eitaa logo
خواهران مسجدالحسین (ع) جوادیه بیرجند
470 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
2.8هزار ویدیو
113 فایل
کاری از خواهران مسجدالحسین(ع) جوادیه بیرجند برنامه ی کانال: شنبه:معنوی و اخلاقی 1شنبه:سیاسی 2شنبه:مهدویت 3شنبه:انتخاب همسر 4شنبه:ارتباط همسران و سبک زندگی 5شنبه:مکتب سلیمانی و کتاب صوتی جمعه:آشپزی وپیام های مناسبتی روزانه راه ارتباطی @Maktabsoleimany
مشاهده در ایتا
دانلود
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(زمان لازم برای تشکیل قلب جنین) فقط ۲_۳ هفته بیشتر صبر کنید💗 فرزندتان نخبه است. @FatemeyeZahra_birjand
🔴۲۲ بهمن ماه، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی مبارکباد🇮🇷🇮🇷🎉💐🇮🇷🇮🇷 @FatemeyeZahra_birjand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔈 🌹 📚 "خاطرات حضرت آیت الله خامنه ای از زندان ها و تبعید دوران مبارزات انقلاب" 🎉 هر یک قسمت @FatemeyeZahra_birjand
📗 📗 کتاب «خون دلی که لعل شد» حاوی خاطرات خودگفتۀ رهبر معظم انقلاب از تولد ایشان تا پیروزی انقلاب اسلامی است. این اثر که در پانزده فصل گردآوری شده است خاطراتی بدیع و ناگفته از مبارزات رهبر انقلاب با سلطنت پهلوی‌ از زندانها تا تبعید را در بر دارد. این کتاب ترجمه‌ی فارسی کتاب «إنّ مع الصّبر نصراً» است که پیش از این به زبان عربی در بیروت منتشر و توسط سیّد حسن نصرالله معرّفی شد.‌ او در معرفی این اثر می گوید: «وقتی کتاب به من رسید همان شب آن را خواندم، هنگام مغرب به دستم رسید و از روی شوق، در همان شب تمام آن را خواندم». آنچه کتاب حاضر را از کتابهای مشابه متمایز میکند، بیان حکمتها، درسها و عبرتهایی است که به فراخور بحثها بیان شده و هر کدام از آنها میتواند چراغ راهی برای آشنایی مخاطب کتاب بویژه جوانان عزیز با فجایع رژیم پهلوی، و همچنین سختی‌ها، مرارتها و رنجهای مبارزان و در مقابل پایمردی‌ها، مقاومتها، خلوص و ایمان انقلابیون باشد. زندگینامه خودنوشتِ معظّمٌ‌له، تصاویر مرتبط، و نمایه‌های مختلف از دیگر بخشهای این کتاب است. @FatemeyeZahra_birjand
سفارش عروسک های خوشگل باکیفیت عالی وقیمت های مناسب برای عزیزانتون لینک گروه https://eitaa.com/joinchat/990838851C0804037386 سلام دوستان کارهای زیبا و هنرمندانه یکی از خواهران مسجدی هست،حمایت کنید لطفاً🙏🙏🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی نعلی کره ایی آرد ۳۰۰ گرم پودر قند ۸۰ گرم وانیل کمی زرده تخم مرغ ۲ عدد کره ۱۵۰ گرم شکلات بن ماری واسه تزیین ۱۰۰ گرم طرز تهیه: اول کره را با پودر قند میزنیم تا صاف و یکدست و کرمی بشه. بعد زرده های تخم مرغ و وانیل و اضافه میکنیم کمی میزنیم همزن وخاموش کرده در انتها آرد الک شده رو اضافه میکنیم ...دقت کنید مهربونا چون میزان آبخوری آرد ها متفاوت هست ۵۰ گرم از آرد رو کنار نگهدارید اگر دیدید خمیر همچنان به آرد نیاز داره اضافه بشه ...و خمیر را به آرامی تاجایی ورز میدیم که به دست نچسبه و بتونیم یه گوله تمیز و بدون ترک ازش درست کنیم. حالا خمیر را داخل نایلون پهن کرده و بمدت نیم ساعت تو یخچال استراحت میدیم. بعد اندازه گردو از خمیر رو تو کف دست گرد میکنیم و به شکل مداد در میاریم و دو طرف و بهم نزدیک میکنیم. تو فر با درجه حرارت صدو هشتاد بمدت ده تا پانزده دقیقه پخته شود. حتما چک بشه چون دمای فرها متفاوته. بعد اینکه سرد شد براحتی از سینی جدا میشه و احتیاجی به کاغذ روغنی و یا چرب کردن نیست. شیرینی که سرد شد با شکلات بن ماری و پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید. @FatemeyeZahra_birjand