eitaa logo
•✾ 🥘 مطبخ ستاد🥘✾•
1.2هزار دنبال‌کننده
128 عکس
8 ویدیو
1 فایل
🍃🥘 ارائه دستورات آشپزی مطابق با طب اسلامی از مواد اولیه سالم و مورد تایید •✾🥘 مطبخ ستاد🥘✾• 🥘 @matbakh_setad 🕌 کانال مرجع 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
مشاهده در ایتا
دانلود
🍳 #نیمرو_مخصوص_باروری ( نسخه امام صادق علیه السّلام) 🔴 مواد لازم: خرما...روغن زیتون...تخم مرغ محلی...پیاز 🔷مقداری پیاز را در کمی روغن زیتون آرام آرام تفت دهید، سپس در آن چند عدد تخم مرغ محلی بریزید و استفاده کنید. برای نتیجه بهتر به این غذا تعدادی خرما نیز اضافه کنید. 🔔نحوه مصرف: هفته ای ۲ الی ۳ مرتبه 🌺🍃 #آگاهی مقدمه #سلامتی ست @matbakh_setad 👌 #سلامت_باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 😋 🍃مواد مورد نیاز: هلو و زرد آلو یا هر میوه دیگه "سیب یا گوجه سبز یا..." : به مقدار دلخواه آب: به اندازه ای که یه خورده روی میوه ها رو بگیره، نمک: نوک قاشق شکر: در صورتیکه بخواین طعمش ملس"ترش و شیرین" بشه تقریبا دو قاشق... زرشک: در صورت دلخواه یه مشت کوچولو 🍃طرز تهیه : ابتدا میوه ها رو دوتیکه میکنیم یا چهارتیکه، داخل ظرف میریزیم و روی اجاق قرار میدیم تا له بشن... در حین پخت میتونیم هسته هارو جدا کنیم، چون خود به خود خودشون جدا میشن و وقتی خوووب له شدن اونارو از صافی رد میکنیم.... خوب فشردشون میکنیم تا تیکه های میوه له شده هم جدا بشن از صافی ادامه میدیم تا کاملا صاف بشن. بعد با شعله کم میوه های صاف شده رو روی اجاق قرار میدیم.... تا کم کم آبش کشیده بشه و قل قل بزنه.... مواظب باشین دستتون با میوه های پرتاب شده هنگام قل زدن نسوزه..... وقتی بصورت رب غلیظ درومد از رو اجاق در میاریم و میگذاریم خنک بشه ، بعد رو سینی که قبلا سلفون کشیدیم میریزیم بصورت لایه خیلی نازک تا لواشکمون کپک نزنه،..... و تو محیط آزاد قرارش میدیم تا خشک بشه و نوش جونش کنیم😍😋☺️😊 🍃 کانال ویژه آشپزی ستاد↙️↙️ @matbakh_setad
💠 😋 👌 آسیاب شده(به ازای هر نفر 50 گرم) را تفت میدیم سه لیوان اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت بلدرچین یا بوقلمونهایی رو که از قبل پخته و سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق. غ و $شکر(طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ) و البته آب کرده به خورشت اضافه میکنیم. اگر با گوشت میپزید بعد از تف دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه . روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت روغن ریختم. اگر فسنجون تیره دوست دارید رب انار بیشتری بریزید. تشریف بیارید به کانال خوردنی ها😋👇👇 @matbakh_setad
💠 #لحمی 🍖 #کباب_لپه_تابه ای 🍃 مواد لازم برای۵ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لپه ۱۵۰ گرم مرزه (ساطوری شده و تازه) ۱۰۰ گرم آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری روغن یا کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم زعفران (ساییده) ۱/۲ ق چ زردچوبه به مقدار لازم 🍃طرز تهیه ۱- ابتدا لپه را با مقداری آب و نمك بپزید و در صورت تمایل بعد از پخت با گوشت چرخ كنید یا جداگانه چرخ كنید. ۲- سپس مخلوط گوشت و لپه را با تخم مرغ و ادویه مخلوط كرده و زعفران را آب كنید و به آن اضافه كنید ولی حواستان باشد زعفران خیلی آبدار نباشد. ۳- مواد را به خوبی #ورز داده و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه كنید و بعد آرد نخود چی را كم كم اضافه كنید تا مواد حسابی چسبندگی پیدا كنند. ۴- اگر موادتان به نظر شل بود مقدار بیشتری آرد نخود چی اضافه كنید.