9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴گلبرگ هشتم محرم🏴۱
سخنرانی کوتاه🏴🏴
اهلبیت مدیون کسی نمیمانند(استاد عالی)
#عزای_حسین(ع)
#ما_ملت_امام_حسینیم
@FatemeyeZahra_birjand
Haj Meysam MotieeShab08Moharram1393 02 .mp3
زمان:
حجم:
14.82M
🏴گلبرگ هشتم محرم🏴۲
مقتل خوانی(حضرت علی اکبر(ع))🏴🏴
@FatemeyeZahra_birjand
Mehdi AkbariMehdi Akbari - Salam Agha Alan K Roo Be Rootoonam (320).mp3
زمان:
حجم:
7.64M
🏴 گلبرگ هشتم محرم🏴۳
مداحی(سلام آقا الان که روبروتونم)🏴🏴
@FatemeyeZahra_birjand
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌 #یه_هنر_دخترونه #حتتما_ببینین
#آموزش
امسال که
شرایط عزاداری با
سالهای قبل فرق داره، خوبه
حال و هوای عزاداری رو
به خونههامون بیاریم
مثلا با دوختِ
🏴 #پرچم_عزاداری_آویزی
🍀👈 برای دوختن این پرچم:
کافیه از پارچههای حتی قدیمی مشکی
📐 پارچهی مستطیلی به ابعادِ ۱۸ در ۲۳
آماده کنی؛ اگه پارچه جیر باشه بهتره
به جای چرخ خیاطی هم
میتونی خودت کوکهای ریز بزنی
🔆 درمورد متن و آویز پرچم:
میتونی رنگ اکریلی طلایی از خرازیها
تهیه کنی، یا روی پارچه نشونهگذاری، متن
🍃 رو با کوک ساده یا مثلا پولک بدوزیش
شابلونهای توی کلیپ رو از قنادیها، و
💫 آویز رو میتونی از خرازیها تهیه کنی
یا اینکه بدون آویز یا بدون متن باشه
مهم اینه نشون بدیم:
❤ #ما_ملت_امام_حسینیم
@FatemeyeZahra_birjand
#آموزش
#قیمه_نذری
دستور پخت برای ۱۰۰ نفر رو مینویسم شاید برای نذری هاتون لازمتون بشه
گوشت ۷کیلو گرم
لپه ۳تا ۳ و نیم کیلو
پیاز ۴ کیلو
رب گوجه ۴ کیلو
لیمو عمانی ۷۰۰ گرم
زعفران یک مثقال
سیب زمینی ۶ کیلو
نمک زرد چوبه ادویه کاری فلفل سیاه دارچین و پودر هل و گلاب به مقدار لازم
♨گوشت گوسفندی و تمیز کنید و خرد کنید خیلی ریز نکنید چون موقع پخت و هم زدن له میشه گوشت های چربی دار و دنبه ها را جدا کنید و داخل خورش نریزید چرا که خورشتتون بوی دیزی میده و خیلی چرب میشه چون گوشت گوسفندی خودش چرب هست و نیاز به چربی و دنبه اضافه نیست، داخل قابلمه بزرگ نصف پیاز ها رو خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم یکم که سبک شد گوشت و اضافه میکنیم و همراه پیاز تفت میدیم نمک و فلفل و ادویه کاری و زرد چوبه رو اضافه میکنیم ، لپه رو که چند ساعتی خیس کردیم ابکش میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم و همه رو باهم تفت میدیم میتونید لپه و رب و جداگانه تفت بدین و به گوشت اضافه کنید بعد آب بریزید و در قابلمه رو بزارید تا بجوشه حالا لیمو ها رو چند تا سوراخ بزنید و داخل آب گرم بریزید و چند باری ابشو عوض کنید تا تلخی لیمو ها گرفته بشه وقتی گوشت و لپه نرم شده و تقریبا پختن لیمو رو اضافه کنید
دوکیلو پیازی که داشتیم و پیاز داغ درست کنید و به خورش اضافه کنید تا حسابی لعاب بده ،در آخر پخت پودر هل و دارچین و زعفران دم کرده و کمی گلاب اضافه کنید یک ربع که جوشید خاموش کنید (میتونید برای خوش طعم شدن از عصاره گوشت هم استفاده کنید) سیب زمینی خلالی رو سرخ کنید.
@FatemeyeZahra_birjand
@eitaa_Ostadaaliخبری هست.mp3
زمان:
حجم:
2.86M
🏴گلبرگ نهم محرم🏴۱
سخنرانی کوتاه🏴🏴
باور کنیم(استاد عالی)
#عزای_حسین(ع)
#ما_ملت_امام_حسینیم
@FatemeyeZahra_birjand
Haj Meysam Motiee1050369_-210133.mp3
زمان:
حجم:
16.95M
🏴گلبرگ نهم محرم🏴۲
مقتل خوانی(حضرت عباس(ع))🏴🏴
@FatemeyeZahra_birjand