eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
برنج(هر یک پیمانه پلوپز ۴ تا کبه میده) نمک زردچوبه فلفل تخم مرغ(به ازای ۲ پیمانه برنج ۱ تخم مرغ) مواد میانی کبه هر چی دوست دارید می تونید بزنید من اینارو زدم گوشت چرخ کرده،پیاز،رب،کشمش،لپه دستور تهیه: پیاز خرد شده را تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده اضافه کردم بعد زردچوبه،ادویه،نمک،فلفل،پودر دارچین،بعد ۱ ق غ سر پر رب زدم بعد لپه پخته،یکم کشمش که از قبل خیس شده بود،خوب که سرخ شدند گذاشتم کنار بعد برنج را با آب (مثل کته درست کردن) درست کردم ولی بدون روغن،با نمک و یک ق چ زردچوبه(به ازای ۲ پیمانه برنج)با یکم فلفل،وقتی کته آماده شد گذاشتم سرد شه بعد تو غذاساز ریختم(یا چرخ گوشت) بعد بهش یک تخم مرغ زدم دستمو خیس کردم برنج رو ورز دادم بعد مثل کوکو یا کتلت تو دستم شکل دادم و از مواد گوشت وسطش گذاشتم و بستمش و تو روغن خیلی داغ سرخ کردم.اگه مواد به دستتون چسبید دستتون و خیس کنید، یک طرف کبه که سرخ شد خیلی آروم برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‌ ✅رول مرغ با نان لواش (بسیار خوشمزه)😋 ✍مواد اولیه : نان ترتیلا یا نان لواش (بسته به اندازه ی نون فرق داره) به میزان نیاز جعفری خرد شده 1/2 پیمانه پیازچه خرد شده 4تا سیر رنده شده 1 ق چ گوجه فرنگی و فلفل سبز (خردشده) 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده 1و 1/2 پیمانه سینه مرغ (ریش ریش شده) 2 پیمانه پنیر خامه ای 250 گرم نمک فلفل به میزان نیاز 🍜 طرزتهیه : 1-همه مواد رو باهم مخلوط کنید. 2.نونا رو باز کنید از مواد داخلش قرار بدید و رولش کنید. 3-بگذارید یخچال با خودشو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش بزنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد الک شده: ۲ لیوان شیر: ۱.۵ لیوان شکر: ۱.۵ لیوان روغن مایع: ۱.۵ لیوان تخم مرغ: ۳ عدد پودرکاکائو: ۴ قاشق غذاخوری وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری شکر، پودرکاکائو، روغن مایع و شیر را باهم مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا شکر حل بشه و مایه یکدستی داشته باشیم، یک لیوان از این مایه را برمی داریم و کنار می گذاریم.وانیل، بکینگ پودر و مقداری از آرد را باهم مخلوط کرده، بعد از الک کردن به مایه مخلوط اضافه و هم می زنیم، آرد را الک کرده و کم کم اضافه و هم می زنیم، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هم می زنیم.کف و اطراف قالب را با کمی روغن چرب می کنیم و کاغذ روغنی را قرار می دهیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، قرار داده و ۴۵ دقیقه می پزیم.بعد پخت کیک، شربت کنار گذاشته شده را هم می زنیم و روی کیک داغ می ریزیم، بعد از دو ساعت کیک را از قالب درمی آوریم و تزئین می کنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مشهدی طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه و مقوی که برای مراسمات نذری پخت میشه👇👇
شله از خانواده آش هاست که در مشهد در مهمانی هاپخته میشود مواد لازم: گوشت گوسفند : 500 گرم پیاز خرد شده : 2 عدد نخود نیم پیمانه : 90 گرم لوبیا سفید : نیم پیمانه ( 90 گرم ) لوبیا چیتی : نیم پیمانه ( 90 گرم ) بلغور گندم : 1 پیمانه ( 165 گرم ) برنج : نیم پیمانه ( 80 گرم ) ماش : نیم پیمانه ( 90 گرم ) عدس : نیم پیمانه ( 75 گرم ) فلفل سیاه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم دارچین : یک قاشق چای خوری جوز هندی : نیم قاشق چای خوری زنجبیل : یک قاشق چای خوری دستور پخت آش شله مشهدی حبوبات را از 24 ساعت قبل و بلغور گندم را از 12 ساعت قبل در ظروفی جداگانه حاوی مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آبِ آن را عوض کنید.