وقتی مواد شما آماده شد آن را یا به شكل كتلت و یا به شكل كباب ابتدا در دست شكل دهید و بعد در روغن داغ سرخ کنید. 👌سایر نکات حتما لپه را از شب قبل خیس كنید و آب آن را 2بار عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2 بار بجوشانید و آبش را خالی كنید برای آنكه كباب شما وا نرود به دو نكته دقت كنید یكی اینكه مواد را تا حد ممكن #ورز دهید و دوم اینكه آن را در روغن كاملا داغ سرخ كنید 😉تشریف بیارید به کانال خوردنی ها↙️↙️ @matbakh_setad
💠 #کاچی 🍃مواد لازم 1 پیمانه آرد گندم 100 گرم کره 1 پیمانه شکرسرخ یا شیره 1/2 پیمانه گلاب 3 پیمانه آب زعفران به مقدار لازم 🍃 طرز تهیه ابتد کره رو داخل ماهیتابه میزاریم تا آب بشه و بعد آرد رو بهش اضافه میکنیم و با شعله ملایم آرد رو تفت میدیم تا از خامی در بیاد و کم کم تغییر رنگ بده و تیره بشه. تا آرد آماده بشه شربت کاچی رو درست میکنیم به این صورت که آب و شکر رو داخل یه قابلمه ریخته و روی شعله ملایم میذاریم. آب رو هم میزنیم تا شکر حل بشه و مایع شفافی بدست بیاد. وقتی شکر کاملا حل شد و آب کاملا داغ شد و بخار کرد زعفرون رو هم اضافه میکنیم. در نهایت گلاب رو هم اضافه کرده و همین که شربت یکی دو قل زد خاموشش میکنیم تا بوی گلاب نپره. حالا دیگه کم کم آردمون تیره شده. با توجه به اینکه شما کاچیتون رو چه رنگی دوست داشته باشین میتونین مقدار سرخ شدن آرد رو تنظیم کنین. وقتی به رنگ مورد نظرتون رسیدین شربت رو کم کم به آرد اضافه کرده و مخلوط رو سریع هم میزنین تا آرد گوله نشه. در این مرحله شعله گاز باید خیلی ملایم باشه. کم کم همه شربت رو بریزین و هم بزنین تا به بافت لطیف کاچی برسین اگه دوست داشتین کاچیتون غلیظ تر باشه یکم روی حرارت ملایم بذارین و هم بزنین تا آبش کمی بخار بشه. حالا کاچی آماده ست نوش جااان ✍برای بچه ها خییلی خوبه ولی آقایون کمتر مصرف کنن ، چون آرد بو داده مخلوط با شکر ضعف جنسی میاره 🆔 @matbakh_setad
💠 😋 🍃مواد لازم: 📝گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم 📝 كرفس 1 تا 2 عدد 📝پياز سرخ شده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری 📝 روغن زیتون 3 تا 4 قاشق سوپ خوری 📝آبليمو يک استكان 📝 زعفران ساييده يک قاشق مرباخوری 📝 نمك و فلفل به مقدار كافی   🍽طرز تهیه: 🌸گوشت را تكه تكه خرد مي كنيم ومی شوييم و با پياز سرخ كرده و 4 ليوان آب می گذاريم بپزد. 🌸بعد ساقه های سفت كرفس را با برگ هاي سبز آن جدا مي كنيم و كنار مي گذاريم سپس ساقه های ترد كرفس را به طول دو بند انگشت می بريم و می شوييم و با 3 تا 4 قاشق روغن كمی سرخ مي كنيم و داخل گوشت می ريزيم تا كرفس نيز پخته شود، ولی زياد له نشود. 🌸نمك و فلفل و آبليمو و زعفران ساييده را در خورش می ريزيم و می گذاريم خورش آهسته بجوشد و جا بيفتد. ممكن است خورش كرفس را با نعناع و جعفری آماده کرد در این صورت یک عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است. نعناع وجعفری را بايد خرد كرد و كمی سرخ نمود و با كرفس داخل خورش ريخت. 📜خواص:موثر در تسکین دردهای معده,بوی بد دهان,ناراحتی اعصاب,عفونت مجاری ادراری..... 🆔 @matbakh_setad
