⭕️توقیف نفتکشی که آمریکا از آن پشتیبانی میکرد
👤فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه:
🔹۱۵ تیرماه رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در حال بازرسی یک فروند شناور با نام تجاری (NADA 2) که به صورت سازمان یافته مبادرت به قاچاق نفت گاز جمهوری اسلامی در خلیج فارس میکرد، بودند که آمریکاییها برای ممانعت از این اقدام قانونی، یک سری تحرکات غیرحرفهای و مخاطرهآمیز انجام دادند.
🔸رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در زمان بازرسی و توقیف متوجه میشوند که کاپیتان شناور متخلف با مرکز کنترل و فرماندهی آمریکاییها در منطقه در حال مکالمه برای فرار است. در مکالمههای ضبط شده مامور مرکز کنترل و فرماندهی آمریکایی به کاپیتان کشتی میگوید موتور شناور را خاموش کنید تا نیروهای نظامی آمریکایی برای کمک برسند.
🔹آمریکاییها برای این منظور مبادرت به پرواز در آوردن ۲ فروند جنگنده رزم سطحی a۱۰، یک فروند هواپیمای با سرنشین شناسایی p۸a، ۲ فروند بالگرد c howk، یک فروند هواپیمای بدون سرنشین mq۹ و اعزام شناورهای گشتی آمریکایی به محل توقیف کردند.
🔸تا آخرین لحظه هم تلاش کردند که مانع توقیف شناور متخلف شوند، اما رزمندگان منطقه دوم دریایی سپاه با تسلط، هوشیاری، رفتار حرفهای و اخطار قاطع به تمام پرندههای با سرنشین و بدون سرنشین و شناورهای آنها، با اقتدار شناور متخلف توقیف شده را تا لنگر گاه بندر بوشهر برای سیر مراحل قانونی هدایت کردند.
⭕️آواربرداری دولت سیزدهم در حوزه سیاستخارجی ادامه دارد
👤احسان صالحی، دبیر شورای اطلاع رسانی دولت:
🔹تیپ تعامل دولت قبل با چند کشور غربی زیادهخواه در چارچوب سندرم استکهلم قابل تحلیل است. سندرم استکهلم بازگوی حالتی است که در آن گروگان به گروگانگیر حالت همدلی و وفاداری پیدا، و با اختیار و علاقه خودش را تسلیم او میکند.
🔸تعطیل کردن ظرفیتهای مهم همکاری با آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین و پرهیز از متنوع سازی روابط خارجی، در واقع گروگان کردن فرصتهای پرشمار به بهای دلخور نشدن چند کشور گروگانگیر بود. سفر امروز به آفریقا در حالی است که رئیس دولت قبل حتی یک بار به این قاره یعنی سرزمین فرصتها سفر نکرد.
🔹۹۶ درصد الماس، ۹۰ درصد کروم، ۸۵ درصد پلاتین، ۵۰ درصد کبالت، ۵۵ درصد منگنز، ۴۰ درصد بوکسیت، ۱۳ درصد مس، ۵۰ درصد فسفات، ۶۵ درصد طلا و ۳۰ درصد توریوم و اورانیوم جهان به صورت طبیعی در آفریقا ذخیره شده و این فقط ظرفیتهای همکاری در بخش معدنی است.
🔸متأسفانه در دوره ابتلای دولت قبل به سندرم استکهلم و مغازله با چند دولت غربی، رقبای ایران با شتاب زیاد به سمت استفاده از فرصتهای آفریقا رفتهاند به نحوی که مثلاً روابط تجاری ترکیه با آفریقا امروز بیش از ۲۰ برابر ایران است.
🔹آواربرداری دولت سیزدهم محدود به بحرانهای اقتصادی به ارث رسیده نیست؛ در حوزه خارجی نیز آواربرداری ادامه دارد و پس از توفیق در سیاست همسایگی و آسیاگرایی و تثبیت آن، رئیسجمهور با سفرهای اخیر به آمریکای لاتین و آفریقا به دنبال آواربرداری از روابط خارجی است.
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️چرا ما باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشیم ؟ مگر قرآن نمی گوید لااکراه فی الدین؟
⏯ آیه «....لا اکراه فی الدین ...» را زیاد خوانده و شنیده و دیده اید.
اما معنای که عامه مردم از این آیه استنباط می کنند،دقیق و واقعی نیست!
از این آیه فقدان اجبار و اکراه در پذیرش دین برداشت می شود! اما وقتی کسی وارد یک دین میشود ،رعایت قوانین آن برای او لازم است و نمیتواند بخشی نگر باشد، یعنی بخشی از دین را انتخاب کرده و بخشی دیگر را رها کند...