برنج را از سه ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید.گوشت را به همراه پیاز، نخود، لوبیاسفید و لوبیا چیتی در قابلمه ای حاوی 10 پیمانه آب ریخته، سپس روی حرارت زیاد قرار دهید، زمانی که جوش آمد، درِ قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم کنید تا به مدت سه ساعت بپزد؛ پس از پختِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کرده، ریش ریش کنید و کنار بگذارید؛پس از یک ساعت، بلغور گندم، برنج، ماش، عدس، نمک، فلفل و گوشت (ریش ریش شده) را به قابلمه بیفزایید و مرتباً هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و له شوند (دقت کنید، آش ته نگیرد)، بگذارید آش به مدت 45 دقیقه دیگر بپزد (البته می توانید با گوشت کوب برقی کمی از مواد آش را له کرده تا آش زودتر جا بیفتد)؛زمانی که مواد آش کاملاً لِه و کش دار شدند، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را به آن اضافه کرده، در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با قیمه تزیین و سرو کنید. نکات مهم در درست کردن شله مشهدی 1. قابلمه آش باید کاملاً بزرگ و جادار باشد تا مواد، جای کافی برای پخت داشته باشند. 2. با توجه به متفاوت بودنِ زمانِ پختِ مواد آش، دقت لازم را در ترتیب افزودن مواد به آش انجام دهید. 3. در تمام مدت زمان پختِ شله، هم زدن مداوم آن از اهمیت زیادی برخوردار است، به خصوص بعد از زمان اضافه کردن بلغور، زیرا خیلی سریع ته می گیرد. 4. در تهیه آش شله مشهدی، هر چه مقدار گوشت (ریش ریش شده) بیشتر باشدو بیشتر هم بخورد، شله، خوشمزه تر و کش دارتر می شود. 5. توجه داشته باشید که در هنگام پخت، اگر شله احتیاج به آب اضافی داشت، حتماً آب جوشیده به آن اضافه کنید. 6. شله مشهدی را می توانید به همراه شکر یا نمک سرو کنید. 7-می توانید در تهیه شله از لوبیا قرمز به جای لوبیا چیتی استفاده کنید، توجه داشته باشید حتماً باید آن را جداگانه جوشانده و پس از پخت، آب قرمز آن دور ریخته شود تا رنگ شله تغییر نکند. 8- هنگام سرو شله میتوانید مقداری خورشت قیمه را روی آن تزیین کنید که بسیار خوشمزه تر خواهد شد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 خیلی راحته ؛بزارید یه کم روی دسرتون ببنده بعد باهاش کارکنید وشابلون رو بااحتیاط بردارید قابل استفاده برای تزیین انواع دسر ؛شله زردوحتی کیکها... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#شله_مشهدی شله از خانواده آش هاست که در مشهد در مهمانی هاپخته میشود مواد لازم: گوشت گوسفند : 500 گرم
شوخی😂 ⁨شله مشهدی چیه؟ یکجور سبک زندگیه، آداب دِرِه،مُگُم خدمتتان: انواع حبوبات رِه باکلی ادویه وگوشت گوسفندی مثل حلیم هم شب تاصبح با کَمچه اِقَد چُمبه مِزَنن تا له بِرِه خیلی زور و بازو مِخه، بعدچندساعت که به دم بود،روش قیمه بدون گوشت مریزن بانوشابه نوش جان مُکُنَن همونجه پا سفره ولو مِرن😁 آشپزی اسلامی👇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔥۴۰٪ تخفیف نساجی بروجرد برای پارچه، روتختی، رومبلی، حوله و ... ‼️ تحویل درب منزل🚚 https://bit.ly/3cYV1cW https://bit.ly/3cYV1cW انتخاب با شما👆🏾تحویل درب منزل با ما👆🏾
