⭕️تثبیت دلار و کاهش ۸ درصدی رشد نقدینگی
🔹 انتظار کاهش تورم منطقی است
🔸 نرخ رشد نقدینگی در یکساله منتهی به خرداد ۱۴۰۲ به ۲۹ درصد کاهش پیدا کرده که کمترین رشد سالانه از بهمن ۱۳۹۸ به بعد بوده و ۸ درصد از رشد این متغیر در یک ساله منتهی به خرداد ۱۴۰۱ کمتر است.
🔹 همچنین میزان رشد نقدینگی در ۳ ماهه نخست سال در حدود ۳.۹ درصد بوده که کمترین رقم در مقایسه با سه ماهه نخست سالهای اخیر است.
🔸 بر اساس اعلام بانک مرکزی کنترل رشد نقدینگی از طریق کنترل مقداری ترازنامه بانکها و جریمه بانکهای متخلف از طریق افزایش سپرده قانونی میسر شده و همچنان ادامه پیدا خواهد کرد.
🔹 کنترل تزارنامه بانکها به معنی کنترل طرف داراییها و بدهیهای بانکها و به کنترل قدرت خلق نقدینگی از سوی نظام بانکی مرتبط است.
🔸 از آنجا که بخش مهمی از نقدینگی بر خلاف تحلیل جریان مرسوم اقتصاد از پایهپولی و ضریب فزاینده نبوده و این سیستم بانکی است که بدون توجه به پایهپولی خلق نقدینگی کرده و پایه پولی را به دنبال خود میکشاند، بانک مرکزی به درستی بر کاهش قدرت بانکها و کنترل آن دست گذاشته است.
🔹 از طرفی کنترل نقدینگی در اقتصاد کشور به معنی بالا رفتن قدرت سیاستگذار در کنترل تورم بوده به طوری که بر اساس نمودار از ابتدای آذر ۱۴۰۰ تا شهریور ۱۴۰۱ روند رشد نقدینگی و تورم در راستای یکدیگر بوده و وابستگی قابل توجهی بین آنها وجود دارد.
🔸 در واقع با افزایش نقدینگی، تورم نیز افزایش یافته که تاییدی بر وجود تورم طرف تقاضا در آن برهه است. از طرفی از شهریور ۱۴۰۱ تا اردیبهشت ۱۴۰۲ متغیر نقدینگی روند کاهشی و در مقابل تورم روند افزایشی طی نموده که تناقض به جهش نرخ ارز در این بازه برمیگردد.
🔹 در واقع عمده تورم بازه مذکور به افزایش نرخ دلار مربوط بوده که تاییدی بر وجود تورم طرف هزینه این برهه است. حالا اما با تثبیت دلار در محدوده ۴۹ تا ۵۰ هزار تومان در یک ماهه اخیر و همچنین روند ادامه دار کاهش نقدینگی مجددا شاهد بر قرار رابطه مستقیم دو متغیر نقدینگی و تورم خواهیم بود.
🔸 در واقع با کنترل نرخ ارز، اثر گذاری نقدینگی بر تورم بیشتر بوده و از همین رو با کاهش نرخ رشد سالانه آن میتوان منتظر افت تورم در ماههای آینده بود.
🔹 بانک مرکزی به دنبال تدوین و اجرای برنامه پولی خود، رشد نقدینگی در سال ۱۴۰۲ را در رقم ۲۵ درصد تعیین کرده و در کنار آن سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانکها پیگیری نموده است.
🔸 از همین رو با توجه به موفقیت در کنترل روند سالانه و ماهانه نقدینگی و همچنین تثبیت قیمت دلار و تمام شدن روند صعودی آن میتوان به کنترل تورم در روزها و ماههای آینده امیدوار بود.
⭕️واقعیت مجازی
🔹 پیام های مهندسی شده در فضای مجازی را تحلیل کنیم. اما از کلیپ های یک دقیقه ای، فغان از جملات کوتاه بی مبنا، آه از کارشناسانی که خودشان را در فضای مجازی کارشناس جا می زنند. وامصیبتا از لایک های بی توجه و غافلانه و عضویت در پیج ها و کانالهای زاویه دار و مغرضانه.
🔸اهل مطالعه و تحلیل باشیم فوراً تحت تأثیر واقع نشویم، آدم منفعل نباشیم، از ریشه ها و انگیزه های انتشار پیامها در فضای مجازی اطلاع حاصل کنیم. بسیاری از پیام ها در پلتفرم های خارجی یا دین ما را نشانه می گیرند و یا ارزشهای انقلاب اسلامی را!
کار دشمنان، جریان سازی، فرقه سازی و اتهام زنی علیه دین الهی و آرمان ها و شخصیت های تراز انقلاب اسلامی است.
🔹دشمنان با تکرار و تلقین شبانه روزی پیام های صد من یه غازشان، در ذهن افرادی که سواد رسانه ای ندارند، باورسازی می کنند، آتش کینه از شخصیت ها و ارزشهای الهی و انقلابی را شعله ورتر می کنند. از افراد ساده و کم اطلاع و بی اطلاع باروت می سازند.
🔸آنها با تراکم اطلاعات غلط و بی مبنا، دنبال بی هویت سازی اند. قبح گناه و معصیت الهی را در جامعه می شکنند. مدلهای بی دینی و مظاهر غربی و انحطاطی را با تمام زیرکی به جامعه ارائه می دهند. سگ بازی در منزل و صرف کلی هزینه برای آن، ترویج بی حجابی و ایجاد خود تحقیری و ... همه و همه دنبال خنثی سازی مردم و گرفتن عِرق ملی و دینی از آنها هستند.
