eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
👇👇👇کانال عمومی👇👇👇 (تقویم همسران) (اولین و پرطرفدارترین مجموعه کانالهای تقویم نجومی،اسلامی) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✴چهار شنبه👈3 اردیبهشت 1399👈28 شعبان 1441👈22 آوریل 2020 🕋مناسبت های دینی اسلامی. 🎆امور اسلامی و دینی. 📛صدقه صبحگاهی رفع نحوست کند ان شاءالله. 👶برای زایمان مناسب و نوزادش زیبا رو و عمری طولانی دارد ولی صدقه و عقیقه کردن برایش لازم است. 🚘مسافرت مکروه و اگر ضروری باشد با صدقه همراه باشد. 🔭احکام و اختیارات نجومی. ✳️خرید لوازم منزل و.... ✳️ختنه نوزاد. ✳️و اغاز معالجات و درمان نیک است. 💑احکام مباشرت و انعقاد نطفه. مباشرت و عروسی مکروه و فرزند حاصل از ان ممکن است مزدور ستمگران گردد. 💉💉حجامت خون دادن فصد خوب و موجب قوت دل است. 💇‍♂💇اصلاح سر و صورت خوب نیست. 😴🙄 تعبیر خواب. خوابی که شب پنجشنبه دیده شود تعبیرش از قران ایه 29 سوره مبارکه عنکبوت است. قال رب انصرنی علی القوم المفسدین. و مفهوم ان این است که خواب بیننده مامور می شود به اصلاح گروهی که اگر با انها ستیزه کند پیروز شود..ان شاءالله و شما مطلب خود را در هر باب قیاس کنید. ✂️ناخن گرفتن 🔵 چهارشنبه برای ، روز مناسبی نیست و باعث خارش میشود. 👕👚 دوخت ودوز چهارشنبه برای بریدن و دوختن روز بسیار مناسبی است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود.ان شاالله ✴️️ وقت در روز چهارشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت 12 ظهر و بعداز ساعت 16 عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن) ❇️️ روز چهارشنبه : یا حیّ یا قیّوم 100 مرتبه ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح 541 مرتبه که موجب عزّت در دین میگردد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 💠 ️روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به #امام_رضا_علیه السلام_ و . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 📚 منابع مطالب ما: 📔تقویم همسران نوشته ی حبیب الله تقیان قم:انتشارات حسنین علیهما السلام ادرس: پاساژ قدس زیر زمین پلاک 24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش املت هویج و تره فرنگی🍓 😋 تنها نکته این املت نازک و کوچک خرد کردن هویج و تره فرنگی یا پیارچه هست و با توجه به ذائقه ادویه خود را داخل مخلوط اضافه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلفل دلمه مرغ چرخ کرده آب ذرت نخود فرنگی هویج سس سویا سس سریراچا پودر پاپریکا جعفری خشک شکر نمک پنیر موزارلا داخل فلفل دلمه رو خالی کنیدمرغ چرخ کرده رو سرخ کنید توی ماهیتابه و بعد بعدش کمی آب اضافه کنید و بعد هم به میزارن دلخواه ذرت و نخود فدنگی و هویج و نصف قاشق سس سویا و نصف قاشق سس سریراچا و پاپریکا و جعفری و یک قاشق چایخوری شکر و نمک بهش لضافه کنید و اجازه بدین که مواد بپزه مواد رو داخل دلمه بریزید و روش پنیر و جعفری خشک شده بریزید و بعد هم توی ماکروویو بزارید تا پنیر آب بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌺 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
*یا رازق المرزوقین* # *ایده_ای_عالی_برای_ماه_رمضان* *دوستای عزیزم از* *روز اول ماه رمضان برای درست کردن افطار هر روز رو به نیت یکی از* *معصومین و بزرگان و بندگان خوب خدا که در لیست زیر هست قرار* *بدین(نیت کنید)و سفره تونا رو پر برکت کنید*☺️ 📣 *برنامه سفره ماه مبارک رمضان:* *1. حضرت محمد (ص)* *2. حضرت فاطمه زهرا(س)* *3.امام علی(ع)* *4.امام حسن مجتبی(ع)* *5.امام حسین(ع)* *6.امام سجاد(ع)* *7.امام محمدباقر(ع)* *8.امام* *جعفرصادق(ع)* *9.امام موسی کاظم(ع)* *10.امام رضا(ع)* *11.امام جواد(ع)* *12.امام هادی(ع)* *13.امام حسن عسگری(ع)* *14.صاحب الزمان(عج)* *15.حضرت ابوالفضل(ع)* *16. حضرت نرجس خاتون(س)* *17.حضرت زینب(س)* *18.حضرت رقیه(س)* *19.حضرت ام البنین(س)* *20.حضرت سکینه(س)* *21.حضرت قاسم بن حسن(ع)* *22.حضرت رباب(س)* *23.حضرت نجمه خاتون(س)* *24.حضرت معصومه(س)* *25.حضرت خدیجه(س)* *26.حضرت فاطمه بنت اسد(س)* *27.حضرت نفیسه خاتون(س)* *28.حضرت مسلم بن عقیل(ع)* *29.ب نیت ۱۲۴هزار پیغمبر* *30 شب نیت شهدا* ✅به عنوان مثال *روز اول به نیت سفره ی حضرت محمد (ص) نیت میکنید و افطاری را ب نیت حضرت* *محمد نذری میپزین بعد فاتحه و سه صلوات هم هدیه میکنید*🌹 *ثوابش هم برسه به ارواح طیبه امام و شهدا و اموات خودمون* ... *هر روز مقداری انفاق و صدقه یا ارزاق به نیت محرومین عزیز* 👌 *ایده ی بسیار خوبی است تا این ماه پربرکت تر شود ان شاالله 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebbetabiee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍜پخت زولبیا از این روش ساده تر نیست! عناصر📌 🥛2 فنجان آب 🥄2 قاشق غذاخوری نمک 🥣2 فنجان ارد 🍾روغن برای پخت 🍚قند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍜پیاز را رنده کرده ، سپس سیب زمینی ها را رنده کرده ، مایع را مخلوط کرده و آنرا هم بزنید. 🥚2 عدد تخم مرغ و نمک اضافه کنید. مخلوط کردن. نان ها🍞 را برش بزنید. 🥪سیب زمینی ها را روی نان بگذارید و سیب زمینی ها را در قابلمه سرخ کنید. سیب زمینی ها را در بالای برش نان قرار دهید و برگردانید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥞هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید. اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
🍥😍 📝مواد لازم: خامه ۳۰۰ گرم شکر ۱ق.غ قهوه دم کرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته شکلات سفید ۳۵۰ گرم طرز تهیه:👇👇 ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شله زرد و کاچی کاچی آرد برنج نصف پ +نصف پ ارد گندم رو مخلوط و الک میکنیم و ۱۰۰الی ۱۲۰ گرم کره نرم شده بهش اضافه کرده و روی حرارت مدام هم میزنیم تا رنگش کمی نخودی بشه نصف ق چ زردچوبه و ۱ ق م زیره سابیده اضافه میکنیم بعد از روی حرارت برمیداریم و نصف پیمانه گلاب سرد یخچالی روش میپاشیم تا حرارتشو بگیره و مدام هم میزنیم و بعد ۲ لیوان شربت غلیظ نبات اضافه میکنیم (نیم کیلو نبات +۲۵۰ گرم آب +نوک قاشق چ جوهر لیمو روی خرارت بجوشه تا قوام بیاد )و هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد ۵ لیوان اب جوش و ۱ ق م پودر هل سابیده و نصف ق چ زعفرون سابیده اضافه میکنیم وروی حرارت هم میزنیم تا یک قل بزند در اخر اگر دوست داشتید مقداری مغز گردوی خورد شده و نصف پ پودر نارگیل اضافه کنید نوش جون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔷 😍😍 تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه سرخالی ماست نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد یک و سه چهارم پیمانه وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر ۱ق م‌ سرخالی کشمش نصف پیمانه تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم . این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
رفاقت رو از بامیه یاد بگیریم! با این که بین مردم انقد کشته مرده داره ولی هیچوقت رفیق نچسبش ( زولبیا) رو تنها نذاشته همچین رفیقی اگه دارین خوش به حالتون👌😄 پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان مبارک😍 شادی و نکات مومنانه👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
طرز تهیه کره طبیعی کره، یک ماده خوردنی پرخاصیت که شامل میزان زیادی از ویتامین آ می باشد بنابراین در جلوگیری از بیماری های قارچی، حفظ تعادل بدن و ایجاد قدرت در عضلات مفید بوده ضمن آنکه برای پوست هم بسیار مفید است. طرز تهیه کره بسیار آسان می باشد فقط نیازمند زمان بیشتری است. کره طبیعی معمولا در مراکز تهیه لبنیات و با در روستاها و بین عشایر تهیه می شود. شما می توانید در منزل این ماده پر خاصیت را تهیه و مصرف نمایید. به روشی بسیار ساده. فقط موارد بسیار مهمی که باید توجه داشته باشید: کره زرد رنگ و کره سفید رنگ داریم . کره زرد رنگ از ماست گاو و کره سفید از ماست گاومیش، گوسفند و یا بز تهیه میشه. در تهیه کره فقط یک نوع ماست باید باشه ترکیبی از انواع ماست ها رو نداریم چون مزه کره رو بد میکنه. سرشیر ماست رو نباید بگیرید فقط باید بدونید از چه میزان ماستی  چقدر کره تهیه میشه ( بسته به ذائقه شما و یا نوع ماست در دسترس شما داره میتونه ماست گاو باشه، ماست گاومیش، گوسفند و یا بز ) مثلاً برای تهیه نیم کیلو کره: ۵ کیلو ماست گوسفندی ۵ کیلو ماست گاومیش ۵ کیلو ماست بز ۱۰ کیلو ماست گاو ( چون چربی کمتری دارد ) مفید ترین نوع کره به دلیل داشتن میزان زیاد ویتامینA مواد مورد نیاز ماست (میزان ماست بستگی به خود شما دارد. معمولا یک کیلو ماست در حدود ۵۰ الی ۱۰۰ گرم کره خواهد داشت) آب ( به ازای هر مقدار ماست یک و نیم الی ۲ برابر آب) کمی نمک ( تا کره دیرتر خراب شود) مشک – دبه درب دار – همزن برقی و یا مخلوط کن (استفاده از مخلوط کن بهتر است) یخ مقداری آب جوش روش کار: ابتدا ماست و آب رو درون ظرف درب دار میریزیم (مخلوط کن). کمی نمک رو هم اضافه می کنیم ظرف رو به طور مدام و یا یک سرعت یکسانی تکان می دهیم ( مخلوط کن ) به مدت ۱ الی ۲ ساعت تا کف رو بیایید و یک جا جمع شود چنانچه بخواهید زمان کمتری صرف این کار باشد در ابتدای کار، درون ماست و آب مقداری آب گرم بریزید. آب گرم باید بلافاصله ریخته شود تا باعث از بین رفتن کف نشود. کف که زیاد شد باهم ترکیب شده و کم کم شکل جامد گرفته و از مایع جدا میشه. الان تقریبا کره شما آماده و مایع باقی مانده همان دوغ است. درون ظرف تمیز دیگری پارچه تمیزی، معمولا تنظیف را قرار دهید و مایه درون مخلوط کن را روی تنظیف بریزید. کمی ظرف را تکان دهید تا آب از کره جدا شود، برای اینکه سریعتر کره شکل بگیره درون ظرف کمی یخ بریزید.الان کم کم کره داره شکل می گیره تنظیف حاوی کره رو محکم فشار می دهیم تا کاملا مایع از آن گرفته شود. چنانچه این مایع درون کره بماند باعث فساد و خراب شدن و بدبو شدن کره میشه. کره آماده شده رو درون ظرفی بریزید بهش با دست و یا قالب حالت بدید و درون یخچال قرار بدهید. با یک کیلو ماست الان شما هم کره دارید و هم دوغ ولی سالم و طبیعی شما می تونید کره ظعم داز درست کنید به اسن ترتیب که ابتدای کار، یعنی موقع ترکیب آب و ماست ماده دلخواه خودتون رو بریزیدمعمولا پونه را اضافه می کنند. ممکنه اضافه کردن این ماده باعث دیرتر شکل گرفتن کره بشه. باید حتما خواستون باشه کاملا آب کره یا همون دوغ گرفته بشه چرا که در کوتاه مدت باعث فساد کره شده و کره شما تغییر طعم داده و تلخ میشه چنانچه دسترسی به مشک برقی داشته باشید کار شما راحت تر هم میشه. اگر دیدین مصرف زیادی برای کره ندارین و یا حتی دلتون می خواد از کره، روغن زرد یا روغن کرمانشاهی درست کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASH_GMO_NO
