eitaa logo
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
4.5هزار دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
3هزار ویدیو
8 فایل
📢 کانال رسمی کارگروه مطالعاتی و پژوهشی کشاورزی و امنیت غذایی جنبش مصاف 🔹امنیت غذایی پایدار 🔹پیشرفت کشاورزی 🔹احیای منابع طبیعی از تبادل و تبلیغ معذوریم ارتباط با ادمین 👇 🆔 @A_masaf_food ایمیل 👇 💻 @masaf.ir" rel="nofollow" target="_blank">foods@masaf.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
‍‍ ‍‍ 🎥 بزرگترین منبع زیرزمینی ذخیره‌سازی شرب جهان در امارات 🔹 در صحرا ليوا یک منبع ذخیره آب شرب زیرزمینی میسازد که بعنوان بزرگترین منبع ذخيره سازی اب شیرین جهان شناخته ميشود و می ‌تواند آب مورد نیاز برای میلیون نفر را تامین کند. این منبع در زیر زمین قرارگرفته و از طریق ۳۱۵ چاه به آن دسترسی حاصل می شود. 🔹اماراتی‌ها دریافته اند آب در سطح زمین در مناطق کویری مانند غرب آسیا به دلیل تبخیر بسیار بالا نمی‌تواند منطقی باشد. ⁉️ اما چرا شرکت‌های بزرگ ایرانی مانند که سالها به کار مشغول بوده‌اند، رویکرد خود را به سمت ذخیره سازی آب در زیر زمین تغییر نمی‌دهند؟! ✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
‍‍ ‍‍ 🔴 «مدیریت سازه‌ای و ناکارآمد دولتی» و در نتیجه «غفلت عمدی از #آبخیزداری و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی» در کنار «القای حس تقابل منفی به مردم به‌خاطر رویکرد پلیسی وزارت نیرو» دقیقاً از سال تأسیس این وزارتخانه (۱۳۴۲) به بعد موجب افت فاحش آبخوان‌ها شد. با ادامه این روند، چیزی جز وخامت بیشتر اوضاع نباید انتظار داشت. 🖇 نمودار کسری مخزن منابع #آب_زیرزمینی در سال‌های مختلف #بحران_مدیریت_آب #وزارت_نیرو ✅ @masaf_foods
‍‍⭕️ آیا با توسعه جنگل ها میتوان بر غلبه کرد!؟ برزیلی ها به دنبال توسعه آبخیزداری و گسترش جنگل‌ها 🔹برزیل دارای ثروت ذاتی از زیرساخت های طبیعی است. جنگل انبوه مناطق گرم و پر باران آمازون به مثابه یک تنظیم کننده (Regulator) قدرتمند الگوهای بارندگی هستند. علاوه بر این درختان این مناطق با گذشت زمان خود تعیین کننده تحولات جوی و زمان و مکان و میزان بارش هستند. جنگل انبوه مناطق گرم و پر باران اقیانوس اطلس، منابع اصلی تامین آب برای ۶۳ میلیون شهروند برزیلی محسوب می شود. 🔹هنگامی که جنگل ها(درختان) بریده می شوند، درختان قادر به تنظیم جریان آب زیر زمینی نیستند و رسوب ها را در همان محل نگهداری می کنند و در آسمان نیز چرخه هیدرولوژیکی مختل می شود. همزمان با از دست رفتن این ۱۲ درصد از جنگل ها، زیست بوم های سرادو، کاتینگا و پامپا بیش از یک میلیون هکتار از گیاهان بومی خود را در سال از دست دادند، که محدوده آن حدود ۷ برابر شهر سائوپائولو است. 🔹این زمین های پست، خانه هزاران گونه بومی هستند و سرچشمه برخی از مهمترین منابع آبی برزیل همچون آبخیز (حوضه های آبریز) گوارانی و آمازون محسوب می شوند بحران آب ناشی از این اختلالات، اقتصاد ملي و محلی را فلج کرده و سبب خاموشی برق در بسیاری از مناطق شده و تظاهرات های مردمی را به همراه داشته است. 🔹مسئولین کشور برزیل به اهمیت زیرساخت های طبیعی در این کشور پی برده اند و به همین منظور در تلاشند تا ۱۲ میلیون هکتار از جنگل های خود را احیا، تولید محصولات کشاورزی را افزایش و جلوی قطع درختان جنگلی به صورت غیرقانونی را تا سال ۲۰۳۰ بگیرند. اما این کارها ممکن است نتواند به طور کلی حجم بالای بحران آب در این کشور را از بین ببرد. 