فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
🔴هم اکنون وقوع سیل در روستای شیلگان درگز مسیرهای تردد را مسدود و آبگرفتگی منازل روستا گزارش گردیده است - بخش لطف اباد شهرستان درگز
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🌧💧⛈ شوکت و حجتی که در حکمت باران نهفته، آنقدر گسترده و عمیق است که هر جانداری را به تعظیم و تکریم و تسلیم وا می دارد.
🔹همه ی زیبایی ها را می توان در قابی به پهنای تاریخ جستجو کرد، کویر با اندک بارانش، اوج خلقت و عظمت آفرینش را به تصویر می کشد و جنگل با فراوانی بارش، فراخی و زندگی را.
🔹بارش با نوسانات مکانی و زمانی خود، طبیعت را به کارگاه نقاشی و هنر زندگانی تبدیل کرده است و عجبا زیبایی بارش از همین بی نظمی برگرفته از نظم خلقت پدید آمده است.
🔹وقتی صفحات کتاب سترگ تاریخ را ورق می زنیم، یک واقعیت تلخ جلوه گر می
شود و آن هم وجود آثار عینی دست تخریب گر بشر در طبیعت است.
🔹شاید درخت مظهر حیات طبیعت به نظر آید اما آب به فرموده دادار هستی جوهر و ذات و منشا حیات است.
🔹در کشورمان افزون بر ۷۵ درصد بارش ها به شکل تبخیر مستقیم از دسترس مان خارج میشود، میانگین راندمان آبیاری عرصه های کشاورزی به ۵۰ درصد نمیرسد، بخش عمده شیوه آبیاری به صورت سنتی است، شوری آب و خاک تهدیدی خزنده و رو به گسترش است، ما در مقابل آب چه کرده ايم؟ شاید برخیها بگویند ما کشوری کمآب هستیم اما بنده میگویم ما کشوری با سهم تلفات تبخیری بسیار زیاد و صد البته مدیریت نادرست تامین و مصرف آب هستیم.
🔹ما ملتی با تاریخ سراسر افتخار در سازههای آبی و مدیریت تامین و مصرف آب هستیم، چرا بجای تکیه بر توان ذاتی خویش، چشمان نگران خویش را به سوی اجنبی دوختهایم؟!
#آبخیزداری
#آب_هست_اما_ول_است
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
✅ @MCWHSYSTEMS
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ معاون اول رئیس جمهور چندی پیش فرموده بودند اگر لازم باشد #واردات_آب از دریاچه وان ترکیه برای احیای #دریاچه_ارومیه اتفاق میفتد!
⚠️ جناب جهانگیری یا نمیداند "وان" چیست یا نمیداند کجاست یا اصلا نمی داند #انتقال_آب یعنی چی؟
#کاریکاتور
#انتقال_آب
#عیسی_کلانتری
#اسحاق_جهانگیری
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خشک شدن تالاب #هورالعظیم، یکی از عوامل اصلی #گردوغبار درکشورکه یک عامل اصلی آن ساخت ۲۲ سد و ۱۹ طرح برقابی در #ترکیه برروی #دجله و #فرات تحت عنوان پروژه #آناتولی میباشد.
✅ @masaf_foods
⭕️ در مجلس نمایندگان ملت چه می گذرد؛ آخرین وضعیت لایحه اصلاح ساختار دولت یا به بیان بهتر #تشکیل_وزارت_بازرگانی
🔹در جلسهای که سه شنبه هفته گذشته در کمیسیون مشترک لایحه #اصلاح_ساختار_دولت برگزار شد، نمایندگان عضو با کلیات لایحه مذکور مخالفت کردند. ماده یک این لایحه به موضع لغو #قانون_تمرکز و تشکیل #وزارت_بازرگانی می پردازد.
🔹به گفته برخی از موافقان لایحه دولت، این مخالفت بیش از این که متأثر از نظرات کارشناسی مخالفان باشد، متأثر از مولفه های سیاسی بوده و چون ترکیب اعضای جلسه به سمت جریان اصولگرایی و مستقل چربش داشته است نتیجه آرا برخلاف نظر دولت شده است.
🔹با توجه به اینکه لایحه مذکور در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد و همچنین ترکیب آراء مجلس در کل به سمت جریان امید و اعتدال است این نگرانی وجود دارد چه مجدد موضوع اصلاح ساختار دولت در مجلس پیگیری شود.
⚠️خواهشمندیم کری های قرمز و آبی را در سطح تیم ملی نکشانید و مصالح ملی را صدای منافع حزبی خود نکنید.
