فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض جالب دامداران آلمانی به پرداخت نشدن یارانه تولید پشم گوسفند
✅ @masaf_foods
🔴 حملات مشکوک و سهمگین روزنامههای حامی وزارت صمت به سیاست مهم خرید تصمینی!
‼️پ.ن:بعد از تلاش برخی برای الحاق شرکت بازرگانی دولتی ایران به وزارت صمت و تعلیق قانون تمرکز حالا تلاش میکنند تا به بهانه چند تخلف قابل پیشگیری کل سیاست خرید تضمینی را هدف قرار دهند تا راه برای #واردات_گندم هموار تر شود!
‼️پ.ن: بعد از بالا نرفتن قیمت خرید تضمینی مطابق با قانون، تلاش برای تشکیل وزارت بازرگانی و در نهایت تعلیق قانون تمرکز نوبت به عملیات روانی رسیده تا تنها و تنها سیاست حمایتی دولت از کشاورزان به حاشیه برود!
⁉️پشت پرده این حرکات سیاسی-رسانهای هماهنگ و حساب شده چه جریانی قرار دارد؟!
#خطر_ناامنی_غذایی
#خرید_تضمینی
✅ @masaf_foods
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحات بسیار مهم دکتر نوری یزدان درباره نقش پوشش گیاهی در کنترل فرسایش خاک!
🔹در این ویدیو با توجه به نتایج تصاویر ماهواره ای و مشاهدات زمینی، به بیان نقش تخریب پوشش های گیاهی و عدم توجه به آنها در ایجاد رسوب و پدید آمدن جریان خطرناک واریز ه ای که بعد از بارش فرودین ۹۸ در جنوب شهر درود در استان لرستان اتفاق افتاد میپردازیم.
🔹کشور ایران به لحاظ قرار گرفتن در اقلیم خشک و نیمه خشک وضعیت بسیار فقیری از نظر پوشش گیاهی دارد. تجربه سیل فرودین ۹۸ نشان داد اگر برنامه جامعی جهت احیا و گسترش پوشش گیاهی و مقابله با تغییر کاربری های مخربی که در صده های گذشته به تدریج به بهانه های مختلف در ایران انجام شده و به پوشش های گیاهی آسیب رسانده انجام نشود، هر گونه بحثی راجع به اولویت بودن با ساخت سد یا بند ابخیزداری جهت کنترل سیل و رسوب، بحثی عبث و بیهوده خواهد بود
🔹زمین و طبیعت آن مجموعه ای است از متغیرهای بسیار پیچیده و وابسته به یکدیگر. ساده اندیشی است اگر فکر کنیم با ساخت یک سازه و نادیده گرفتن پارامترهای متنوع طبیعت میتوان رفتار زمین را تحت کنترل خود درآورد.
🌐 دکتر مهدی معتق
✅ @masaf_foods
🔰ایده هایی برای جذاب کردن کشاورزی برای جوانان به منظور حفاظت از امنیت غذایی
🔹 کشور کنیا در سال های اخیر از مشکلات کمبود نیروی انسانی رنج می برد زیرا جوانان مایل به پذیرش انجام کار کشاورزی نیستند؛ در حالی که خشکسالی و گرسنگی مانع پیشرفت این کشور شده است. آمارها حاکی از آن است، در حالی که میانگین سنی در کنیا ۱۹.۵ سال است ، میانگین سنی یک کشاورز کنیایی ۶۰ ساله است این آمار نشان می دهد که مقدار زیادی از بخش فعال جامعه حاضر به مشارکت در تولید مواد غذایی نیستند و نمیتواند این کشور را از نظر مواد غذایی تأمین کند.
⁉️با توجه به این موضوع این سؤال ایجاد میشود که چرا در کشوری که امنیت غذایی با چالش روبرو است ، جوانان این فرصت را نمیبینند و از این مزیت استفاده نمیکنند!؟
🔹اندیشمندان کنیایی راه حلهای زیر را بدین منظور پیشنهاد کردهاند:
1⃣ اول ، باید کشاورزی به عنوان یک #تجارت جذاب و مهم ارتقا یابد. به طور مثال در این کشور افراد بازنشسته از مشاغل دولتی، معمولاً بدون دانش کافی به کار کشاورزی می پرداختند، این عمل تأثیر منفی بر کشاورزی در میان جوانان داشت که با این نگرش رشد میکردند که کشاورزی کاری قدیمی، غیر سودمند، سخت و کثیفی است!
2⃣ دوم ، #منابع_مالی و دیگر منابع لازم برای کشاورزی موفق باید در اختیار جوانان قرار گیرد. معدود جوانانی وجود دارند که صاحب زمین باشند و سرمایه در دسترس آنها باشد. سیاست گذاران باید مفاهیم نوآورانه تأمین مالی ، راهبردهایی را برای شناسایی و تأمین بودجه طرحهای پایدار کشاورزی و بسترهای نرمافزاری برای شناسایی جوانان علاقمند به کشاورزی و تجارت تجاری توسعه دهند. علاوه بر این ، کشاورزی باید متناسب با برنامههای درسی مدارس ابتدایی و متوسطه انجام شود تا آگاهی از این بخش به عنوان یک کارفرمای بالقوه در مراحل اولیه رشد فرد ایجاد شود و همچنین به شناسایی آن دسته از جوانان که علاقهای به آن دارند برای پرورش بیشتر کمک کند.
3⃣ سوم ، #انقلاب_دیجیتال فرصتی را برای جذب جوانان به کشاورزی از طریق سیستم عامل های دیجیتال و نوآوری هایی مانند رسانههای اجتماعی ، برنامه ها ، روباتیک و هوش مصنوعی فراهم میکند. برای جذب ذهن جوانان باید مفهوم #کشاورزی_هوشمند مورد تشویق و برجسته قرار گیرد.
#کشاورزی
#جوانان
#دیگران_چه_میکنند
#یادداشت
🌐http://yon.ir/RkeC1
✅ @masaf_foods
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جمع آوری صمغ درخت بنه و فرآوری آن
🔹کار خوب جهاد کشاورزی کردستان در حمایت از کاشت و پرورش درختان بنه به دست روستاییان که این کار قطعاً کمک خوبی به توسعه پوشش گیاهی در این استان خواهد کرد.
#توسعه_پوشش_گیاهی
#بهره_برداری_صیانتی
#آبخیزداری
✅ @masaf_foods
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت تاسف بار "حاجی دلیگانی" از رکوردشکنی نمایندگان در تصویب دهها لایحه قانون تجارت در عرض چند دقیقه!
‼️پ.ن: تصویب قوانین در مجلس به ندرت بر اساس کار کارشناسی و بررسی های دقیق و همه جانبه صورت می گیرد. برای مثال طرح تشکیل #وزارت_بازرگانی که تاکنون به شکل طرح و لایحه 3 بار در مجلس رد شده، اینبار به شکل طرح در کمیسیون بیربط اجتماعی به تصویب رسید ولی باز هم با مخالفت شدید نمایندگان همراه شده اما از ترس گرفتن رای منفی در صحن مطرح نمیشود!
✅ @masaf_foods
📈 دادههای مرکز آمار از تغییرات ماهانه شاخص «گوشت و فرآوردههای آن» از فروردین ۹۷ تا مرداد ماه امسال نشان میدهد، دامنه قیمتها پرنوسان بوده و از ثبات کافی برخودار نبوده است!
‼️پ.ن: جالب است بدانید زمانی نمودار قیمت گوشت در سال جاری به نقاط اوج می رسید که ارز دولتی واردات گوشت به شکل رانتی در اختیار عده ای بازرگان خاص قرار میگرفت. از طرف دیگر دقیقاً در #فروردین ماه 98 پس از اعلام خبر حذف یارانه واردات گوشت، روند کاهشی قیمت این محصول آغاز شد. البته روند افزایش قیمت گوشت به دلیل امتناع دامداران از عرضه به دلیل سود پایین دوباره ادامه یافت.
#ارز_پاشی_رانتی
#یارانه_ارزی_واردات
✅ @masaf_foods
🔰اقیانوسی درون یک سنگ!
🔹"اوپال" که یک نوع خاص از عقیق های دریایی است از جمله سنگ های شگفت انگیز دنیا است.
🔹از جمله مهمترین مواردی که درون این سنگ قرار دارد میتوان به یک گونه گیاه دریایی، سنگ ریزه های اقیانوس و یک ماهی بسیار کوچک اشاره کرد.
🔹نکته خاص در مورد این سنگ این است که ۳ تا ۲۱ درصد از آن را آب تشکیل می دهد.
✅ @masaf_foods
🔰 کشف زیستگاه یک آبزی نادر غار زی در رشته کوه زاگرس
🔹سید حامد موسوی ثابت، عضو هیأت علمی گروه شیلات دانشگاه گیلان با ۲ سال تحقیق یک سفره آب زیرزمینی بسیار بزرگ را در رشته کوههای زاگرس کشف کرد که زیستگاه جدید ماهیان کور ایرانی است.
🔹این تحقیقات با مشارکت صابر وطن دوست، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بابل، پروفسور ماتیاس گیگر و پروفسور یورگ فریهوف از محققان آلمانی انجام شده است.
🔹این سفره آب زیرزمینی به طول حدود ۳۱ تا ۱۶۲ کیلومتر؛ بزرگترین زیستگاه زیرزمینی شناخته شده ماهیان در جهان است.
🔹 این زیستگاه نخستین زیستگاه آبزی جهان با ۳ گونه ماهی کور است و تنها یک زیستگاه آبزی دیگر در جهان با این وسعت و تنوع گونههای آبزی در چین شناخته شده است.
🔹 نتایج این تحقیق بین المللی در شماره اخیر مجله ماهی شناسی کاربردی (Journal of Applied Ichthyology) در کشور آلمان منتشر شده است.
✅ @masaf_foods
🔰علی (ع) می فرمایند:
🔹هر ناامیدی ناکام است
(غررالحکم ۶۸۴۲)
#حدیث
✅ @masaf_foods
🔰پرورش شتر در حوضه دریاچه ارومیه توجیه اقتصادی دارد
💬اکبر فتحی رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی:
🔹با اینکه پسروی دریاچه ارومیه هرچند تهدیدی زیستمحیطی محسوب میشود، در برخی حوزهها فرصتی برای کسب و کارهای جدید و افزایش شیوههای جدید کشاورزی است.
🔹گیاهانی مانند خارشتر در این محدوده رشد میکند که هیچ مصرفی جز تغذیه برای شتر ندارد در حقیقت غذای آماده برای این حیوان در این محدوده مهیا شده است که می تواند به عنوان معیشت جایگزین در این اراضی مطرح گردند.
🔹به علاوه این حیوان به گونهای از این گیاهان تغذیه میکند که شبیه هرس کردن است و باعث تقویت پوشش گیاهی منطقه میشود. این مساله مانع طوفانهای نمکی نیز خواهد بود.
#دام_راهبردی
✅ @masaf_foods