🔹فرصت های دیگری برای احیای جنگل به منظور حفظ مزایای آبی در برزیل، به ویژه در حوضه های آبی اطراف شهرهای بزرگ این کشور وجود دارد. شهرهای برزیل که اکثر جمعیت این کشور در آن ها زندگی می کنند، به دلیل بحران های آب و هوایی اخیر به شدت تحت تاثیر قرار گرفته اند اما حفاظت از اراضی وسیع در اطراف این شهرها، علاوه بر فراهم کردن معیشت و امکانات تفریحی برای هزاران برزیلی، می تواند منافع اقتصادی و زیست محیطی را فراهم آورد. 🔴 سه شهر بزرگ برزیل در آینده با مواجه خواهند شد و استفاده از زیرساخت های طبیعی یکی از مهم ترین روش های پیش روی آن ها برای پیشگیری و مقابله با این بحران ها خواهد بود. 1️⃣ ویتوریا: این شهر که یکی از بنادر برزیل است با خشکسالی های شدید و فوران سیلاب ها مواجه بوده است. به همین دلیل شرکت آب محلی این شهر قصد دارد یک مخزن ذخیره آب را برای تامین امنیت آب در فصل های خشک ایجاد کند. اما این مخزن و کل سیستم آب هنوز در معرض رسوب و جریان آب متغیر هستند. بنابراین به نظر می رسد احیای حوزه های آبی(آبخیز) جنگلی که اطراف ویتوریا را احاطه کرده، ممکن است این رسوبات را از بین ببرد و به تنظیم زمان جریان آب، تصفیه مقرون به صرفه آن و حفاظت از مخزن کمک کند. 2️⃣ سائوپائولو: در این شهر نیز علاوه بر خشکسالی، رسوب و آلودگی، کیفیت آب شهرستان و هزینه های آب را تهدید می کند. تخریب سریع جنگل های اقیانوس اطلس در سائوپائولو وضعیت را وخیم تر کرده است. به همین دلیل این شهر می تواند علاوه بر سرمایه گذاری در گزینه های سنتی تصفیه آب، آب و فاضلاب ممکن است به سمت احیای جنگل به منظور مقرون به صرفه کردن تصفیه آب، کاهش فرسایش و بهبود جریان آب حرکت نماید. 3️⃣ ریودوژانیرو: این شهر نیز به دنبال احیای جنگل ها برای بهبود کیفیت آب مصرفی شهروندان خود است. جنگل های فراوان برزیل ابزاری ضروری برای تأمین امنیت آب این کشور محسوب می شوند؛ آن ها آب را تصفیه و تنظیم می کنند، مزایای زیست محیطی را افزایش می دهند و ابزاری برای حل بحران آب هستند. به همین دلیل برزیل باید از جنگل های خود محافظت کند تا جنگل ها نیز برزیل را از کم آبی نجات بدهند. ✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍‍ ‍‍ 🎥 بزرگترین منبع زیرزمینی ذخیره‌سازی شرب جهان در امارات 🔹 در صحرا ليوا یک منبع ذخیره آب شرب زیرزمینی میسازد که بعنوان بزرگترین منبع ذخيره سازی اب شیرین جهان شناخته ميشود و می ‌تواند آب مورد نیاز برای میلیون نفر را تامین کند. این منبع در زیر زمین قرارگرفته و از طریق ۳۱۵ چاه به آن دسترسی حاصل می شود. 🔹اماراتی‌ها دریافته اند آب در سطح زمین در مناطق کویری مانند غرب آسیا به دلیل تبخیر بسیار بالا نمی‌تواند منطقی باشد. ⁉️ اما چرا شرکت‌های بزرگ ایرانی مانند که سالها به کار مشغول بوده‌اند، رویکرد خود را به سمت ذخیره سازی آب در زیر زمین تغییر نمی‌دهند؟! ✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شاه کلیدی برای باز شدن قفل ایران! گزارش صدا و سیما از کشاورزی که توانسته با کنترل رواناب و ضمن توسعه باغات خود، قنوات را احیا و آب را ذخیره سازی نماید. ✅ @masaf_foods
‍‍⭕️طیبه سیاوشی نماینده‌ای پر تلاش در کوچک‌سازی سفره مردم! 🔹اخیرا خانم طیبه سیاوشی نماینده مردم تهران به بهانه «ناسالم» بودن گوشت ماهی تیلاپیا و همچنین «آلوده بودن آب واحدهای تولیدی» این ماهی در کشور به دنبال اعمال فشار به سازمان حفاظت محیط زیست است تا مجوز صادر شده برای تولید این ماهی در استان های کویری لغو شود. 🔹ادعاهای مطرح شده در خصوص کیفیت گوشت ماهی تیلاپیا بارها توسط سازمان تحقیقات شیلات ذیل وزارت جهاد کشاورزی رد شده و در حال حاضر باید گفت بیش از 140 کشور در جهان ماهی تیلاپیا را تولید و یا مصرف می کنند. در کشور خود ما نیز تا سال 2017 در روندی غیر عادی بیش از 48 هزار تن فیله این ماهی وارد می شد که نگرانی ها را در خصوص وابستگی کشور به واردات این ماهی افزایش داد. ‼️پ.ن: خانم سیاوشی شما مجلسی‌ها که در کنار دولت توان بزرگ کردن سفره مردم را ندارید، لااقل سفره را کوچکتر نکنید! تیلاپیا هم اکنون در اروپا و امریکا مصرف می شود و به خاطر پائین بودن هزینه تولید به ماهی فقرا مشهور است. بماند که در شرایط فعلی اقتصادی همین ماهی برای اغنیای ایرانی سرو می شود! در ضمن بر اساس استانداردهای همین کشورهای قبله آمال جناح سیاسی شما، ماهی تیلاپیا کیفیت مطلوبی دارد! 🌐https://t.me/masaf_foods/7676 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|🔰کشت برنج دراراضی شیبدار 🔹این کلیپ اهمیت استفاده از اراضی شیبدار را در عدم فرسایش خاک و جذب نزولات آسمانی به خاک را به تصویر کشیده است. 🔹 تراسبندی يكی  از انواع عمليات‌های آبخيزداري است كه دراراضي كشاورزی برای حفاظت خاک مورد استفاده قرار می‌گيرد.  🔹تراسبندی علاوه بر افزايش توليد محصولات كشاورزی باعث اجرای شخم صحيح می‌شود به طوری كه از حركت وسيله‌ی شخم كننده در جهت شيب ممانعت بعمل می‌آورد. بنابراين سكوبندی علاوه بر تاثير مستقيم بر روي حفاظت خاک در اصلاح شخم نيز نقش دارد. هدف از ايجاد سكوها، جلوگيری از شدت يافتن جريان در سطح زمين و نفوذ دادن آن در خاک است. @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خبر خوش دکتر دهمرده در جلسه شورای اداری آموزش و پرورش شهر بنجار در رابطه با آب ژرف سیستان، ۲۶ دیماه ۹۸ ‼️۳ چاه ژرف دیگر در سیستان بزودی حفر خواهد شد. @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد 📝 «مسکن و ماوای اصلی آب در عمق زمین است جایی که میتوان آب شیرین و سالم را از تبخیر در مقابل نور شدید خورشید دور نگاه داشت. با براحتی می توان آب را درون سفره های زیر زمینی هدایت و از سیل و رواناب های مخرب نیز جلوگیری کرد. اسناد محکمی دال بر وجود در کشور وجود دارد که نشان می‌دهد منبع عظیمی از آب شیرینِ تجدیدپذیر در عمق چند کیلومتری زمین در جریان است که می‌توان از آن تا حداقل ۱۷۰ سال آینده بهره‌برداری اقتصادی نمود. » @masaf_foods
‍‍⭕️ آیا توسعه باغ‌ها در اراضی شیبدار کشور سیاست درستی است؟! 🔹بر اساس آمار منتشر شده از سوی انجمن علوم خاک ایران، سالانه حدود ۲ میلیارد تن خاک کشور بر اثر فرسایش آبی از چرخه تولید خارج می شود. تنها منبع تولید غذاست که در طول زندگی بشر تجدید نمی شود و بسته به شرایط محیطی برای تشکیل یک لایه ۱ سانتی متری آن ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ سال زمان نیاز است. در حال حاضر 95 درصد غذای مصرف بشر در سراسر کره زمین از خاک حاصل می شود. بنابر آمار منتشر شده از سوی وزارت نیرو سهم قابل توجهی از بارندگی سالانه در کشور ما در اراضی دامنه کوه ها و ارتفاعات می بارد که به‌خاطر وارد آمدن اثر گرانش روی سطوح شیبدار هنگام بارندگی، آب در این سطوح جریان یافته و خاک را به شکل رسوبات به پایین حمل می‌کند. در صورت فقدان پوشش گیاهی مناسب، با برخورد باران به اراضی شیبدار، زمینه برای نابودی ساختار خاک و فرسایش به سرعت فراهم می‌شود. 🔹جنگل به عنوان یک پوشش طبیعی کارآمد، به دلایل گوناگون توانسته است خاک را میلیون سال حفظ نموده و به نسل های آینده همه موجودات هدیه دهد. با دقت در سازوکار درختان و سایر پوشش های گیاهی واقع در جنگل، نکات جالبی قابل فهم است. در هنگام واقع بارندگی، قطرات باران پس از سقوط از ارتفاع چند کیلومتری از سطح زمین با سرعت و انرژی بسیار زیادی به سمت زمین می آیند و در صورت برخورد با سطح خاک دقیقا مانند یک گلوله عمل کرده و ساختمان خاک را تخریب می کند. اما برگ درختان مانع از این اتفاق شده و انرژی قطره را کاهش می‌دهد. پس از سقوط دوباره قطرات از برگها نیز پوشش موجود در کف جنگل به علاوه حضور برگهای مرده همین درختان مانع از برخورد دوباره شده و آب به راحتی به سطح خاک وارد می شود. به دلیل بالا بودن ماده آلی کربنی خاک در اراضی جنگلی، نفوذپذیری خاک نیز بالا بوده و آب به سرعت به عمق خاک نفوذ کرده و وارد آب های زیر زمینی می شود. از طرفی دیگر به دلیل عملکرد تورمانند ریشه درختان وگیاهان در جنگل، خاک درون شبکه ای از ریشه ها گیر افتاده و امکان حرکت و فرسایش آن وجود نخواهد داشت. (مطالعه بیشتر) 🔹توسعه باغ ها در اراضی شیبدار یعنی تلاش برای تقلید از سازوکار طبیعت در حفاظت از خاک و آب. به عبارتی دیگر اگر خاک حفظ نشود عملا ظرفی نیز برای حفظ آب وجود نخواهد داشت. برخلاف آب، سالانه خاک دوباره به چرخه بازنمی گردد و بدون حفظ خاک رفع مشکل محدودیت های آب نیز میسر نخواهد شد. توسعه باغ در اراضی شیبدار ضمن فعالسازی ظرفیت های بالقوه تولید ثروت و اشتغال در زنجیره ارزش کشاورزی، خسارات سیل را نیز کاهش خواهد داد. چالش اصلی در این راه نیز برداشتن قوانین دست و پا گیر دولتی و همینطور فعال شدن ظرفیت رسانه ای وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی در توجیه افکار عمومی است. بر خلاف سایر دستگاهها این وزارتخانه نقش محدودی در جریان سازی رسانه ای دارد که نیاز به اصلاح این رویه احساس می شود. ✍🏼 ✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف 🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
🔰 مردم تاوان تعارض سازمانی را می دهند/ ناکارآمدی سدها در مقابله با سیلاب 💬حمید سینی ساز، کارشناس حوزه آب : 🔹 تاکنون بیشتر از آبخیزداری به سدسازی بها داده شده است و این به خاطر یک تعارض منافع جدی در کشور ماست به طوری که وظیفه سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری به‌گونه‌ای است که این سازمان تمایل دارد آب باران هرچه بیشتر و سریعتر در همان مبدأ بارش و قبل از جاری شدن آن بر روی زمین، به اعماق زمین و سفره‌های زیرزمینی نفوذ داده شود؛ اما در مقابل نهاد دیگری چون وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب وجود دارد که در نقطه مقابل کار می‌کند. 🔹وقتی که شدت رواناب‌ها در کشور زیاد شود به خاطر این تعارض منافع و نبود متولی مشخص، اثرات و عواقب ناشی از این موضوع متوجه مردم شده و مردم، تاوان این تعارض منافع سازمانی را می‌پردازند. 🔹 سیل اخیر خوزستان به نوعی ناکارآمدی سدها در هنگام سیل را نشان داد، چرا که مدیریت حاکم بر سدهای کشور اولاً به طور معمول علاقه دارد مخزن سد را همواره در بیشینه ظرفیت ذخیره نگاه دارد و ثانیاً عنایت کافی به هشدارهای هواشناسی نیز صورت نگرفت تا مخازن سدها را از چند روز قبل‌تر به آرامی تخلیه شود. 🔹 در سال‌هایی که عده‌ای مدعی خشکسالی‌های شدید بودند هم می‌توانستیم با مدیریت صحیح آب و جلوگیری از نرخ بالای تلفات تبخیر و سیل، بر کم‌آبی غلبه کنیم. زیرا بیش از ٧۰ درصد آب سالانه کشور قبل از مصرف به انواع مختلف تلف می‌شود که مهمترین آن تبخیر مستقیم، بلافاصله پس از بارندگی‌ها و سپس تلفات سیلاب‌هایی است که به دریاها می‌ریزد. 🔹 در صورت توجه مناسب به آبخیزداری می‌توان در خشک‌سالی و ترسالی، در بارش کم یا زیاد مشکل آب را برطرف کرد؛ چرا که این رویکرد مدیریتی به آب، باعث کاهش نرخ تبخیر و تغذیه بیشتر سفره‌های زیرزمینی شده و آب را از عوامل تبخیر مثل آفتاب و باد دور می‌کند. همچنین در دوران پربارش نیز رواناب‌ها به سمت سفره‌های زیرزمینی هدایت شده و از سیل جلوگیری می‌شود. این رویکرد امروزه در بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته در دنیا وجود دارد. @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم از عملکرد مثبت برخی از سازه ها و عملیات‌های #آبخیزداری در حفظ خاک و آب در جریان بارندگی‌های اخیر در اراک 🔹 اولویت آبخیزداری، جلوگیری از ایجاد شدن رواناب است تا خاک فرسایش نیابد. #آبخیزداری #آب_هست_اما_ول_است ✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعریف حوضه آبخیز و آبخیزداری؛ #موشنگرافی جذاب که به شما نشان می دهد چطور می توان یک تهدید واقعی مثل سیل را تبدیل به فرصتی برای تولید غذا و احیای منابع طبیعی نمود! 🔹میلیاردها مترمکعب آب را می توان با استفاده از روش های بسیار کم هزینه #آبخیزداری به عمق زمین فرستاد و از فرسایش حیاتی ترین منبع طبیعی یعنی خاک جلوگیری کرد. #بحران_مدیریت_آب #آب_هست_اما_ول_است ✅ @masaf_foods
‍‍📃 مقاله ای که نشان می‌دهد تولید علوفه به روش در ایران صرفه اقتصادی ندارد!👇🏼👇🏼 ⭕️ عملکرد بره‌های پرواری تغذیه شده با جیره‌های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک 🔹این پژوهش به منظور بررسی عملکرد علف سبز تولیدی حاصل از کشت جو با روش آبکشت، در تغذیه بره های پرواری انجام گرفت. طی یک دوره ۱۶ هفته‌ای، با استفاده از بذر جو، علوفه هیدروپونیک در دوره های زمانی کشت ۵ روزه و ۷ روزه، تولید گردید و علف سبز تولیدی هر روز برداشت و طی دو آزمایش جداگانه متوالی، در تغذیه بره های پرواری مصرف شد و عملکرد بره ها تعیین گردید. آزمایش اول، با هدف مقایسه عملکرد علف سبز جو نسبت به دانه جو، به مدت ۵۰ روز به طول انجامید که در آن ۲۷ بره نر ۶ ماهه با وزن اولیه ۴۰ کیلوگرم به سه گروه تقسیم شدند و به ترتیب با جیره های ۱) شاهد، ۲) علف سبز جو ۵ روزه و ۳) علف سبز جو ۷ روزه تغذیه شدند. درآزمایش دوم، تعداد ۲۰ راس بره نر با سن حدود ۷ ماهه و وزن اولیه ۴۳ کیلو گرم به دو گروه تقسیم شده و گروه اول با جیره شاهد اما گروه دوم با جیره حاوی علف سبز جو ۷ روزه به مدت ۴۹ روز تغذیه شدند. 🔹براساس نتایج به دست آمده درآزمایش اول، مصرف علف سبز جو سبب محدودیت مصرف خوراک و انرژی دریافتی بره ها، کاهش میزان رشد، بالا رفتن ضریب تبدیل غذایی وکاهش بازده غذایی شد (01/0>P). در آزمایش دوم که با هدف مقایسه عملکرد علف سبز جو با بخش علوفه ای جیره انجام گرفت، از نظر متغیر های مزبور تفاوت معنی داری بین بره های گروه آزمایش با شاهد وجود نداشت، به جز این که میزان ماده خشک مصرفی درگروه آزمایش کاهش نشان داد (05/0>P). محاسبه هزینه درآمد نشان داد بره هایی که در تغذیه آن ها از علف سبز جو استفاده شد، در هر دو آزمایش متحمل زیان دهی شده و نسبت درآمد به هزینه آن ها در مقایسه با جیره شاهد به شدت کاهش یافت و روند منفی نشان داد. به طور کلی، نتایج این پژوهش نشان داد که تبدیل دانه جو به علف سبز در سامانه آبکشت (هیدروپونیک) و مصرف آن در جیره بره های پرواری سبب کاهش عملکرد دام، افزایش هزینه و کاهش بازده اقتصادی می گردد. @masaf_foods
⭕️ پرورش ماهی در قفس، راهکار اقتصادی برای بهره برداری صیانتی از منابع دریایی 1️⃣ بخش اول تجربه 🔹کشور چین جمعیتی بیش از 1 میلیارد و 300 میلیون نفر دارد و سرانه زمین در این کشور نسبت به متوسط جهانی بسیار کمتر است و با توجه به نیاز شدید این کشور به کشت غلات استفاده از ظرفیت خط ساحلی برای تولید غذا به عنوان یک استراتژی بلند مدت مد نظر سیاستگذاران این کشور قرار دارد. چینی ها در دهه 70 به صورت آزمایشی شروع به تولید ماهی درون قفس های بزرگی درون دریا کرده اند و در حال حاضر این روش به یکی از راهبردهای اصلی این کشور در کاهش صیادی و تولید ماهی تبدیل شده است. 🔹پرورش ماهی در قفس اتفاقات مهمی را در زمینه اشتغال چینی ها رقم زده است. در خلال سال‌های 2003 تا 2010 بیش از 300 هزار نفر از صیادی به سمت پرورش ماهی در قفس رو آوردند و فقط در سه استان ایالت‌های فوجیان، گوانگ‌ژو و ژی‌ژیانگ بیش از 80 درصد کل قفس‌های پرورش ماهی چین استقرار یافته است. توسعه این صنعت به‌وسیله سرمایه‌گذاری و حمایت‌های سیاسی دولت مرکزی انجام‌گرفته است. توسعه این صنعت در سال‌های پایانی دهه 1990 سرعت زیادی پیدا کرد در سال 1998 چهار قفس پرورش ماهی به ابعادی بزرگتر از قفس‌های سنتی پرورش ماهی که در چین تولید می‌شد از نروژ وارد چین شد، همچنین 32 قفس دیگر نیز از سایر کشور‌ها وارد شد. 🔹سیاست توسعه پرورش ماهی در قفس، رادر هبرد مهمی حفظ و بهره برداری صیانتی از منابع دریایی به شمار می آید. چینی ها عملا با توسعه این روش بهره برداری با ثبات و منطبق با محیط زیست را تبدیل به یک فعالیت اقتصادی کردند. به نحوی که در سال 1995، 29 درصد از تولید ماهی در این کشور از راه بود ولی حالا این رقم به 50 درصد از این تولید سهم پرورش ماهی در قفس است. توسعه تواماً صنعت پرورش ماهی در قفس و ایجاد محدودیت در صیادی، زمینه را برای کوچ شغلی صیادان به این صنعت را فراهم کرد و چینی ها با یک تیر چند نشان را زدند. پیش بینی میشود در آینده ای نه چندان دور صنعت پرورش ماهی از نظر میزان تولید و اشتغال از صیادی پیشی بگیرد. 🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی 👈 تلگرام | سروش | آی‌گپ | بله | ایتا ✅ @masaf_foods
⭕️مرگبارترین سیل‌های تاریخ جهان ✅ @masaf_foods
⭕️ روند رشد قفس های پرورش ماهی در قفس کشور چین! ✅ @masaf_foods
🔴 مقایسه ده ساله رشد تولید ماهی در قفس با روش صیادی در چین/رشد چشمگیر تولید ماهی به روش قفس 🔹در سال ۱۹۹۵ حدود ۴ میلیون تن تولید ماهی در قفس انجام می شد و حدود ۱۰ میلیون تن نیز در روش صیادی که این مقادیر در سال ۲۰۰۴ به حدود ۱۳.۱ میلیون تن در روش قفس و ۱۴.۵ میلیون تن در روش صیادی رسید! @masaf_foods