eitaa logo
خواهران مسجدالحسین (ع) جوادیه بیرجند
465 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
2.8هزار ویدیو
113 فایل
کاری از خواهران مسجدالحسین(ع) جوادیه بیرجند برنامه ی کانال: شنبه:معنوی و اخلاقی 1شنبه:سیاسی 2شنبه:مهدویت 3شنبه:انتخاب همسر 4شنبه:ارتباط همسران و سبک زندگی 5شنبه:مکتب سلیمانی و کتاب صوتی جمعه:آشپزی وپیام های مناسبتی روزانه راه ارتباطی @Maktabsoleimany
مشاهده در ایتا
دانلود
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴گلبرگ هشتم محرم🏴۱ سخنرانی کوتاه🏴🏴 اهلبیت مدیون کسی نمیمانند(استاد عالی) (ع) @FatemeyeZahra_birjand
Haj Meysam MotieeShab08Moharram1393 02 .mp3
زمان: حجم: 14.82M
🏴گلبرگ هشتم محرم🏴۲ مقتل خوانی(حضرت علی اکبر(ع))🏴🏴 @FatemeyeZahra_birjand
نمایشگاه «صحرای بلا به وسعت همه تاریخ است» @taamolha
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌 امسال که شرایط عزاداری با سالهای قبل فرق داره، خوبه حال و هوای عزاداری رو به خونه‌هامون بیاریم مثلا با دوختِ 🏴 🍀👈 برای دوختن این پرچم: کافیه از پارچه‌های حتی قدیمی مشکی 📐 پارچه‌ی مستطیلی به ابعادِ ۱۸ در ۲۳ آماده کنی؛ اگه پارچه جیر باشه بهتره به جای چرخ خیاطی هم می‌تونی خودت کوک‌های ریز بزنی 🔆 درمورد متن و آویز پرچم: میتونی رنگ اکریلی طلایی از خرازی‌ها تهیه کنی، یا روی پارچه نشونه‌گذاری، متن 🍃 رو با کوک ساده یا مثلا پولک بدوزیش شابلون‌های توی کلیپ رو از قنادی‌ها، و 💫 آویز رو میتونی از خرازی‌ها تهیه کنی یا اینکه بدون آویز یا بدون متن باشه مهم اینه نشون بدیم: ❤ @FatemeyeZahra_birjand
دستور پخت برای ۱۰۰ نفر رو مینویسم شاید برای نذری هاتون لازمتون بشه گوشت ۷کیلو گرم لپه ۳تا ۳ و نیم کیلو پیاز ۴ کیلو رب گوجه ۴ کیلو لیمو عمانی ۷۰۰ گرم زعفران یک مثقال سیب زمینی ۶ کیلو نمک زرد چوبه ادویه کاری فلفل سیاه دارچین و پودر هل و گلاب به مقدار لازم ♨گوشت گوسفندی و تمیز کنید و خرد کنید خیلی ریز نکنید چون موقع پخت و هم زدن له میشه گوشت های چربی دار و دنبه ها را جدا کنید و داخل خورش نریزید چرا که خورشتتون بوی دیزی میده و خیلی چرب میشه چون گوشت گوسفندی خودش چرب هست و نیاز به چربی و دنبه اضافه نیست، داخل قابلمه بزرگ نصف پیاز ها رو خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم یکم که سبک شد گوشت و اضافه میکنیم و همراه پیاز تفت میدیم نمک و فلفل و ادویه کاری و زرد چوبه رو اضافه میکنیم ، لپه رو که چند ساعتی خیس کردیم ابکش میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم و همه رو باهم تفت میدیم میتونید لپه و رب و جداگانه تفت بدین و به گوشت اضافه کنید بعد آب بریزید و در قابلمه رو بزارید تا بجوشه حالا لیمو ها رو چند تا سوراخ بزنید و داخل آب گرم بریزید و چند باری ابشو عوض کنید تا تلخی لیمو ها گرفته بشه وقتی گوشت و لپه نرم شده و تقریبا پختن لیمو رو اضافه کنید دو‌کیلو‌ پیازی که داشتیم و پیاز داغ درست کنید و به خورش اضافه کنید تا حسابی لعاب بده ،در آخر پخت پودر هل و دارچین و زعفران دم کرده و کمی گلاب اضافه کنید یک ربع که جوشید خاموش کنید (میتونید برای خوش طعم شدن از عصاره گوشت هم استفاده کنید) سیب زمینی خلالی رو سرخ کنید. @FatemeyeZahra_birjand