🔆نقش شناخت صفات خدا در امیدواری
✍🏻کسی که خدا را می شناسد و از صفات و ویژگی های او آگاه است، هیچ گاه رشته امیدش از هم نمی گسلد؛ زیرا او می داند خدا عالم است (بقره: 29) و از سختی ها و مشکلات وی آگاه است، خدا حکیم است (انفال: 10) و تمامی کارهای خدا از روی حکمت است و او نسبت به بندگانش مهربان است، (نحل: 18) او قدرتمند است (مجادله: 21) و تنها اوست که توانایی حل تمامی مشکلات را دارد.
شناخت صفات خدا تصویر ذهنی مثبتی از خدا به وجود می آورد و در نتیجة، همواره انسان احساس مي كند تكيه گاهی محکم، هم نشینی صمیمی، و حامی قدرتمند و دوستی مهربان دارد که در شرایط سخت می تواند به او پناه ببرد. انسان اگر باور داشته باشد که تنها خدا است که نعمت های فراوان در اختیار او گذاشته و رزق و روزی را برایش فراهم نموده است، (بقره: 22) تنها اوست که به همه چیز دانا است، (بقره: 29) تنها اوست که از همه به ما نزدیک تر است، (ق:16) وتنها با یاد او دل ها آرام می شود، (رعد: 28) هیچ گاه از خدا جدا نمی شود و به دیگری امید نمی بندد.
↩️📚امید در زندگی از منظر قرآن کریم؛ علی اکبر مؤمنی؛ ص 49.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 : @MaharateTabligh
💠پاداش مبلغان
✨امام باقر(ع): «پاداش کسی که راه هدایتی را به مردم آموخت، مانند پاداش کسانی است که به آن عمل میکنند، بدون اینکه چیزی از ثواب آنها کاسته شود.»
↩️📚الکافی، ج ۱، تهران، دارالکتب الاسلامیه، چاپ چهارم، ۱۴۰۷ هـ.ق، ص ۳۵.
#اخلاق_و_سلوک_طلبگی
🆔 : @MaharateTabligh
💠تهذیب قبل از تبلیغ
✍🏼روایت شده است که سیدالساجدین، امام زینالعابدین (علیهالسلام) وارد مسجدالحرام شد. مشاهده کرد که حسن بصری جمعی را دور خود گرد آورده و آنان را موعظه میکند.
امام سجاد علیهالسلام به او فرمود: حسن بصری! آیا در موقعیتی هستی که به مرگ خود راضی باشی؟ وی جواب داد: نه! امام فرمود: آیا اطمینان داری که تا هنگامی که فرصت توبه داشته باشی، زنده بمانی؟ گفت: نه! امام فرمود: آیا در وقت جان دادن، فرصتی هست؟ گفت: نه! امام علیهالسلام از او پرسید: آیا پس از مرگ، عملی هست؟ گفت: نه! آنگاه حضرت علیهالسلام به حسن بصری فرمود: پس خودت را موعظه کن و دست از سر مردم که از راهی دور به طواف خانه خدا آمدهاند، بردار!
↩️📚محمدبن حسن دیلمی، اعلام الدین، ص ۳۲۸.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 : @MaharateTabligh
🔵 دانشگاه باقرالعلوم (ع) از طریق آزمون اختصاصی برای سال 98 در رشته های زیر در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد:
۱- فلسفه و کلام اسلامی (مرد و زن)
۲- تاریخ - تاریخ اسلام (مرد و زن)
۳- ارتباطات اجتماعی با گرایش فرهنگی (مرد و زن)
۴- جامعه شناسی (مرد و زن)
۵- علوم سیاسی (مرد و زن)
۶- فقه سیاسی (فقط مرد)
۷- فلسفه دین (فقط مرد)
۸- اندیشه سیاسی در اسلام (فقط مرد)
۹- دانش اجتماعی مسلمین (فقط مرد)
۱۰- مدیریت راهبردی فرهنگ (فقط مرد)
✅ مهلت ثبت نام تا 1 بهمن 97
جهت ثبت نام د اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه www.bou.ac.ir مراجعه نمایید.
📛عاقبت گمراه کردن مردم
▪️همان گونه که هدایت انسان ها امری است بس ارزشمند، دقت نداشتن در بیان و القای مطالب نادرست و گمراه ساختن مخاطبان نیز نکوهیده است و تاوان سنگینی برای مبلغ در پی دارد.
▫️چنانچه امام باقر (ع) تأکید فرمودهاند: «گناه کسی که راه گمراهی را به مردم بیاموزد، بسان گناهان اشخاصی است که به آن عمل کنند، بدون اینکه چیزی از گناهان گمراه شدگان کاسته شود.»
↩️📚الکافی، ج1، تهران، دارالکتب الاسلامیه، چاپ چهارم، 1407 هـ.ق، ص 35.
#اخلاق_و_سلوک_طلبگی
🆔 : @MaharateTabligh
✂️آرایشگرها وجود دارند!
✍🏻میگویند مردی به آرایشگاه رفت و بین او و آرایشگر، گفتوگوی جالبی در گرفت. آرایشگر گفت: «من باور نمیکنم خدا وجود داشته باشد. چون اگر خدایی بود، نباید مردم این همه مشکل میداشتند.» هنگامی که مشتری از مغازه بیرون آمد، با مردی مواجه شد که موهای کثیف و ژولیده داشت. مشتری برگشت و به آرایشگر گفت: «به نظر من در این شهر هیچ آرایشگری وجود ندارد.» آرایشگر با تعجب گفت: «چرا چنین حرفی میزنی؟ من خود آرایشگرم و هم اکنون موهای شما را اصلاح کردم.» مشتری با اعتراض گفت: «نه! اگر آرایشگری وجود داشت، کسی مثل آن مرد، با موهای بلند و کثیف پیدا نمیشد.» آرایشگر جواب داد: «آرایشگرها وجود دارند! موضوع این است که همه مردم به ما مراجعه نمیکنند؛ و وقتی هم به سراغ ما میآیند نمیدانند چه نوع اصلاحی مناسب سر آنهاست. به همین جهت، گاهی ما موی سر آنها را مرتب میکنیم اما هنوز فکر میکنند ژولیده هستند.» مشتری تأیید کرد و گفت: «دقیقا! نکته همین است. حالا یک بار صحبتهایت را مرور کن تا به وجود خدا پی ببری.»
↩️📚امید در زندگی از منظر قرآن کریم؛ علی اکبر مؤمنی؛ ص 51.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 : @MaharateTabligh
📛پیامدهای لغزش عالم
✨امام علی(ع): «لغزش و انحراف دانشمند، بسان شکستن کشتی است که هم خود غرق میشود و هم سرنشینان کشتی را به غرقاب میسپارد.
↩️📚عبدالواحد بن محمد تمیمی آمدی، غررالحکم و درر الکلم، قم، دارالکتب الاسلامیه، چاپ دوم، 1410هـ.ق، ص329.
#اخلاق_و_سلوک_طلبگی
🆔 : @MaharateTabligh
💠موضوع: روش برخورد با سخنچین
✨امام علی (ع): وَ لَا تَعْجَلَنَّ إِلَى تَصْدِيقِ سَاعٍ فَإِنَّ السَّاعِيَ غَاشٌ وَ إِنْ تَشَبَّهَ بِالنَّاصِحِينَ؛ در تصديق سخنچين شتاب مكن؛ زيرا سخنچين گرچه در لباس اندرز دهنده ظاهر مىشود، اما خيانتكار است.
↩️📚نهج البلاغه، نامه ۵۳.
#حدیث_روز
🆔 @MaharateTabligh
🔆امیدواری حقیقی به خدا
✍🏻امیدواری به خدا نشانه دارد و نشانه شخص اميدوار، اين است كه از دستورات خدا اطاعت نماید؛ شخصى به امام صادق عليه السّلام گفت: «إِنَ قَوْماً مِنْ مَوَالِيكَ يُلِمُّونَ بِالْمَعَاصِي وَ يَقُولُونَ نَرْجُو فَقَالَ كَذَبُوا لَيْسُوا لَنَا بِمَوَالٍ أُولَئِكَ قَوْمٌ تَرَجَّحَتْ بِهِمُ الْأَمَانِيُّ مَنْ رَجَا شَيْئاً عَمِلَ لَهُ وَ مَنْ خَافَ مِنْ شَيْءٍ هَرَبَ مِنْهُ؛ گروهى از دوستان شما به گناه مىپردازند و مىگويند: به رحمت خدا اميدواريم. امام فرمود: دروغ مىگويند، دوستان ما نيستند. آنان كساني هستند كه آرزوهاى دلخوش كننده خيالى بر ايشان چيره شده است. هر كس به چيزى اميدوار باشد، براى آن به عمل برمىخيزد. و هر كه از چيزى بترسد از آن مىگريزد.»
↩️📚الكافي (ط - الإسلامية)؛ محمد بن يعقوب كلينى؛ ج2، ص 68.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 : @MaharateTabligh
💠موضوع: با این افراد مشورت نکن
✨امام علی (ع): بخيل را در مشورت كردن دخالت نده، كه تو را از نيكوكارى باز مىدارد، و از تنگدستى مىترساند. ترسو را در مشورت كردن دخالت نده، كه در انجام كارها روحيه تو را سست مىكند. حريص را در مشورت كردن دخالت نده، كه حرص را با ستمكارى در نظرت زينت مىدهد.
↩️📚نهج البلاغه، نامه 53.
#حدیث_روز
🆔 @MaharateTabligh