معرفت
#معرفی_کتاب 📙 خلاصه نقد شبهات پیرامون قرآن کریم 🆔 @MaharateTabligh
◀️ خلاصه نقد شبهات پیرامون قرآن کریم
▫️نویسنده: آیت الله محمدهادی معرفت
▫️نوبت چاپ: سوم، 1395
▫️شمارگان: 500 نسخه
▫️قطع: وزیری
▫️قیمت: 18000 تومان
💥قیمت ویژه مبلغان: 9000 تومان
✍🏻قرآن کریم همواره مورد شبهه افکنی معاندان بوده اســت و شبهات بسیاری بر آن مطرح کرده اند که توسط اهلبیت(ع)، و پس از آنها توسط عالمان دینی پاسخ داده شده است. از جمله قرآن پژوهانی که به این شبهات پاسخ داده اند، «آیت اللّه محمد هادی معرفت» است که در موسوعه 10 جلدی التمهید، به ویژه در جلد هفتم آن، تحت عنوان «شبهات و ردود» به دفع جامع و کامل جدیدترین شبهات قرآنی پرداخته است. این کتاب بعدها توسط برخی از شاگردان وی به فارسی ترجمه شد؛ ولی به دلیل وسعت حجم و تخصصی بودن متن آن، بار دیگر توسط مؤسسه التمهید خلاصه و روان سازی شده است. وحیانی بودن قرآن، قرآن و فرهنگ زمانه، پندار اختلاف و تناقض در قرآن، قرآن و واقعیت های علمی و تاریخی و ادبی، و قصه های قرآن سرفصل های مهم این کتاب است.
🔰جهت تهیه کتاب با شماره زیر تماس بگیرید:
☎️ تلفن: 02531151247
#معرفی_کتاب
🆔 https://eitaa.com/MaharateTabligh/2474
معرفت
#معرفی_کتاب 📙 روضه های آیت اللّه احمدی میانجی 🆔 @MaharateTabligh
◀️روضه های آیت اللّه احمدی میانجی
▫️گردآورنده: غلامحسن بخشی
▫️نوبت چاپ: اول، 1393
▫️شمارگان: 5000 نسخه
▫️قطع: رقعی
▫️قیمت: 10000تومان
💥قیمت ویژه مبلغان: 5000 تومان
✍🏻اهتمام به مجالس عزاداری و نوحه خوانی برای اهل بیت(ع) به خصوص سید و سالار شهیدان و شهدای کربلا، نقش بسیار مهمی در ترویج مکتب شیعی داشته و علاوه بر اجر و پاداش اخروی، آثار بی شمار معنوی، فرهنگی و سیاسی را برای امت اسلامی، خاصه شیعیان به دنبال می آورد. این کتاب شامل مجموعه مراثی و روضه هایی است که فقیه وارسته آیت اللّه میرزا علی احمدی میانجی در سخنرانی های مختلف ارائه نموده اند.
🔰جهت تهیه کتاب با شماره زیر تماس بگیرید:
☎️ تلفن: 02531151247
#معرفی_کتاب
🆔 https://eitaa.com/MaharateTabligh/2476
معرفت
این عکس👆 بدون سره! اگر چنین عکسی رو جلوی شما بذارن و بگن این کیه؟ خواهید شناخت؟! نه! چون هر کسی با چ
حالا میخوام یه نکته بگم و آن اینکه چهره و سیمای دین به چیه؟ دین، اخلاق داره، انفاق داره، آداب، نماز و روزه داره، محبت داره... کدومش چهره دینه؟ طوری که بشه گفت طرف دینداره؟ فرمود: «الصلوهُ وَجهُ الدّین؛ #نماز سیمای دین است.» دیندار بودن ما به نماز شناخته میشه نه با سایر اندام دین مثل حج و ریش و تسبیح و... . حتی در اون دنیا، #دینداری ما رو با نماز تشخیص میدن.
همه این روایتو شنیدیم که پیامبر فرمود: «در #قیامت اگه نمازمون رو بپذیرن بقیه اعمالمون رو هم می پذیرن» یعنی تمام کارهای نیکی که کردیم در سایه نماز پذیرفته میشه.
مثل معلمی که کلاس به بچه ها میگه برای من نمره #زبان مهمه چون الان زبان علم در جهان انگلیسیه، یا استاد حوزه به طلبه ها میگه برام زبان عربی مهمه زیرا ادبیات عرب، زبان دینه، هر دو معلم، میگن: اگه زبان رو نمره آوردید بقیه را ارفاق میکنم و الا نه. در قیامت نیز میفرماید: معیار برای عبودیت و بندگی، نماز است اگر در نماز پذیرفته شدید بقیه اعمالتان هم پذیرفته است و گرنه نه.
