯾﮏ ﻣﺒﻞ ﮐﻬﻨﻪ دارد، ﺑﻪ ﺍﻭ ﻣﯽﺩﻫد. ﺗﺎﺯﻩ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺗﺸﮑﺮ ﻫﻢ ﻣﯽﮐﻨد ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﺍﺯ او ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﺑﺬﻝ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ.
◀️ﺍﻫﻞﺑﯿﺖ علیهم السلام ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ: ﻭﻗﺘﯽ ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﻄﺎﺏ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ، ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻭﺍﮊﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﮕﻮﯾﯿﺪ: «ﺑﺬﻟﺘﻢ» ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺍﻟﻬﯽ ﺑﺬﻝ ﮐﺮﺩﯾﺪ.«ﺍَﻧْﻔُﺴَﮑﻢْ».ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ. ﭼﺮﺍ؟ ﭼﻮﻥ ﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺎﻧﻤﺎﻥ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺍﻟﻬﯽ ﻫﯿﭻ ﺍﺭﺯﺷﯽ ﻗﺎﺋﻞ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ. ﻟﺬﺍ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﻃﯿﺐ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻭﺍﮊﻩ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.ﺟﺎﻥ اهل بیت علیهم السلام ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﻭ ﻗﯿﻤﺖ ﺩﺍﺭﺩ.اما می گویند: ﻧﻪ. ﺟﺎﻥ ﻣﺎ ﺩﺭ ﭘﺎﯼ ﺧﺪﺍ ﻫﯿﭻ ﺍﺭﺯﺷﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ.
◀️حضرت ﺯﯾﻨﺐ ﮐﺒری سلام الله علیها ﺭﻭﺯ ﻋﺎﺷﻮﺭﺍ ﺣﺮﻑﻫﺎﯼ ﺗﮑﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪﻩﺍﯼ ﺩﺍﺭﺩ.ﭘﯿﮑﺮ ﭘﺎﺭﻩ ﭘﺎﺭﻩ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺎﻻ ﻣﯽﺑﺮﺩ ﻭ ﺩﻋﺎ ﻣﯽﮐﻨﺪ: "ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺗﻘﺒﻞ ﻫﺬﺍ ﺍﻟﻘﻠﯿﻞ ﻣﻦ ﻧﺴﻞ ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻟﺨﻠﯿﻞ" ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ: ﺗﻘﺒﻞ ﮐﻦ.
◀️ﻣﺎ ﯾﮏ ﻗﺒﻮﻝ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﯾﮏ ﺗﻘﺒﻞ ﺩﺍﺭﯾﻢ. ﻗﺒﻮﻝ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﺍﻧﺪﯼ ﻭ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺩﺍﺩﯼ، ﻧﻤﺮﻩ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﮔﺮﻓﺘﯽ. ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﺷﻔﺎﻋﺖ ﻭ ﻭﺳﺎﻃﺖ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﯼ. ﺗﻘﺒﻞ یعنی ﺯﯾﺮ ﺩﻩ ﮔﺮﻓﺘﯽ. ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻭ ﺗﻤﻨﺎ ﻭ ﻭﺳﺎﻃﺖ ﻭ ﺷﻔﺎﻋﺖ ﮐﻪ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻧﻤﺮﻩ ﺑﺪﻫﻨﺪ. ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﺗﻘﺒﻞ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ.
◀️حضرت ﺯﯾﻨﺐ ﮐﺒﺮﯼ علیها السلام ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ: ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍ ﺍﺳﺖ ﻣﯽﺩﺍﻧﻢ. ﻧﻮﻩ ی ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ ﺍﺳﺖ ﻣﯽﺩﺍﻧﻢ. ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺍﻣﯿﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ ﺍﺳﺖ، ﻣﯽﺩﺍﻧﻢ. ﺍﻣﺎ «ﺗﻘﺒﻞ» این.هدیه ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﯿﺴﺖ. ﻟﺬﺍ ﺍﯾشان ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺍﯾﺜﺎﺭ ﻭ ﻧﺜﺎﺭ ﻣﯽﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﭘﺎﯼ ﻣﺼﯿﺒﺖﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺻﺒﻮﺭﯼ ﻣﯽﮐﺮﺩﻧﺪ.
◀️امام زمان عج الله فرجه با این که بیش از هزار سال است که منتظر ما و آمادگی ما و دستور خداوند متعال هستند،اما این صبر و سعه ی صدر خود را در برابر شأن حق تعالی ذره ای نمی دانند...
#مهدی_شناسی
#قسمت_336
#جامعه_کبیره
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
✅ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺻﺒﺢ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺮﺧﯿﺰﺩ ﻭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺻﺎﺣﺐ ﻭﻻﯾﺖ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﻭ ﻭ ﻣُﺸﺮﻑ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﺍﻭﺳﺖ، ﺍﺻﻼً ﺷﯿﻌﻪ ﻧﯿﺴﺖ.
✅ﻇﻬﻮﺭ ﻭ ﻏﯿﺒﺖ ﺍﻣﺎﻡ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ کند.ﺍﯾﻦ ﺗﻮﺣﯿﺪ ﺍﺳﺖ، ﺍﯾﻦ ﻋﺮﻓﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
#سید_هاشم_حداد
#معرفت_امام
#تلنگر_مهدوی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
💐زندگی مهدوی در سایه ی دعای عهد💐
✅بخش هفتم: دعا برای ظهور
◀️اشاره
در این دعا درخواست ظهور، با نُه فراز و جمله ی لطیف و دقیق بیان شده است که به بررسی آنها میپردازیم:
💠۱. اللّهُمَّ اَرِنیِ الطَّلْعَةَ الرَّشیدَةَ؛ خدایا! آن جمال ارجمند را به من بنمایان. 💠
🔆وقتی به خداوند سبحان عرض میکنیم «اللهم أرنی» علاوه بر طلب دیدار آن امام غایب، از خدا میخواهیم آن خورشید پشت ابر غیبت، ظهور کند و همه اورا نظاره گر باشند.
🔆«الطلعة» با الف و لام معرفه همراه است. خواه معرفه آن عهد ذکری و یا ذهنی باشد، اشاره به این نکته است که حضرت ولی عصر علیه السلام برای فطرت ما شناخته شده است و نزد فطرت الهی ما مبهم و ناشناخته نیستند. همان طور که فطرت ما الهی است، با خلیفة الله، وجه الله و باب الله هم فطرتاً آشنا هستیم.
ضمناً «رشیده» صفت مشبه است و در حقیقت اسم فاعلی است که بیان گر بر دوام است؛ بنابراین «الرشیده» اشاره به وجودی است که هم راشد است و هم مرشد، هم رشد دهنده و هم رشد یافته برای همگان و همیشه هست.
🔆درکتاب مکیال المکارم، بخش چهارم، جمال و زیبایی حضرت مهدی علیه السلام را یکی از ویژگیهای آن حضرت میشمرد و مینویسد:
"بدان که مولای ما حضرت صاحب الزمان علیه السلام، زیباترین و خوش صورت ترین مردم است؛ زیرا شبیه ترین مردم به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله است.
همچنین از بررسی روایات و مطالعه حکایتهای نیک بختانی که توفیق زیارت یوسف زهرا علیها السلام را یافته اند، برمی آید که قامت و رخسار نازنین امام عصر علیه السلام در کمال زیبایی و اعتدال بوده، سیمای مبارکش، دل ربا و خیره کننده است.
🔆روایات فراوانی در توصیف جمال دل آرای آخرین حجت خدا، حضرت مهدی علیه السلام وارد شده است که در مجموع، میتوان آنها را به دو بخش تقسیم کرد:
⬅️الف. روایاتی که به توصیف کلی سیرت و صورت آن حضرت، بسنده نموده و از ایشان به عنوان شبیه ترین مردم به رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم یاد کرده اند؛ از جمله:
🔵از جابر بن عبدالله انصاری نقل شده است که پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:مهدی از فرزندان من است. اسم او، اسم من و کنیه او، کنیه من است. او از نظر خَلق و خُلق، شبیه ترین مردم به من است.
🔵درحدیث دیگری احمد بن اسحاق بن سعد قمی میگوید: از امام حسن عسکری علیه السلام شنیدم که میفرمود:
سپاس از آن خدایی است که مرا از دنیا نبرد، تا آنکه جانشین مرا به من نشان داد. او از نظر آفرینش و اخلاق، شبیه ترین مردم به رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم است.
⬅️با توجه به این روایات، همه خصال و صفاتی را که در قرآن و روایات به پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم نسبت داده شده است، به وجود مقدس امام مهدی علیه السلام نیز میتوان نسبت داد.
⬅️روایاتی که به توصیف ویژگیهای ظاهری پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم پرداخته اند، فراوانند که به یکی از آنها اشاره میکنیم. در روایتی که از امام محمد باقر علیه السلام نقل شده، ویژگیهای ظاهری پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله و سلم چنین توصیف شده است:
🔵 رخسار پیامبر خدا، سپید آمیخته به سرخی و چشمانش سیاه و درشت و ابروانش به هم پیوسته و کف دست و پایش پر گوشت و درشت بود؛ بدان سان که گویی طلا بر انگشتانش ریخته باشد. استخوان دو شانه اش بزرگ بود. چون به کسی روی میکرد، به سبب مهربانی شدیدی که داشت، با همه بدن به جانب او توجه میکرد. رشته ای از مو از گودی گلو تا نافش روییده بود، انگار که میانه صفحه نقره خالص، خطی کشیده شده باشد. گردن و شانه هایش مانند گلاب پاش سیمین بود. بینی کشیده ای داشت که هنگام آشامیدن آب نزدیک بود به آب برسد. هنگام راه رفتن محکم قدم برمی داشت که گویی به سرازیری فرود میآید. باری؛ نه قبل و نه پس از پیامبر خدا کسی مثل او دیده نشده است.
⬅️ب. روایاتی که خصال و سیمای امام مهدی علیه السلام را به تفصیل بیان کرده و ویژگیهای آن حضرت را یک به یک برشمرده اند.
🔵 در فصلنامه «انتظار موعود»، ش۵؛ در مقاله ای با عنوان «جمال یار» آن ویژگیها بررسی شده است. برخی از روایاتی که در این زمینه وارد شده، به شرح زیر است:
🔵پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم، امام مهدی علیه السلام را شبیه خود معرفی کرده، در توصیف او میفرماید: "پدر و مادرم به فدای او! که هم نام من، شبیه من و شبیه موسی زاده عمران است. بر [بدن] او نوارهایی [جامه هایی] از نور است که از شعاع قدس، روشنایی مییابد.
#دعای_عهد
#استاد_قرائتی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
🌸کرامات امام عصر (عجل الله فرجه)
◀️شفای لال
🌼یکی از خدام حضرت رضا (علیه السلام) میگوید: «برای کشیدن دندان، پیش دکتر رفتم. دکتر گفت: غده ای کنار زبان شما است که باید عمل شود. من موافقت کردم، امّا پس از عمل، لال شدم و قادر به حرف زدن نبودم. همه چیز را روی کاغذ مینوشتم و با دیگران به این وسیله ارتباط برقرار میکردم. هر چه به دکتر مراجعه کردم، فایده ای نبخشید.
دکترها گفتند: رگ گویایی شما صدمه دیده است.
🌼ناراحتی و بیماری به من فشار آورد. برای معالجه به تهران رفتم. روزی در تهران به حضور آقای علوی رسیدم که فرمود: راهنمایی من به تو این است که چهل شب چهارشنبه به مسجد جمکران بروید. چون اگر شفایی باشد در آن جا است.
🌼تصمیم جدی گرفتم. هر هفته از مشهد بلیط هواپیما تهیه میکردم و شبهای سه شنبه به تهران میرفتم و شب چهارشنبه به مسجد جمکران مشرّف میشدم. در هفته سی و هشتم، بعد از خواندن نماز سر بر مهر گذاشتم و صلوات میفرستادم.
🌼 ناگهان حالتی به من دست داد که دیدم همه جا روشن و نورانی شد و آقایی وارد شد که عده زیادی دنبال ایشان بودند و میگفتند که این آقا، حضرت حجة بن الحسن (علیه السلام) است.
🌼من ناراحت در گوشه ای ایستاده و با خود میاندیشیدم که نمی توانم به آقا سلام کنم. آقا نزدیک من آمد و فرمود: سلام کن!
به زبانم اشاره کردم که لال هستم، وگرنه بی ادب نیستم که سلام نکنم. حضرت، بار دوم فرمود: سلام کن!
🌼بلافاصله زبانم باز شد و سلام کردم. در این هنگام پردهها کنار رفت و خود را در حال سجده و در حال صلوات فرستادن دیدم.
🌼 این جریان را افرادی که قبلا سلامتی مرا دیده و بعد لال شدن مرا نیز مشاهده کرده بودند و حالا نیز سلامتی مرا میبینند، نزد حضرت آیة اللّه العظمی گلپایگانی (رحمه الله) شهادت داده اند».
📚 #کرامات_امام_زمان
✍واحد تحقیقات مسجد مقدس جمکران
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
🌾هیچکس به من نگفت:
⬅️که در دوران غیبت شما، وظایفی دارم از جنس عشق، که با عمل کردن به آن وظایف، راهی به سوی شما برایم گشوده خواهد شد.
⬅️مگر نه این است که مؤمن باید در فراق شما قلبش میزبان غم باشد و اندوه در دلش خانه سازد هر چند ظاهرش شاد و پر تبسم جلوه میکند.
⬅️مخفی بودن امام و نرسیدن دست کوتاه ما بر آن مهربان، گرفتن حق امام از ظالمانی که از خلافت و حکومت جهان، حضرت را محروم کرده اند و همچنین سختی پیمودن راه راست و سخت شدن راه رسیدن به خدا به خاطر غیبت آن یگانه دهر، همه و همه عواملی است که غم را در دل میهمان میکند.
⬅️اگر در نوجوانی، جرعه ای از شربت شیرین محبت به امام را چشیده بودم اکنون در فراق آن محبوب، اینگونه بی خیال ننشسته و در فکر دنیای خویش، گذران عمر نمی کردم...
📚 #هیچکس_به_من_نگفت
✍حسن محمودی
#غفلت_از_امام
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
4_5843606467122300382.mp3
4.86M
زائرمو تو مشهدم ...
با دست خالی اومدم
غصه ندارم تو دلم ...
که من غلام احمدم
#سیدمجید_بنی_فاطمه
@mahdimontazeremast
4_6048692199183351969.mp3
4.78M
اخلاق پیامبر صلےالله علیه وآله
#استاد_رفیعی
@mahdimontazeremast
🌷مهدی شناسی ۳۳۷🌷
🌹ﻭَ ﺻَﺒَﺮْﺗُﻢْ ﻋَﻠﯽ ﻣﺎ ﺍَﺻﺎﺑَﮑﻢْ ﻓﯽ ﺟَﻨْﺒِﻪِ🌹
🔸زیارت جامعه کبیره🔸
🔵 ﺷﺮﺍﺏ ﻫﺮﭼﻪ ﺗﻠﺦﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺴﺘﯽﺍﺵ ﻫﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ.ﺳﺮﻣﺴﺘﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ. ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺧﺎﻃﺮ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯽﺧﻮﺍﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺗﻠﺨﯽ ﺷﺮﺍﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺗﺤﻤﻞ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﻣﯽﭘﺴﻨﺪﻧﺪ ﻭ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﻢ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
🔵ﻣﺜﻞ ﮔﻼﺏ ﺍﺳﺖ، ﮔﻼﺏ ﻫﻢ ﻫﺮﭼﻪ ﺗﻠﺦﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﻋﻄﺮ ﻭ ﺑﻮﯾﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ.
🔵ﺩﺭ ﻋﺎﻟﻢ ﻣﻌﻨﺎ ﻭ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﻫﻢ ﺩﻗﯿﻘﺎً ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﺍﺳﺖ.ﯾﻌﻨﯽ ﻫﺮﭼﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺗﻠﺨﯽ ﻭ ﺭﻧﺞ و ریاضت بیشتری متحمل شود از مستی و سر مستی بیشتری برخوردار می شود.
🔵به همین دلیل اهل بیت همیشه تلخ ترین ها را می خواستند و انتخاب می کردند.از جان شیرین تر در عالم وجود ندارد.حتی جان برای یک مورچه هم شیرین و خوش است چه برسد به انسان که تعلقات دنیایی بزرگ تری دارد.اما از نظر اهل بیت این جان شیرین در مقابل خالق جان شیرین هیچ ارزشی ندارد...
#مهدی_شناسی
#قسمت_337
#جامعه_کبیره
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
استاد شجاعی- قسمت سیزدهم.mp3
4.58M
💐 #دولت_کریمه_امام_عصر
◀️ قسمت سیزدهم
#استاد_شجاعی
#سخنرانی_کوتاه
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
⬅️ﺍﻏﻠﺐ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ، ﻭ ﺣﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻃﻮﺭ ﻧﯿﺴﺖ!
⬅️ﺯﯾﺮﺍ ﺍﮔﺮ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ از خودمان ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ، ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﯿﻢ ﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩ.
⬅️ ﻫﻤﻪ ﺩﻋﺎ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﻮﺍﻧﻊ ﻇﻬﻮﺭ ﺁﻥ ﺣﻀﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﻝ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻝ ﺁﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﯾﮑﯽ ﮐﻨﺪ.
#شیخ_رجبعلی_خیاط
#محبت_مهدوی
#تلنگر_مهدوی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
💐زندگی مهدوی در سایه ی دعای عهد💐
💠۲. وَ الْغُرَّةَ الْحَمیدَةَ؛ و آن پیشانی نورانی ستوده شده.💠
🔵عرب به هلالی که در شب اول ماه، جلوه گری دارد، «غره» میگوید. اطلاق این واژه بر امام، نشان از جمال دل آرای حضرت است.
🔵«غره» همچنین به معنای سپیدی وسط پیشانی نیز میباشد که با این معنا حکایت از معروفیت و شاخص بودن است.
🔵 امام زمان علیه السلام وجودی ناشناخته نیست؛ چشم دل ما نابیناست که حضرت را با همه درخشندگی اش نمی بینیم.
🔵«حمیده» هم به معنای ستوده شده است. امام عصر علیه السلام وجودی است ستایش شده که ثناگوهای فراوان دارد. ثناها، توصیفات و تمجیدات او در آیات و روایات بیان شده است:
💠۳. وَ اکحُلْ نَاظِرِی بِنَظْرَةٍ مِنِّی إِلَیْهِ؛ با نگاهی از من به او، چشمم را سرمه بکش. 💠
🔵 همان طور که میدانید، اسلام با منیت موافق نیست. یکی از برکات نماز، این است که انسان را از منیت بیرون میآورد. هر چند تنها نماز میخوانیم، باید بگوییم: ( (ایاک نعبد و ایاک نستعین) ). نعبد میگوییم، یعنی ما تو را میپرستیم. همچنین میگوییم: ( (اهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقیمَ) )، یعنی همه ی ما را هدایت کن. نمازگزار در عبادت، نماینده همه کره زمین است.
🔵بنابراین «من»هایی که در این عبارات مطرح میشود، بوی منیت نمی دهد. این «من»، من مضطر است، «منِ عاجز» و مسکینی است که میخواهد نهایت فقر و نیازش را به محضر امام زمان علیه السلام اظهار کند.
🔵او صادقانه میگوید: «من محتاجم، دردمندم و شما فقر و نیاز مرا میدانید. مرا کمک کنید».
🔵 در فرازهای قبل که سلام و صلوات به محضر حضرت بود، دیگران نیز سهم داشتند و از طرف آنها ابراز ارادت شد و گفته شد: «عن جمیع المومنین»؛ ضمن آنکه در فرازهای بعد باز، همه دیده میشوند؛ مانند: «فَاَظْهِرِ الّلهُمَّ لَنا وَلِیَّک؛ خدایا! پس برای ما نماینده ات را آشکار کن».
🔵تعبیر به سرمه نیز لطیف است؛ زیرا سرمه، دیده و چشم را تقویت میکند و آنچه علاوه بر تقویت بصر، بصیرت زاست، مهدویت و چشم انتظاری از حجت خداست.
🔵 علاوه بر اینکه چشم سرمه کشیده، زیباتر جلوه میکند و با سایر چشمها متفاوت است. وقتی از خداوند طلب میکنم تا با دیدار حضرت، چشم هایم را سرمه بکشد، در حقیقت درخواستم این است که چشم هایم با دیگر چشمهای عالم، فرق کند.
#دعای_عهد
#استاد_قرائتی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
❓❓آيا امام زمان (عج الله فرجه)مانند بعضى از انبياء عظام عليهم السلام با فرشتگان يارى خواهد شد؟.
✅بلى طبق روايات وارده، تمامى فرشتگان يارى كننده به پيامبران گذشته همگى يارى كننده آن حضرت نيز خواهند بود، در اين باره روايات زياد آمده است كه براى نمونه به چندتاى آن اكتفاء مى نمائيم:
⬅️ يكى از كنيزان امام حسن عسكرى عليه السلام گويد: بعد از تولّد آن حضرت (مهدى عليه السلام) پرندگانى از آسمان مى آمدند و بال هاى خود را به سر و صورت و ساير بدن او مى ماليدند و پرواز مى كردند. جريان را به امام عسكرى عليه السلام گفتم: فرمود: آنها فرشته هاى آسمانى اند كه خود را متبرّك مى سازند و در هنگام خروج ياوران او خواهند بود.
⬅️عبد الرحمان بن كثير گويد: كه امام صادق عليه السلام درباره آيه (أَتى أَمْرُ اللَّهِ فَلا تَسْتَعْجِلُوهُ) فرمود: منظور امر ما است. خداى عزّوجلّ امرنموده كه براى تحقّق آن شتاب به خرج ندهيم، (خداوند) آن را با سه لشكر يارى خواهد كرد، ملائكه و مؤمنين و «رُعب» و خروج او مانند خروج رسول خدا صلى الله عليه و آله خواهد بود و اين است منظور از گفته خداى عز و جل «كَما أَخْرَجَكَ رَبُّكَ..... »
⬅️بطائنى گفت: امام صادق عليه السلام فرمود: زمانى كه «قائم عليه السلام» قيام نمود، فرشتهها فرود آيند با سى صد و سيزده نفر، يك سوّم سوار بر اسبان سفيد آميخته به نقطه هاى سياه و يك سوّم بر اسبان با پاى سفيد و سياه يا به رنگ سياه و سفيد و يك سوّم بر اسبان سرخ رنگ. »
⬅️امام باقر عليه السلام فرمود: گويا مى بينم او را كه از مكّه به سوى كوفه حركت كرده با پنج هزار ملائكه، جبرئيل از راست و ميكائيل از چپ و مؤمنين در جلوى او و لشكر خود را در شهرها پراكنده مى سازد.
