6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم از عملکرد مثبت برخی از سازه ها و عملیاتهای #آبخیزداری در حفظ خاک و آب در جریان بارندگیهای اخیر در اراک
🔹 اولویت آبخیزداری، جلوگیری از ایجاد شدن رواناب است تا خاک فرسایش نیابد.
#آبخیزداری
#آب_هست_اما_ول_است
✅ @masaf_foods
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تعریف حوضه آبخیز و آبخیزداری؛ #موشنگرافی جذاب که به شما نشان می دهد چطور می توان یک تهدید واقعی مثل سیل را تبدیل به فرصتی برای تولید غذا و احیای منابع طبیعی نمود!
🔹میلیاردها مترمکعب آب را می توان با استفاده از روش های بسیار کم هزینه #آبخیزداری به عمق زمین فرستاد و از فرسایش حیاتی ترین منبع طبیعی یعنی خاک جلوگیری کرد.
#بحران_مدیریت_آب
#آب_هست_اما_ول_است
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
📃 مقاله ای که نشان میدهد تولید علوفه به روش #هیدروپونیک در ایران صرفه اقتصادی ندارد!👇🏼👇🏼
⭕️ عملکرد برههای پرواری تغذیه شده با جیرههای غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک
🔹این پژوهش به منظور بررسی عملکرد علف سبز تولیدی حاصل از کشت جو با روش آبکشت، در تغذیه بره های پرواری انجام گرفت. طی یک دوره ۱۶ هفتهای، با استفاده از بذر جو، علوفه هیدروپونیک در دوره های زمانی کشت ۵ روزه و ۷ روزه، تولید گردید و علف سبز تولیدی هر روز برداشت و طی دو آزمایش جداگانه متوالی، در تغذیه بره های پرواری مصرف شد و عملکرد بره ها تعیین گردید. آزمایش اول، با هدف مقایسه عملکرد علف سبز جو نسبت به دانه جو، به مدت ۵۰ روز به طول انجامید که در آن ۲۷ بره نر ۶ ماهه با وزن اولیه ۴۰ کیلوگرم به سه گروه تقسیم شدند و به ترتیب با جیره های ۱) شاهد، ۲) علف سبز جو ۵ روزه و ۳) علف سبز جو ۷ روزه تغذیه شدند. درآزمایش دوم، تعداد ۲۰ راس بره نر با سن حدود ۷ ماهه و وزن اولیه ۴۳ کیلو گرم به دو گروه تقسیم شده و گروه اول با جیره شاهد اما گروه دوم با جیره حاوی علف سبز جو ۷ روزه به مدت ۴۹ روز تغذیه شدند.
🔹براساس نتایج به دست آمده درآزمایش اول، مصرف علف سبز جو سبب محدودیت مصرف خوراک و انرژی دریافتی بره ها، کاهش میزان رشد، بالا رفتن ضریب تبدیل غذایی وکاهش بازده غذایی شد (01/0>P). در آزمایش دوم که با هدف مقایسه عملکرد علف سبز جو با بخش علوفه ای جیره انجام گرفت، از نظر متغیر های مزبور تفاوت معنی داری بین بره های گروه آزمایش با شاهد وجود نداشت، به جز این که میزان ماده خشک مصرفی درگروه آزمایش کاهش نشان داد (05/0>P). محاسبه هزینه درآمد نشان داد بره هایی که در تغذیه آن ها از علف سبز جو استفاده شد، در هر دو آزمایش متحمل زیان دهی شده و نسبت درآمد به هزینه آن ها در مقایسه با جیره شاهد به شدت کاهش یافت و روند منفی نشان داد. به طور کلی، نتایج این پژوهش نشان داد که تبدیل دانه جو به علف سبز در سامانه آبکشت (هیدروپونیک) و مصرف آن در جیره بره های پرواری سبب کاهش عملکرد دام، افزایش هزینه و کاهش بازده اقتصادی می گردد.
#علوفه_هیدروپونیک
✅ @masaf_foods
⭕️ پرورش ماهی در قفس، راهکار اقتصادی برای بهره برداری صیانتی از منابع دریایی
1️⃣ بخش اول تجربه #چین
🔹کشور چین جمعیتی بیش از 1 میلیارد و 300 میلیون نفر دارد و سرانه زمین در این کشور نسبت به متوسط جهانی بسیار کمتر است و با توجه به نیاز شدید این کشور به کشت غلات استفاده از ظرفیت خط ساحلی برای تولید غذا به عنوان یک استراتژی بلند مدت مد نظر سیاستگذاران این کشور قرار دارد. چینی ها در دهه 70 به صورت آزمایشی شروع به تولید ماهی درون قفس های بزرگی درون دریا کرده اند و در حال حاضر این روش به یکی از راهبردهای اصلی این کشور در کاهش صیادی و تولید ماهی تبدیل شده است.
🔹پرورش ماهی در قفس اتفاقات مهمی را در زمینه اشتغال چینی ها رقم زده است. در خلال سالهای 2003 تا 2010 بیش از 300 هزار نفر از صیادی به سمت پرورش ماهی در قفس رو آوردند و فقط در سه استان ایالتهای فوجیان، گوانگژو و ژیژیانگ بیش از 80 درصد کل قفسهای پرورش ماهی چین استقرار یافته است. توسعه این صنعت بهوسیله سرمایهگذاری و حمایتهای سیاسی دولت مرکزی انجامگرفته است. توسعه این صنعت در سالهای پایانی دهه 1990 سرعت زیادی پیدا کرد در سال 1998 چهار قفس پرورش ماهی به ابعادی بزرگتر از قفسهای سنتی پرورش ماهی که در چین تولید میشد از نروژ وارد چین شد، همچنین 32 قفس دیگر نیز از سایر کشورها وارد شد.
🔹سیاست توسعه پرورش ماهی در قفس، رادر هبرد مهمی حفظ و بهره برداری صیانتی از منابع دریایی به شمار می آید. چینی ها عملا با توسعه این روش بهره برداری با ثبات و منطبق با محیط زیست را تبدیل به یک فعالیت اقتصادی کردند. به نحوی که در سال 1995، 29 درصد از تولید ماهی در این کشور از راه #صیادی بود ولی حالا این رقم به 50 درصد از این تولید سهم پرورش ماهی در قفس است. توسعه تواماً صنعت پرورش ماهی در قفس و ایجاد محدودیت در صیادی، زمینه را برای کوچ شغلی صیادان به این صنعت را فراهم کرد و چینی ها با یک تیر چند نشان را زدند. پیش بینی میشود در آینده ای نه چندان دور صنعت پرورش ماهی از نظر میزان تولید و اشتغال از صیادی پیشی بگیرد.
#یادداشت
#پرورش_ماهی_در_قفس
#فناوری_راهبری
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
⭕️ روند رشد قفس های پرورش ماهی در قفس کشور چین!
✅ @masaf_foods
🔴 مقایسه ده ساله رشد تولید ماهی در قفس با روش صیادی در چین/رشد چشمگیر تولید ماهی به روش قفس
🔹در سال ۱۹۹۵ حدود ۴ میلیون تن تولید ماهی در قفس انجام می شد و حدود ۱۰ میلیون تن نیز در روش صیادی که این مقادیر در سال ۲۰۰۴ به حدود ۱۳.۱ میلیون تن در روش قفس و ۱۴.۵ میلیون تن در روش صیادی رسید!
#پرورش_ماهی_در_قفس
#فناوری_راهبردی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قتل عام 5 هزار شتر در استرالیا
🔹مدیریت نامناسب محیط زیست و ظلم به موجودات دیگر در هر نقطه از جهان که زیاده خواهی وجود داشته باشد اجتناب ناپذیر است!
#استرالیا
✅ @masaf_foods
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 با قهرمان پروش ماهی در قفس کشور آشنا شوید!
🔹آقای یوسفی صاحب بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در قفس در سواحل استان هرمزگان با ظرفیت تولید 5 هزار تن ماهی در دل آبهای خلیج فارس!
🔹او اعلام کرده که حاضر است دانش و تجربه اش را در اختیار علاقه مندان این صنعت قرار دهد!
#پرورش_ماهی_در_قفس
✅ @masaf_foods
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵|🎥معجزهای که چینی ها با تلاش و برنامه ریزی رقم زدند!/تبدیل هزاران کیلومترمربع از بیابان های رملی چین به مزارع و پوشش گیاهی مثمر
🖋گره زدن منافع اقتصادی ساکنان مناطق کویری به توسعه پوشش گیاهی، استفاده از فناوری های جدید و همچنین پیگیری و برنامه ریزی بلند مدت منجر به سبز شدن یک سوم از مساحت بیابان کوبوچی چین شده است و هم اکنون می تواند الگوی مناسبی برای سایر نقاط جهان به ویژه ایران باشد. فیلم کوتاه مستند بسیار جذابی که مشاهده می کنید به جزئیات این موضوع می پردازند!
#بهره_برداری_صیانتی
#توسعه_پوشش_گیاهی
#تبدیل_تهدید_به_فرصت
#بیابان_زدایی
🖌 ترجمه و زیرنویس از واحد بین الملل مصاف
✅ @masaf_foods
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تولید جلبک بسیار مهم اسپیرولینا در ایران
🔹#جلبک_اسپیرولینا یکی از ریزجاندارانی است که در حجم انبوه و به روشهای صنعتی و سنتی در جهان پرورش می یابد. این جلبک به دلیل غنی بودن از لحاظ مواد معذی نظیر پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی مکمل بسیار مهم و ارزانی در تغذیه دام ها محسوب شده و حتی برای تولید مکمل های گران قیمت انسانی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مکمل های معروفی که فضانوردان استفاده میکنند نیز حاوی این جلبک می باشد. هر کیلوگرم این جلبک بسته به کیفیت از ۷ تا ۳۰۰ دلار در جهان معامله می شود.
✅ @masaf_foods