⛔️حذف #قانون_تمرکز و تشکیل مجدد #وزارت_بازرگانی یعنی #بازگشت_به_عقب، یعنی از دست دادن ظرفیتهایی که در همین دولت دکتر روحانی فعال شد و برای دولت وی دستاوردهای بی نظیری داشت.
‼️با ماده یک این لایحه هم وزرای مرتبط، هم اعضای کمیسیون های تخصصی مجلس و هم تشکلهای بخش خصوصی مخالف اند.
#نه_به_تشکیل_وزارت_بازرگانی
#وزارت_بازرگانی
#وزارت_واردات
#ستاد_تنظیم_جیب_برخی
#مهندس_حجتی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توسعه جنگلها با بکارگیری بذرهایی که نوعی پوشش ذغال، کود، خاک رس و ... برای آتنهاایجاد شده، یکی از نوآوریهایی است که می توان در کاشت بذور مرتعی در مناطق خشک از آن استفاده کرد.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سه کشور #مصر، #سودان و #اتیوپی بر سر بهره برداری منصفانه از سد #رنسانس و بهره برداری از آب نیل در سال ۲۰۱۵ به توافق رسیدند اما ما با برخی همسایگان شرقی و غربی خود بر سر مسایل آبی همچنان چالش داریم! چرا؟!
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باعث تأسف است که اخبار سراسری کشور #حق_آبه عرفی و قانونی #ایران از #هریرود رابه رسمیت نمیشناسد و به آن اشاره ای نمیکند. ایران درحق آبه #هیرمند و #هریرود سهیم است.
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
⭕️ #یادداشت ارزشمند یک استاد دانشگاه؛ ۶ دلیل مهم برای صرفه جویی در مصرف آب خانگی
✍ محمد فاضلی – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
🔹این ضربالمثل فلفل نبین چه ریزه، بشکن ببین چه تیزه» برای توجه کردن به یکی از مسائل مهم کشور یاری کند، و آن را در خاطر ما نگه دارد و هر وقت با این مسأله مواجه شدیم، بگوییم «فلفل نبین چه ریزه"
🔹من هر بار درباره لزوم صرفهجویی در آب شرب و بهداشتی خانهها نوشته یا مطلبی منتشر کردهام، گروهی برایم چیزی شبیه به این جملات را نوشتهاند: "نود درصد آب کشور در کشاورزی مصرف میشود، حالا شما گیر دادهای به این پنج شش درصد آب شرب؟ ... حالا این حمام و دستشویی رفتن مردم شد عامل کمآبی؟ چرا فکری به حال آب کشاورزی نمیکنید؟"
🔹این گونه عبارات دو بخش دارند. بخش اول درست است که حجم آب مصرفشده در بخش شرب و بهداشت – در کل ایران - نسبت به بخش کشاورزی کم است. اگرچه در برخی شهرها (بالاخص شهرهای بزرگ مثل تهران، اصفهان و شرهای بزرگ) حتی آب کشاورزی نیز برای شرب مهار میشود. حدود ۶ میلیارد متر مکعب برای شرب و بهداشت شهری و روستایی مصرف میشود (این همان فلفل نسبتاً ریز است در مقابل آب کشاورزی). گفته میشود مقدار آب کشاورزی ده پانزده برابر این مقدار است. اما درباره بخش دوم، یعنی کماهمیت بودن صرفهجویی در آب شرب نکات زیر را هم باید مد نظر داشت.
1⃣ آب شرب اهمیت حیاتی دارد و کمبود آن به سرعت به مسألهای اجتماعی با پیآمدهای دردآور برای زندگی مردم بدل میشود. تصور کنید سه روز آب منزلتان قطع شود (تصور کن، اگرچه تصور کردنش سخته.)
2⃣ گاه هزینه تولید هر متر مکعب آب شرب (حتی در اقتصاد یارانهای ایران) حدود ۱۰۰۰ تومان است و دهها و گاه بیش از صد برابر هزینه تولید آب کشاورزی است، پس هزینه هدررفت هر لیتر آب شرب هم دهها برابر هدر رفت هر لیتر آب کشاورزی است.
3⃣ اهمیت آب بهطور کلی، و آب شرب در هر منطقه، تابع اقلیم و ظرفیتهای منطقه، و امکانپذیری دست یافتن به منابع آب بیشتر است. برای مثال هر چه منابع آبی در دسترس بوده برای تأمین آب شرب تهران بهرهبرداری شده است و تقریباً منابع آبی دیگری وجود ندارد. وقتی آب بیشتری وجود ندارد، یعنی دیگر قیمت و نسبت آب شرب به کل آب کشاورزی کشور مهم نیست. همین آب موجود را باید با صرفهجویانهترین شکل استفاده کرد.
4⃣ آب بر خلاف برق یا گاز، به راحتی قابل انتقال نیست (البته انتقال برق و گاز هم هزینه سنگین و ملاحظات و پیآمدهای زیادی دارد). سرعت انتقال برق و سهولت بیشتر آن امکان میدهد تا کمبود برق را حتی از کشورهای دیگر هم تأمین کرد، اما آب اصلاً این گونه نیست. هزینه انتقال آب بسیار زیاد است و ساخت خطوط انتقال نیز سالها طول میکشد. مردم ایران امروز هر متر مکعب آب را با قیمت حدود ۴۷۰ تومان مصرف میکنند. قیمت آب در برخی پروژههای انتقال آب که امروز درباره آنها بحث میشود، بین متر مکعبی پنج هزار تا سیزده هزار تومان در نوسان است. آیا شما حاضرید این رقم را بابت قیمت آب بپردازید؟ (تصور کن، اگرچه تصور کردنش سخته)
5⃣ کم شدن آب کشاورزی میتواند با تغییر دادن اشتغال کشاورزان، صنعتیشدن و وارد کردن محصولات کشاورزی و تأمین غذا (البته به سختی و با پیآمدهای سنگین) جبران شود؛ اما آب شرب را در مقیاس کلان نمیتوان وارد کرد. آب شرب از این منظر، اهمیت اجتماعی، سیاسی و حتی امنیتی دارد.
6⃣ منابع آب شرب برخی مناطق، بسیار خاص است و برای مثال چاههای محدودی برای تأمین آب شرب وجود دارد. این گونه نیست که بتوان منابعی را بهراحتی جایگزین این چاهها کرد. بنابراین هدررفت چنین آبی، قابل مقایسه با منابع آب بخش کشاورزی نیست.
☑️ این دلایل سبب میشوند مقایسه آب شرب و آب کشاورزی از اساس نادرست باشد. ما باید همزمان به فکر اصلاح «#بدمصرفی_کشورسوز» خود در زمینه آب و انرژی باشیم؛ و هر دو عرصه شرب و بهداشت، و کشاورزی را هم هدف بگیریم. فلفلی بودن اندازه آب شرب و بهداشت (فلفل سیاه ریز و تیز) در مقابل درشت بودن مقدار آب کشاورزی (شاید مثل فلفل دلمهای) نباید سبب شود، صرفهجویی در آب شرب را بیاهمیت تلقی کنیم. آب شرب و آب کشاورزی اگرچه هر دو آب هستند، اما این تشابه ظاهری نباید تفاوتهای اساسی آنها را نادیده بگیرد. #موفقیتهای_کوچک برای صرفهجویی در مصرف آب شرب و بهداشتی، از این زاویه بسیار مهماند.
#بحران_مدیریت_آب
#آب_هست_اما_ول_است
#شهر_مصرف_زده
#آبخیزداری
✅ @masaf_foods
💬 خلیل آقایی، رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیز داری برداشتهای بی رویه، عدم کنترل مجوزهای برداشت، تعطیلی ایستگاههای بذر گیاهان مرتعی، کاهش اعتبارات و تعطیلی بذرپاشی و کودپاشی را از چالش های مراتع عنوان کرد.
⚠️ حالا شما خودت را ناراحت نکن ببخشید جناب آقایی ما از شما معذرت میخوایم سازمان تحت مدیریت جنابعالی ضعیف کار میکنه!😏
#سازمان_جنگل_مرتع_آبخیزداری
✅ @masaf_foods
⭕️ #عیسی_کلانتری رییس #سازمان_حفاظت_محیط_زیست بار دیگر در اظهاراتی ابراز داشت:
🔹همه دریاچههایی که خشک شد، باعثاش خودمان بودیم!
🔹مصرف امروز آب به معنی خیانت به نسل های بعدی است
🔹هیچ کدام از تالاب های پنجاه گانه کشور زنده نیست
🔹آب ورودی به دریاچه ارومیه ۴۰۰ میلیون مترمکعب کاهش یافت
⚠️ اینها اظهارات مسئولی است که حدود ۱۴ سال بر مسند #وزارت جهاد کشاورزی تکیه زد. او که در آن دوران خوشحال و شادان روبان سدها را در کنار آن #سردار_سازندگی که چندی پیش در آغوش عشقش! (آب) جان سپرد، پاره میکرد! امروز طلبکار شده و فرار رو به جلو میکند!