⬅️ امام صادق عليه السلام فرمود: وقتى كه «قائم عليه السلام» قيام نمايد، فرشتگان بدر فرود خواهند آمد كه (تعدادشان) پنج هزار نفرند.
⬅️در مورد ياوران فرشته آن حضرت روايات كوتاه و مفصل زياد آمده است از جمله عيون أخبار الرضا عليه السلام است:ملائكه مُنزلين سه هزار ، ملائكه كرّوبيّين ،ملائكه مقرّبين خواهند بود. (براى دو قسم آخر تعداد بيان نشده است. ) و اينها سَرخيلان فرشته ها، و فرماندهان ملائكند و همه اينها تحت فرمان امام عليه السلام خواهند بود، اما تعداد كلّ ملكها از مرز چهل و شش هزار نفر خواهد گذشت.
⬅️امام صادق عليه السلام فرمود:عدد انصار او از ملائكه چهل و شش هزار خواهد بود.اين تعداد ملائكه در طول تاريخ، براى انبيا و امامان عليهم السلام تا موقع تولّد خود امام عليه السلام كه از آسمان نازل شده اند،مى باشند.
⬅️در روايتى، مجموع اين چند مورد، طبق فرموده امام صادق عليه السلام به سيزده هزار و سى صد و سيزده تن خواهد بود.
✅با اين حساب، خداوند نيروهايى كه براى همه انبياء داده بود؛ از قبيل تسخير باد براى سليمان و طوفان نوح و عصاى موسى عليهم السلام و... همه را يكجا در اختيار آخرين حجّت خود قرار خواهد داد.
📚پرسش و پاسخ درباره ی امام زمان
✍محمد امینی گلستانی
#پرسش_مهدوی
#شبهات_مهدویت
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
💐معرفت مهدوی💐
💠صاحب مكيال ميگويد: ما چهارنوع دعا داريم :
⬅️١- دعاء الشفقه و دعاي از روي محبت مثل دعاي پدر براي فرزند و يا دعاي ملائك براي زوار قبر امام حسين (علیه السلام)
⬅️٢- دعاي مجازات يعني در پاداشِ لطفي كه به ما شده است، بايد دعا كنيم . حال يا طرف مقابل احساني به ما كرده است يا بلايي بواسطه او از ما دفع شده است .مثلا معلم را دعا مي كنيم چون به ما احسان كرده و آموزش داده و يا به مرزبانان دعا مي كنيم چون آسيب دشمن را از ما دور كرده است.
⬅️٣- دعاي انتظار، مثلا خيري از ديگري انتظار داريم،او را دعا مي كنيم كه مطلوب ما محقق شود.
⬅️٤- دعاي تعظيم كه در مقابل بزرگان و علما زبان به دعا باز مي كنيم كه در اين نوع، ترك دعا توهين به آن بزرگ محسوب ميشود.
💠تدبر در روايت:
حال ما بايد به اين چهار بهانه امام زمانمان را دعا كنيم:
✅١-امام را عاشقانه دوست داريم پس دعايشان مي كنيم.
✅٢-امام زمان علي الدوام به ما لطف و احسان دارند پس بايد شاكر باشيم و ايشان را دعا كنيم.
✅٣-همچنين شُرور بوسيله ايشان از زندگي ما دفع ميشود؛ پس امام را دعا مي كنيم .
✅٤- امام بزرگترين و عالمترين و عظيم ترين وجود عالم است كه در مقابل ايشان بايد خود را ملزم به دعا كردن بكنيم .ضمن اينكه تمام وجود ما ، نياز و فقر بسوي ايشان است و حوائج ما با وساطت اين بزرگوار برآورده ميشود.
💠ان شا الله سعیمان این باشد که انواع دعاها را براي وجود مقدس حضرت وليعصر داشته باشيم تا رشد چشمگير و بركات فراوان نصيب ما بشود.
#استاد_بروجردی
#معرفت_امام
#محبت_مهدوی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa