eitaa logo
آموزش رایگان طبی
5.2هزار دنبال‌کننده
187 عکس
11 ویدیو
5 فایل
مدرسه تخصصی غمز و دلک هر روز کلی آموزش رایگان داریم نگاهی متفاوت به علم ماساژ و مباحث طب سنتی ایرانی @majidsabeti313 لینک کانال در ایتا؛تلگرام و اینستاگرام ☝️☝️☝️ #مدرسه_تخصصی_غمزُ_دَلک #مجید_ثابتی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 خواص کشیدن سنگ پا ♻️ همه می‌دانیم که با کشیدن ، به اندام‌های بدن بهتر و بیشتر می‌شود ولی جالب است بدانید با کشیدن سنگ پا اخلاط به پایین ریخته، درنتیجه (مغز،قلب و کبد) پاک می‌شوند. 🔹 بیشترین تاثیر این کار در مغز یا دِماغ است که موجب به تقویت می‌شود. 🔹 سردرد را کاهش می‌دهد. 🔹 سودا را از کف پا خارج می‌کند که موجب رفع مشکلات روانی، افسردگی و بی‌خوابی می‌شود. 🔸 انواع سنگ پا دو نوع سنگ پا داریم: ۱_ که از سنگ است و بهتر است سرد مزاجان و بلغمی‌ها از سنگ نمک برای کشیدن کف پایشان استفاده کنند. ۲_ که برای گرم‌مزاجان مناسب است. @majidsabeti313🌹
─┅─═ঊঈ🌼🌸🌼ঊঈ═─┅─ 💭🔰🗯 ۱)🍲برای تغذیه یک طبع 👈 تعریف می شود و یک 👈 مزاج 💢👈هر ماده غذایی که ساختار تشکیل دهنده غذا می باشد ،خودش یک طبعی دارد 👈که مواد تشکیل دهنده اصلی و جنبی می شود پایه طبع آن غذا. ۲)🍲 هر ماده غذایی ثانویه که به آن اضافه شود، نیز بستگی به طبعش دارد. ♻️👈که مزاج غذای اصلی را تغییر می دهد. 🔸 مثلاً اگر ماده ثانویه گرم باشد غذا را نسبت به حالت اولیه اش؛ گرم و تر 🔹و اگر ماده ثانویه سرد باشد، غذا را سرد و تر می‌کند. ۳)🍲 نوع پخت: 🔥الف) اگر حرارت خالی بیشتر ببیند؛ 👈گرمی غذا را بیشتر و رطوبت غذا را کم می کند. 🍟مثل: سرخ کردن که حرارت خالی است، غذا را به سمت گرم و خشکی می برد. 💦 ب) اگر رطوبت نیز همراه با گرما باشد، غذا را به سمت گرم و تری می برد. مثل: آبگوشت که در ساختار اصلی آن هم حرارت داریم و هم رطوبت. 🥓 ج) کباب‌کردن غذا: 🍖 اگر در مواد اصلی غذا رطوبت زیاد باشد، کباب کردن، باعث می شود که غذا به سمت گرم و تری برود. 💢👈مثل: جوجه کباب یا کباب بادمجان و اگر رطوبت در اساس غذا کم باشد و خشک باشد، کباب کردن باعث می شود که به سمت گرم و خشکی، برود. مثل: کباب فلفل سبز♻️ 🍵 د) جوشاندن در آب (آبپز): 🍻 اگر آبی که غذا در آن طبخ می شود، فقط آب خالی همراه با کمی نمک و روغن باشد، غذا را گرم و خشک می کند. 🍖مثل: گوشت آبپز 🥓اما نکته دقیق این است که اگر آب همراه با غذا باشد و میکس شود و یک غذای واحد محسوب شود، گرم و تر می شود. مثل: آبگوشت 🍜 ه) کمی تفت دادن با پیاز، غذا را گرم و تر می کند و اگر تفت دادن زیاد شود غذا گرم و خشک می شود. @majidsabeti313🌹
درمان با سیب‌🍎🍏 🔹 به کودکی که از چاقی رنج میبرد: سیب دهید ✨✨✨✨✨✨✨✨ 🔹 به کودک لاغر: آب سیب بدهید 🔹 به کودکی که اسهال دارد: سیب رنده شده تغییر رنگ داده شده بدهید 🔹 به کودک مبتلا به یبوست: سیب پخته شده بدهید. @majidsabeti313🌹