‼️در آن زمانی که اساتید دانشگاه به او می گفتند ساخت فلان و بهمان سد را پیش نبرید اکوسیستم را نابود میکند، گوش نمیکرد، حالا با زیر سوال بردن اصلی ترین و حیاتی ترین سیاستهای ج.ا.ا به دنبال مقصر جلوه دادن کشاورزی در #مشکلات_آبی کشور است!
‼️آقای کلانتری، خیانت را کسانی کردند که چون شمایی را که آزمون خود را با سرافکندگی پشت سر گذاشتید دوباره بر سر کار آوردند.
‼️خیانت را کسانی میکنند که چون شمایی را بخاطر مدیریت فاجعهبارتان مواخذه نمیکنند!
‼️خیانت را کسانی کردند... بماند...
#بحران_مدیریت_آب
#عیسی_کلانتری
#وزارت_نیرو
#وزارت_سدسازی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خواص بسیار عالی گیاه #خارشتر که یکی از گیاهان مرتعی در ایران به شمار میرود.
#علوفه_مرتعی
#فیلم
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
📻 #گزارش پیک بامدادی از خطرات تصویب لایحه اصلاح ساختار بخشی از دولت برای آینده تولید
🔴 با #تشکیل_وزارت_بازرگانی عملاً جریان #واردات کشاورزی تقویت شده و تولیدات داخلی ضربه مهلکی خواهد خورد. #مدیریت_واحد میتواند رونق بازار را به همراه داشته باشد.
⚠️ شکل گیری وزارت بازرگانی چیزی جز افزایش هزینههای دولت و ناهماهنگی های جدید به همراه نخواهد ندارد. نمایندگان محترم مجلس جلوی این اشتباه بزرگ را بگیرند.
#وزارت_بازرگانی
#قانون_تمرکز
#مهندس_حجتی
✅ @masaf_foods
⭕️ مخالفت مرکز پژوهشها با احیای وزارت بازرگانی/ لغو قانون تمرکز، بازگشت به عقب است
🔹مرکز پژوهش ها هم مشابه کمیسیون های مجلس مخالف تصویب پیشنهاد دولت مبنی بر تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت، احیای وزارت بازرگانی و لغو قانون تمرکز وظایف و اختیارات بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی است و آنرا بازگشت به عقب می داند.
🔹 قرار است هفته آینده گزارش این کمیسیون مشترک درباره لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت در صحن علنی مجلس قرائت شود و پس از اظهارنظر موافقان و مخالفان، تکلیف این لایحه با رای نمایندگان مشخص گردد. اگر کلیات این لایحه در صحن علنی مجلس به تصویب برسد، مجددا به کمیسیون مشترک اصلاح بخشی از ساختار دولت باز می گردد تا جزئیات آن مورد بررسی قرار گیرد و اگر هم کلیات آن به تصویب نرسد، پرونده این لایحه بسته میشود.
🔹 در صورت تصویب لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت، سه وزارتخانه «صنعت، معدن و تجارت»، «راه و شهرسازی» و «ورزش و جوانان» تفکیک می شوند و پنج وزارتخانه «صنایع و معادن»، «بازرگانی»، «راه و ترابری»، «مسکن و شهرسازی» و «ورزش» و همچنین «سازمان ملی جوانان» تشکیل می گردد و همچنین قانون تمرکز وظایف و اختیارات بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی لغو می شود. اواسط هفته گذشته، کلیات این لایحه در کمیسیون مشترک اصلاح بخشی از ساختار دولت، مورد بررسی قرار گرفت ولی با مخالفت اکثریت اعضای این کمیسیون، به تصویب نرسید.
🔴 مرکز پژوهش ها هم مشابه کمیسیون های مجلس، مخالف تصویب ماده ۱ لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت و تبصره ۱ این ماده مبنی بر تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت، احیای وزارت بازرگانی و لغو قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی است و این اقدام را به ضرر بخش های صنعت و کشاورزی می داند. حال باید دید نمایندگان مجلس در صحن علنی مجلس چه تصمیمی درباره این لایحه می گیرند و ترجیح می دهند در این زمینه سیاسی عمل کنند یا کارشناسی؟
#لغو_قانون_تمرکز
#بازگشت_به_عقب
#تشکیل_وزارت_بازرگانی
#قانون_تمرکز
#وزارت_وارداتچی
#به_عقب_بر_نگردیم
✅ @masaf_foods