سیر مواد لازم : 🔸سیر: یک كیلوگرم 🔸سركه طبیعی: حدود یک لیتر 🔸نمک دریا: ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه : بوته‌های سیر، در بهار تازه است و برای تهیه این ترشی مناسب می باشد. چندین لایه از پوست روی آن‌ها جدا كنید تا حبه ها مشخص شوند اما بوته‌ها به صورت درسته باقی بمانند و از هم جدا نشوند. به عبارت دیگر، بوته‌های سیر فقط باید یك لایه پوست داشته باشند و ریشه آن هم گرفته شود. در فصل های دیگر كه سیر خشك در دسترس می‌باشد به مدت یك روز آن را بخیسانید. سپس ریشه و پوسته‌های اضافی را بگیرید و آن را در صافی بریزید تا خشك شود. اگر بوته‌ها ناصاف و فرورفته باشند، بهتر است آن‌ها را حبه حبه كنید تا ناهمواری ها و دورریز آن‌ها گرفته شود، بدون آنكه پوستشان را كاملاً جدا كنید. سپس سیرها را به‌طور مرتب درون شیشه بچینید، نمك دریا به آن بیفزائید و سركه رویش بریزید تا كاملاً روی آن را بگیرد. پس از گذشت چند روز سركه به خورد سیرها می‌رود و سر آن‌ها خالی می‌شود. مجدداً سركه اضافه كنید تا ظرف پر شود. ✅با گذشت زمان، رنگ سیر تغییر می‌كند و به سمت قهوه‌ای می‌گراید و پس از چندین سال، كاملاً سیاه و شیرین خواهد شد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بهترین غذا برای تقویت کمی و کیفی شیر مادران و همچنین تقویت جنین 👈 نکته: منظور از رازیانه و خرما، خوردن روزانه یک لیوان عرق رازیانه(یا جوشانده بذر رازیانه) + سه یا چهار عدد خرما برای تقویت شیر مادران میباشد « استاد حسین خیراندیش» 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebshia20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت خلال❤️❤️ این خورشت سنتی رو تقدیم میکنم به همه طرفدارهاش مقادیر برای ۴ نفر: پیاز : ۲ عدد مغز ران گوساله: ۴۰۰ گرم فلفل سیاه و سفید: ۱ قاشق چایی خوری زرد چوبه: نصف قاشق‌غذا خوری نمک: ۱ قاشق چایی خوری زعفران: ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری لیمو عمانی: ۳ عدد ۲ لیوان آب زرشک سیاه: ۳ قاشق ‌غذاخوری زرشک قرمز: ۳ قاشق ‌غذاخوری(برای رنگ و طعم) خلال بادوم: ۷۰ گرم خورشت خلال یه خورشت سنتی هست که مخصوص غرب کشورمون هست، و اینکه کرمانشاهی های دوست داشتنی واقعاً متخصص هستن توی تهیه این خورشت. ابعاد گوشت حبه قندی باشه خیلی بهتره. خلال بادوم رو به مدت ۲ دقیقه با یک قاشق روغن و ۲ قاشق زعفرون تفت بدید. (مثل فیلم) مدت پخت: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه لذتش رو ببرید.❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
4_5789538395143276336.pdf
817K
💠فرمول و روش پخت ۱۰ نوع آش و سوپ👆👆 👌ویژه تغذیه افراد درگیر کرونا یا بهبود دیافته از کرونا (دوران نقاهت) ⭕️ کاری از کارگروه تغذیه موسسه پرتو سبز هستی (بامدیریت استاد طالقانی) 🔶برخی پرهیزات افراد درگیر کرونا(تقریبا شبیهه پرهیزات سرماخوردگی میباشد):👇 سرکه.ترشی. چربیجات.شوری زیاد. سیر و پیاز خام. بوهای محرّک. خوراک غلیظ مانند مصرف گوشت زیاد. لبنیات و هر موردی که پس از مصرف سرفه و تنگی نفس را تشدید مینماید. 👈لازم به تذکر است افراد بعد از بهبودی از کرونا نیز بهتر است پرهیزات خود را تا چند روز رعایت و دارهای گیاهی خود را نیز با دوز و مقدار کمتر تا بهبودی کامل ادامه دهند. ♻️این فایل را در موبایل خود ذخیره ؛ سپس منتشر کنید. 💥نشر دهید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه یه نون راحت و بافتی نرم حجیم . مواد لازم شیر یک لیوان شکر ۴۰ گرم مخمر فوری یک ق س تخم مرغ یک عدد کره ۵۰ گرم اسانس وانیل یکچهارم ق چ آرد حدود ۴۰۰ گرم(حدود سه لیوان) زعفران آب کرده یه قاشق چای خوری میتونید بدون زعفران هم درست کنید. نصف شیر رو با یگ ق چ شکر و مخمر در کاسه کوچک بریزید و مخلوط کنید و درپوش بذارید (بیشتر از ده دقیقه نشه) باقیمانده شیر و شکر تخم مرغ و نمک کره به دمای محیط رسیده ، زعفران، وانیل و مخلوط مخمر رو در کاسه ی مناسب بریزید سپس،آرد رو کم کم بیفزایید تا خمیر نرم و مناسبی بدست بیاد حالا خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده ورز بدید تا صاف و یک دست بشه و بعد در کاسه ای چرب شده قرار بدید رویش را بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید حالا خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کرده و داخل قالب کنار هم با فاصله ی دو سه سانتی بچینید روی خمیر رو بپوشانید و بیست دقیقه استراحت بدید باید حجم خمیر افزایش پیدا کنه روی خمیر هارو مخلوط زرده ی تخم مرغ و شکر و خامه زده و مغز دلخواه بپاشید در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه بمدت ۳۵ دقیقه (حدودی) بپزید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴 توصیه امام علی علیه السلام در مورد میزان غذا خوردن ✍امیرمؤمنان علیه السلام به جناب کمیل می‌فرماید: ای کمیل معده! خود را به خوراک، سنگین مکن و برای آب جایی و برای نفس و دم مجالی بگذار! و دست از خوراکی بکش در حالی که هنوز اشتها داری؛ پس اگر چنین کنی، خوراکی برایت طیب و گوارا خواهد شد؛ زیرا صحت و سلامت تن به کم‌ خوردن و کم نوشیدن است. 📚 بحارالانوار، ج ۷۷، ص ۴۱۵ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebshia20
  ‌ 🍸دمنوش به مخصوص عزیزانی که زود عصبانی میشوند 🍎این دم‌نوش از نوشیدنی‌های بسیار گوارا، خوش‌بو، خوش‌رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند. برای تهیه این نوشیدنی ابتدا لازم است به را به طریق زیر آماده کنید: 🍋مواد لازم 🍏1  ق س به خشک 🍏1 لیوان آب جوش 🍏1 ق چ زعفران آب کرده 🍏2 عدد هل سبز درسته 🍏1 عدد چوب دارچین 🍏به میزان لازم نبات یا شکر  😍طرز تهیه: 🌻1. به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس‌ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه‌ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.🌻 🌸2. یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای‌خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید.🌸  🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
‌ ‌ 🍋🍋🍸🍸🍸🍋🍋 مواد لازم: شکر يک فنجان آب يک فنجان آب ليموترش يک فنجان آب سرد چهار فنجان نعنا خشک يک قاشق چاي‌خوري طرز تهيه : آب و شکر را بخوبي با هم مخلوط کنيد. سپس آب ‌ليمو ترش را به آن اضافه کنيد، اين مخلوط را با چهار فنجان آب مخلوط کرده و آن را براي چند دقيقه درون فريزر قرار دهيد.در مخلوط پس از بيرون آوردن از فريزر تکه‌هاي تازه ليموترش را با نعنا خشک در آن قرار دهيد و آن را در حالي‌که حالت يخ‌زدگي دارد، سرو کنيد .