فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند:
📄شَيئانِ يَكرهُهُما اِبنُ آدَم ، يَكَرَهُ المَوتَ وَ المَوتُ راحةٌ لِلمؤُمِنِ مِنَ الفِتنةِ ، وَ يَكَرَهُ قِلّةَ المالِ وَ قِلَّةُ المالِ اَقلُّ لِلحساب .
📜دو چيز است که برای آدمیزاد ، ناخوشايند است:
1⃣- مرگ ، درحالیکه مرگ برای مؤمن راحتی از بلاها و فتنه هاست.
2⃣- کمی مال ، درحالیکه مالِ کمتر ، حسابش نیز کمتر و سبکتر است.
📚خصال جلد ۱ صفحه ۷۴🇮🇷
📚 احکام نموداری نماز مسافر (بخش دوم)
💠 مکان هایی که شخص، حکم مسافر را ندارد.
۱. وطن
⬅️ اصلی:
✅ مکانی که انسان بخش عمده ای از اوایل حیات خود (مثلا ده سال) را در آنجا رشد کرده باشد، گرچه آنجا محل تولد او یا وطن والدین او نباشد.
برای تحقق وطن اصلی، مدت لازم رشد در آن مکان، موکول به نظر عرف است؛ مثلا اگر حدود ده سال اول زندگی را در جایی گذرانیده است، عرفا وطن اصلی صدق می کند، اما اگر مدت رشد در آن مکان به گونه ای است که نظر عرف معلوم نمی شود، باید در آن مکان احتیاط کند و نماز را جمع (هم قصر و هم تمام) بخواند.
⏺ اتخاذی:
☑️ مکانی که انسان آن را برای سکونت دائم یا مدت طولانی (مثلا 40 سال) برگزیده و در آنجا ساکن شده است، خواه از وطن اصلی اعراض کرده یا نکرده باشد.
۲. مکانی که وطن نیست ولی عرفا مسافر محسوب نمی شود.
✅ مکانی که انسان برای زندگی به مدتی معین (هر چند برای یکی دو سال) آن را انتخاب کرده و به گونه ای است که عرفاً در آنجا مسافر محسوب نمی شود.
۳. مکانی که قصد اقامت ده روز يا بيشتر دارد.
☑️ مسافری که قصد دارد حداقل ده روز پشت سر هم در محلي اقامت نماید يا مي داند که بدون اختيار ده روز در محلي توقف دارد، بايد نمازش را تمام بخواند.
۴. مکانی که سی روز با ترديد مانده است.
🔷 مسافری که نمازش شکسته است، چنانچه در جایی توقف کند و نداند مدت توقفش ده روز یا کمتر است، باید نماز را شکسته بخواند؛ اما اگر توقف او با حالت تردید ادامه یافت، پس از روز سی ام تا زمانی که در آنجاست، باید نماز را تمام بخواند اگر چه نصف روز باشد.
#احکام_نموداری #انواع_وطن
🆔 @leader_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بازار کساد نماز‼️
چرا خدا تو قرآن گفته نماز رو "اقامه کنید" نگفته نماز "بخونید" ⁉️
واقعا جالبه‼️
سخنران:حجت الاسلام#استاد_رنجبر
#تبیین_سایبری
⛔️ نشانی خانه ی امامزمان (عج الله تعالی فرجه)
از علامه حسنزاده آملی (ره) پرسیدند:
آدرس امامزمان (ارواحنافداه) کجاست؟ کجا میشود حضرت را پیدا کرد؟
ایشان فرمودند:
آدرس حضرت در قرآن کریم آیه ۵۵ سوره قمر است، که میفرماید:
«فی مَقْعَدِ صِدْقٍ عَنْدَ مَلیکٍ مُقْتَدِر»
هر جا که صدق و درستی باشد،
هر جا که دغل کاری و فریب کاری نباشد،
هرجا که یاد و ذکر پروردگار متعال باشد،
حضرت آنجا تشریف دارند..!
💠 لباس زن مسلمان چگونه باید باشد⁉️
🔻امام جعفر صادق (علیهالسلام):
لا یَنْبَغی لِلْمَراَةِ اَنْ تُجَمِّرَ ثَوْبَها اِذا خَرَجَتْ مِنْ بَیْتِها
❇️ شایسته نیست که زن مسلمان، آنگاه که از خانه خویش بیرون میرود، لباس خود را وسیله جلب توجّه دیگران نماید.
📚کافی: ج ۵، ص ۵۱۹، ح ۳
#تربیت_فرزند
💜هرگز جلوی بازی بچه را نگيريد،
که اگر بچه در اين مدت آنچه را که در توان دارد، اعم از قوه بازيگری و پرخوری و غير آن بيرون نريزد اين قوه در او ريشه ميکند
و آن هنگام که بزرگ شد بازيگر و پرخور میشود.
زيرا تا انسان آنچه را که در درون دارد بيرون نريزد نمی تواند آن را رها کند❌
🌟کودک اگر در اين سنين:
خوب بخورد و
خوب بخوابد و
خوب بازی کند
بعد از آن ديگر بازيگری و پرخوری و زياده خوابی کودک تمام می شود و او متعادل بار می آيد....
#تربیت_دینی
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
❌ با توجه به اهمیت حجاب و سفارش امام حسین (علیهالسلام) به اهل بیتش در کربلا بعد از حمله به خیمهها چگونه اهل بیت امام حسین (علیهالسلام) توانستند حجاب خود را حفظ کنند؟!
🔶 اول: بعد از شهادت امام حسین (علیهالسلام) دشمن به خیمهها حمله کرد و چادر از سر زنان و اهل بیت امام کشیدند اما قبل از آنکه دشمنان به خیمهها حمله کنند، اهل بیت امام حسین (علیهالسلام) برخی کارها انجام داده بودند که از لحاظ حجاب کمتر آسیب ببینند از جمله آن کارها این بود:
1️⃣ اهل بیت امام حسین (علیهالسلام) در روز عاشورا چادرهایشان را به کمرشان گره زده بودند تا موقع حمله به خیمهها هنگام فرار حجابشان حفظ شود. [1]
2️⃣ زنان عرب در آن زمان به جز چادر و و روبند لباس بلند هم زیر چادر میپوشیدند که موی سر و بدن را میپوشاند. و مسلما اهل بیت امام حسین (علیهالسلام) قبل از حمله به خیمهها بیشتر از همیشه دقت داشتند که لباسهای زیرین را بپوشند. سپاه دشمن هم فقط چادر و لباس رویین آنها را غارت کرده بود. [2]
3️⃣ حضرت زینب (سلاماللهعلیها) به زنان و دختران گفت هرچه زیورآلات و اسباب و وسایل دارید جمع کنید تا دشمن بیاید ببرد و خودش هم لباس کهنهای بر تن کرد و وقتی سپاه عمر سعد به خیملهها حمله کردند حضرت زینب سلاماللهعلیها فریاد زد: عمرسعد اگر قصد شما اسباب و زیورآلات است ما آنها را میدهیم فقط به سپاهت بگو به اهل بیت پیامبر دست نزنند. بعد بچهها و زنان را در گوشهای جمع کرد و گفت: هر کس میخواهد اسباب و اموال دختران علی و فاطمه (سلاماللهعلیهما) را غارت کند بیاید ببرد. عدهای از سربازان آمدند و اموال را بردند. [3]
4️⃣ موقع حمله به خیمهها امام سجاد (علیهالسلام) دستور داد زنان و دختران از خیمهها فرار کنند تا کمتر دیده شوند و اذیت شوند. [4]