_ از طرف دیگر احکام اسلامی دو جنبه دارند :جنبه فردی و جنبه اجتماعی.
_حجاب هم مانند دیگر واجبات دینی بر همه مسلمانان واجب است ؛اما اجباری در اجرای آن در حوزه فردی وجود ندارد.
برای نمونه اگر کسی در خانه خود یا مهمانی خصوصی ،در جلوی نامحرم حجاب نداشته باشد ،گناه کرده است ،اما کسی از او بازخواست نمیکند ؛مانند کسی که واجب مهمی را مانند نماز ترک کند!
_اما در جایی که امور جنبه اجتماعی پیدا میکند وضع فرق میکند ؛ زیرا کارها و افعال ما فقط به خود ما مربوط نمیشود و بر روی دیگران و جامعه هم اثر میگذارد!!!
_به همین دلیل در همه کشورها قوانین اجباری برای پوشش وجود داشته و دارد،فقط مسئله این است که مقدار این پوشش تفاوت می کند؛
چرا که پوشش هر فرد در اجتماع و کوچه و خیابان و...روی دیگران هم اثر میگذارد...
_ بنابراین چیزی به نام حجاب اجباری وجود ندارد!!! و آنچه در بخش اجتماعی مطرح است ،پوشش الزامی است که در همه کشورها وجود دارد و طبیعتاً در کشور ما با اکثریت جمعیت مسلمان ،مبنای این قانون پوشش ،قوانین اسلامی هستند...
_از سویی ما در حوزه پوشش هم در این کشورها با یک قوانین ویژه روبرو هستیم.
با اینکه در حوزه فردی خود بابت هر پوشیدنی آراد هستند، ولی در مراکز عمومی مانند دانشگاه و خیابان و...ملزم به رعایت ضوابط عمومی هستند.
_ برای نمونه دانشجویان ملزم به رعایت قوانینی در حوزه ضوابط پوششی با عنوان «student dress code»هستند،که به اطلاع دانشجویان و دانش آموزان می رسد.
مثلادر دانشگاه آکسفورد قوانین ذیل برای دانشجویان لازم الاجرا است : الف: هیچ دانشجویی اجازه پوشیدن لباس تنگ و خارج از عرف را ندارد؛ و دختران اجازه پوشیدن لباس کوتاه بالای زانو ،باز و بدون آستین را ندارند.
ب: پسران دانشجو نیز اجازه بلند کردن ریش و مدل های موی نامناسب را ندارند.
ج:تمام دانشجویان دختر و پسر موظف به انتخاب کت و شلوار یا کت و دامن بلند با پیراهن سفید هستند ؛ پسران باید از پاپیون یا کراوات مشکی و سفید و دختران از جوراب مشکی استفاده کنند.
🟢 نتیجه گیری: حوزه اجتماعی هر کشوری با حوزه فردی و خانوادگی آن متفاوت است.
و آنچه ضوابط اجتماعی را مشخص می کند ،ارزش ها و هنجارهای عرفی ،شرعی و قانونی آن کشور است.
در جمهوری اسلامی ایران آنچه حجاب نامیده می شود بر اساس سه مؤلفه ( ارزش ها و هنجارهای عرفی و آموزه های شرعی و قانونی)است، یعنی افزون بر دستور دینی و مسائل قانونی ،اگر به تاریخ ایران و آثار بجای مانده از دوره باستان تا کنون نگاه کنیم میبینیم که نخستین ساکنان آریایی زنان شان پوشیده بودند و پیراهن و شلوار های بلند به تن داشته اند( تخت جمشید و سنگ نوشته های آن موید این مطلب است)
_ تاریخچه غرب نشان می دهد پوشش موجب تکریم زن و عدم پوشش منجر به تقلیل کرامت زن به مثابه کالای مصرفی و جنسی میشود.
چنانچه در المپیک اخیر تیم ژیمناستیک زنان آلمان با لباسی در المپیک شرکت کردند که از مچ تا گردن را می پوشاند و آستین های تا زیر مچ دارد.
در مواجهه با علت و چرایی این قضیه آلمانی ها گفتند قصدشان از انتخاب این لباس این بوده که با نگاه جنسیت زده به ورزش مقابله کرده و مانع از نگاه جنسیتی به زنان شوند...
تحویل سال
به وقتِ مُحَرّم است
حَوّل قلـُوبَنا
بِبُکاءِ عَلَی الحُسَین
#یااهلالعالمقُتِلَالحسینُبکربلاعطشانا💔
فرا رسیدن ماه محرم تسلیت باد.
التماس دعا.
⭕️آمار غیر واقعی برای سیاه نمایی
🔹مرتضی افقه استاد اقتصاد در گفتوگویی که با سایت اصلاحطلب انتخاب داشته، ادعا کرده تلاشهای ضد تورمی دولت سیزدهم سبب رکود شده است.
🔸این ادعا درحالی مطرح میشود که آمار رسمی بانک مرکزی تولید ناخالص داخلی در سال 1401 را منتشر کرده که طبق این آمار رشد تولید ناخالص داخلی با نفت از ابتدای سال 1401 با رشد 3/4 درصدی، از 1/9 درصد به 5/3 و رشد تولید ناخالص داخلی بدون نفت با رشد 3 درصدی از 1/7 درصد به 4/7 درصد رسیده است.
🔹همچنین این استاد دانشگاه در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شده که دولت برای جبران کسری بودجه، هزینههایش را تغییر نمیدهد و در عوض مالیات را افزایش داده است در حالی که آمارها نشان میدهد هزینههای دولت در سال 1401، پس از سال 1386 به کمترین میزان خود یعنی 5 درصد رسیده است!
⭕️ سردار باقری: گروههای تجزیه طلب مسلح در شمال عراق ناامنیهایی در مرزهای ما ایجاد میکنند / تا شهریور صبر میکنیم
👤رئیس ستادکل نیروهای مسلح
🔹رهاورد همه توافقاتی که با کشورهای همسایه به امضا رسیده است، ارتقای امنیت، آرامش و دوستی میان آنها خواهد بود.
🔸متاسفانه برخی از کشورهای همجوار درباره مسئولیتشان نسبت به مرز به درستی عمل نمیکنند؛ در شمال عراق گروههای تجزیه طلب مسلح حضور دارند که ناامنیهایی را در مرزهای ما ایجاد میکنند.
🔹نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای صیانت و حفظ امنیت کشور، عملیاتهای تاثیرگذار موشکی و پهپادی را علیه این گروهها انجام داد .
🔸پس از این که دولت عراق متعهد شد تا شهریور ماه این گروهها را خلع سلاح و از اقدامات آنان ممانعت کند این عملیات متوقف شد.
🔹تا شهریور ماه که زمان تعهد دولت عراق است، صبر میکنیم و امیدواریم که دولت عراق به مسئولیتش عمل کند، اما اگر این زمان بگذرد و اینها مسلح باقی بمانند و یا عملیاتی انجام دهند، قطعاً عملیاتهای ما علیه این گروهها با شدت بیشتر تکرار خواهد شد.
⭕️ایران جایگاه نخست تولید رادیوداروهای درمانی را در منطقه دارد
👤معاون نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی:
🔹در تولید رادیوداروها توانستهایم به جایگاه بسیار چشمگیری در سطح منطقه دست یابیم و اکنون از نظر تولید رادیوداروهای درمانی، مقام اول منطقه قرار داریم. در زمینه صادرات رادیوداروهای تشخیصی و درمانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم.
🔸در حال تحقیق و پژوهش برای تولید رادیوداروهایی هستیم که در سطح جهانی همزمان توسط کشورهای بزرگ، تولید میشود و از این منظر پا به پای مراکز درمانی و کشورهای پیشرفته؛ تولید رادیوداروهای درمانی در سازمان انرژی اتمی ایران در دست اقدام است.
⭕️گزارش اطلاعاتی آمریکا: ایران به دنبال ساخت تسلیحات هستهای نیست
◽️ارزیابی دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا:
🔹ایران از سال ۲۰۲۰ فعالیتهای خود را افزایش داده، اما تاکنون به دنبال ساخت تسلیحات هستهای نبوده است.
🔸اگرچه برخی سیاستمداران آمریکایی ادعاهایی برخلاف این ارزیابی دارند، اما این یافتهها با ارزیابیهای قبلی آمریکا درباره موضوع هستهای ایران مطابقت دارد.
🔹ایران در حال حاضر فعالیتهای کلیدی توسعه سلاحهای هستهای را که برای تولید یک دستگاه هستهای قابل آزمایش لازم است، انجام نمیدهد.
🔸ایران به افزایش اندازه و سطح غنیسازی ذخایر اورانیوم خود فراتر از محدودیتهای برجام ادامه میدهد.
✨ دری از ملکوت✨
چه دری دارد به روی ما باز میشود⁉️
در محرم...🚩
دست خالی نمانیم، از رشد و معنویت و سلوک و تقرب
غوغایی است در این مجالس...
نَفَس المهموم لظلمنا تسبیح
نمیگوید گریه کنی؛
آه هم نمیخواهد بکشی؛
«نَفَسُ المهموم»،
نَفَس بزن... ‼️
برای هَم و غم ما نَفَس که میزنی، خدا برایت تسبیح مینویسد.
میگوید؛
اگر یونس نبی در شکم نهنگ، تسبیح نمیگفت ما نجاتش نمیدادیم:
«فَلَوْلَا أَنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُسَبِّحِينَ، لَلَبِثَ فِي بَطْنِهِ إِلَىٰ يَوْمِ يُبْعَثُونَ.»
نگهش میداشتیم، تا قیامت...
نَفَس زدن در مجلس امام حسین علیهالسلام همان تسبیح است که نجاتت میدهد.
آیت الله بهجت میفرماید: «مجلس روضه که میروی، بگو میروم کربلا، میروم حرم اباعبدالله...
از مجلس روضه که میآیی، حج مقبول است.
زاکیه مع رسول الله.
نه یک حج... سی حج!»
چه دری باز کرده است خدا
با این بدن مجروح اباعبدالله‼️
هر زخمی که به این تن نشست، دری از ملکوت را گشود.✨
افزون بر سیصد زخم،
از شمشیر و نیزه و خنجر
فقط خدا میداند که با خون اباعبدالله چه غوغایی به پا میکند⁉️
صَلِّيَ اللَّهِ عَلَيْكَ يَا اِبَا عَبْدِاَللَّهِ
#امام_حسین
#محرم
#کربلا
📝 #عاشورا تکرار شدنی است.
🍃🌹🍃
🔻یکی از ابعاد قیام عاشورا که منطبق بر جامعه امروز ما نیز میباشد، جنگشناختی است که ریشههای آن از غدیر شروع شد و در نهایت منجر به واقعه عاشورا گردید.
تغییر در نگرشها و ارزشهای جامعه از طریق نگاه ارتجاعی به مسائل، همان نسخهای است که جریان تحریف از طریق آن عاشورا را رقم زد و دقیقا مصداقهای آن در جامعه امروز ما به روشنی نمود دارد.
🔸البته جنگشناختی همیشه بوده و هست. جنگشناختی یعنی همین که در بحبوحه جنگ صفین، این قدر فضای ذهنی و ادراکی علیه حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) تنگ شده بود که برخی مانند ربیعبن خثیم که جزو زُهاد ثَمانیه یا هشت زاهد معروف قرن اول بود در حقانیت طرفین شک کرده بودند.
جنگشناختی مانند آتش افتادن به جنگل است و تر و خشک را جدا نمیکند ...
کسی که بر فرق امیرالمؤمنین علی(ع) ضربه میزند حضرت را میشناخت، مقامش را میشناخت و حتی در برخی روایات تاریخی تنها کسی بود که سه بار دستان امام را گرفته و با ایشان بیعت کرده بود.
کسی که گلوی فرزند پیامبر(ص) را برید، او را بهتر از همه میشناخت.
🔹خواص باطل همگی مُردند؛ اما داستان آنها باقی است.
امروز شبثها تکثیر شدهاند یکی از آنتنهای ملکه و آلسعود بیرون میزند یکی از لابهلای توئیتر و اینستاگرام.
فرق نمیکند ممکن است معمم باشد و چند روزی لُمعه دمشقیه و یا مکاسب خوانده باشد و یا مُکَلایی از دل مکاتب فلسفی و سیاسی و یا شاید بازیکنی که به غیر از دریبل زدن چیزی در وجودش نمیتوان یافت و یا افراطیون دیروزی که امروز به حضرت مهسا و السا دخیل میبندند.
مثل مهدی نصیری. تقوایی که لق بزند و بصیرتی که لنگ بماند سرانجامش اینگونه شدن است.
🔸امروز هم مانند هماورد صفین و واقعه عاشورا آنچه نیاز است اول شناخت عرصه است.
اول باید شناخت که حق کجاست و باطل کیست؟ چرا که اولین توصیه حضرت امیر(ع) این بود که فرمود: حق با شخصیتها شناخته نمیشود؛ حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی و باطل را بشناس تا اهل باطل را بشناسی.
🔺گام دوم عمار شدن و جهاد تبیین است؛ آنچه شمشیر مالک را تیز میکرد و قیام عاشورا را زنده کرد، زبان برّان عمار یاسر و روایت زینبی بود.