این یعنی برای دین، نماز یک مساله ناموسیه. یعنی معیار #ایمان و کفر عملی، نمازه. معیار قبولی همه اعمال انسان در قیامت نمازه. اگر قبول بشه بقیه اعمال هم مقبوله.
راز این همه اهمیت دین به نماز چیست؟ دلیلش اینه که «اگه انسان به یک نفر پایبند و متعهد باشه، در زندگی هم به خانواده، جامعه و بیت المال متعهد میشه.» نماز نوعی تعهد روزانه با خداست؛ نماز نشانه عبودیت و بندگی خداست. مخصوصا نماز اگه با توجه خوانده بشه، نقش یک پلیس درونی را بازی میکنه و مانع فحشا و فساد و اختلاس و دزدیه.
با این حال میدونید چرا ما از نماز فراری هستیم؟ چون نماز را در حد همین خم و راست شدنهای عادت گونه میدونیم در حالیکه نماز، اگر با توجه باشد، لذت و آرامش است. نماز گفتگو و تشکر از خدا، بالاتر نشانه تقرب ما به خدا و بهترین وسیله برای سلوک و معنویت است.
یادداشت بعدی خواهیم نوشت اگه کسی «آدم خوبی» باشه ولی تارک نماز، چطور میشه؟!
↩️✍🏼: مسلم گریوانی.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 https://eitaa.com/MaharateTabligh/2484
✳️اهمیت و جایگاه تبلیغ
🌺امام علی علیه السلام : خدا را با قلب ، زبان و دستت یاری کن ، زیرا خداوند سبحان یاری آن کس که او را یاری رساند ، بر عهده گرفته است .
▫️▪️▫️
🌸امام باقر علیه السلام : هرکس ما را با زبانش علیه دشمنان ما یاری رساند، خداوند در هنگام حضور در پیشگاهش ، زبان او را برای بیان عذر ، گویا می کند.
↩️📚تبلیغ در قرآن و حدیث ، آقای ری شهری ، ص 41.
#مهارت_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
‼️نکته و تجربه تبلیغی (8)
✍🏻جامع نگری در مباحث منبر یک ضرورت است، به عنوان مثال اگر در جلسه ای در مورد احترام والدین صحبت می شود، اشاره ای هم به احترام فرزند داشته باشیم، اگر از زهد می گوییم، اشاره ای به بهره برداری صحیح از دنیا و ثروت هم بنماییم، تا در ذهن مخاطب شبهه ایجاد نشود.
↩️📚کتاب "گفتار رفیع"، نوشته: ناصر رفیعی محمدی، ص ۳۴.
#مهارت_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
🔵سخنوری و بصیرت (بینش)
✨امام علی علیه السلام : بپرهیز از این که در چیزی سخن بگویی که راه آن را نمی دانی و از حقیقتش آگاهی نداری . چه آنکه گفته ات بر درجه عقلت دلالت دارد و عبارتی را که می گویی ، از معرفت و آگاهی ات اخبار می کند .
🌺🌸🌼
زبان در دهان ای خردمند چیست ؟ ... کلید در گنج صاحب هنر
چو در بسته باشد چه داند کسی ... که گوهر فروش است یا پیله ور
↩️📚سخن و سخنوری ، مرحوم فلسفی ، ص 45.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
‼️نکته و تجربه تبلیغی (9)
✍🏻شبهه افکنی بدون پاسخ یا ایجاد تردید در منبر، لغزش بسیار مهمی است. بعضاً بحثی با تفصیل مطرح می شود، اما با یک تردید فکنی همه زحمت ها هدر می رود. در صورتی که ضرورتی ندارد به آن شبهه اشاره شود، مگر آن که پاسخ شایسته ارائه شود.
◽️یکی از اساتید نقل می کرد، شخصی در مشهد منبر رفت و شروع به تعریف از امام جماعت نمود، او را فاضل، باسواد، مؤمن، باتقوا و ... معرفی کرد، در پایان گفت (امّا این که می گویند بهایی است درست نیست، من تحقیق کردم، دروغ است)! مردم به هم نگاه کردند، عجب! مگر بهایی است، همه مطالب و تکریم ها زیر سؤال رفت، اگر سخنران پیرامون یک دعا 10 شب صحبت می کند، شب آخر بگوید امّا (این دعا، گفته اند سندش ضعیف یا جعلی است، گرچه سند دارد و این اتهام وارد نیست) همین عبارتِ ضعیف سند و جعلی بودن در ذهن مخاطب می ماند.
◾️البته معنای این حرف آن نیست که حقایق را نگوییم، فضا را بسنجیم، اگر هم قرار است وارد شویم، درست نقد کنیم و پاسخ بدهیم، طرح بسیاری از مطالب مناسب فضای منبر نیست، باید در مجامع تخصصی و نشست های پژوهشی به چالش کشیده شود.
↩️📚کتاب "گفتار رفیع"، نوشته: ناصر رفیعی محمدی، ص ۳۴.
#مهارت_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh