واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 پالونیا؛ قمار بر سر زیست بوم ایرانیان ⚠️اوضاع نابسامان امنیت و ایمنی زیستی در کشور را از مصاحبه
⭕️درخت پالونیا؛ دشمن منابع آبی و محیط زیست
🔹حسین آخانی، گیاهشناس و استاد دانشگاه تهران میگوید: گسترش و کاشت گیاه غیربومی #پالونیا در ایران منابع آب شیرین را تهدید میکند.
#درخت_غیر_بومی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️نامه نمایندگان کل دامداران و عشایر ایران به وزیر صمت در خصوص نرخ جدید سبوس ✅ @masaf_foods
🔴 محمود حجتی: اعتراض خود به افزایش قیمت سبوس گندم توسط وزارت صنعت را به رئیس جمهور اعلام کردیم
🔹وزیر جهاد کشاورزی: قیمت هر کیلوگرم سبوس ۸۴۰ تومان اعلام شده، این در حالیست که وزارت صمت قیمت آن را ۱۲۵۰ تومان در هر کیلو اعلام کردند. ما با این موضوع مخالفیم و مخالفت خود را به رئیس جمهوری نیز اعلام کردیم و ایشان نیز در مکاتباتی اعلام کردند که باید این بیدقتیها برطرف شود.
🔹وقتی قیمت سبوس گندم پیش از عید افزایشی ۳۰ تا ۴۰ درصدی را تجربه کرده، نمیتوان بار دیگر این رقم را افزایش داد زیرا واحدهای دامپروری به مشکل بر میخورند.
‼️پ.ن: باید خدمت وزیر محترم جهاد کشاورزی عرض کنم این تازه ابتدای مشکلات شما در حوزه تنظیم بازار و قیمت گذاری است. زمانی که گلو پاره میکردیم اجازه ندهید برخی فرصت طلبان قانون تمرکز را به حاشیه ببرند دلیلش این مسائل بود!
#تازه_اولشه
#قانون_تمرکز
#مهندس_حجتی
✅ @masaf_foods
⭕️ پیشنهاداتی برای مدیریت فضای آشفته بازار گوشت و کمک به مصرف کننده و تولید کننده
🔹اولین پیشنهادی که می تواند به کاهش قیمت گوشت قرمز و همچنین سامان بخشی به وضعیت فعلی کمک کند، خرید توافقی گوشت از دامداران است. این پیشنهاد در صورت اجرا توسط متولی قانونی بازار و تولید کشاورزی یعنی #وزارت_جهاد_کشاورزی، میتواند واسطههای غیرضرور را از #زنجیره_تولید_تا_عرضه حذف نموده و بازار را شفافتر نماید. این نوع دخالت در بازار تحت عنوان خرید توافقی توسط دولت انجام می شود که میتواند برای سه ماه آینده مقدار قابل توجهی از گوشت قرمز بازار مصرف را از محل تولید داخل تامین نماید. به عنوان مثال از حالا تا فرا رسیدن ایام اربعین، وزارت جهاد کشاورزی می تواند با جمعی از دامداران توافق کند که تا زمان مقرر مقدار مشخصی گوشت قرمز را دستور کار تولید قرار دهند. این کار بار مالی به دولت تحمیل نخواهد کرد چرا که دولت در این میان یک واسطه میان بازار مصرف و تولید خواهد بود و با همین میزان گوشت می تواند تنظیم بازار را انجام دهد.
🔹نکته مهم برای جلب مشارکت بیشتر تولید کنندگان، از بین بردن مزیت #قاچاق_دام زنده است. به دلیل کاهش ارزش پول ملی در مقابل ارزهای خارجی، خرید کالاهای اساسی ایران توسط کشورهای همسایه مطلوبیت فراوانی دارد. لذا در این میان دولت باید قیمت گذاری مناسب و نزدیک به قیمت کشورهای همسایه را در این خرید توافقی در نظر بگیرد. برای بهرهمندی بیشتر مردم از این خرید توافقی نیز میتوان یارانه پرداختی دولت به واردکنندگان را مستقیم به حساب مردم واریز کرد. در حال حاضر مبلغی در حدود ۷ میلیارد دلار از ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص یافته به واردات کالاهای اساسی در اختیار باقی است که میتواند تبدیل به یارانه مصرف مستقیم مردم شود. با ضرب مابه تفاوت ارز آزاد و دولتی و همچنین تقسیم عدد حاصله بر جمعیت مردم کشور، عددی در حدود ۵۵ هزار تومان یارانع نقدی از محل این منابع ارزی می تواند عاید مردم شود که اعطای آن به دهک های کم درآمد میتواند تقاضای خرید گوشت را در کشور تحریک نماید. برای اینکه مبلغ واریزی صرفاً برای خرید گوشت و مایحتاج اساسی مردم صرف شده و از ایجاد بازار سیاه و صف جلوگیری شود میتوان با استفاده از زیرساخت های موجود بخصوص دستگاه های پوز فروشگاهها استفاده کرد. به این صورت با استفاده از همگام سازی بانک اطلاعات حساب مردم و اطلاعات مراکز فروش گوشت دولتی، امکان خرید فقط از فروشگاه های مجاز با استفاده حساب یارانه مستقیم وجود داشته باشد.
🔹پیشنهاد دوم طراحی سازوکار تبدیل شدن ایران به کریدور تجارت دام زنده منطقه است که در این ایده، سازمان دامپزشکی کشور به عنوان نهاد حاکمیتی در پیشگیری از شیوع بیماری های دام نقش کلیدی ایفا می کند. کشورهایی همچون عراق به دلیل نزدیک شدن به ایام محرم با افزایش تقاضای گوشت قرمز مواجه هستند میتوانند این نیاز خود را از طریق بازارهای کشورهای شرقی ایران پاسخ دهند. این پیشنهاد مستلزم آن است که سازمان دامپزشکی باید بجای ممنوعیت های مطلق و از بین بردن مزیت موقعیت راهبردی ایران در تجارت غذا، سازوکاری برای عبور امن دام های خارجی از کشور و ورود آنها به عراق طراحی و اعلام نماید. البته این پیشنهاد چندی پیش توسط طرف عراقی پیشنهاد شده است که متاسفانه از سوی سازمان دامپزشکی به دلیل ترس از شبوع بیماری رد شد.
🔹پیشنهاد سوم صدور اجازه چرای دام به دامداران در مراتع و #لغو_قرق_مراتع است. خوشبختانه با بارش های با شروع فصل گرم علف های مراتع رشد خوبی داشته و با آغاز تابستان به شدت مستعد آتش سوزی هستند. کما اینکه هر چند روز یکبار خبر آتش سوزی هایی نیز در وسعت هزاران هکتار به گوش می رسد. چرای دام یک فرایند دانش بنیان چند هزار ساله است که نقش تنظیم گری در مراتع دارد و در صورت رعایت اصول آن نه تنها تخریب ایجاد نکرده بلکه احیای منابع را نیز در پی خواهد داشت. ممنوعیت صرف نمی تواند راه سنجیدهای برای حفظ مراتع باشد کما اینکه دانشمندان بزرگی از جمله پروفسور سیوری (Allan Savory) هم به آن اشاره کرده اتد. البته امسال دفتر فنی امور مراتع سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری با صدور بخشنامه ای اجازه بهره برداری از مراتع را ممکن ساخت اما متاسفانه با توجه به آتش سوزی ها به نظر می رسد این بخشنامه به شکل کامل اجرایی نشده و باید موانع آن احصاء و بررسی شود. با صدور اجازه چرای دام در مراتع می توان هزینه تولید گوشت را برای دامداران کاهش داد و به عرضه گوشت قرمز در ماه های آینده کمک خوبی کرد.
#قانون_تمرکز
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#مدیریت_بازار_گوشت
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
🔴 حرف های بسیار مهم ستاری معاون رئیس جمهور: اگر نتوانیم غذای مردم را تامین کنیم، مهم نیست چه سلاحی میسازیم!
‼️معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: ما فکر میکنیم که تولیدکننده گوشت و مرغ هستیم، ولی برای ما خطوط مونتاژ تعریف کردهاند و اغلب مایحتاج این صنایع از جوجه یک روزه گرفته تا غذا و غیره وارداتی است.
🔹به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در مراسم رونمایی از داروی ایرانی زجر تنفسی نوزادان که امروز یکشنبه سوم شهریور با حضور وزیر بهداشت در کرج برگزار شد، اظهار کرد: تولید دارو به یک اکوسیستم قوی نیاز دارد تا در آن محققی که کار پژوهش انجام میدهد، بتواند به سرمایهگذار و شتاب دهندهای که خروجی پژوهش را تجاریسازی میکند، وصل شود.
🔹وی ادامه داد: از طریق این اکوسیستم میتوان سرمایه و پول بخش خصوصی را به حوزه پژوهش تزریق کرد.
🔹ستاری گفت: باید بپذیریم با اعتبارات و بودجه دولت نمیتوان محصول تولید کرد و این پول باید صرف توسعه زیرساختها در حوزههای مختلف شود.
‼️وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با ابراز نگرانی در خصوص وضعیت تامین غذا، توضیح داد: حوزه غذا در تمامی کشورها استراتژیک است؛ چون اگر نتوانیم نیازهای غذایی جامعه را فراهم کنیم، دیگر مهم نیست چه سلاحی میسازیم و در حوزه دفاعی چه اتفاقی میافتد.
‼️ستاری با بیان اینکه کشور در حوزه تامین غذا وابستگیهای جدیای دارد، توضیح داد: ما فکر میکنیم تولیدکننده گوشت و مرغ هستیم، ولی برای ما خطوط مونتاژ تعریف کردهاند و اغلب مایحتاج این صنایع از جوجه یک روزه گرفته تا غذا و ... وارداتی است.
‼️معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: در حال حاضر بیشترین واردات ما کنجاله و سویا و ... است که ارزبری زیادی دارد؛ در شرایط فعلی ما فقط توسعهدهنده مرغداری و دامداریها هستیم و بخش اصلی ماجرا که حوزه دانشی است و ارزش افزوده زیادی دارد، کاملا مغفول مانده است.
‼️ستاری گفت: اخیراً تمامی شرکتهایی که در حوزه بیوتک انسانی فعالیت دارند، تشویق میشوند تا وارد حوزه دام و طیور و آبزیان شوند؛ چون حوزهای است که ارزش افزوده زیادی دارد و هم نیاز روز کشور است.
🔹وی گفت: امسال تمرکزی جدی در بحث تولید داروهای بیوتک صورت دادهایم که مجموع سه درصد داروهای وارداتی و کل مواد اولیه دارویی که حدود ۷۰۰ میلیون دلار ارزبری دارند را پوشش میدهد.
🔹بنیاد ملی نخبگان گفت: در حوزه بیوتک ما شرکتهای توانمند و قوی داریم و باید از آنها حمایت کنیم تا مسیر توسعه کشور در شرایط فعلی هموار شود.
🌐 https://www.isna.ir/news/98060301105
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#زنجیره_تامین_مرغ
#خطر_وابستگی
#خطر_ناامنی_غذایی
✅ @masaf_foods
⭕️اختلاف قیمت محصولات میادین میوه و ترهبار با سطح شهر به ۴۰ درصد رسید
🔹قیمت برخی محصولات ازجمله گلابی، هندوانه، خربزه، پیاز، بادمجان، لوبیا سبز و گوجهفرنگی در میادین میوه و ترهبار، نصف قیمت سطح شهر است.
🔹درحالیکه قیمت هر کیلوگرم گلابی در غرفههای میادین میوه و ترهبار ۹۵۰۰ تومان است، قیمت این محصول در خردهفروشیهای سطح شهر بهطور میانگین ۲۴ هزار تومان و به عبارتی، دو و نیم برابر قیمت این محصول در میادین عرضه میشود.
‼️پ.ن۱: علت این پدیده زنجیره نبودن تولید کشاورزی در ایران است. مثلاً تصور کنید اگر متولی تولید شرایطی را فراهم کند که شرکتهای متشکل از تولیدکنندگان خودشان محصولات را در شهرها عرضه می کردند، آیا باز هم این اختلافات غیر طبیعی در قیمتها اتفاق میافتاد؟!
‼️پ.ن۲: اگر سطح حمایت و انحصاری که در اختیار تولیدکنندگان خودرو قرار گرفته را به کشاورزان روستایی که عموماض در فقر زندگی میکنند، اعطا می کردند امروز چیزی قریب به ۳۰ میلیون نفر از کشاورزان و خانوادههایشان در سراسر کشور رفاه و امنیت اقتصادی قابل توجهی داشتند!
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ژاپنی ها از این ربات های جالب برای از بین بردن علف های هرز و آفات برنج در شالیزارهایشان استفاده می کنند!
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رباتهایی که میتوانند به جای انسانها از گلخانه فلفل برداشت کنند!
🔹این ربات با استفاده از آنالیز رنگ میتوانند فلفلها را برداشت کرده و عملیات سورتینگ را نیز انجام دهند.
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
#صنعت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سالن پرورش مرغ محلی که با حداقل امکانات توسط این کشاورز ساخته شده!
‼️پ.ن: نگیم نمیشه بگیم حالش را نداشتیم!
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 | 🎥 پشت پرده مدارس طبیعت که اخیرا در سراسر کشور از فعالیت آنها جلوگیری شد چیست؟
‼️واقعیاتی عجیب از آموزشهای غیر معمول این مدارس به دانشآموزان/آخرین خبر
#نفوذ
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 تولید ۳ هزار قطعه ماهی خاویار پرورشی در سبزوار #ثروت_تنوع_زیستی #ذخایر_ژنتیک_بومی ✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتبار جهاني خاويار ايراني
⁉️علت گراني اين محصول
#ثروت_تنوع_زیستی
✅ @masaf_foods
⭕️ طرح تشکیل وزارت بازرگانی بازهم در مجلس رد میشود
🔹علی اکبر کریمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: اطلاعات ما حاکی از آن است که مواضع نمایندگان در مجلس همچنان مخالفت با طرح تشکیل وزارت بازرگانی است و تغییر محسوسی در نظرات آنها ایجاد نشده است بنابراین با طرح مجدد تشکیل وزارت بازرگانی در صحن مجلس پیشبینی میشود تا دوباره طرح با مخالفت اکثریت نمایندگان مجلس مواجه شود.
✅ @masaf_foods
🖋 #یادداشت
🏗 تشکیل وزارت بازرگانی؛ راهکار یا بیراه؟
🔹 یکی از مهمترین موضوعاتی که طرح تشکیل وزارت بازرگانی را با چالش روبهرو کرده، بحث هزینههای تفکیک دو وزارتخانهی صمت و جهاد کشاورزی و بودجه لازم برای تشکیل این وزارتخانه است.
❗️ در تبصرهی ۴ طرح «تشکیل وزارت تجارت و خدمات بازرگانی» که اسفند ۱۳۹۷ توسط برخی از نمایندگان مجلس اعلام وصول شد، آمده است: «هزینههای ناشی از اجرای این قانون، از محل صرفهجویی در هزینههای جاری و از بودجه وزارتخانههای یادشده تأمین خواهد شد.»
🔹 در این بین اداره قوانین مجلس و کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی با استناد به مغایرت این طرح با اصل هفتاد و پنجم (۷۵) قانون اساسی و بند (۱۶) سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مبنی بر تحمیل بار مالی و افزایش هزینههای عمومی کشور با طرح مذکور مخالفت کرده است.
🔹 از دیدگاه ادبیات توسعه ساختار اداری، برای تشکیل یک ساختار جدید مانند یک وزارتخانه، هشت ردیف هزینهی آشکار و ضمنی باید در نظر گرفته شود که شامل موارد زیر است:
1️⃣ باید در تمام استانها و شهرستانها هر یک از دفاتر موجود وزارت صمت تبدیل به دو دفتر مجزا شود.
2️⃣ یک پست بهعنوان بالاترین مقام دستگاه، بهاضافه پستهایی برای معاونین مربوطه، مدیران، رؤسای ادارهها و گروهها در واحد ستادی و به همین نسبت پستهای مدیریتی برای واحدهای استانی و شهرستانی به مجموعه پستهای سازمانی کشور اضافه خواهد شد.
مسلماً به استخدام نیروی کار جدید برای قرارگیری در پستهای سازمانی جدید بیانشده نیاز است.
3️⃣ به ۳ دسته از لوازم اداری شامل لوازم و تجهیزات اداری مصرفشدنی، لوازم و تجهیزات اداری ماندگار و لوازم و تجهیزات الکترونیکی متفرقه مورد نیاز است.
4️⃣ علیرغم حقوق و مزایا مواردی همچون فوقالعادهها، رفاهیات، پاداشها و مأموریتهای اداری نیز در زمره هزینههای پرداختی به کارمندان دستگاه است.
5️⃣ به ساختمانها و مستغلات مورد نیاز برای توسعه تشکیلات و ساختار سازمانی نیاز است. ساختمانهای اداری یا خریداری میشود و یا اجاره، که در هر دو حالت هزینههای ساخت یا ترهین و اجاره و نیز پس از آن هزینههای تعمیر و نگهداری برعهده دستگاه متبوع است.
6️⃣ هزینه خدمات جاری از جمله هزینههای آب، برق، گاز، مخابرات، استهلاک و … با تفکیک دو وزارتخانه و دو برابر شدن ساختمانها و دفاتر اداری افزایش مییابد.
7️⃣ هزینههایی نظیر قراردادهای مختلف پیمانکاری با بخش خصوصی، حق تألیف، حق ترجمه، ماشینآلات، خرید کتاب و نشریات، پیگیری مسائل حقوقی و هزینههایی از این دست نیز با تشکیل یک وزارتخانه جدید افزایش خواهد یافت.
8️⃣ همچنین هزینههای ضمنی که برای مجلس شورای اسلامی و دستگاههای نظارتی و بازرسی در جهت نظارت بر عملکرد وزیر یا واحدهای آن وزارتخانه، برگزاری جلسات صحن علنی با هزینههای زیادی که در بر دارد و نیز هزینههای مأموریت بازرسان و صرف وقت و انرژی متناسب با آن نباید از نظر کارشناسان و تصمیمگیران دور بماند.
⚠️ طبق نظر کارشناسان، اقلام هزینهای بالا در حدود ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز دارد. که باید از محل صرفهجویی و یا از محل بودجهی وزارتین صمت و جهاد کشاورزی تامین شود.
❓ سوال اساسی اینجاست که دولتی که ۸۰ تا ۹۰ درصد هزینههایش جزء هزینههای جاری (یعنی حقوق و دستمزد کارمندان و کارکنان دولت) است از کدام محل میخواهد برای تشکیل وزارت بازرگانی صرفهجویی کند؟
❓ سوال دیگر اینکه کدامیک از وزارتخانههای صمت و جهاد کشاورزی حاضر به تخصیص ردیف بودجههای خود برای تشکیل وزارت بازرگانی هستند؟
🔹 بنابراین از شواهد برمیآید که دولت با بیبرنامهگی و بیتدبیری کامل دست به این اقدام سیاسی زده و در صورت تشکیل این وزارتخانه چاه ویلی برای افزایش کسری بودجه و در نتیجه تحمیل تبعات آن به مردم و اقتصاد آیندهی کشور حفر میشود.
🌐 مصـــافاقتصادی در:
👈 تلگرام | ایتا | سروش | بله | آیگپ
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🖋 #یادداشت
🏗 تشکیل وزارت بازرگانی؛ راهکار یا بیراه؟
❗️ در تبصرهی ۴ طرح «تشکیل وزارت تجارت و خدمات بازرگانی» که اسفند ۱۳۹۷ توسط برخی از نمایندگان مجلس اعلام وصول شد، آمده است: «هزینههای ناشی از اجرای این قانون، از محل صرفهجویی در هزینههای جاری و از بودجه وزارتخانههای یادشده تأمین خواهد شد.»
⚠️ طبق نظر کارشناسان، اقلام هزینهای بالا در حدود ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز دارد. که باید از محل صرفهجویی و یا از محل بودجهی وزارتین صمت و جهاد کشاورزی تامین شود.
🔹 بنابراین از شواهد برمیآید که دولت با بیبرنامهگی و بیتدبیری کامل دست به این اقدام سیاسی زده و در صورت تشکیل این وزارتخانه چاه ویلی برای افزایش کسری بودجه و در نتیجه تحمیل تبعات آن به مردم و اقتصاد آیندهی کشور حفر میشود.
🌐 مصـــافاقتصادی در:
👈 تلگرام | ایتا | سروش | بله | آیگپ
⭕️ ادعای بزرگ: امکان ذخیره سازی ۱۰۰ میلیارد متر مکعب آب در کشور!
🔹دکتر شریفی معاون اسبق آبخیزداری وزارت جهاد کشاورزی درپاسخ به این سوال که فلسفه وجودی آبخیزداری و آثار فواید انجام عملیات آبخیزداری در کشور چیست؟ گفت : «با عملیات آبخیزداری و کنترل فرسایش و تقویت پوشش گیاهی میتوان سالانه بیش از ۱۰۰ میلیارد متر مکعب از نزولات جوی را کنترل و حفظ کرد و از هدر رفت و تبخیر بیرویه آب جلوگیری کرد. با چنین فلسفهای آبخیزداری در کشور مورد اقبال واقع گردید و توسعه یافت و پس از انقلاب اسلامی، بیش از ۱۸۰۰۰ پروژه آبخیزداری در سطح حدود ۳۰۰۰ آبادی اجرا شد. البته در حال حاضر نیز با توجه به نیاز به توسعه کشاورزی و صنایع و رشد روز افزون جمعیت، ضرورت توسعه فعالیتهای آبخیزداری وجود دارد. برای این منظور تداوم مشارکت مردم و بهره برداران محلی وحمایتهای مسئولین میتواند ضامن استمرار آثار و برکات آبخیزداری باشد.»
#آب_هست_اما_ول_است
#آبخیزداری
✅ @masaf_foods
⭕️ چرا با وجود داشتن ۱۶۰ مرکز تولید تخم چشم زده ماهی قزلآلا واردات این محصول صورت میگیرد؟
🔹 میرزایی رئیس سازمان شیلات ایران دراین باره گفت: «انتقادات مربوط به این امر روندی ۱۵ ساله دارد و مربوط به چند ماه اخیر فعالیت بنده در سازمان شیلات ایران نیست؛ همچنین باید توجه داشت که مسئولیت انتقال بیماریها در حوزه مسئولیتهای سازمان دامپزشکی است و موسسه تحقیقات شیلات نیز در این زمینه مسئولیت دارد و تنها بخشی از مسئولیت مربوط به عدم تولید کمی و کیفی تخم چشم زده ماهی قزل آلا مربوط به سازمان شیلات ایران است.»
🔹وی ادامه داد: «از گذشته ایجاد مراکز تخم زده ماهی قزل آلا در دستور کار بوده است و در حال حاضر یک مرکز در مازندران داریم که ۲۰ میلیون قطعه تولید می کند و یک مرکز در لرستان داریم و همچنین مرکز بزرگ دیگری در مازندران در حال احداث است و در مجموع ۳۰ مرکز تولید تخم این ماهی را داریم که ۱۵۰ میلیون قطعه تولید میکنند.»
🔹میرزایی اضافه کرد: «میزان مصرف تخم ماهی چشم زده قزلآلا در کشورمان ۵۰۰ میلیون قطعه است که ما در داخل کشورمان جدا از بحث کیفی تنها ۱۵۰ میلیون قطعه وارد میکنیم و مجبور هستیم مابقی آن را از طریق واردات تامین کنیم.»
#خطر_وابستگی
✅ @masaf_foods
⭕️ مدیر بازداشتی اداره غله #گنبدکاووس: پس از ۱ روز آزاد شدم/ آلودگی ۷۰۰ تن #گندم دولتی به فضولات حیوانی در حال بررسی است
"سیروس آبادی" رئیس اداره غله و بازرگانی گنبدکاووس:
🔹 اکنون آزاد هستیم و در کنار نماینده #دادستانی در حال بررسی گندم های مشکوک به آلودگی هستیم.
🔹 دوشنبه هفته گذشته به همراه ۸ نفر از کارکنان شرکت غله فراخوانده شدیم و بنده یک شب #بازداشت شدم؛ فردای آن روز نزد قاضی کشیک رفتم و با وثیقه ملکی ۲۰ میلیون تومانی کپی برابر اصل شده، آزاد شدم.
🔹 اسامی ۴ نفر از پرسنل پیمانکار اداره غله و بازرگانی گنبدکاووس در این ارتباط اعلام شد که این افراد زمانی که بنده در اداره نبودم با تبانی با یکدیگر کامیون های گندم آلوده به خاک و فضولات حیوانی را به شرکت وارد می کردند.
🔹 این گندم های آلوده به میزان ۷۰۰ تن در یکی از کندو های سیلوی گندم ریخته شده است.
🔹 گندمی که به فضولات حیوانات آلوده بود مربوط به یکی از کامیون ها است که تخلیه نشده و قبل از تخلیه جلوی آن گرفته شد و در بار بقیه کامیون ها هنوز آلودگی مشاهده نشده است.
🔹 فعلا اتهامی ندارم و به من گفته شده است سهل انگاری انجام داده ام.
✅ @masaf_foods
⭕️ حمایت آمریکا از کشاورزان نوپا برای شروع کسب و کار و تامین هزینه ها
🔹به گزارش lancasterfarming، در آخرین دور برنامه صندوق کشاورزان نوپا ایالت نیویورک به سی مزرعه در جزیره لانگ آیلند بخش نیاگارا، بالغ بر ۵۰ هزار دلار یارانه پرداخت شده است. این ابتکار در سال ۲۰۱۴ مقرر شده و تا کنون ۴.۲ میلیون دلار به ۱۱۴ مزرعه برای انواع گسترده ای از پروژه ها نظیر ساخت و ساز انبار جدید و خرید تجهیزات و موارد پایه ای اعطا کرده است.
🖊 نوسازی جوامع روستایی با حمایت از کشاورزان جوان
🔹در ایالت دلاوِر، ایلانور بلکسلی و پاتریک هنبری ۱۶ هزار و ۵۰۰ دلار برای ساخت گلخانه و توسعه سردخانه برای مزرعه ارگانیک خود که باعث افزایش سبزیجات میشود، دریافت کرده اند. مقامات رسمی از جمله جن-متزگر رئیس کمیته کشاورزی سنای این ایالت در دوازدهم ژوئیه گرد هم آمدند تا این فرصت و نیز قوانینی را که در این سال به منظورکمک به کشاورزان نوپا برای غلبه بر موانع چالشی تصویب شده اند را تبیین کنند. متزگر گفت: «شروع کشاورزی به عنوان یک کشاورز جدید کار ساده ای نیست و با برنامه هایی شبیه برنامه کمک به کشاورزان نوپا ما میتوانیم نسل بعدی مباشران کشاورزیمان را حمایت کنیم که به نوسازی جوامع روستایی و برآورده کردن تقاضای فزاینده برای تولیدات محلی کمک میکنند. دیدن این همه از جوانان متعهد که حرفه کشاورزی را دنبال میکنند و نیز چنین علاقه شدیدی به استفاده از روشهای نوآورانه پایدار دارند، هیجان انگیز است.»
🖊محافظت از زمینهای کشاورزی با استفاده از برنامه زمین کشاورزی برای نسل جدید
🔹متزگر لوایح توسعه مشمولیت برای صندوق کشاورزان نوپا و برنامه تشویقی پرداخت وام به کشاورزان جوان و ایجاد یک برنامه کارآموز از طریق خدمات آموزشی تعاونی برای کمک به یادگیری نسل بعدی کشاورزان و توسعه مهارتهای آنان را ضمانت کرد. رؤسای آژانسهای دیگر مانند اتحادیه ملی کشاورزان جوان بخش کت اسکیل و شورای کشاورزی آبخیزداری نیز حضور داشتند. سامانتا لوی مدیر سیاستگذاری زمینهای کشاورزی آمریکا در نیویورک گفت: «صندوق کشاورزان نوپا برنامه های ایالتی دیگری که برای حفظ زمینهای کشاورزی حیاتی است را تکمیل میکند. به عنوان مثال برنامه زمین کشاورزی برای نسل جدید به کشاورزان آینده کمک میکند تا زمینهایی که برای شروع کار به آن نیاز دارند را شناسایی و محافظت کنند. پس از راه اندازی کسب و کار، صندوق کشاورزان نوپا برای موفقیت و رشد پیشرفت مردم در حرفهشان به آنها پول پرداخت میکند.» او اضافه کرد: «نیویورک به بهرهمندی از راهی جامع برای یافتن و مدیریت زمین و راه اندازی مشاغل کشاورزی که پایدار هم هستند نزدیک شده است.»
🖋پرداخت کمک به کشاورزان بر اساس نحوه گسترش و متنوع سازی تولیدات کشاورزی
🔹در همین ارتباط اخیرا ایالت نیویورک با حفاظت از ۷۰۰ جریب از زمینهای یک مزرعه در شهر کاناندی گوا در منطقه دریاچههای فینگر به نقطه عطفی رسیده است. با این تلاشها حالا برنامه اعطا کمک برای حفاظت از زمینهای کشاورزی ایالت، بیش از ۷۵ هزار جریب از زمینهای سراسر نیویورک را حفظ کرده است. وزارت کشاورزی در این ایالت ۱.۸۶ میلیون دلار برای حفاظت دائمی برای مزرعه بروک آکرس اهدا کرد که کل زمینهای کشاورزی حفاظت شده در شهر کاناندی¬گوا را به بیش از دو هزار جریب رساند و اطمینان حاصل کرد که این زمینها از توسعه در آینده محافظت و تنها برای کشاورزی استفاده میشوند. صندوق کشاورزان نوپا توسط سازمان حمایتی Empire State Development که شاخه توسعه اقتصادی دولت ایالتی است در مشورت با اداره وزارت کشاورزی هر ایالت اداره میشود. برنامه ها بر اساس معیارهای خاصی همچون نشان دادن نحوه گسترش یا متنوع سازی تولیدات کشاورزی امتیاز میگیرند. این صندوق برای کمک تا ۵۰ درصد هزینه پروژههای واجدشرایط، میزان حداکثر ۵۰ هزار دلار را تامین میکند و ۵۰ درصد باقی مانده توسط کمک دریافت کنندگان تامین میشود.
مرجع خبر:
http://bit.do/e5tBj
#یادداشت
#اشتغالزایی_واقعی
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هنگامی که فساد میبینید، تماشاگر نباشید!
🔹نزدیک به ۴۰ درصد مفاسد دنیا از طریق گزارش فساد توسط مردم و تحت عنوان قانون «سوت زنی» کشف میشود.