💠   ابتدا گل ها رو باید پرپر کنید. و بعد به ازای هر کیلو گل، یک کیلو شکر قهوه ای در نظر بگیرید. و داخل یک ظرف یکم گل پرپر شده بریزید .شکر را لابه لا بریزید تا شیشه پر شود . بعد باید شیشه به مدت ۴۰ روز جای گرم قرار بگیره و چند روز یک بار بهش سر بزنید ، و کمی روش شکر بپاشید . بعد از ۴۰ روز گل قند حاضره. 😊 لطفاااا تشریف بیارید به کانال خوردنی ها😋👇👇👇 🆔 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #لحمی #لبنی 🍵 #شیروگوشت کلیپی زیبا درباره تهیه غذای آسمانی شیر و گوشت😋 تشریف بیارید به کانال خوردنی ها↙️ @matbakh_setad
💠 #لحمی #حلیم_بوقلمون حلیم بوقلون حلیم بسیار خوشمزه ای است و برخلاف حلیم های آماده بوقلون مواد متفاوتی از حلیم گندم دارد.این حلیم علاوه بر گوشت و گندم نخود هم دارد كه علاوه بر مقوی بودن به خوشمزه شدن غذا هم كمك زیادی میكند. 🍃مواد اولیه(برای 6 نفر): گوشت 1 كیلو (بوقلمون) نخود 200 گرم (پوست گرفته) گندم 600 گرم روغن زیتون یا شحم2 قاشق سوپخوری دارچین 1 قاشق سوپخوری نمك به میزان لازم شكر به میزان لازم 🍃طرز تهیه: 1_گوشت بوقلون و نخود را جدا گانه بپزید و پس از پخته شد گوشت آن را ریش ریش كنید و كنار بگذارید .نخود ها را بكوبید . 2_در ظرفی مناسب گندم ها را با مقداری نمك و آب قرار دهید تا به جوش آید و كمی بپزد سپس آن را داخل مخلوط كن بریزید یا از صافی رد كنید تا گلوله های موجود در آن از بین برود.سپس آن را به نخود اضافه كنید و گوشت ها را داخل آن اضافه كنید و روی حرارت گذاشته و مرتبا هم بزنید تا كشدار شود. 3_در ظرفی جداگانه روغن یا شحم را آب كنید و دارچین را به آن اضافه كنید و در صورت تمایل با شكر به روی غذا اضافه كنید. 🍃نكات: 1) در صورتی كه مواد را داخل مخلوط كن نریزید باید آن را مداوم هم بزنید تا گلوله نشود. 2) اگر پس از مخلوط كردن مواد احساس كردید به اندازه لازم صاف نشده اند دوباره انها را داخل مخلوط كن بریزید تا یكدست و صاف شوند. 3) اگر حلیم را با نمك میخورید به مواد آن نمك بیشتری اضافه كنید. 4) سعی كنید حتما از شعله پخش كن استفاده كنید تا غذای شما ته نگیرد. 5) حلیم خوشمزه حلیمی است كه خوب بپزد پس تا حد ممكن به آن زمان دهید. @matbakh_setad
💠 #ارسالی از شما 🍚 #نشاسته_ارگانیک 👌بامزه کاملا متفاوت بانشاسته هایی که تاکنون خوردیم. 🔸ابتدا #گندم ارگانیک تهیه کرده سپس آنرا شسته بخیسانید تا سه چهار روز صبح وغروب آبش را عوض کنید ،تا کاملا خیس بخورد به طوری که وقتی دانه گندم فشار می دهید ، نشاسته آن از پوسته گندم جداشود. سپس در چرخ گوشت ریخته خوب چرخش کنید. مجدد در آب تمیز ریخته تا ۳بار خوب فشار دهید تا شیره از پوسته جدا شود. بعد از این مرحله شیره گندم را صاف کرده تا سبوس آن جدا شود . شیره را در لگن ریخته تا ته نشین شود آب روشن آن را دور ریخته ، شیره #غلیظ شده را در مقابل نور خورشید گذاشته رطوبت آن بخار شود ونشاسته خشک شود . 👌این رو آماده کنید تا طرز تهیه چند نوع غذا با نشاسته از جمله انوع باسلوق ها رو بفرستم 🆔 @matbakh_setad