⭕️سیاست رفاهی مطلوب اقتصاد ایران
🔹سیاست تثبیت نرخ ارز برای کوتاهمدت و با یک برنامهی مشخص شاید بد نباشد اما بدون برنامه و تثبیت کور در بلندمدت (بدون توجه به واقعیتهای اقتصاد ایران) نتیجهای جز جهش و شوک در آینده ندارد؛ مثل آنچه در مورد ارز 4200 تومانی شاهد بودیم. بنابراین این روش، سیاست رفاهی مطلوبی نیست.
🔸در مقابل، در سیاستهای کلی رفع فقر و رفاه عمومی که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده، بر سیاست هدفمندسازی یارانهها برای تامین عدالت اقتصادی تاکید شده است. این سیاست در واقع به ما میگوید وقتی بر اساس واقعیتهای اقتصاد نمیتوانیم نرخ ارز و انرژی را در بلندمدت تثبیت کنیم، باید اجازه دهیم تدریجاً افزایش یابند و ما به التفاوت نیز به یارانهی نقدی طبقات پایین اضافه شود. در کنار این سیاست، میتوان با تقویت نظام حکمرانی، سرعت رشد نرخ ارز و انرژی را نیز کندتر کرد. توضیح این ایده، خود مجالی دیگر میطلبد اما اجمالاً باید بدانیم که سیاست هدفمندی یارانهها، نه تنها به معنای شوکدرمانی یا جهانیسازی قیمتها نیست که اتفاقاً در برابر آنهاست.
⭕️کی پول نفت، سر سفرهها میآید!؟
🔹درآمدهای نفتی برای آنکه خودشان را در معیشت مردم نشان دهند، معمولاً یکی دو سال زمان لازم است. اگر سرمایهگذاری دولت و بودجهی عمرانی درست انجام شود، با تبدیل این سرمایهگذاری به رشد اقتصادی در سالهای آتی، وضع عموم مردم نیز بهبود پیدا میکند. اساساً میان اقتصاددانان مرسوم است که رشد اقتصادی غیر نفتی، متوازنتر، عادلانهتر و زودتر تخصیص پیدا میکند اما درآمدهای نفتی اینطور نیستند. اگر درست خرج شوند، چند سالی زمان نیاز است تا اثرشان بر سفرهی مردم نمایان شود.
🔸دولت سیزدهم در آغاز به کار خود با کسری ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی مواجه بود که باید این کسری جبران میشد و منبعی جز ارزهای نفتی باقی نمیماند. همچنین هر ساله یک بودجه عمرانی نیز تصویب میشد که از سال ۸۴ تقریبا هیچ سال ۱۰۰ درصد این بودجه تخصیص نیافت و در سال ۹۶ تنها ۶۱ درصد، سال ۹۵ نیز ۷۳ درصد و در سال بعد از آن ۵۸ درصد بودجه عمرانی تخصیص یافت اما در سال گذشته ۱۰۵ درصد اعتبارات عمرانی اختصاص یافت و اثر آن را در کشور شاهد هستیم. اکنون شاهد تاثیر کمکاریهای گذشته هستیم اما سرمایهگذاری عمرانی این سالها حتماً اثرشان را در رشد اقتصادی سالهای پیش رو نشان خواهند داد.
⭕️ایران در عصر جدید
🔹عضویت فعال در سازمانهای منطقهای و بینالمللی، بخش مهمی از سیاست خارجی دولت آقای رئیسی مبتنی بر دکترین همسایگی و همگرایی است. عضویت کامل در شانگهای با موفقیت، نهایی شد و با پیش بینی رفتار سیاست خارجی کشورمان گام بعدی بریکس است.
🔸این رخدادها زمانی رخ می دهد که برخی از کلیدداران پاستور تنها راهبرد سیاست خارجی کشور را پذیرش استیلای کشورهای غربی در پیمان های سیاست خارجی تلقی می کردند و از نگرش به شرق و حضور در سازمان های کشورهای غیرمتعهد ابا داشتند. از منظر داخلی سیاست های ترسیمی در دولت یازدهم و دوازدهم مبتنی بر گره زدن حل مسائل با برجام و FATF بود و هرگونه تعامل با دنیا را منحصر به چارچوب ترسیمی غرب می دانستند اما با تغییر کلیددار پاستور شاهد ایجاد نگرشی مثبت هستیم به نحوی که حضور در پیمان شانگهای با مدیریت دولت فعلی به ثمر نشست.
⭕️جامعه عفیف
🔹در جدیدترین نتایج نظرسنجیهای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و البته مراکز افکارسنجی دانشگاهی دیگر مشخص شده که چیزی بین ۷۰ تا ۸۰ درصد از جامعه معتقد به وجوب حجاب شرعی هستند. در چنین شرایطی که افکار عمومی نیز به لحاظ فرهنگی با یک موضوع موافق است، باید از همین بستر فرهنگی و اجتماعی به هدف مطلوب رسید. اصل حجاب در عرف ایرانی و فرهنگ اسلامی، قابل اغماض یا انکار نیست.
🔸فرهنگ جامعه، این رفتار برهنه گرایانه را چه در خصوص زنان و چه در خصوص مردان نمیپذیرد و معتقد به تعدیل آن است. اما در کنار فرهنگ عمومی جامعه، نهادهای فرهنگی جامعه نیز باید دست به کار شده و فرهنگ اصولی پوشش و حجاب را در جامعه بسط دهند تا جامعه خودش به کنترل خودش بشتابد. البته دستگاه انتظامی و قضایی هم باید نقش خود را در مقابله با رفتارهای ساختارشکنانه و هدفمند اجرایی کند.
⭕️آقای فرانسه زمین گرد است
🔹این روزها فرانسه صحنه ناآرامیهای گسترده در اعتراض به قتل یک نوجوان ۱۷ ساله به دست پلیس این کشور است. اعتراضاتی که به دنبال آن نیروهای امنیتی فرانسه، صدها معترض را بازداشت کردند و شبهای ناآرام فرانسه با آتشسوزیهای متعدد و تخریب و غارت فروشگاهها و اماکن عمومی به صحنه درگیریهای تازه معترضان با پلیس تبدیل شده است.
🔸زمین عجب گرد است و ما امروز شاهد آن هستیم فرانسه ای که عنوان مهد آزادی و دموکراسی را یدک می کشد و در طول فتنه های سیاسی امنیتی در ایران؛ همواره از به خطر افتادن آزادی بیان ابراز نگرانی می کند، در طول اعتراضات اخیر بدون هیچ ملاحظه ای شبکه های اجتماعی را عامل تحریک نوجوانان و شورشیان معرفی می کند و با مسئول شناختن والدین برای رفتار فرزندان، آنها را تهدید به مجازات می کند!
⭕️واکنش کنعانی به مباحث مطرحشده درباره میدان نفتی و گازی آرش
🔹سخنگوی وزارت خارجه: موضوع میدان آرش به همراه تحدید حدود دریایی، از موضوعات مورد مذاکره ایران و کویت بوده و آخرین دور مذاکرات حقوقی و فنی در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ در تهران برگزار شد.
🔸موضوعات مربوط به تحدید حدود دریایی و بهرهبرداری از منابع هیدروکربنی مشترک، با مدنظر قرار دادن منافع مشترک و اصل حسن همجواری با همه همسایگان از جمله کویت همواره مورد توجه ایران بوده است.
🔹سیاست دولت سیزدهم مبتنی بر گفتوگو، همکاری و مشارکت است و مسائل فیمابین در این چارچوب دنبال خواهد شد.
🔸وزیر نفت کویت اخیراً مدعی شده این کشور و عربستان سعودی درباره میدان آرش (الدره) از حق انحصاری برخوردارند و از ایران خواسته اقدام به تعیین مرزهای دریایی خود و اثبات ادعای خود در قبال این میدان گازی کند.
⭕️توقیف نفتکشی که آمریکا از آن پشتیبانی میکرد
👤فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه:
🔹۱۵ تیرماه رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در حال بازرسی یک فروند شناور با نام تجاری (NADA 2) که به صورت سازمان یافته مبادرت به قاچاق نفت گاز جمهوری اسلامی در خلیج فارس میکرد، بودند که آمریکاییها برای ممانعت از این اقدام قانونی، یک سری تحرکات غیرحرفهای و مخاطرهآمیز انجام دادند.
🔸رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در زمان بازرسی و توقیف متوجه میشوند که کاپیتان شناور متخلف با مرکز کنترل و فرماندهی آمریکاییها در منطقه در حال مکالمه برای فرار است. در مکالمههای ضبط شده مامور مرکز کنترل و فرماندهی آمریکایی به کاپیتان کشتی میگوید موتور شناور را خاموش کنید تا نیروهای نظامی آمریکایی برای کمک برسند.
🔹آمریکاییها برای این منظور مبادرت به پرواز در آوردن ۲ فروند جنگنده رزم سطحی a۱۰، یک فروند هواپیمای با سرنشین شناسایی p۸a، ۲ فروند بالگرد c howk، یک فروند هواپیمای بدون سرنشین mq۹ و اعزام شناورهای گشتی آمریکایی به محل توقیف کردند.
🔸تا آخرین لحظه هم تلاش کردند که مانع توقیف شناور متخلف شوند، اما رزمندگان منطقه دوم دریایی سپاه با تسلط، هوشیاری، رفتار حرفهای و اخطار قاطع به تمام پرندههای با سرنشین و بدون سرنشین و شناورهای آنها، با اقتدار شناور متخلف توقیف شده را تا لنگر گاه بندر بوشهر برای سیر مراحل قانونی هدایت کردند.
⭕️آواربرداری دولت سیزدهم در حوزه سیاستخارجی ادامه دارد
👤احسان صالحی، دبیر شورای اطلاع رسانی دولت:
🔹تیپ تعامل دولت قبل با چند کشور غربی زیادهخواه در چارچوب سندرم استکهلم قابل تحلیل است. سندرم استکهلم بازگوی حالتی است که در آن گروگان به گروگانگیر حالت همدلی و وفاداری پیدا، و با اختیار و علاقه خودش را تسلیم او میکند.
🔸تعطیل کردن ظرفیتهای مهم همکاری با آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین و پرهیز از متنوع سازی روابط خارجی، در واقع گروگان کردن فرصتهای پرشمار به بهای دلخور نشدن چند کشور گروگانگیر بود. سفر امروز به آفریقا در حالی است که رئیس دولت قبل حتی یک بار به این قاره یعنی سرزمین فرصتها سفر نکرد.
🔹۹۶ درصد الماس، ۹۰ درصد کروم، ۸۵ درصد پلاتین، ۵۰ درصد کبالت، ۵۵ درصد منگنز، ۴۰ درصد بوکسیت، ۱۳ درصد مس، ۵۰ درصد فسفات، ۶۵ درصد طلا و ۳۰ درصد توریوم و اورانیوم جهان به صورت طبیعی در آفریقا ذخیره شده و این فقط ظرفیتهای همکاری در بخش معدنی است.
🔸متأسفانه در دوره ابتلای دولت قبل به سندرم استکهلم و مغازله با چند دولت غربی، رقبای ایران با شتاب زیاد به سمت استفاده از فرصتهای آفریقا رفتهاند به نحوی که مثلاً روابط تجاری ترکیه با آفریقا امروز بیش از ۲۰ برابر ایران است.
🔹آواربرداری دولت سیزدهم محدود به بحرانهای اقتصادی به ارث رسیده نیست؛ در حوزه خارجی نیز آواربرداری ادامه دارد و پس از توفیق در سیاست همسایگی و آسیاگرایی و تثبیت آن، رئیسجمهور با سفرهای اخیر به آمریکای لاتین و آفریقا به دنبال آواربرداری از روابط خارجی است.
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️چرا ما باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشیم ؟ مگر قرآن نمی گوید لااکراه فی الدین؟
⏯ آیه «....لا اکراه فی الدین ...» را زیاد خوانده و شنیده و دیده اید.
اما معنای که عامه مردم از این آیه استنباط می کنند،دقیق و واقعی نیست!
از این آیه فقدان اجبار و اکراه در پذیرش دین برداشت می شود! اما وقتی کسی وارد یک دین میشود ،رعایت قوانین آن برای او لازم است و نمیتواند بخشی نگر باشد، یعنی بخشی از دین را انتخاب کرده و بخشی دیگر را رها کند...
_ از طرف دیگر احکام اسلامی دو جنبه دارند :جنبه فردی و جنبه اجتماعی.
_حجاب هم مانند دیگر واجبات دینی بر همه مسلمانان واجب است ؛اما اجباری در اجرای آن در حوزه فردی وجود ندارد.
برای نمونه اگر کسی در خانه خود یا مهمانی خصوصی ،در جلوی نامحرم حجاب نداشته باشد ،گناه کرده است ،اما کسی از او بازخواست نمیکند ؛مانند کسی که واجب مهمی را مانند نماز ترک کند!
_اما در جایی که امور جنبه اجتماعی پیدا میکند وضع فرق میکند ؛ زیرا کارها و افعال ما فقط به خود ما مربوط نمیشود و بر روی دیگران و جامعه هم اثر میگذارد!!!
_به همین دلیل در همه کشورها قوانین اجباری برای پوشش وجود داشته و دارد،فقط مسئله این است که مقدار این پوشش تفاوت می کند؛
چرا که پوشش هر فرد در اجتماع و کوچه و خیابان و...روی دیگران هم اثر میگذارد...
_ بنابراین چیزی به نام حجاب اجباری وجود ندارد!!! و آنچه در بخش اجتماعی مطرح است ،پوشش الزامی است که در همه کشورها وجود دارد و طبیعتاً در کشور ما با اکثریت جمعیت مسلمان ،مبنای این قانون پوشش ،قوانین اسلامی هستند...
_از سویی ما در حوزه پوشش هم در این کشورها با یک قوانین ویژه روبرو هستیم.
با اینکه در حوزه فردی خود بابت هر پوشیدنی آراد هستند، ولی در مراکز عمومی مانند دانشگاه و خیابان و...ملزم به رعایت ضوابط عمومی هستند.
_ برای نمونه دانشجویان ملزم به رعایت قوانینی در حوزه ضوابط پوششی با عنوان «student dress code»هستند،که به اطلاع دانشجویان و دانش آموزان می رسد.
مثلادر دانشگاه آکسفورد قوانین ذیل برای دانشجویان لازم الاجرا است : الف: هیچ دانشجویی اجازه پوشیدن لباس تنگ و خارج از عرف را ندارد؛ و دختران اجازه پوشیدن لباس کوتاه بالای زانو ،باز و بدون آستین را ندارند.
ب: پسران دانشجو نیز اجازه بلند کردن ریش و مدل های موی نامناسب را ندارند.
ج:تمام دانشجویان دختر و پسر موظف به انتخاب کت و شلوار یا کت و دامن بلند با پیراهن سفید هستند ؛ پسران باید از پاپیون یا کراوات مشکی و سفید و دختران از جوراب مشکی استفاده کنند.
🟢 نتیجه گیری: حوزه اجتماعی هر کشوری با حوزه فردی و خانوادگی آن متفاوت است.
و آنچه ضوابط اجتماعی را مشخص می کند ،ارزش ها و هنجارهای عرفی ،شرعی و قانونی آن کشور است.
در جمهوری اسلامی ایران آنچه حجاب نامیده می شود بر اساس سه مؤلفه ( ارزش ها و هنجارهای عرفی و آموزه های شرعی و قانونی)است، یعنی افزون بر دستور دینی و مسائل قانونی ،اگر به تاریخ ایران و آثار بجای مانده از دوره باستان تا کنون نگاه کنیم میبینیم که نخستین ساکنان آریایی زنان شان پوشیده بودند و پیراهن و شلوار های بلند به تن داشته اند( تخت جمشید و سنگ نوشته های آن موید این مطلب است)
_ تاریخچه غرب نشان می دهد پوشش موجب تکریم زن و عدم پوشش منجر به تقلیل کرامت زن به مثابه کالای مصرفی و جنسی میشود.
چنانچه در المپیک اخیر تیم ژیمناستیک زنان آلمان با لباسی در المپیک شرکت کردند که از مچ تا گردن را می پوشاند و آستین های تا زیر مچ دارد.
در مواجهه با علت و چرایی این قضیه آلمانی ها گفتند قصدشان از انتخاب این لباس این بوده که با نگاه جنسیت زده به ورزش مقابله کرده و مانع از نگاه جنسیتی به زنان شوند...
تحویل سال
به وقتِ مُحَرّم است
حَوّل قلـُوبَنا
بِبُکاءِ عَلَی الحُسَین
#یااهلالعالمقُتِلَالحسینُبکربلاعطشانا💔
فرا رسیدن ماه محرم تسلیت باد.
التماس دعا.
⭕️آمار غیر واقعی برای سیاه نمایی
🔹مرتضی افقه استاد اقتصاد در گفتوگویی که با سایت اصلاحطلب انتخاب داشته، ادعا کرده تلاشهای ضد تورمی دولت سیزدهم سبب رکود شده است.
🔸این ادعا درحالی مطرح میشود که آمار رسمی بانک مرکزی تولید ناخالص داخلی در سال 1401 را منتشر کرده که طبق این آمار رشد تولید ناخالص داخلی با نفت از ابتدای سال 1401 با رشد 3/4 درصدی، از 1/9 درصد به 5/3 و رشد تولید ناخالص داخلی بدون نفت با رشد 3 درصدی از 1/7 درصد به 4/7 درصد رسیده است.
🔹همچنین این استاد دانشگاه در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شده که دولت برای جبران کسری بودجه، هزینههایش را تغییر نمیدهد و در عوض مالیات را افزایش داده است در حالی که آمارها نشان میدهد هزینههای دولت در سال 1401، پس از سال 1386 به کمترین میزان خود یعنی 5 درصد رسیده است!
⭕️ سردار باقری: گروههای تجزیه طلب مسلح در شمال عراق ناامنیهایی در مرزهای ما ایجاد میکنند / تا شهریور صبر میکنیم
👤رئیس ستادکل نیروهای مسلح
🔹رهاورد همه توافقاتی که با کشورهای همسایه به امضا رسیده است، ارتقای امنیت، آرامش و دوستی میان آنها خواهد بود.
🔸متاسفانه برخی از کشورهای همجوار درباره مسئولیتشان نسبت به مرز به درستی عمل نمیکنند؛ در شمال عراق گروههای تجزیه طلب مسلح حضور دارند که ناامنیهایی را در مرزهای ما ایجاد میکنند.
🔹نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای صیانت و حفظ امنیت کشور، عملیاتهای تاثیرگذار موشکی و پهپادی را علیه این گروهها انجام داد .
🔸پس از این که دولت عراق متعهد شد تا شهریور ماه این گروهها را خلع سلاح و از اقدامات آنان ممانعت کند این عملیات متوقف شد.
🔹تا شهریور ماه که زمان تعهد دولت عراق است، صبر میکنیم و امیدواریم که دولت عراق به مسئولیتش عمل کند، اما اگر این زمان بگذرد و اینها مسلح باقی بمانند و یا عملیاتی انجام دهند، قطعاً عملیاتهای ما علیه این گروهها با شدت بیشتر تکرار خواهد شد.
⭕️ایران جایگاه نخست تولید رادیوداروهای درمانی را در منطقه دارد
👤معاون نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی:
🔹در تولید رادیوداروها توانستهایم به جایگاه بسیار چشمگیری در سطح منطقه دست یابیم و اکنون از نظر تولید رادیوداروهای درمانی، مقام اول منطقه قرار داریم. در زمینه صادرات رادیوداروهای تشخیصی و درمانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم.
🔸در حال تحقیق و پژوهش برای تولید رادیوداروهایی هستیم که در سطح جهانی همزمان توسط کشورهای بزرگ، تولید میشود و از این منظر پا به پای مراکز درمانی و کشورهای پیشرفته؛ تولید رادیوداروهای درمانی در سازمان انرژی اتمی ایران در دست اقدام است.
⭕️گزارش اطلاعاتی آمریکا: ایران به دنبال ساخت تسلیحات هستهای نیست
◽️ارزیابی دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا:
🔹ایران از سال ۲۰۲۰ فعالیتهای خود را افزایش داده، اما تاکنون به دنبال ساخت تسلیحات هستهای نبوده است.
🔸اگرچه برخی سیاستمداران آمریکایی ادعاهایی برخلاف این ارزیابی دارند، اما این یافتهها با ارزیابیهای قبلی آمریکا درباره موضوع هستهای ایران مطابقت دارد.
🔹ایران در حال حاضر فعالیتهای کلیدی توسعه سلاحهای هستهای را که برای تولید یک دستگاه هستهای قابل آزمایش لازم است، انجام نمیدهد.
🔸ایران به افزایش اندازه و سطح غنیسازی ذخایر اورانیوم خود فراتر از محدودیتهای برجام ادامه میدهد.
✨ دری از ملکوت✨
چه دری دارد به روی ما باز میشود⁉️
در محرم...🚩
دست خالی نمانیم، از رشد و معنویت و سلوک و تقرب
غوغایی است در این مجالس...
نَفَس المهموم لظلمنا تسبیح
نمیگوید گریه کنی؛
آه هم نمیخواهد بکشی؛
«نَفَسُ المهموم»،
نَفَس بزن... ‼️
برای هَم و غم ما نَفَس که میزنی، خدا برایت تسبیح مینویسد.
میگوید؛
اگر یونس نبی در شکم نهنگ، تسبیح نمیگفت ما نجاتش نمیدادیم:
«فَلَوْلَا أَنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُسَبِّحِينَ، لَلَبِثَ فِي بَطْنِهِ إِلَىٰ يَوْمِ يُبْعَثُونَ.»
نگهش میداشتیم، تا قیامت...
نَفَس زدن در مجلس امام حسین علیهالسلام همان تسبیح است که نجاتت میدهد.
آیت الله بهجت میفرماید: «مجلس روضه که میروی، بگو میروم کربلا، میروم حرم اباعبدالله...
از مجلس روضه که میآیی، حج مقبول است.
زاکیه مع رسول الله.
نه یک حج... سی حج!»
چه دری باز کرده است خدا
با این بدن مجروح اباعبدالله‼️
هر زخمی که به این تن نشست، دری از ملکوت را گشود.✨
افزون بر سیصد زخم،
از شمشیر و نیزه و خنجر
فقط خدا میداند که با خون اباعبدالله چه غوغایی به پا میکند⁉️
صَلِّيَ اللَّهِ عَلَيْكَ يَا اِبَا عَبْدِاَللَّهِ
#امام_حسین
#محرم
#کربلا
📝 #عاشورا تکرار شدنی است.
🍃🌹🍃
🔻یکی از ابعاد قیام عاشورا که منطبق بر جامعه امروز ما نیز میباشد، جنگشناختی است که ریشههای آن از غدیر شروع شد و در نهایت منجر به واقعه عاشورا گردید.
تغییر در نگرشها و ارزشهای جامعه از طریق نگاه ارتجاعی به مسائل، همان نسخهای است که جریان تحریف از طریق آن عاشورا را رقم زد و دقیقا مصداقهای آن در جامعه امروز ما به روشنی نمود دارد.
🔸البته جنگشناختی همیشه بوده و هست. جنگشناختی یعنی همین که در بحبوحه جنگ صفین، این قدر فضای ذهنی و ادراکی علیه حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) تنگ شده بود که برخی مانند ربیعبن خثیم که جزو زُهاد ثَمانیه یا هشت زاهد معروف قرن اول بود در حقانیت طرفین شک کرده بودند.
جنگشناختی مانند آتش افتادن به جنگل است و تر و خشک را جدا نمیکند ...
کسی که بر فرق امیرالمؤمنین علی(ع) ضربه میزند حضرت را میشناخت، مقامش را میشناخت و حتی در برخی روایات تاریخی تنها کسی بود که سه بار دستان امام را گرفته و با ایشان بیعت کرده بود.
کسی که گلوی فرزند پیامبر(ص) را برید، او را بهتر از همه میشناخت.
🔹خواص باطل همگی مُردند؛ اما داستان آنها باقی است.
امروز شبثها تکثیر شدهاند یکی از آنتنهای ملکه و آلسعود بیرون میزند یکی از لابهلای توئیتر و اینستاگرام.
فرق نمیکند ممکن است معمم باشد و چند روزی لُمعه دمشقیه و یا مکاسب خوانده باشد و یا مُکَلایی از دل مکاتب فلسفی و سیاسی و یا شاید بازیکنی که به غیر از دریبل زدن چیزی در وجودش نمیتوان یافت و یا افراطیون دیروزی که امروز به حضرت مهسا و السا دخیل میبندند.
مثل مهدی نصیری. تقوایی که لق بزند و بصیرتی که لنگ بماند سرانجامش اینگونه شدن است.
🔸امروز هم مانند هماورد صفین و واقعه عاشورا آنچه نیاز است اول شناخت عرصه است.
اول باید شناخت که حق کجاست و باطل کیست؟ چرا که اولین توصیه حضرت امیر(ع) این بود که فرمود: حق با شخصیتها شناخته نمیشود؛ حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی و باطل را بشناس تا اهل باطل را بشناسی.
🔺گام دوم عمار شدن و جهاد تبیین است؛ آنچه شمشیر مالک را تیز میکرد و قیام عاشورا را زنده کرد، زبان برّان عمار یاسر و روایت زینبی بود.
تبیین راهبرد شیعه در اولین روز سال قمری توسط امام رضا علیه السلام
🔹ریّان بن شبیب می گوید: در اوّلین روز محرّم بخدمت امام رضا علیه السّلام رسیدم، حضرت فرمودند: آیا روزه هستى؟ عرض کردم: خیر، فرمود: امروز، روزى است که زکریّا علیه السّلام پروردگارش را خواند و گفت: «رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ» (پروردگارا! فرزندى پاک به من مرحمت فرما، همانا تو دعاى بندگان را می شنوى / آل عمران 38) و خداوند دعاى او را مستجاب کرد و به ملائکه دستور داد که به زکریّا - که در محراب در حال نماز بود - بگویند که خدا به تو یحیى را مژده مى دهد، پس هر کس این روز را روزه بدارد و سپس دعا کند، خداوند همان طور که دعاى زکریّا را مستجاب کرد، دعاى او را نیز مستجاب مى کند، سپس فرمود: اى ابن شبیب! محرّم ماهى است که اهل جاهلیّت به احترام آن، ظلم و جنگ را حرام کرده بودند ولى این امّت، احترام آن و احترام پیغمبر خود را حفظ نکردند، در این ماه اولاد او را کشتند و زنانش را اسیر کردند و وسائلش را غارت نمودند، خداوند هرگز این کارشان را نبخشد! اى ابن شبیب! اگر می خواهى گریه کنى، بر حسین بن علىّ ابن ابی طالب علیهما السّلام گریه کن ...
اى ابن شبیب! اگر طوری بر حسین گریه کنى که اشکهایت بر گونه هایت جارى شود، خداوند هر گناهى که مرتکب شده باشى؛ چه کوچک، چه بزرگ، چه کم و چه زیاد، خواهد بخشید.
اى ابن شبیب! اگر دوست دارى پاک و بدون گناه به ملاقات خدا بروى، به زیارت حسین برو.
اى ابن شبیب! اگر دوست دارى با پیامبر اکرم صلى اللَّه علیه و آله در غرفه هاى بهشت همراه باشى، قاتلان حسین را لعنت کن.
اى ابن شبیب! اگر دوست دارى ثوابى مانند ثواب کسانى که همراه حسین بن علىّ علیهما السّلام شهید شدند داشته باشى، هر گاه بیاد او افتادى بگو: «یا لَیْتَنِی کُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً» (اى کاش با آنان مى بودم و به فوز عظیم می رسیدم).
اى ابن شبیب! اگر دوست دارى با ما در درجات عالى بهشت همراه باشى، در اندوه ما اندوهگین و در خوشحالى ما، خوشحال باش، و بر تو باد به ولایت ما، زیرا اگر کسى سنگى را دوست داشته باشد، خداوند در روز قیامت او را با آن سنگ محشور خواهد کرد.
🌴پیام ها(راهبردهای) این روایت:
1⃣. ارتباط با خدا با دعا و روزه و فراموش نکردن ايام الله ها.
2⃣. حفظ حرمت ماههای حرام( حفظ حرمت ماههای حرام در هر زمانی اقتضای فقهی و اخلاقی خاص خودش را دارد)
3⃣. جهت گیری گريه ها و زیارت ها به سمت امام حسین علیه السلام باشد.
4⃣.معیار حب و بغض ها امام حسین علیه السلام و دوستان و دشمنان آن حضرت است
5⃣. معیار هیجانات و عواطف، حزن و شادی ائمه است.
6⃣. تبری از دشمنان و تولی و پیوند با ولایت ائمه علیهم السلام
#محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#امام_رضا_علیه_السلام
#راهبرد_شیعه
🇮🇷
📝 جزئیات دستگیری اهانتکنندگان به هیات قمر بنیهاشم در خیابان جهانآرا
🍃🌹🍃
🔻پس از انتشار عکس از دو زن برهنه مقابل یک هیات مذهبی، تحقیقات برای شناسایی متهمان آغاز و مشخص شد این عکس مقابل هیات قمربنی هاشم در خیابان جهان آرا در تهران گرفته شده است.
🔸در ادامه تیمی از ماموران پلیس اطلاعات تهران بزرگ بررسی های خود را آغاز کرده و متوجه شدند متهمان چهار نفر بودند که سه دختر و پسر که در عکس هستند با یک خودروی شخصی به آن محل آمده بودند.
🔹بعد از چند دقیقه هم موتورسواری به آنها ملحق شده و وظیفه عکس گرفتن از آنها را برعهده داشته است.
🔸متهمان بعد از عکس گرفتن مقابل هیات بدون لباس بلافاصله محل را ترک کرده و سپس عکس را در فضای مجازی به صورت گسترده نشر داده بودند.
🔹ماموران با سرنخ هایی که به دست آورده بودند ابتدا سه دختر و پسر را دستگیر کرده که مشخص شد، طراح این سناریو مرد موتورسوار بوده است.
🔺این متهم که در پوشش پیک موتوری موادمخدر هم می فروخت، دستگیر و از او مقدار زیادی موادمخدر کشف شد.
🇮🇷
📝 شرکتهای آمریکایی از ترس تلافی ایران نفت توقیفشده را تخلیه نمیکنند
🍃🌹🍃
🔻والاستریتژورنال:
🔸آمریکا قادر به فروش ۸۰۰ هزار بشکه نفت توقیفشدهٔ ایران نیست. این نفت در نفتکشی یونانی در ساحل تگزاس قرار دارد.
🔹گارد ساحلی آمریکا مجوز تخلیهٔ محموله را داده اما رئیس یک شرکت انرژی میگوید شرکتهایی که به هر طریقی در #خلیج_فارس حضور دارند، به معنای واقعی کلمه از اقدام تلافیجویانهٔ ایران میترسند و حاضر نیستند محموله را تخلیه کنند. مدیرعامل شرکتی دیگر هم به این روزنامه گفته کسی دوست ندارد به آن نفتها دست بزند.
🔺این معضل، نشاندهندهٔ دشواریهای آمریکا در اجرای تحریمهاست. مدیرعامل شرکت «اتحاد علیه ایران هستهای» نیز گفته: «اگر شرکتهای کشتیرانی در فضای هراس از انتقام ایران زندگی کنند، آمریکا قادر به اجرای تحریمهای نفتی نخواهد بود.»
📕 فایل PDF رهتوشه ویژه مبلغان ماه محرم ۱۴۵۵ ه.ق
▫️ عموم مبلغان (۱۴۴ صفحه)
📥 دریافت: m8r.ir/ehs1
▫️تبلیغ و خانواده (۸۸ صفحه)
📥 دریافت: m8r.ir/ehs2
▫️تبلیغ و تقریب (۱۰۸ صفحه)
📥 دریافت: m8r.ir/ehs3
▫️رهتوشه پیوستی (۴۵ فایل)
📥 دریافت: m8r.ir/ehs4
💠 در فضیلت خودزنی
1️⃣ آقای نصیری! آنقدر سخنانت رسوا و بیمعیار و ناموجه است که انتشار آن را «ضدتبلیغ» برای تو میشمارم.
هرچه که پیش - و در واقع، پس - میروی کفهی ما را سنگینتر میکنی و از خویش میکاهی.
آنچه که میگویی، کمک به ماست و ضربهی به خود. آنچنان با تدبیر و عقلانیت بیگانهای که نمیتوانی برای نقدهایت، حد منطقی بگذاری تا به سخنانی که «طنز سیاسی» است تبدیل نشوند.
مشوقان عاقل و محرکان پردهنشین، تو را به مسلخ «خودزنی» راندهاند. عجبا که حتی با خودت هم معاملهی منصفانه نمیکنی.