🔷 دوم: وقتی دشمن به خیمهها حمله کرد و چادر از سر اهل بیت امام کشید آنان با گریه و فریاد به نزد امام سجاد (علیهالسلام) رسیدند و عمر سعد آمد زنان از او درخواست کردند که لباسهای غارتشده را به آنها برگرداند عمر سعد به لشکریان گفت هرکسی از اسباب اینان چیزی برده پس دهد اما هیچ کسی چیزی پس نداد. [5]
🔶 سوم: در مسیر کوفه و در روی شتران و مجلس ابن زیاد و یزید حضرت زینب (سلاماللهعلیها) و دختران امام حسین (علیهالسلام) با آستین لباسشان صورت خود را میپوشاندند تا نامحرمان صورت آنان را نبینند. [6]
🔷 چهارم: زنان غیر بنیهاشمی دور حضرت زینب (سلاماللهعلیها) حلقه میزدند تا نامحرم آنان را نبیند مثلا در مجلس یزید وقتی وارد شدند زنان دور حضرت زینب (سلاماللهعلیها) حلقه زدند تا نامحرمان او را نبینند. [7]
🔶 پنجم: وقتی اسرا به کوفه رسیدند آن زن کوفی خواست به آنها نان و خرما صدقه دهد ولی قبول نکردند ولی از او چادر و و مقنعه و پارچه را قبول کردند. [8]
🔷 ششم: در نزدیکی ورودی شام حضرت ام کلثوم به شمر گفت: ما را از دروازهای وارد کن که مردم کمتر به ماه نگاه کنند، آنقدر مردم به ما نگاه کردند که خوار شدیم. [9]
🔶 هفتم: حضرت سکینه به سهل شامی گفت مقداری پول به نیزهدارها بده تا سرها را از ما جدا کنند تا مردم به سرها نگاه کنند و اینقدر به ما نگاه نکنند. [10]
◾️ و اینگونه اهل بیت امام حسین (علیهالسلام) تلاش میکردند که حجاب خود را در آن شرایط هم حفظ کنند.
🌐 منابع:
[1]ـ «تسابق القوم علی نهب بیوت آل الرسول و قرة عین البتول حتی جعلوا ینتزعون ملحفة المرئة علی ظهرها و خرج بنات آل رسول الله و حریمه یتساعدون علی البکاء؛ مردم برای غارت خانههای اولاد پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) و نور چشم فاطمه (علیهاالسّلام) حمله بردند. حتی چادری که زن به کمرش بسته بود میکشیدند و میبردند و دختران و زنان خاندان پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلّم از خیمهها بیرون ریختند و دسته جمعی میگریستند.». ( سید ابن طاووس، علی بن موسی، اللهوف، ص۷۷.)
[2]ـ انسابالاشراف، ج 3،، ص 204. تاریخ طبری، ج 5، ص 453. امالی، ص 164.
[3]ـ انساب الاشراف، ج 3، ص 204.
[4]ـ موسوعة کربلا لبیب، ج 2، ص 230.
[5]ـ ارشاد مفيد، ص 469؛ مقتل الحسين ابى مخنف، ص 201؛ كامل ابن اثير، ج 4، ص 79 و بحارالانوار، ج 45، ص 61.
[6]ـ. امالی صدوق، ص 166. خصائص زینبیه، ص 156. معالی السبطین، ج2.
[7]ـ تاریخ طبری، ج 5، ص 457.
[8]ـ بحارالانوار، ج 45، ص 108 و 114.
[9]ـ همان، ص 127.
[10]ـ همان.
📣 آیدی دریافت شبهات👇👇
@Yaali110100
#پاسخ_به_شبهات
#اسرای_کربلا
#حجاب_در_کربلا
🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
▪️ ۱۹ محرّم، سالروز حرکت اسرای کربلا به طرف شام در سال ۶۱ هجری قمری
🎙 حرکت_کاروان_حسینی😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
🎥 رهبر معظم انقلاب:
برخلاف خواستهٔ دشمن محرم امسال پرشورتر از سالهای گذشته بود
🔹دشمنان سعی کردند محرم را بیرونق کنند اما نقطهٔ مقابل آن اتفاق افتاد. دهه عاشورای امسال پرشورتر و پرحرکتتر و پرفایدهتر بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ناوگروه ۸۶:
کاری که شما انجام دادید یک افتخار بزرگ بود
امام خامنهای:
🔺️افتخار بزرگی بود که ناوگروه شما ایجاد کردند؛ مجموعه ۳۵۰ نفری با فرماندهی مجرب و کاردان بتواند ۶۵ هزار کیلومتر را طی کند. نزدیک به هشت ماه روی آب بماند. اینها کار بزرگی است.
🔺️نیروهای دریایی معروف دنیا معدود هستند کسانی که میتوانند این کار را انجام دهند. سه اقیانوس را درنوردیدید و سرافراز به میهن بازگشتید.
2_144189955755114182.mp3
17.09M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران. ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
@BayaneNab-شهید صیاد شیرازی و احترام به پدر.pdf
206K
🌷سیره شهدا🌷
🔺موضوع 👇👇🔺
🔖شهید صیاد شیرازی و احترام به پدر 🔖
🌷علی واقعا خاک پای پدر و مادرش بود. یک حادثه در دو زمان مختلف پیش آمد؛ اما رفتار علی تغییر نکرد.
#سیره_شهدا
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
❇️ خطبه حضرت زینب (سلام الله علیها) در مجلس یزید (1)
🟠 فَقَامَتْ زَيْنَبُ بِنْتُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ علیه السلام فَقَالَتْ الْحَمْدُ لِلهِ رَبِّ الْعالَمِينَ وَ صَلَّى اللهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ آلِهِ أَجْمَعِينَ صَدَقَ اللهُ سُبْحَانَهُ كَذَلِكَ يَقُولُ:
🟡 ثُمَّ كانَ عاقِبَةَ الَّذِينَ أَساؤُا السُّواى أَنْ كَذَّبُوا بِآياتِ الله وَ كانُوا بِها يَسْتَهْزِؤُنَ.
🔰 سوره روم، آیه ۱۰.
🟠 زینب دختر علیبنابیطالب علیه السلام برخاست و فرمود حمد خدای، پروردگار جهانیان را سزاست و درود خدا بر محمّد و بر همه آل او باد، خدا راست فرموده که فرمود:
🟢 سپس پایان کار آنان که بد کردند این است که آیات خدا را تکذیب کرده و بدانها استهزا کنند.
🟠 أَ ظَنَنْتَ يَا يَزِيدُ حَيْثُ أَخَذْتَ عَلَيْنَا أَقْطَارَ الْأَرْضِ وَ آفَاقَ السَّمَاءِ فَأَصْبَحْنَا نُسَاقُ كَمَا تُسَاقُ الْأُسَرَاءُ أَنَّ بِنَا هَوَاناً عَلَيْهِ وَ بِكَ عَلَيْهِ كَرَامَةً وَ أَنَّ ذَلِكَ لِعِظَمِ خَطَرِكَ عِنْدَهُ فَشَمَخْتَ بِأَنْفِكَ وَ نَظَرْتَ فِي عِطْفِكَ جَذْلَانَ مَسْرُوراً حَيْثُ رَأَيْتَ الدُّنْيَا لَكَ مُسْتَوْثِقَةً وَ الْأُمُورَ مُتَّسِقَةً وَ حِينَ صَفَا لَكَ مُلْكُنَا وَ سُلْطَانُنَا فَمَهْلًا مَهْلًا أَ نَسِيتَ قَوْلَ اللهِ تَعَالَى:
🟡 وَ لا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّما نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ إِنَّما نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدادُوا إِثْماً وَ لَهُمْ عَذابٌ مُهِينٌ.
🟠 ای یزید، آیا گمان بردهای حال که جای جای زمین و آفاق آسمان را بر ما گرفتی و بستی و ما چونان کنیزان رانده شدیم، مایه خواری ما و موجب کرامت توست؛
و حکایت از عظمت مکانت تو دارد که این چنین باد در بینی انداختهای و برق شادی و سرور از دیدگانت میجهد،
حال که دنیا را برای خود مرتّب و امور را برایت منظم میبینی و ملک و سلطنت ما برایت صافی گردیده لختی آرام گیر، مگر سخن خدای را فراموش کردهای که فرمود:
🟢 گمان مبرند آنان که کافر شدند و ما آنان را مهلت دادیم، (این مهلت) برای آنان خیر است، ما همانا مهلت دادیم آنان را که بر گناه خود بیفزایند و برای آنان عذاب خوارکننده خواهد بود.
🔰 سوره آل عمران، آیه ۱۷۸.
ادامه دارد...
📚 سید بن طاوس، اللهوف علی قتلی الطفوف، ۱۳۷۸ش، ص۲۱۴ - ۲۲۰.
این خطبه را طبرسی نیز در کتاب الاحتجاج گزارش کرده است که با متن لهوف تفاوت هایی دارد.
ر.ک: طبرسی، الاحتجاج، ۱۴۰۳ق، ج۲، ص۳۰۸؛ ترجمه از حسن میرابوطالبی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ | اگر حسینیه ای متروکه یا درب آن بسته شد، با وسایلش باید چه کرد؟
⁉️ آیا هیئت امنای حسینیه یا مسجد می تواند برای وسایل وقف شده تصمیم بگیرد؟
#کلیپ_سیزدهم
#کلید_دانایی
#احکام_عزاداری
┄┄┅┅┅❅❁🔘❁❅┅┅┅┄┄
◾️ آثار عظیمِ گریه بر مصائب سیدالشهداء علیه السلام در تزکیه اعمال و کمال روح
⚫️ امام رضا علیه السلام:
«أَرْضُ كَرْبٍ وَ بَلَاءٍ أَوْرَثَتْنَا الْكَرْبَ وَ الْبَلَاءَ إِلَى يَوْمِ الِانْقِضَاءِ فَعَلَى مِثْلِ الْحُسَيْنِ فَلْيَبْكِ الْبَاكُونَ فَإِنَّ الْبُكَاءَ عَلَيْهِ يَحُطُّ الذُّنُوبَ الْعِظَام.»
زمین کربلا تا انتهای دنیا اندوه و مصیبت برای ما [اهل بیت] به جا گذاشته است. پس بر مثل حسین -ع- گریه کنندگان باید گریه کنند که گریه بر او گناهان عظیم را فرو میریزد.
📓 مناقب آل أبي طالب ع (لابن شهرآشوب)، ج۴، ص۸۶
الأمالي( للصدوق)، ص۱۲۸
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج۴۴، ص۲۸۴
🔷 همواره سوگوار بودنِ اهل بیت -ع- بعد از مصیبت کربلا در روایات بسیاری بیان شده که کلام حضرت صاحب الزمان عجّل الله فرجه از صریحترین بیانات در این باره است آنجا که فرمود:
«فَلَأَنْدُبَنَّكَ صَبَاحاً وَ مَسَاءً.»
هر صبح و شام بر شما زاری و شیون میکنم.
🔹 پس یک دهه و دو دهه، یک ماه و دو ماه عزاداری ما کجا و همیشه و هر روز ندبه و مصیبت زدگیِ اهل بیت (ع) کجا؟
🔺 سالیانه در ایام معدودی -به قدر ظرفیت کمِ خود- به اقامهی عزای سیدالشهداء -ع- میپردازیم و توفیقش نصیبمان میشود و با این حال، هر ساله در آستانهی این ایام، شاهد سرازیریِ شبهات و دسیسهها و حملات ایادی شیطان برای کمرنگ کردن و سلبِ این توفیق از جامعه هستیم.
👈🏻 اما سال های اخیر با برنامه و زمینهسازیِ بیسابقهای مواجهیم که بایسته است با تمام توان و بدون عقب نشینی در میدان آزمونِ ارادت و سرسپردگی حاضر شویم و از خدای متعال بخواهیم مصداق این شِکوه و شکایت اباعبدالله الحسین (ع) نباشیم و نشویم:
⚫️ امام حسين عليه السلام:
أنَا قَتيلُ العَبرَةِ ، لا يَذكُرُني مُؤمِنٌ إلّا بَكى
من کشته اشکم. هیچ مؤمنی مرا یاد نمیکند مگر آنکه گریه میکند.
📓 بحار الانوار، ج ۴۴، ص ۲۷۹
↩️ امام خمینی (ره):
چنانچه، واقعاً بفهمند و بفهمانند که مساله چه هست و این عزاداری برای چه هست و این گریه برای چه این قدر ارج پیدا کرده و اجر پیش خدا دارد، آن وقت ما را «ملت گریه» نمیگویند، ما را «ملت حماسه» میخوانند.
┄┄┅┅┅❅❁🔘❁❅┅┅┅┄┄
◀️ حضرت آیت الله خامنهای:
💠 یک حدیثی داریم که من اینجا یادداشت کردهام؛ [میفرماید:] مَن ظَلَمَ اَجیراً اَجرَهُ اَحبَطَ اللهُ عَمَلَهُ وَ حَرَّمَ عَلَیهِ ریحَ الجَنَّة؛
اگر کسی به یک کارگری ظلم بکند، در مورد اجرت او و دستمزد او ظلم بکند، همهی اعمال خیر او از بین میرود، حبط میشود ــ حبط یعنی نابود شدن، از بین رفتن ــ وَ حَرَّمَ عَلَیهِ ریحَ الجَنَّة؛ و خدای متعال بوی بهشت را بر این آدم حرام میکند!
📗 امالی صدوق، مجلس شصتوششم، ص ۴۲۷
♥️#امام_حسن_مجٺبی_(علیہ_السلام):
🔸از اخلاق خوب مومن این اسٺ کہ اگر از دسٺ کسی عصبانی شود، بہ او ظلم نمی کند.
📚نزهہ الناظر و ٺنبیہ الخاطر🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥#تصویری
🔅 ۵خاصیت فوق العاده در صدقه دادن!!!
🔰#استاد_فرحزاد🇮🇷
مقایسه جمهوری اسلامی و حکومت امیر المومنین آیت الله جوادی آملی.mp3
14.73M
🔴آیت الله جوادی آملی
جمهوری اسلامی از حکومت امیر المومنین (علیه السلام) بهتر است...
هر چند مانند مولا علی علیه السلام نیامده و نخواهد آمد.
👈چهار تا و چهارصد تا و چهار هزار تا فساد چیزی نیست که انسان بخواهد با آن اساس حکومت را بزند چرا که فساد در همه حکومت ها وجود داشته.
به این می گویند فهم کلان نگر از دین و حکمرانی دینی
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
💠 توصیهای از امام کاظم (علیه السلام) درباره دین⁉️
🔻امام کاظم (علیه السلام):
تَفَـقَّـهُوا فی دیـنِ اللّه، فَإنَّ الْفِقْهَ مِفْتاحُ الْبَصیرَةِ وَ تَمامُ الْعِبادَةِ
❇️ در دین خـدا دانا شوید؛ هـمانا دین شـناسی و فـقه، کلید بصیرت و کمال عبادت است.
📚مسند الامام الکاظم علیه السلام، ج ۳ ص ۲۴۹
توسل کمی گریه کنیم.mp3.mp3
1.35M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 السلام علیک یا صاحب الزمان (علیه السلام)
🎙 حجت الاسلام استاد #عالی
❇️ گله از صاحب الزمان(علیه السلام) و جواب حضرت‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬کلیپ #استاد_رائفی_پور
🔹رونمایی از سلاح مخوف ایران در جام جهانی که ترس به جون حکام سعودی انداخت