🍪 🍃 مواد لازم: 🔸آرد گندم سبوس دار: 290 گرم 🔸 شکر سرخ: 250 گرم 🔸 کره محلی به دمای محیط رسیده: 150 گرم 🔸 تخم مرغ محلی: 2 عدد 🔸کشمش پلویی: 100 گرم 🍃طرز تهیه: ابتدا شکر سرخ و کره را خوب هم می زنیم بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و خوب می زنیم سپس آرد رو کم کم اضافه می کنیم، در آخر کشمش ها رو اضافه می کنیم کف سینی را چرب می کنیم و از خمیر به اندازه گردو بزرگ برداشته و با فاصله در سینی می چینیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه می پزیم. این شیرینی نباید تغییر رنگ بده فقط زیر شیرینی کمی طلایی میشه. 🍃در صورت تمایل می توان به جای شکرسرخ از شیره انگور استفاده کرد 🍃 تشریف بیارید به کانال خوردنی ها😋 @matbakh_setad
💠 😋 🍃مواد لازم: بادمجان ۵ عدد متوسط آبغوره یک و نیم لیوان سبزی دلال به میزان لازم (ترکیبی از ریحان و نعنا و سبزیهای معطر) سیر رنده شده ۲ قاشق سوپ خوری 🍃طرز تهیه: ابتدا بادمجان‌ها را کبابی کرده سپس پوست می‌کنیم و خوب ساطوری می‌کنیم. آنگاه بادمجان ساطوری شده را همراه با آب غوره مخلوط میکنیم پس از آن سیر رنده شده را ریخته و سپس میچشیم در صورت سفت بودن کمی آب یا آب غوره دوباره به آن می افزاییم و در آخر مقداری نمک نیز اضافه میکنیم. نکته: در صورت استفاده از کدوسبز بخارپز شده به جای بادمجان و آب آلوچه به جای آبغوره طعم متفادتی از این چاشنی شمالی را تجربه خواهید کرد😋 👌 تشریف بیارید به کانال خوردنی ها👇👇 @matbakh_setad
💠 😋 🍃مواد لازم : نشاسته 1 پیمانه کره. 40 گرم آب. 4 پیمانه شکرسرخ یا شیره 1.5پیمانه گلاب 1/2 پیمانه 🍃طرز تهیه : نشاسته و آب را باهم مخلوط کنید . هم بزنید تا نشاسته حل شود . این مخلوط را از صافی رد کنید ، سپس نشاسته حل شده را روی حرارت بگذارید .مرتب هم بزنید تا گرم شود سپس شکر را اضافه کنید . زمانی که شکر حل شد ، گلاب را اضافه کنید . بازهم به هم زدن ادامه دهید تا مایه غلیظ شود وجای قاشق روی آن شیار ایجاد کند . کره را اضافه کنید . هم بزنید واز روی حرارت بردارید. مسقطی را در ظرفی که چرب کردید بریزید 1ساعت داخل یخچال قرار داده تاخودش رو بگیرد بعد برش بزنید و میل کنید 👌دستور تهیه نشاسته طبیعی با گندم قبلا تو کانال مطبخ گذاشته شده تشریف بیارید به کانال خوردنی ها😋 🆔 @matbakh_setad
💠 #مربای_کدوحلوایی 🍃مواد لازم: 🔸شیره انگور: 1 کیلو 🔸زعفران :به میزان لازم 🔸آب: 3 لیوان 🔸گلاب خالص: یک استکان کوچک 🔸کدو حلوایی: 1 کیلو 🍃طرز تهیه: کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید یا رنده کنید. می‌توانید برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید. کدوها را نیم پز کنید بعد شیره انگور و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا به قوام مورد نظر برسد،بعد گلاب را به آن اضافه کنید. ✅ در صورت تمایل می توانید دارچین هم به مربا اضافه کنید. @matbakh_setad
💠 #لحمی #دلمه_كلم 🍃 مواد لازم: ▫️گوشت چرخ کرده سيصد گرم ▫️برنج دو پیمانه ▫️لپه یک پیمانه لپه ▫️پیاز یک عدد ▫️سبزی معطر دلمه ترخون، مرزه، شوید ▫️رب انار یا آلو یک ق غ ▫️ادویه، زرد چوبه، نمک، ▫️سس دلمه شامل ▫️رب انار یک ق غ ▫️روغن زیتون یا روغن دو ق غ ▫️سرکه نیم استکان ▫️شیره ی انگور یک استکان ▫️آب به مقدار لازم 🍃طرز تهیه: لپه را پخته، برنج را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب انار ، ادویه و نمک و به مواد اضافه میکنیم، سپس سبزی را اضافه کرده و زرد چوبه نمک میزنیم در آخر لپه برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم. برگ کلم را کمی داخل آب جوش گذاشته تا نرم شود، بعد مواد را داخلش میپیچیم و در قابلمه میچینیم.رب انار رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم. 🍃نکته: 💢برای جدا کردن برگهای کلم برای دلمه، یک قابلمه آب جوش بیاورید و کلم را برای مدت ۲ دقیقه داخل آن بگذارید براحتی برک های کلم جدا میشوند😍 @matbakh_setad
💠 #فلافل 🍃 مواد لازم برای 10 نفر نخود نیم کیلو سیرتازه 3حبه پیاز رنده شده 3عدد آرد نخود 2قاشق زیره سبز آسیاب شده 1قاشق چایخوری جعفری تازه ساطوری نیم پیمانه نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،روغن شحم یا زیتون به میزان لازم 🍃 طرز تهیه : نخود را 24 ساعت خیسانده و هر چند ساعت آب آنرا عوض میکنیم نخود ٬ پیاز رنده شده ، جعفری ، سیر و پودر زیره را باهم مخلوط کرده 3 بار چرخ میکنیم درآخر بقیه ادویه ها را افزوده و مخلوط و در روغن سرخ میکنیم ‼️حتما به محض در آوردن فلافل سرخ شده از تابه ،آن را وارد ظرف در دار شیشه ای کنید ،که فلافل خشک نشود و نرم بماند. 🍃 خواص:مقوی برطرف کننده مشکلات و ضعف کمر تقویت قوای جنسی 👌در طب اسلامی نخود درمان مناسبی برای کمر درد است لذا عزیزانی که دچار کمر درد هستند نخود زیاد مصرف کنند 🌺 @matbakh_setad
💠 🍃مواد لازم برای4 نفر نخود پخته 2پیمانه برنج پخته 1پیمانه گوشت گوسفندی یا سینه خروس چرخکرده 1پیمانه شوید,تره,برگ چغندر ساتوری 1پیمانه پیاز خلالی 2عدد رب آلو 4قاشق غذاخوری نمک,فلفل قرمز,شحم,زردچوبه,نعناخشک به میزان لازم ✍ابتدا نخود و گوشت و برنج را 3بار باهم چرخ میکنیم تا یکدست شود سپس سبزی های تازه و ساتوری شده را افزوده و 10دقیقه دیگر ورز میدهیم پیازها را جداگانه کاملا سرخ کرده و در آخر زردچوبه را اضافه میکنیم بعد از خنک شدن پیازها نیمی از پیاز را به مواد کوفته افزوده و در آخر نمک و فلفل و نعنا خشک را اضافه میکنیم کوفته ها را به اندازه دلخواه گلوله کرده و کنار میگذاریم درون قابلمه نصف باقیمانده پیاز را ریخته و کوفته ها را در قابلمه میچینیم سپس به اندازه ای که آب روی کوفته ها را بپوشاند روی آن آب جوش میریزیم 45 دقیق با شعله متوسط بپزد 👌تشریف بیارید بیارید به کانال خوردنی ها😋↙️↙️ 🆔 @matbakh_setad
💠 #رنگینک😋 🍃مواد لازم: 🔸خرما: ۳۰۰ گرم 🔸مغز گردو: نصف لیوان 🔸آرد گندم یا سویق گندم : یک لیوان 🔸خلال پسته: یک قاشق غذاخوری 🔸 پودر دارچین: ۲ قاشق غذاخوری 🔸روغن یا کره حیوانی: به میزان لازم 🔸پودر زیره: یک قاشق چای‌خوری درصورت تمایل 🍃طرز تهیه: ابتدا خرما را شسته و هسته آن را در آورده و یک‌چهارم مغز گردو را در خرما بگذارید و در یک ظرف مناسب بچینید. آرد را با روغن یا کره سرخ کنید و دقت کنید، که خیلی کم روغن نباشد و حالت #روان داشته باشد. دارچین وزیره را هم افزوده و از روی حرارت برداشته کمی کف ظرف مورد نظر بریزید خرماهارو چیده وبقیه ی مایه را روی خرما‌ها بریزید. طوری که تمام سطح خرما را پوشش دهد. در نهایت روی آن را با پودر یا خلال پسته تزئین نمایید . 🍃تشریف بیارید به کانال خوردنی ها⤵️⤵️ @matbakh_setad
