🔴 واردات گوشت قرمز با تعرفه صفر
‼️وزیر صنعت از تسهیلات ویژه واردات گوشت قرمز با ارز نیمایی و تعرفه صفر درصد و توزیع گوشت مرغ با قیمت ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان خبر داد.
‼️پن: #قانون_تمرکز را تعلیق کردند تا راحتتر گوشت با تعرفه صفر وارد کنید!
✅ @masaf_foods
⭕️ تأکید دموکراتها بر رفع انحصارگرایی در زنجیره کشاورزی/برنامه اقتصادی دموکراتها برای بخش کشاورزی در انتخابات آینده آمریکا (1از2)
🔹محور اصلی برنامههای انتخاباتی حزب دموکرات آمریکا بر رفع انحصارگرایی در زنجیره تولید تا فروش محصولات کشاورزی، کاهش هزینه تولید بهجای افزایش یارانه قیمتی، حمایت از اتحادیهها و تعاونیهای بازاری کشاورزی و ارتباط دادن یارانههای کشاورزی به حفاظت از محیطزیست تأکید دارند.
🔹به نقل از سایت Politico، خانم الیرابت وارن یکی از سیاستمداران دموکرات آمریکایی است که تمرکز وی روی بخش حفاظت از مصرفکنندگان، فرصت های اقتصادی و امنیت اجتماعی در امریکا قرار دارد. ایشان در چند روز اخیر اسناد، برنامه ها و سیاست های حزب دموکرات برای بخش کشاورزی را منتشر کرده اند. محور اصلی این برنامه ایجاد رابطه قدرتمند بین کشاورزان و شرکت های تجاری کشاورزی و کسبوکارهای کشاورزی استوار است.
🔹در برنامه خانم وارن که بهعنوان برنامه دموکرات ها برای 2020 به شمار می آید، هدف ایجاد یک رابطه همکاری قوی بین شرکت های تجاری کشاورزی و کشاورزان می باشد بهطوریکه درآمد کشاورزان افزایش یافته، تولید بیشازحد محصولات کاهشیافته و توجه به مسائل زیستمحیطی بیشتر مورد تشویق قرار گیرد.
🖋رونق شرکتهای تجاری کشاورزی برای توسعه هرچه بیشتر کشاورزی آمریکا
🔹بر اساس صحبتهای خانم وارن این تغییرات می تواند درآمد کشاورزان را تا حد قابل قبولی افزایش دهد و فشار وارده بر مالیاتدهندگان کاهش یابد. بر اساس این چهارچوب عواملی که باعث عقبنشینی یا شکست بیزنسهای کشاورزی می شوند باید جلوگیری گردد تا این شرکت ها به مزارع نزدیک تر شده و اقتصاد کشاورزی قدرت بیشتری پیدا کند. این کار فرصت های پیش روی کشاورزان خرده پا و متوسط را گسترش داده، حضور زنان در بخش کشاورزی را پررنگتر کرده، کشاورزی خانوادگی را تداوم بخشیده و در کل باعث پیشبرد کشاورزی خواهد شد.
🖋رفع انحصار شرکتهای بزرگ کشاورزی و توسعه اتحادیههای کشاورزی
🔹استراتژی بنیادی وارن شامل انحلال شرکت های بزرگ و عمده تولید آفتکش، بذر و بستهبندی گوشت و تقویت اتحادیه های تولیدکنندگان است تا همه اجزای زنجیره تولید در بخش کشاورزی بهطور عادلانه فعال گردند. درواقع تصور بر این است که قدرت روزافزون شرکتهای بزرگ در بخش کشاورزی باعث شده تا انحصارگری در این حوزه تشدید شود. وجود انحصار در زنجیره تولید باعث می شود تا اجزای زنجیره وابسته به یک بخش خاص باشند. برای مثال وابستگی صنعت گوشت به شرکت های بستهبندی گوشت باعث شده تا این بخش بهشدت قدرت پیدا کند و در عوض قسمت های دیگر نفوذ و قدرت خود را از دست بدهند. درصورتیکه تولید بهصورت مجتمع صورت گیرد قدرت در زنجیره تولید کشاورزی پخش شده و توازن قدرت باعث می شود شرکت های تازه تأسیس بتوانند به رشد در این حوزه امیدوار شده و امکان رقابت ایجاد شود که آن نیز بهنوبهی خود اقتصاد بخش کشاورزی را تقویت خواهد کرد.
🔹وارن اظهار می کند که ادغام اجزای زنجیره تولید موجب افزایش قدرت کشاورزان می شود. درصورتیکه یک شرکت بزرگ در یکسوی ترازوی قدرت و کشاورز در سوی دیگر این ترازو باشد قدرت به سمت شرکت بزرگ سنگینی کرده و کشاورز دچار سرخوردگی خواهد شد. زیرا شرکت های بزرگ می توانند بهراحتی کشاورزان را تحتفشار قرار داده و پرداختی به کشاورزان را بهشدت کاهش دهند.
منبع خبر:
http://bit.do/e5PbG
#یادداشت
#از_دنیا_چه_خبر
#دیگران_چه_می_کنند
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
⭕️ #اینفوگرافیک بزرگترین صادرکنندگان گوشت کدام کشورها هستند؟
🔹برزیل در جایگاه نخست، هند و استرالیا در جایگاه دوم و سوم بزرگترین صادرکنندگان گوشت گوساله در سراسر جهان به شمار میروند.
‼️پ.ن: برخی کشورهای درحال توسعه با نابودی جنگلها تلاش می کنند به هرقیمت تبدیل به صادرکننده گوشت قرمز جهان تبدیل شوند درحالی که در ایران مراتع بکر و وسیع به خاطر قوانین دست و پا گیر بدون استفاده شده آتش میگیرند و نابود می شوند!
‼️پ.ن:لازم به ذکر است برخی جریان های نفوذی نظیر هم کاسه های #کاوه_مدنی فراری نیز تلاش می کنند اولویت تولید پروتئین در ایران را تغییر داده و آن را عامل نابودی محیط زیست جلوه دهند!
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ دنیا از کشاورزی خود حمایت می کند اما ایران... 👤محمود حجتی، وزیر کشاورزی 🔹بارها از افراد مختلف و
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ارتقای بهرهوری در مزارع سیر با استفاده از ماشین آلات!
🔹تصاویری که ملاحظه میکنید مربوط به عملیات کاشت، داشت و برداشت مکانیزه در یکی از مزارع تولید سیر در کشور #ژاپن است. ژاپنیها نه تنها بخش کشاورزی را رها نکردند بلکه تلاش میکنند ضمن بکارگیری #نیروی_انسانی در بخش هایی که ماشینها در آن فعلاً تبحر ندارند، از مزیت و توانمندی خود در صنعت تولید #ماشین_آلات کشاورزی در #زنجیره_ارزش_کشاورزی نیز بهره ببرند. طبیعتاً این رویه منجر به بهرهوری بالاتر در تولید و کاهش ضایعات میشود.
#فیلم
#صنعت_کشاورزی
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 به کمپین مردمی مطالبه ارز مستقیم بپیوندید و با حمایت خود از این سوژه در «فارس من» زمینه افزایش میز
🔵 فراخوان حمایت از پرداختِ مستقیمِ یارانهِ ارزیِ واردات به مردم از مرز 5 هزار امضاء عبور کرد!
🙏به لطف حمایت بی دریغ شما عزیزان از کمپین مطالبهِ پرداختِ مستقیمِ یارانهِ واردات به مردم و افزایش مبلغ یارانه نقدی، تعداد حامیان از ۵ هزار نفر عبور کرد. با این حساب تولیدات رسانهای ما و خبرگزاری فارس وارد مرحله جدیدی می شود تا ان شاء الله با جریان سازی بهتر، زمینه تغییر این سیاست دولت فراهم شود.
🌐 لینک حمایت از مطالبه پرداخت یارانه مستقیم در فارس من 👇👇👇
https://my.farsnews.com/c/9195
#ارز_پاشی_رانتی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ تأکید دموکراتها بر رفع انحصارگرایی در زنجیره کشاورزی/برنامه اقتصادی دموکراتها برای بخش کشاورزی در
⭕️ تأکید دموکراتهای آمریکایی بر رفع انحصارگرایی در زنجیره کشاورزی/برنامه اقتصادی دموکراتها برای بخش کشاورزی در انتخابات آینده آمریکا (۲از۲)
🔹به نقل از سایت Politico، محور اصلی برنامههای انتخاباتی حزب دموکرات آمریکا بر رفع انحصارگرایی در زنجیره تولید تا فروش محصولات کشاورزی، کاهش هزینه تولید بهجای افزایش یارانه قیمتی، حمایت از اتحادیهها و تعاونی های بازاری کشاورزی و ارتباط دادن یارانههای کشاورزی به حفاظت از محیطزیست تأکید دارند.
🖋کمک به ذخیره محصولات کشاورزان و کاهش هزینه تولید، بهجای یارانه قیمتی
🔹وارن در خصوص نحوه پرداخت یارانه به کشاورزان نیز برنامه ی تغییر سیاست ها را دارد. پیشازاین دولت هر زمان که کاهش قیمت رخ می داد اقدام به پرداخت یارانه و جبران قیمت کاهشیافته می کرد. اما در برنامه ی وارن روش مدیریت منابع جدیدی پیشنهاد می شود که بهجای پرداخت یارانه در صورت کاهش قیمت، تلاش می کند تا پایداری قیمت محصول و همچنین هزینه ی کشاورزان برای تولید محصول را تضمین نماید که این کار از طریق ذخیره محصولات مازاد و حفظ قیمت موجود انجام می گیرد. این سیاست ها برای جلب نظر مخالفان انجام می گیرد که بر غیرآزاد بودن بازار محصولات کشاورزی انتقاد دارند.
🔹از طرف دیگر، وارن که برنامه GND برای رسیدن به تولید سبز – بدون انتشار گازهای گلخانهای – تا سال ۲۰۳۰ را ارائه داده تلاش دارد تا ۱۵ میلیارد دلار را سالانه به وزارت کشاورزی آمریکا تزریق نماید که برای پرداخت به کشاورزان بهمنظور سازگاری با این برنامه مدنظر قرار دارد.
🖋کاهش هزینه یارانههای کشاورزی و تقویت زنجیره مستقیم تولید تا مصرف
🔹برای ایجاد فرصت های بیشتر برای کشاورزان تازهکار و خرده پا، پیشنهاد شده که دسترسی این افراد و شرکتها که تازهوارد کسبوکار کشاورزی شده اند به اعتبارات گسترش پیدا کند بهطوریکه یک میلیارد دلار بودجه برای برنامهای تحت عنوان «از تولید به مصرف» یا (Farm to People) در نظر گرفتهشده تا ارگان ها و مؤسسات فدرال مثل مؤسسات نظامی و بیمارستان¬ها، غذای موردنیاز خود را مستقیماً از تولیدکنندگان محلی تهیه نمایند.
🔹بر اساس ادعای سناتور وارن، برنامه ی او برای بازسازی یارانه های کشاورزی می تواند میلیون ها دلار صرفهجویی در مالیات را از طریق افزایش کارایی اقتصادی به همراه داشته باشد. سخنگوی خانم وارن بیان کرده که از طریق درآمدهای حاصل از اجرای این برنامه می توان به کشاورزان ضرر دیده پرداخت جبرانی انجام داد تا مشوقی برای شرکت ها و سرمایهگذاران باشد تا بتوانند با همکاری یکدیگر نظام های مالیاتی قوی تری ایجاد کنند.
🔹مداخله کنندگان اصلی این برنامه شامل برنی سندرز ، کوری بوکر ، ایمی کلوبوچار ، جان دلانی و جو بایدن هستند. برنی سندرز اصلی ترین متحد وارن در این برنامه به شمار می آید. این دو تنها کاندیداهایی هستند که برای جدا شدن ابرشرکت های کشاورزی تلاش میکنند. اما کاندیداهای دیگر ۲۰۲۰ که نام آنها برده شد بر تقویت انحصارگرایی تأکید دارند.
🔹در خصوص فعالیتهای زیستمحیطی نیز وارن ازجمله اکثریتی است که برای پرداخت به کشاورزان برای سازگار شدن با برنامه های زیستمحیطی رأی می دهند. از طرفی سناتور بایدن برنامه های جاهطلبانهتری دارد و اظهار داشته که کشاورزی آمریکا رتبه نخست کشاورزی جهان را ازنظر صنایع سبز و فاقد انتشار گازهای گلخانه ای از آن خود می کند بهطوریکه بازار جدیدی برای کشاورزانی که به این طریق زراعت کنند باز خواهد شد. برنامه های وارن با سیاست های تجاری آمریکا تداخلی ندارند و از این نظر کشاورزان را متأثر نخواهد کرد.
منبع خبر:
https://www.politico.com/story/2019/08/07/how-elizabeth-warren-plans-to-reboot-the-farm-economy-1450796
#یادداشت
#دیگران_چه_می_کنند
✅ @masaf_foods
🔴نامه حجتی به روحانی: کارگروه تنظیم بازار به دستور شما توجهی نمیکند
🔹وزیر جهاد کشاورزی با ارسال نامهای به رئیس جمهور نوشت: علی رغم درخواست این وزارت مبنی بر کان لم یکن نمودن افزایش قیمت سبوس و دستور حضرت عالی به وزارت صنعت، کارگروه تنظیم بازار مجددا قیمت سبوس را همان مبلغ ۱۲۵۰ تومان تصویب کرده و در مرحله ابلاغ دارد
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴نامه حجتی به روحانی: کارگروه تنظیم بازار به دستور شما توجهی نمیکند 🔹وزیر جهاد کشاورزی با ارسال ن
🔴 روحانی خطاب به وزیر صمت: چرا بیدقتی میشود؟
🔹رئیس جمهور در واکنش به نامه وزارت جهاد کشاورزی با موضوع «کان لم یکن کردن قیمت ابلاغ شده سبوس گندم» خطاب به وزیر صمت نوشته است چرا بی دقت می شود؟
🔹قیمت سبوس اوایل امسال از ۵۲۰ تومان در هر کیلو به ۸۴۰ تومان افزایش یافت و پس از آن طی یکماه گذشته قانون تمرکز دو سال معلق شد و اختیارات بازرگانی کشاورزی به وزارت صمت واگذار شد این وزارتخانه به یکباره قیمت سبوس را به کیلویی ۱۲۵۰ تومان افزایش داد. /فارس
#مهندس_حجتی
#این_تازه_اولشه
#قانون_تمرکز
‼️پ.ن:بی دقتی در این سطح از سیاستگذاری و اجرا در کشور کمی مشکوک به نظر میرسد!
✅ @masaf_foods
⭕️ بزرگترین تولیدکننده سویا کدام کشور است؟
🔹در حال حاضر، کشور برزیل، بزرگترین کشور تولیدکننده محصول راهبردی سویا در جهان به شمار میرود که حاضر نیست این جایگاه را ولو به قیمت نابودی به جنگلهای آمازون از دست بدهد!
‼️پ.ن: حال سوال اینجاست که چرا در کشور ما با وجود میلیون ها هکتار اراضی مرتعی و میلیونها هکتار اراضی با پوشش گیاهی بیابانی، تلاشی برای رهایی از وابستگی به واردات سویا نمیشود؟! آیا باز هم پای مافیایی دیگر در واردات سویا وسط است که در تصمیم گیری ها نقش ایفا میکند؟
#آقای_م
#خطر_ناامنی_غذایی
✅ @masaf_foods
⭕️معاون وزیر جهاد کشاورزی: سال ۱۴۰۰ به مرز خودکفایی در تولید گوشت قرمز میرسیم
🔹مرتضی رضایی: در تولید گوشت قرمز، کشور هنوز به خودکفایی نرسیده است. حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد نیاز داخل به گوشت را تولید و حدود ۱۵ درصد آن را بسته به شرایط از کشورهای دیگر وارد میکنیم.
🔹مصرف گوشت در کشور سالانه یک میلیون تن است. با تولید ۹۰۰ هزار تن در سال ۱۴۰۰ نیز ما به واردات ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تن از این کالا نیاز داریم اما در مرز خودکفایی قرار میگیریم.
✅ @masaf_foods