2️⃣ البته تو هیچگاه بر طریق عقلانیت و منطق نبودی؛
زمانهای «دفاع»هایت، اسباب شرمندگی بود و اینک «انتقاد»هایت، مایهی تمسخر. داوریهایت عاری از «تعادل» است؛
آنچنان که این تصور در ذهنم پدید آمده که شاید مبتلا به اختلال روانی باشی. اگر چنین است، محتاج طبابت روانکاوان هستی نه احتجاج عالمان. گویا عقیدهات از عقده برخاسته و جوهر دلیلت، علت است. اگر در گذشته میشد گفت که دچار لجاجتهای کودکانه و تعصبات کورکورانه هستی، اینک باید آن نقص اخلاقی را چگونه تفسیر کرد؟!
3️⃣ عجبا که دخترک بدحجاب را حضرت میخوانی، و درگذشته به مرگ طبیعی را کشته و شهید، و اغتشاش بیریشه را جنبش و انقلاب!
حقیقت این است که تو بر سر گور اعتبارت ایستادهای و خطبهی زوال خودت را میخوانی.
در نامعقولیت، گوی سبقت را از همگان ربودی تا شاید در بازیسازی ناشیانهات، جمهوری اسلامی را به گزینهی زندان سوق بدهی و آنگاه به این واسطه، از «هجونویس مجنون» به «نقدنویس محبوس» ارتقا یابی.
✅چرا آثار درآمدها در سفره مردم پیدا نیست؟
🔹وقتی می گوییم دولت رئیسی سال گذشته علیرغم تحریم ها، نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار درآمد داشته؛ می گویند آثارش کجای سفره مردم مشخص است؟
جواب: آثارش را پروژه هایی مثل جاده پاتاوه - دهدشت می بلعند که ۲۹ سال روی دست مملکت مانده و هر سال هزینه هایشان چند برابر میشود.
🔹رئیسی این جاده مهم که دو سال پیش اراده کرده بود تمام کند را افتتاح نمود و ضمن ارائه یک خدمت بی نظیر از اتلاف سرمایه ها جلوگیری کرد.
مملکت پر است از چنین پروژه های عظیمی که عده ای یک روز با انگیزه های سیاسی یا انتخاباتی کلنگش را زده، با آن عکس انداخته و رفته اند!
🔹این پروژه ها را اگر مثلا روحانی در ۸ سالی که فرصت داشت تمام میکرد، شاید با نصف هزینه های امروز به اتمام میرسید؛ مع الاسف نبود آن عزمی که باید می بود؛ شیخ حسن خود نیز کلنگ های نا تمام بیشتری به زمین زد؛ عکس هایش را که گرفت، او نیز پس از ۸ سال با دستاوردی معادل صفر رها کرد و رفت!
🔹در همین کهگیلویه و بویر احمد، فقط سد چمشیر، پتروشیمی گچساران و همین جاده ترانزیتی را ببینید آن وقت بهتر می فهمید درآمدها در کجا خرج میشوند. اشتغال ۳۰۰۰ نفری در پتروشیمی، و درآمدهای این واحد صنعتی از اقدامات ارزشمند دولت رئیسی است.
🔹رئیس جمهوری که از آمریکای لاتین برنگشته به آفریقا میرود، و از آنجا نیامده راهی گچساران و دهدشت میشود، انصافا فرق دارد با آن یکی که تشک اش را در سفر استانی از تهران میفرستادند؛
رئیسی فرق دارد با آن که تازه روز جمعه از وقایع کشور مطلع میشد.
🔹بله عزیزان! این پروژه های عقب افتاده، این کارهای بر زمین مانده، این خشم انباشته در سینه های مردم، این بدهی های بی حساب و کتاب، خزانه خالی، نابودی غرور ملی، و سرخوردگی ملت، همه آوارهایی است که باید برداشته شوند. کهگیلویه یکی از استانهای ما است و انتظارات قطعا بیشتر از اینها؛ امید که با اراده رئیس جمهور و همراهی مردم هر روز از انباشت مشکلات کاسته شود!
_نکته دیگر تلفیق عمل جهادی و فعل مجاهدانه با نگاه علمی به امر تبلیغ و کار بویژه کار فرهنگی است. و نتیجه این تلفیق تضمین نتیجه بخش بودن کار تبلیغ و ارشاد و هدایت است...
۴_ توجه ویژه به نسل جوان و نوجوان.
آقا در این فراز فرمودند:«...لکن اهم از همه ،قشر جوان و نوجوان است...فردای کشور مال اینهاست ...ایمانشان باید محکم باشد...ذهنشان باید خالی از شبهه باشد ...»
🟢نکات مهم برداشتی از این فراز بیانات رهبر معظم انقلاب
_تاکید امام خامنه ای عزیز بر نقش و جایگاه جوان و نوجوان در ساختار تشکیلاتی اینده کشور
_فردای کشور را متعلق به نسل جوان و نوجوان دانستن ،این امری ملموس و محسوس و مشهود است که اینده کشور متعلق این عزیزان است و تربیت درست با مفاهیم دینی و انقلابی و متناسب با مقتضیات زمانه و واکسینه کردن این نسل در مقابل هجمه های فرهنگی و سیاسی و اعتقادی و... تکلیف امروز نهادهای مختلف فرهنگی و مسئول در این امر خطیر است از جمله حوزه های علمیه و...
_درنهایت رهبر معظم انقلاب ،تاکید بر ایمان و اعتقاد و التزام این نسل به آموزه های دینی و انقلابی و...دارند و یکی از میدان داران این امر حوزه های علمیه هستند
_تاکید امام خامنه ای عزیز بر شبهه زدایی از افکار و اندیشه ها و دیدگاه های این نسل جوان و نوجوان است در مقابل هجمه های بی وقفه دشمن در فضای مجازی و رسانه ها و ماهواره و... که بازهم یکی از نهادهای پاسخگو و میدان دار در این مواجهه قطعا حوزه های علمیه هستند.