💠 #شیرینی_گوش_فیل 🍃مواد لازم برای تهیه خمیر: 🔸زرده تخم مرغ محلی : ٢ عدد 🔸 شیر محلی : نصف لیوان 🔸 روغن ارده کنجد : ٣ قاشق غذاخوری 🔸 آرد گندم سبوس دار : ١/۵ لیوان همه مواد غیر از آرد را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کنید و به آرامی ماساژ دهید تا خمیر یکدست شود. اگر خمیر چسبندگی داشت، کمی آرد اضافه کنید تا جاییکه به دست نچسبد. خمیر آماده شده را در کیسه نایلونی گذاشته و به مدت ٧ الی١٠ ساعت در مکانی گرم استراحت دهید. روی سطحی صاف کمی آرد پاشیده و به اندازه گردو از خمیر را با وردنه به قطر ٢ میلیمتر باز کرده و دو طرف آن را با دست پیچ دهید. خمیرهای آماده شده را در روغن ارده کنجد داغ، با حرارت ملایم سرخ کنید. 🍃 مواد لازم برای تهیه شربت: 🔸 عسل طبیعی : ١ لیوان 🔸 گلاب : ٢ قاشق غذاخوری 🔸 آب : ٣ قاشق غذاخوری 🔸 زعفران آب شده : ١ قاشق غذاخوری همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۵ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. ✅ گوش فیل های داغ را در شربت ولرم به مدت ۵ دقیقه قرار داده و سپس در ظرف مورد نظر بچینید. ✅خمیر این شیرینی را میتوانید به شکل مربع های ساده برش بزنید. یا از خلاقیتتان استفاده کنید و آن را به صورت طرح های مختلف در بیاورید. به این ترتیب گوش فیل مجلسی خواهید داشت. 🆔 @matbakh_setad
🍵 #زیتون_پرورده مواد لازم: زیتون 2لیوان گردو نیم آسیاب 1ایوان رب انار ملس رقیق نصف لیوان سرکه 2ق چ خ گلپر 1ق چ خ نمک 1ق چ خ این کنار غذا از ترکیب مواد بالا تهیه میشود میزان سرکه و رب انار بسته به ذائقه قابل تغییر است نوش جان😋 ↙️↙️ تشریف بیارید به کانال خوردنی ها😋 @matbakh_setad
💠 #کیک_سیب_دارچین 😍 💫امام صادق (ع) می فرمایند: #سیب از هر چیزی سریع تر به قلب فایده میبخشد. 📚طب الائمه،ص ۱۳۵ 🍃 مواد لازم : ▫️تخم مرغ محلی 4 عدد ▫️روغن زرد نصف لیوان ▫️شیر محلی یک فنجان ▫️عسل طبیعی یک لیوان ▫️آرد گندم سبوس دار 2 لیوان ▫️سیب متوسط 3 عدد ▫️دارچین یک قاشق غذاخوری سرخالی ▫️پسته یا گردوی خرد شده یک فنجان ▫️شیره انگور یک لیوان 🍃 روش تهیه: سیب ها را پوست گرفته و برش بزنید و در ظرفی که با روغن زرد چرب کرده اید، به صورت منظم بچینید. روی آن ها را پسته یا گردوی خرد شده و دارچین بپاشید و در پایان شیره انگور را اضافه نمایید. در ظرفی مواد کیک را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. (میزان آرد به گونه ای باشد که مواد کیک به قوام بیاید و نباید خیلی روان شود) مایع کیک را با دقت روی سیب ها بریزید و در فر با دمای 180 درجه نزدیک به 30 دقیقه قرار دهید. وقتی از فر خارج کردید بگذارید سرد شود، سپس در ظرف دیگری به شکل وارونه برگردانید و نوش جان! 😋 ✅ خواص: 🔸بر طرف کننده افسردگی 🔸تقویت کننده بدن 🔸تقویت کلیه 🔸افزایش قوه جنسی 🔸مقوی برای ورزشکاران 🔸کمک به رفع کم خونی 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
💠 ((1)) 🍃مواد لازم ارده : یک ق غ سیر : یک حبه نخود پخته : شش ق غ روغن زیتون : یک لیوان نمک : یک ق چ فلفل قرمز : یک دوم ق چ آب لیموترش تازه : یک دوم لیوان 🍃روش تهیه تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد. البته الویه با دستور مرسوم بسیار سنگینه و بهتره شام مصرف نشه ضمنااا در الویه سالم به جای سیب زمینی از نخود پخته استفاده کنید @matbakh_setad
💠 #سس_مایونز ((2)) 🍃مواد لازم: نشاسته ۵ ق غ آب ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد سرکه محلی،روغن زیتون،ادویه سالسا و نمک به مقدار لازم و سلیقه ای 🍃دستور تهیه: ابتدا نشاسته را با 1 لیوان آب می زاریم روی شعله گاز بعد مثل چسب سفید و کمی سفت شد کنار می زاریم تا کاملا سرد بشه بعد در مخلوط کن با زرده تخم مرغ، سرکه انگور و روغن زیتون مخلوط می کنم و با ادویه سالسا و نمک مزه دار میشه مثل سس مایونز های کارخونه ای @matbakh_setad
💠 #ماکارونی_خونگی 😋 🍃مواد لازم برای ۹۰۰ گرم پاستا👇👇 تخم مرغ ۳ عدد آرد کامل سبوسدار ۲ فنجان نمک نصف ق چ 🍃 طرز تهیه 👇👇 ۱- آرد و نمک را در یک کاسه باهم ترکیب می کنیم . وسط آرد را گود می کنیم و تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم . ۲- با استفاده از یک چنگال تخم مرغها را به هم بزنید و همزمان ازاطراف آن کم کم آرد بردارید و با تخم مرغها مخلوط میکنیم ۳_هنگامی که آرد و تخم مرغ با هم ترکیب شدن آن را از ظرف خارج می کنیم و با کف دست خوب ورز می دهیم اگر هنوز قسمتهای از خمیر خشک هست یعنی آرد کاملا با تخم مرغ مخلوط نشده می توانید از کمی آب استفاده کنید تا خمیر نرم و لطیف شود ۴_خمیر را خوب ورز بدهید با دست ۵_سپس آن را داخل نایلون پیچیده و بگذارید 30 دقیقه بماند ۶_خمیر را با وردنه پهن و نازک کنید ۷_وقتی خمیر بخوبی نازک شد روی آن را آرد بپاشید.سپس هر دوطرف لبه های خمیر را به یک اندازه به طرف داخل تا کنید تا دو طرف خمیر به هم برسندو بگذارید 15 دقیقه بماند و روی آن را با پارچه بپوشانید ۱۰_بنا به سلیقه و نیازتان پاستا را به اندازه نوارهای باریک،متوسط یا پهن ببرید ۱۱_نوارها را پس از بریدن،دانه دانه تکان دهید تا از حالت پیچیده باز شوند و بنا به رطوبت آشپزخانه اجازه دهید پاستاها به مدت 20 تا 40 دقیقه بماند تا خشک شود ۱۲_بعد از این مدت پاستا آماده است برای پخت و یا می توانید بعد از اینکه خوب خشک شد داخل یخچال تا 24 ساعت نگهداری کنید . 🌀 @matbakh_setad
💠 #شربت_‌عناب 🍃 مواد لازم و طرز تهیه: عناب، تازه و نرم امسال به مقدار دلخواه+آب حدود ۴تا ۷ برابر عناب، جوشانده تا عناب‌ پخته شود. 👈عناب‌ها را له کرده و خوب بهم بزنید، وقتی عناب‌ها کاملا پخته شدند، صاف کنید و با هم وزنش، شکر مخلوط کرده، دوباره بجوشانید تا به قوام شربت برسد. 🍃🍃 خواص: 👌بهترین نوشیدنی برای فصل #بهار و #تابستان، این شربت: 🔺 صاف كنندۀ خون 🔺مسكن التهاب 🔺رافع تشنگى و حدت خون است. 🔴همچنین برای یبوست صفراوی ولاغری صفراوی مناسب است. شربت عناب یک نوشیدنی خوب برای افراد دچار جوش‌های پوستی, کهیر و بیماری‌های خارش‌دار است همچنین برای رفع سرفه‌های مزمن و درد سینه ناشی از بیماری‌های تنفسی مفید بوده و برای درمان بیماری‌های ناشی از سوءمزاج دموی بسیار مفید است. @matbakh_setad