eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.7هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
✅چایی طبیعی برای کاهش ریفلاکس ناشی از اضطراب ☕️ چای به و گل سرخ چایی طبیعی برای کاهش ریفلاکس ناشی از اضطراب چای به و گل محمدی (همراه با هم) برای کاهش ریفلاکس، و بهبود تخلیه معده، و کاهش تپش قلب اضطرابی سودمند است و برانگیختگی هیجانی را تعدیل می‌کند. کسانی که در پی رویارویی با استرس دچار ریفلاکس می‌شوند بهتر است بجای چای معمول، روزی دو بار این چای را حدود یک ساعت بعد از غذا بنوشند. برای اثربخشی بهتر، به دو نکته زیر توجه کنید: این چای باید خوبِ خوب دم بکشد تا مزه آن گس و دبش درآید.‌ این چای باید بدون شیرین‌کننده یا با کمترین اندازه شیرین‌کننده (عسل) نوشیده شود. @tebshia20 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح شروع تازه است برای باهم بودن🌹🍃 مهرورزی رادوره کردن از زندگی لذت بردن وگل خنده به یکدیگر هدیه دادن سلام دوستان صبح چهارشنبه تون بخیر🌹☘ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ⁨ امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇 امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم با ذکر شریف یا شافی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
شیر 2 لیوان آرد برنج 3 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ شکر 6 ق غ کره 1 ق غ خامه صبحانه 100 گرم گلاب 2 ق غ وانیل 1/4 ق چ پسته نیم کوب 1/3 لیوان پودر پسته و پرک پسته برای تزیین آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای زیبابرای فرم دادن به نان صبحانه 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
اول برای شهد یک لیوان شکر رو با نصف لیوان آب بذارین حل بشه و بهش کمی گلاب و زعفران اضافه کنید وقتی به جوش اومد از روی حرارت بردارین ، بذارین کنار تا خنک شه دو تا هویج رو رنده ریز بزنین بعد آبشو کامل بچلونید و بعد چهار تا تخم مرغ رو با همزن بزنید تا پف کنه و یک ق م بکینگ پودر اضافه کنید و هویج رنده شده و آبگرفته رو اضافه کرده و مخلوط کنید و بعد توی تابه ۱۷ سانت دو قاشق روغن مایع بریزید و نصف مایه خاگینه رو بریزید روش دمکنی بذارید تا با حرارت کم خودشو بگیره ،نیم بند که شد مغز گردوی خرد شده و دارچین و گل سرخ مخلوط شده رو بریزید روش و بقیه مایه خاگینه رو بریزید و بذارید کامل خودشو بگیره و بعد برگردونید طرف دیگه شم سرخ بشه حالا خاگینه رو برش بزنید و شهد خنک رو روش بریزید یه جوش که زد خاموش کنید بذارید شهد به خودش بگیره ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اعتدال در خوردن گوشت موجب خوش اخلاقی، اعتماد به نفس و شجاعت می شود و افراط در آن قساوت قلب می آورد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
غذا را با اشتها بخور و در حالی که هنوز اشتها داری، دست از غذا بکش پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)، بحار الانوار، ج ۶۲، ص ۲۹۰ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈مواد لازم : دو بسته ماکارونی صدفی 4 فنجان کاهوی خرد شده 1/2 فنجان ریحان تازه خرد شده 1 فنجان بزرگ مرغ پخته خرد شده 1 فنجان گوجه فرنگی درشت خرد شده 3/4 فنجان درشت خیار خرد شده 100 گرم بیکن و کالباس 1/3 فنجان سیر بو داده سرکه دو قاشق غذا خوری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سوتیه من مربوط به روز اول بعد عروسی بود که اومدم قورمه بزی بسازم😁🙈 اولین بارم بود خب🤷‍♀️🤷‍♀️ هی هم میزدم خورشتمو میگفتم این یچی کم داره🤔🤔 بعد از کلی تفکر و به مغزم فشار اوردن فهمیدم بله لوبیا نداره خورشت😁😁 نیم ساعت قبل سرو لوبیا رو ریختم تو قابلمه و بعدم آوردم برای همسر جان البته با کلی تزیین تازه عروسی🤣🤣🤣 شوهرم اولین لوبیارو که خورد دید خامه خامه 😅😅خدا شاهده پشیمونی تو چشاش موج میزد😅😅ولی چاره ای نداشت 😎 نشستیم دونه دونه لوبیا هارو جدا کردیمو سبزی و گوشتشو خوردیم😂😂😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب پخت های تنوری ساده و خوشمزه درست کردم که در نهایت هم طعم و مزه دقیقا مثل پخت داخل فر هست 👈طرز_تهیه و چندتا نکات مهم هست که اشاره میکنم👈حتما قابلمه ای رو انتخاب کنید که دهانه قابلمه هم اندازه شعله پخش کن باشه.اگر دوست دارید سیب زمینی ها رو با پوست تنوری کنید حتما قبل از خورد کردن با اسکاچ خوب بشورید..اگر میخواین مدت پخت و بیارید پایین می تونید از فویل بزرگتر استفاده کنید و سیب زمینی هارو کاملا داخل فویل بپیچید و سپس قابلمه رو روی شعله پخش کن بزارید که در اینصورت آخر پخت چند دقیقه هم فویل و باز کنید تا سیب زمینی ها برشته تر و ترد تر بشه.. از انواع ادویه ها مثل پودرسیر، فلفل سیاه و حتی کمی کره ذوب شده می تونید روی سیب زمینی بریزید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نکته❌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ استفاده ازفویل الومینیومی در طبخ منجر به ورود یون اکسید آلومینیوم به بدن و ابتلا به آلزایمر و کمخونی میشود. جایگزین : ظروف  سنگی. چدن اصل .مسی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
رولت خامه ای ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دستور تهیه :👇 _فر را روی با دمای200 درجه روشن کنید. _کف سینی به ابعاد 30×40 سانت را چرب و کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ رو هم کمی چرب کنید. _5 عدد تخم مرغ درشت را از یخچال خارج و در دمای محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد. . 👈نسبتی که برای رولت استفاده میکنم...به ازای هر تخم مرغ درشت، 25 گرم آرد، 25 گرم شکر دانه ریز برای این دستور به 5 عدد تخم مرغ درشت+ آرد(حدود نصف پیمانه)+ گرم شکر(1/3پیمانه)نیاز داریم سفیده را با دور تند همزن دو دقیقه بزنید و وقتی کف کرد نصف مقدار شکر را کم کم اضافه و آنقدر بزنید تا سفت و برفی بشه و از کاسه نریزه. . زرده+ یک چهارم قاشق چایخوری وانیل+بقیه شکر+ شربت بار یا عسل یک قاشق را یک دقیقه با دور متوسط همزن بزنید مدام هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. نصفپیمانه آرد+ نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر را مخلوط والک کنید. سفیده تخم مرغ و زرده را کم کم فولد میکنیم و بعد ارد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه و فولد میکنیم. آرد را با الک حتما اضافه کنید تا گوله نشه. مایه را در سینی ریخته و صاف کنید ,دقت کنید ضخامت مواد در همه جای سینی یک اندازه باشه تا رولت تمیز و یکسانی در نهایت داشته باشید. سپس سینی را 3 مرتبه روی سطح کار بکوبید تا حبابهای هوا از بین مواد خارج شده و بلافاصله سینی را در بالاترین طبقه فر قرار دهید.مدت پخت رولت بین 8 تا 10 دقیقه ست....بعد از 8 دقیقه در فر رو باز کنید و با انگشت سطح رولت رو چک کنید اگه حالت اسفنجی داره و چسبنده نیست یعنی کامل پخته و باید سریع از فر دربیارید اگه بیشتر از 10 دقیقه رولت توی فر بمونه خشک و ترک میخوره.میتونید 8 دقیقه که پخت برای 2 دقیقه هم گریل رو بزنید تا روی رولت طلایی تر بشه. (من گریل را روشن نکردم) حالا سینی را از فر دربیارید و یک دقیقه صبر کنید و بعد پارچه نخی تمیزی را روی سینی بیندازید تا رولت آرام آرام خنک بشه و در طی خنک شدن خشک نشه.حدود 10 تا 15 دقیقه طول میکشه.بعد دورتا دور رولت را ببرید و روی پارچه برگردانده و کاغذ پشت اونو جدا کنید و با پارچه رول کنید و 30 دقیقه دیگه صبر کنید،بعد خامه فرم گرفته روی آن بمالید و در یخچال برای چند ساعت استراحت دهید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami