🔴 زیرساخت نگرشی برجام سازان؛ فقدان دیدگاه ملی!
🔸خروج یک طرفه امریکا از برجام و بلاتکلیفی دولت روحانی در مذاکره با طرف های اروپایی که قاعدتا توان و انگیزه کافی برای برعهده گرفتن تعهدات را ندارند، آشکارا نشان از ضعف مفرط کسانی است که #قهرمان_دیپلماسی!! خوانده می شدند. اما منصرف از ضعف عملکرد افراد در این موضوع، بحث زیرساخت نگرشی مهم تر است.
🔻۱. یک فرایند سیاسی _ اجتماعی خاص در طول چند سال با تکرار گزاره های تجدیدنظرطلبانه در حوزه سیاست خارجی، به محصولی بشدت ضعیف به نام برجام منتهی شد. زیرساخت نگرشی این فرایند، مشخصا مبتنی بر آموزه های اصیل و عمیق سیاست خارجی اسلامی و گفتمان امام و رهبری نبود. گفتمان برجام سازان، از اموزه هایی نظیر نفی سبیل، عدم اعتماد به دشمن، گرفتن تضمین های مرحله ای از طرف عهدشکن، ماهیت شناسی مستکبرین و... کاملا خالی شده بود. به عبارت روشن؛ برجام سازان نوعی سیاست خارجی غیرانقلابی را در پیش گرفتند و به طور غیرمستقیم آموزه های اسلامی را رها کردند.
🔻۲. با دقت در ضعف های عجیب و غریب برجام که زمینه را برای خروج یک طرفه و بدون هزینه طرف اصلی را آن هم فقط پس از دو سال فراهم کرد؛ نشان می دهد #گفتمان_منافع_ملی نیز در زیرساخت نگرشی برجام سازان حاکم نبوده است. در این راستا درس های تاریخ ملی نیز رها شده بود و تجربه های تاریخی ملت ایران در مواجهه با دیگران، مورد توجه غربگرایان نبود.
🔻۳. وقتی صراحتا و چندین مرتبه طرف مذاکره کننده ایرانی به طرف غربی پیام می دهد اگر به توافق نرسیم؛ تندروها!!! در انتخابات پبروز می شوند نشان می دهد دیدگاه کلان نگر #منافع_ملی نیز حاکم نبوده است. حتی اگر با دیدگاه اسلامی، آمریکا را مستکبر ندانیم ، با دیدگاه منافع ملی؛ آمریکا حتما یک دشمن و طرف های اروپایی طرف های بدسابقه و غیرقابل اعتماد بودند و می بایست تعهدات ایران به صورت گام به گام و در قبال تعهدات طرف مقابل صورت می گرفت.
🔻۴. برجام به خسارت محض برای منافع ملی مان تبدیل شد تا این تجربه تلخ تاریخی را به یاد داشته باشیم که سیاست خارجی عرصه ای برای امتداد دادن رقابت های سیاسی داخلی نیست و البته بدانیم آموزه های اسلامی بهترین زیرساخت نگرشی جهت شناخت دیگران _ دوست ، دشمن و... _ و نحوه مواجهه با آنان است.
@manenqelabiam
🔴چند نکته درباره قوانین مسدود کننده اروپا موسوم به Blocking Statute
🔸از امروز-جمعه ۲۸ اردیبهشت- اتحادیه اروپا بناست مصوبه شماره 2271 نوامبر ۱۹۹۶ خود را که به Blocking Statute یا قوانین مسدود کننده معروف است، در رابطه با تحریمهای آمریکا علیه ایران به کار گیرد. خلاصه این مصوبه که در این لینک ( shorturl.at/rIMTZ) قابل مطالعه است، این است که شرکتهای اروپایی را از تبعیت از تحریمهای فرامرزی منع میکند و احکام دادگاههای خارجی در این رابطه را بلامحل میداند.
🔸این مصوبه اساسا در رابطه با تحریمهای آمریکا علیه کوبا صادر شد تا سپری باشد در برابر شرکتهای اروپایی که با این کشور تجارت میکنند.
🔸اما مهم ترین پرسش درباره این مصوبه این است که آیا در برابر تحریمهای آمریکا علیه ایران کارآیی خواهد داشت؟
🔸در رابطه با شرکت های کوچک اروپایی که هیچ مراودهای با آمریکا ندارند، پاسخ مثبت است. اما درباره شرکتهای بزرگی که یک طرف حسابشان آمریکاست، پاسخ قطعا منفی است.
🔸علت نیز روشن است. ماهیت تحریمهای آمریکا و مکانیسم اعمال آنها از سال ۱۹۹۶ تاکنون چندین مرحله تکوین یافته و اکنون واشنگتن برای اعمال تحریمهای خود، از ابزاری به نام "قطع ارتباط با نظام بانکی آمریکا" استفاده میکند. مسئلهای که در سال ۱۹۹۶ به هیچ وجه محل بحث نبود.
🔸این است که شرکتهای اروپایی عملا باید میان حضور در ایران یا استفاده از نظام مالی آمریکا، یکی را انتخاب کنند.
🔸تضمین عینی اروپا، این نمایشهای کاغذی نیست. آنچه صفت عینی به مفهوم تضمین میدهد، صرفا تداوم قراردادهای منعقد شده میان شرکتهای اروپایی و ایرانی است. اینکه شرکتهای عظیم اروپایی بعد از چند سال معطل نگه داشتن ایران، اعلام خروج کنند اما اتحادیه اروپا بگوید مصوبه Blocking Statute را اجرا کرده است و اینجا در ایران کسانی جشن بگیرند که اروپا محکم پای برجام ایستاد، مصداق واقعی خودفریبی است.
🔸اگر واقعا مصوبه Blocking Statute از امروز اجرایی میشود و علیه تحریم ها کارآیی دارد، باید شرکتهای اروپایی که بعد از خروج ترامپ از برجام، خروجشان از ایران را اعلام کرده بودند، بیانیه بدهند که خروجشان منتفی است. آیا چنین بیانیههایی صادر خواهند شد؟
@manenqelabiam
♦️وزیر خارجه آمریکا مدعی شد: به دنبال توافقی با ایران هستیم که علاوه بر مسئله هسته ای، موضوع دخالت های ایران در جنگ های داخلی منطقه، مسئله موشکی و بازرسی های دقیق تر دراین کشور را شامل شود./ جماران
@manenqelabiam
✅ شِفر، سرمربی ایرانی شناس استقلال
بطور اتفاقی، مصاحبه فردوسی پور با #شفر سرمربی تیم استقلال پس از قهرمانی در جام حذفی را دیدم(وقت کردید ببینید.)
شِفر را قبل از سرمربی بودن، یک #سخنور و جامعه شناس میدانم.
در مهمترین بخش این #مصاحبه شِفر نکته اساسی از جامعه ایرانی با توصیفی جالب میگوید:
ایرانی کشور خوبیه، درسته که ایران نفت، خاویار، زعفران خوبی داره ولی #شایعات هم دارد و #شایعه در ایران شماره یک است.
شفر فقط هشت ماه در ایران زندگی میکند ولی به #معضل اصلی در جامعه پرحاشیه ایران پی برده است.
شایعه در ورزش، شایعه در سیاست، شایعه در سینما، فرهنگ، اقتصاد و...
جامعه ای که راحت #شایعات را میپذیرد و تکثیر میکند، جامعه زودباوری است و زودباوری آفت بزرگ مورد سواستفاده دشمن در هر رقابت و جنگی بشمار میرود، تاریخ بخوانیم، بسیاری از جنگ ها قبل از شروع با پخش #شایعه به شکست انجامیده اند.
"علیرضا زادبر"
@manenqelabiam
🚩 ضرب الاجل یک ماهه مجلس به دولت درباره مذاکره هستهای با اروپا
حجتالاسلام ذوالنور رئیس کمیته هستهای مجلس در گفتگو با تسنیم با اشاره به آخرین اخبار از طرح مجلس برای الحاق یک ماده به قانون اقدام متقابل ایران در برجام، گفت: براساس این طرح دو فوریتی که به امضای بیش از 70 تن از نمایندگان مجلس رسیده، از دولت خواسته شده که اگر نتوانست در مدت حداکثر یک ماه تضمینهای لازم را از اروپاییها در قبال برجام اخذ کند، میبایست اقدامات لازم جهت افزایش ظرفیت غنیسازی اورانیوم به 190 هزار سو را انجام دهد و در مجموع فعالیتهای هستهای مانند قبل از سر گرفته شود.
@manenqelabiam
🔴 فریب تازه اعتدال و آبنبات چوبی اروپاییها!
♦️اتحادیه اروپا برای سرپا نگاه داشتن جنازه #برجام، و راضی کردن طرف ایرانی، طرح مسدود سازی تحریم های آمریکا را رسما اعلام کرد.
🔶 این قانون از شرکت های اروپایی می خواهد که تحریم های آمریکا علیه ایران را نادیده بگیرند و به تجارت با ایران اقدام کنند.
🔶 از وقت اعلام این قانون، دولت در حال طرح آن به عنوان تضمین اروپا است تا از این منفذ افکار عمومی را که بسیار جریحه دار شده، اقناع کرده باشد.
♦️این در حالی است که قانون فوق، تنها شامل شرکت های اروپایی می شود که دارای شریک آمریکایی نیستند. یعنی شرکت های کوچک و نوپا که کلا توانایی های آنچنانی در سطح بین الملل ندارند و نمی توانند شرایط کشور را تغییری بدهند.
♦️نکته مهمتر آنکه این فرمان به هیچ وجه الزام آور نیست و تنها جنبه پیشنهادی دارد چرا که کلا اتحادیه اروپا نمی تواند در سیاست های تجاری یک شرکت دخالت خاصی بکند.
🔶 این امر یعنی چیزی که به عنوان تضمین بیان شده و خواهد شد، چیزی جز یک آب نبات چوبی برای غارت استقلال و عزت ایران از سوی اروپایی ها نخواهد بود و شرکت ها و بانک های بزرگ و مطرح که قابلیت سرمایه گذاری موثر را دارند، طبق فرمان ترامپ عمل خواهند کرد.
#سلمان_کدیور
@manenqelabiam
#تجربه_موفق_برجام
🚩 جزییاتی از طرح وزیر خارجه آمریکا برای برخورد با ایران/مذاکرات جدید برای محدودیتهای بیشتر
یک مقام ارشد آمریکایی در گفتگو با رویترز:
🔹وزیر خارجه ایالات متحده یک نقشه راه دیپلماتیک را معرفی خواهد کرد و خواستار حمایت گسترده از سوی اروپا و سایر متحدان آمریکا خواهد شد تا فشار بیشتری را علیه ایران اعمال کنند تا تهران مجبور به بازگشت به میز مذاکره شود.
🔹 مقام های آمریکایی امیدوارند که فشارهای اقتصادی ناشی از اعمال مجدد تحریم ها موجب شود تا ایران به میز مذاکره بازگردد، همان طور چند سال قبل این اتفاق افتاد و منجر به توافق هسته ای 2015 شد.😳
@manenqelabiam
ریشههای روابط ایران و عراق با جابهجایی چند کرسی پارلمان نمیخشکد
🔹رسانههای سعودی، پیروز شدن ائتلاف مقتدی صدر را موفقیتی علیه ایران تحلیل کردهاند حال آنکه صدر اگر به یک چیز شهره باشد، آن، چهره ضد آمریکایی اوست.
🔹روابط عراق و ایران متأثر از انتخاب یک جناح نیست و پارامترهای تأثیرگذار بر روابط فی مابین متعدد و ریشهدار است.
🔹راهپیمایی عظیم اربعین، نمونه زندهای است که به خوبی از حجم در هم تنیدگی فرهنگی دو ملت حکایت دارد. چنین مسائلی نمیتواند با بالا و پایین رفتن چند کرسی در پارلمان نادیده گرفته یا دست خوش تغییر شود.👇👇👇
fna.ir/bm4bag
@manenqelabiam
" من انقلابیام "
ریشههای روابط ایران و عراق با جابهجایی چند کرسی پارلمان نمیخشکد 🔹رسانههای سعودی، پیروز شدن ائتل
✍ در خصوص آمار اعلام شده از نتایج انتخابات؛
🔹یک: بر خلاف تمرکز عمدی یا سهوی رسانهها بر پیروزی صدر (ائتلاف «سائرون نحو الاصلاح») ۵۴ کرسی را از آن خود کرده است که از این تعداد ۲۰ کرسی برای جریان صدر و ۱۳ کرسی برای کمونیستها و باقی برای دیگر احزاب درون ائتلاف است. بنابراین در مقایسه با انتخابات ۲۰۱۴ که جریان صدر به تنهایی ۳۳ کرسی از آن خود کرده بود، صدریها شاهد کاهش تعداد کرسیهای اصلی خود هستند!
🔹دو: ائتلاف الفتح که متشکل از احزاب وابسته به الحشد الشعبی است و برای نخستین بار در انتخابات شرکت کرد با آنکه شاهد کاهش مشارکت جامعه آماری خود در انتخابات بود، توانست ۴۷ کرسی و رتبه دوم را از آن خود کند.
🔹سه: فقط سه حزب عمده که ناظران آن را نزدیک به ایران میدانند یعنی ائتلاف الفتح (العامری - ۴۷)، اتحادیه میهنى کردستان (۱۸) و دولة القانون (نورى المالکى - ۲۵)، مجموعا ۹۰ کرسی -بدون در نظر گرفتن احزاب کوچکتر- راى بسیار بیشترى را دارند.
🔹چهار: برخی مقتدی الصدر را به دلیل سفر سال گذشته به عربستان، سیاستمداری ضدایرانی تحلیل میکنند. قطعا تحلیلگران زیادی این تحلیل سطحی را قبول ندارند اما تحلیلگران زیادی تأکید میکنند که مقتدی صدر چهرهای ضد آمریکایی است.
🔹پنج: همه معادلات بستگی به نوع ائتلافها در درون پارلمان برای تشکیل فراکسیون بزرگتر دارد؛ بنابراین هر نوع نتیجهگیری بر اساس صرفا تعداد کرسیهای هر ائتلاف انتخاباتی، تلاش برای القای نتیجه دلخواه خود به مخاطب است.
🔺از سوی دیگر هنگامی که به رأی تک تک افراد نگاه میکنیم پنج شخصیتى که توانستند بالاترین آراء انتخابات را برای خود کسب کنند، جالب توجه است و میبنیم که نماینده جریان صدر در رتبه چهارم قرار دارد و همچنان نوری المالکی در صدر است.
@manenqelabiam
👤مایکل جونز ، محقق و نویسنده آمریکایی و مدیر مسئول نشریه «جنگ فرهنگها»:
🔹با رهبر ایران دیدار داشتم و از ایشان پرسیدم چرا در خاورمیانه اینقدر جنگ وجود دارد؟
💠ایشان پاسخ دادند، پیش بردن اسلام باعقیده است و افراط گریان یهود و وهابیت و سرمایهدارانشان از این جنگافروزی سودهای زیادی بردهاند. / افق نو
@manenqelabiam
💠#دولت باید مثل امام علی (ع) برای محرومین دل بسوزاند.
دولت واقعاً باید با تمام قدرت آن طوری که علی علیه السلام برای محرومین دل می سوزانداین هم با تمام قدرت،دل بسوزاند برای محرومین،مثل یک پدری که بچه هایش اگر گرسنه بمانند،چطور با دل افسرده دنبال این می رود که آنها را سیر بکند، یک دولت تابع امیرالمؤمنین باید اینطور باشد.
📚صحیفه نور ، جلد ۱۸ ، صفحه ۱۳۰
👈بیانات حضرت امام خمینی(ره) در جمع رؤسای جمهوری و مجلس ، گروهی از مستضعفین جنوب تهران
🗓مورخ: ۱۳۶۲/۰۷/۰۴
@manenqelabiam
#هشتگ
🔴وعدههای فیک پرزیدنت!
🔸یک سال از انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم گذشت، کدام وعدههای انتخاباتی روحانی رنگ واقعیت به خود گرفت؟
♦️وعدههای انتخاباتی روحانی
1⃣وعده تامین آب شرب خوزستان
2⃣تکمیل شدن واحدهای مسکن مهر
3⃣افزایش دوبرابری صادرات غیرنفتی
4⃣طرح کارورزی برای یک میلیون شغل
5⃣تامین اجتماعی و ریشهکنی فقر مطلق
6⃣حفظ ثبات قیمتها و آرامش اقتصادی
7⃣وعده فرو ریختن دیوار همه تحریمها
8⃣وعده لغو ویزا برای زیارت اربعین
9⃣کاهش سن اعضاء دولت دوازدهم
🔸با گذشت یک سال از انتخابات، آقای روحانی به مردم گزارش دهد؛ کدام وعدههایش عملی شده است؟ آیا ایشان در قبال وعدههای فیک و عملی نشده، از مردم عذرخواهی میکند؟!
@DrRezaSeraj
@manenqelabiam
" من انقلابیام "
✍ در خصوص آمار اعلام شده از نتایج انتخابات؛ 🔹یک: بر خلاف تمرکز عمدی یا سهوی رسانهها بر پیروزی صدر
🔴انتخابات عراق و سناریوهای آینده🔴
🔷نتایج انتخابات عراق، شرایط تشکیل دولت آینده در این کشور را تا حدودی پیچده نموده است. سناریوهای محتمل و ممکن برای تشکیل دولت آینده عراق کدام است؟
🔷در تشکیل دولت ائتلافی آینده عراق، سه ائتلاف سائرون، النصر و الفتح نقش محوری دارند. از این رو با در نظر گرفتن سناریوهای محتمل، سه سناریویِ ممکن برای بدست آوردن اکثریت (165 کرسی) در پارلمان عراق قابل تصور است. «سناریوی اول» : ائتلاف النصر وابسته به حیدر البادی با 42 کرسی، به ائتلاف با جریان صدر با 52 کرسی و فراکسیونهای کوچکتر متمایل شود. «سناریوی دوم» : فراکسیون الفتح به ریاست هادی عامری با 47 کرسی با فراکسیونهای قانون وابسته به نوری مالکی با 25 کرسی و الحکمه به ریاست عمار حکیم با 19 کرسی و فراکسیونهای کوچکتر ائتلاف نمایند. «سناریوی سوم» : فراکسیون النصر متمایل به ائتلاف با فراکسیونهای الفتح، قانون و الکحمه گردد.
🔷رفتارهای زیگزاگی مقتدی صدر، از او تصویری نامطمئن در فضای سیاسی عراق ساخته است و با توجه به سیاستهای ضد ایرانی این جریان و بازی کردن وی در زمین عربستان، تحقق سناریوی اول باعث اختلاف و دوقطبی در عراق شده و این کشور را به سمت بیثباتی سیاسی سوق میدهد. عملی شدن سناریوی دوم امکانپذیر است اما فضای سیاسی عراق را پُرتنش و دوقطبی میکند. اجرای سناریوی سوم از امکان بیشتری برخوردار است. مهمترین پیشران این سناریو، پذیرش مجدد نخست وزیری حیدر العبادی از سوی فراکسیونهای الفتح، قانون و الحکمه است.
🚩 @DrRezaSeraj
@manenqelabiam
🔴رویترز: یک شرکت لهستانی فعالیت در ایران را به حالت تعلیق درآورد
🔸شرکت گازی PGNIG لهستان اعلام کرد، فعالیت خود در یک پروژه گازی در ایران را به دلیل ترس از نقض تحریمهای آمریکا به حالت تعلیق درآورده است.
@manenqelabiam
🔴 8 شرکت بزرگ اروپایی مصمم به خروج از ایران شدند
با اعلام تصمیم دونالد ترامپ درباره خروج از برجام و تصمیم او مبنی بر تحریم شرکتهای اروپایی که با شرکتهای ایرانی همکاری میکنند، شرکتهای بزرگی چون توتال، انی، زیمنس، ایرباس، آلیانتس، ساگا، دنیلی و مرسک تصمیم گرفتند از ایران خارج شوند. / تسنیم
@manenqelabiam
از رؤیای «روحانی مچکریم» تا آوار «برجام»
🔹پس از گذشت بیش از ۵ سال از گذاشتن تمام توان دولت روحانی بر روی برجام و گره زدن همه موضوعات به آن به نظر میرسد رئیسجمهور به جای امید واهی داشتن به بیرون کشور تدبیری برای ظرفیتهای درونی بیندیشد.
🔸مشروح این گزارش را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bm4j4a
@manenqelabiam
#راه_اینجاست
🔵دنیا بزرگ است؛ دنیا که فقط آمریکا و چند کشور اروپایی نیست
🔴 امروز آنچه مطرح است برای دشمنان ما، جنگ اقتصادی است.
🔺اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانهداری آمریکا که همان وزارت اقتصاد و داراییشان است؛ آنجا اتاق جنگ با ما است.
🔵خب راه مقابلهی با جنگ اقتصادی چیست؟
🔺این است که ما در داخل به اقتصاد خودمان بپردازیم. وقتی اقتصاد ما متّکی بود، وابسته بود، مشکلات به وجود میآید. البتّه بنده عقیده ندارم به اینکه رابطهی اقتصادی را از دنیا باید قطع کرد یا میتوان قطع کرد؛ معلوم است که نمیتوان؛ امروز همهی دنیا به هم مربوط و متّصل است امّا تکیهی به بیرون از مرزها غلط اندر غلط است؛ نباید تکیه کرد.
🔹بله، بروند با زرنگی، با تدبیر، با سیاستگذاری درست، با پیگیری صحیح، با جدّیّت، ارتباطات با دنیا [برقرار کنند]. دنیا بزرگ است؛ دنیا که فقط آمریکا و چند کشور اروپایی نیست؛ دنیا خیلی وسیع است؛ بروند ارتباطات را برقرار کنند به آن مقداری که لازم هست امّا چشم ندوزند به هیچ نیروی خارجی؛ چشم بدوزند به عنصر داخلی، چشم بدوزند به این ارزش بزرگ: نیروی انسانی داخل.
✅وقتی مردم ببینند که ما مسئولین اصرار داریم بر اینکه مشکلاتمان را در داخل حل کنیم و از ظرفیّتهای داخلی استفاده کنیم، ولو یک سختیای هم برایشان پیش بیاید، تحمّل میکنند، کمکمان میکنند؛ این را مسئولین محترم کشور باید توجّه داشته باشند که تکیهی به خارج نبایستی کرد.
رهبر معظم انقلاب ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
@manenqelabiam
💎 دیدار وزیر جوان دولت با پاول دوروف در تهران!
🔴افشاگری روزنامه "صبح نو" از مذاکرات محرمانه دولت و پاول دورف
🔺روزنامه صبح نو در مطلبی که صبح امروز منتشر کرده مدعی شده پاول دورف در میانه سال ۹۴ به صورت محرمانه به تهران سفر کرده و توافقاتی با دولت داشته است.
🔺روزنامه صبح نو مدعی است بندهای توافق محرمانه دولت با پاول دورف به شرح زیر است:
۱- تلگرام باید تضمین دهد اطلاعات کاربران ایرانی را به غیر که احتمالاً در اینجا شرکتها یا دولتهای غربی است ندهد.
۲- تلگرام تضمین دهد مقررات ایران را در مسائل فرهنگی رعایت کند.
۳- تلگرام تضمین دهد منافع اقتصادی حاصل از ایران را با دولت تقسیم کند.
۴- تلگرام باید تعهد دهد که احکام دادگاههای ایران را به رسمیت میشناسد.
🇮🇷﷽🌸عضویت در کانال من انقلابی ام👇
🔻در پیام رسان ایتا 🍂
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
♻️ نفوذیها
🔻نفوذیها از منظر قرآن به دنبال ایجاد سوء ظن نسبت به رهبری جامعه هستند. خداوند در قرآن کریم سوره اعراف آیه ۱۳۱ می فرماید: یطیروا بموسی... هرگاه ناگواری به بنی اسرائیل می رسید، به حضرت موسی و همراهان او فال بد می زدند و می گفتند: این حوادث تلخ به خاطر وجود موسی(ع) و همراهان اوست!
🔺پس از انقلاب تا امروز، دشمن توسط عوامل نفوذی خود و نیز با کمک فریب خورده ها، درصدد القاء این فکر در جامعه ایران اسلامی است که علت برداشته نشدن تحریم ها و مشکلات معیشتی و ... وجود رهبری و مواضع ایشان است!
این جماعت القا می کنند که اگر حاکمان ایران عوض شوند، کشور گل و بلبل می شود!
💢 نشریه فارین افرز، وابسته به شورای روابط خارجی آمریکا (آذرماه 94):
برای مشروعیت زدایی از جمهوری اسلامی، مقامات آمریکایی باید از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی این پیام را برسانند که ضعف حکومت موجب مشکلات اقتصادی و سیاسی ایران شده. باید برای مخاطب ترسیم کنند که اگر حاکمان ایران عوض شوند، چه زندگی خوبی در ایران شکل خواهد گرفت...
💢 نماینده اصلاح طلب غلامرضا حیدری (لیست امید):
تمام مذاکرات برجام با نظر مستقیم رهبری صورت گرفته و ظریف مجری اوامر رهبری بوده!
💢 رسول منتجب نیا (روحانی اصلاح طلب): برجام، نه تصمیم روحانی که کار رهبری نظام بوده!
💢 محمدرضا تابش (نماینده اصلاح طلب): ادامه مذاکره با اروپا پس از خروج آمریکا از برجام نیز تصمیم رهبری است!
✍حسین ذوقی
@manenqelabiam