‼️پ.ن: به نظر شما سوت زن ها در صورت فعالیت در بخش کشاورزی چه مفاسد و تخلفاتی را می توانند گزارش کنند؟!
✅ @masaf_foods
🔴 ناتوانی وزارت صمت در تنظیم بازار/ برنج ایرانی گران شد
🔹محمد آقاطاهر رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی: قیمت برنج خارجی نوسانی نداشته است. این در حالی است که علی رغم برنج های کهنه مانده در انبارها، قیمت برنج ایرانی نو طی هفته اخیر در بازار هزار تومان افزایش یافته است.
🔹با توجه به ازدیاد مصرف برنج در ایام محرم به سبب نذورات افراد انتظار می رود که مجوز ترخیص برنج های مانده در گمرک داده شود تا نوسان خاصی در بازار اتفاق نیفتد.
#قانون_تمرکز
✅ @masaf_foods
⭕️ تکمیل نقشه سه بعدی ژنوم برنج توسط چینی ها
🔹دانشمندان دانشگاه کشاورزی خوآجونگ، واقع در مرکز استان خوبِی، موفق به تکمیل نقشه سه بعدی ژنوم برنج با کیفیت بسیار بالا شدند که پیشرفتی عظیم در #علم_ژنتیک محسوب میشود. هدف از این پژوهش، بررسی معماری ژنوم و تأثیرات آن بر رشد برنج از طریق نقشهی آن بوده است. محققان دریافتهاند که ژنوم برنج را در فضای سلول میتوان به چندین ناحیهی کروماتینی با فعالیتهای رونویسی تقسیم کرد که ۸۲ درصد ژنوم آن را پوشش میدهد. آنها همچنین به اثرات تغییرات عملکردی ژنتیک روی ساختار توپولوژیکی کروماتین برنج و تنظیم رونویسی ژنها پی بردهاند. این تحقیق به آشکار ساختن معماری ژنوم برنج و ترویج تحقیقات در مورد بهسازی ژنتیکی برنج و سایر محصولات کشاورزی کمک میکند. نتایج این مطالعه در مجلهی بینالمللی دانشگاهی Nature Communications منتشر شده است.
‼️پ.ن:با توجه به اشراف عمیقی که چینی ها روی این محصول راهبردی و اساسی پیدا کرده اند، در سال های آینده باید منتظر اخبار شگفت انگیزی از تولید رقم های برنج با ویژگی ها منحصر به فرد باشیم!
#مهندسی_ژنتیک
#دانش_راهبردی
✅ @masaf_foods
📸 جزئیات صادرات گوشت و لبنیات در سال گذشته/ ۲۲۷ تن خرچنگ از کشور صادر شد
🔹۲۵۳ هزار و ۶۶۰ راس گوسفند و بز و ۱۸ هزار و ۵۳۳ راس گوساله و تلیسه کشتاری معادل حدود ۱۲ هزار تن گوشت صادرات شده است.
🔹همچنین در سال گذشته ۲۲۷ تن انواع خرچنگ از کشور صادر شده است که برای این کار ۸۱ فقره مجوز بهداشتی صادر شده است./فارس
✅ @masaf_foods
⭕️ هرکاری شدنی است!/احیای جنگلهای از دست رفته در چین!
🔹کمتر کسی است که امروزه به نقش مهم جنگلها در چرخه زیست محیطی و هیدرولوژی و نقش موثر آنها در کنترل سیل و رانش و فرسایش سرزمین آگاه نباشد.
🔹دولت مرکزی و بسیاری از دولتهای محلی در چین پس از آنکه به آثار مخرب جنگل زدایی پی بردند در برنامه های جدید خود اقدام به احیا پوشش های جنگلی از دست رفته کردند.
🔹تصاویر فوق مناطق جنگلی در منطقه Badong در چین را نشان میدهد که مقامات محلی توانستند به روش aerial seeding (بذرپاشی هوایی پ)وشش گیاهی از دست رفته و ماهیت جنگلی منطقه را در یک بازه ۳۰ به آن برگردانند.
🔹برای هر مشکلی میتوان سریع یک بودجه و یک عملیات مهندسی اضطراری طراحی کرد، ولی باید دانست که فقط روشهای اکولوژیک بلند مدت منطبق با ماهیت طبیعت و سرزمین باعث ماندگاری و توسعه پایدار خواهند شد، نه روشهای سازه ای فرصت طلبانه
(یادداشت چین، آگوست ۲۰۱۹)
🌐 دکتر مهدی معتق
✅ @masaf_foods