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅توصیه های غذایی در ماه مبارک رمضان ✍ معده خالی در زمان ‌افطار تحمل غذای سنگین را ندارد بنابراین استفاده از غذاهایی با هضم راحت مانند آش، سوپ و حلیم در این وعده توصیه می‌شود. استفاده از غذاهای تند و پرادویه، شور و سرخ کرده، غذاهای آماده و بسته بندی، غذاهای خمیری مثل ماکارونی، الویه، قارچ، انواع فست فودها، یخ، چای پررنگ، قهوه و کاکائو، انواع نوشابه ها و آبمیوه‌های صنعتی چه در این ماه و چه در ماه‌های دیگر سال به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود مگر به ضرورت. به جای آن روزه‌داران می توانند به تناسب مزاج خود از غذاها و شربتها و آبمیوه‌های طبیعی استفاده نمایند. از پرخوری و روی هم خوری چه در وعده افطار و چه در وعده سحر پرهیز شود و نوشیدنی و میوه حداقل با ۱_۲ ساعت فاصله از غذا مصرف شوند. 📚طب اکبری، تغذیه و روزه داری از دیدگاه طب ایرانی اسلامی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
✍امام صادق علیه‌السلام: أَفْضَلُ سَحُورِكُمُ السَّوِيقُ‏ وَ التَّمْر بهترین سحری شما، سویق و خرماست. 📚 المحاسن،ج‏۲،ص۴۹۰ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebshia20
🔴اگر دنبال کسب درامد هستید توجه کنید👇 👌اگر میخواین ماهیانه بدون صرف وقت و زحمت برای هر یک از اعضای خانوادتون ۲۰۰تا ۸۰۰هزارت درامد داشته باشید 💯🔆اگر پولی دارید که نیازی بهش ندارید یا خدایی نکرده گذاشتید بانک ما بهتون یاد میدیم که این پول رو ۶ماهه اقلا ۲ تا ۳ برابر کنید😍 ✳️هیچ محدودیت سنی و تحصیلی نداره 👌درامد و خیلی زیاد 😊 🔻✅هزاران نفر مشغول این کار هستند و‌هر سال سرمایشون چند برابر میشه 😊 💪 👌سووووود حلال‌ بیش از ۲۰۰٪ 😍 https://eitaa.com/joinchat/1443627008C564ced749d 🔻توجه : بعد از وارد شدن ایدی کانال اقتصادی و کسب درامد رو لمس کنید😊
✨﷽✨ ✅آيا ميزان خوردن و خوابيدن در حالت معنوی تاثير دارد ؟! ✍پاسخ: بله حتما تاثیر دارد.یکی از مواردی که در اسلام توصیه شده پرهیز از پرخوری و بیش از حد خوابیدن است. به این احادیث توجه بفرمایید: پرخوری باعث می شود انسان کمتر نماز بخواند: در روایتی از رسول خدا (ص) می خوانیم که حضرت عیسی (ع) به قوم بنی اسرائیل فرمود: «پرخورى نکنید، همانا هرکس پرخورى کند، پرخواب مى شود، و هر کس پرخواب شود، نمازش را کم مى کند، و هر که نمازش را کم کند، از غافلین نوشته مى شود» سبب کسالت و بی حوصلگی در عبادت می شود: از حضرت رسول اکرم (ص) نقل است: «از پرخورى حذر کنید، همانا فاسد کننده بدن، و بیمارى به ارث می گذارد، و موجب کسالت در عبادت است». 💥پرخوری نورانیت دل را از بین می برد: حضرت رسول خدا (ص) در وصیتی به حضرت امام علی (ع) ، یکی از مواردی که نورانیت را ازبین می برد، پرخوری می داند. 📚»بحار الأنوار ، ج ۵۹ ، ص۵۶۲ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🌹 دست سازه های یسنا 🌹 💢عرضه کننده محصولات دست بافت شیک و بامزه ❇️ کلی عروسک و لیف و اسکاج و جا کلیدی و کش مو و محصولات طرح دار و شیک و بامزه که عاشقشون میشید😍 📛 این محصولات با بهترین کیفیت و کمترین قیمت توی بازار هستن. ⭕️ پس اگه میخواید کلی چیزای باحال و به روز را ببینید و داشته باشید کانال ما را از دست ندید ، ی نگاه ضرر نداره شاید چیزی که میخواستی باشه و پسندیدی😉 👇 عضویت در کانال ما 👇 https://eitaa.com/joinchat/582156335C663ec1e45f آدرس کانال و پیچ ما در تلگرام و ایتا اینستاگرام @yasnasaze
⭕️ قابل توجه بانوان محترم ⭕️ 💗 هنر مورد علاقه شما چیه💗 ♥️ تهیه غذا ♥️ خیاطی ♥️ ایده ترفند ♥️ طنز خانومانه ♥️ نمد دوزی ♥️ گل سازی ♥️ بافتنی ♥️ زیور آلات ♥️ انواع مربا ♥️ انواع ترشی ♥️ عروسک سازی ♥️ چرم دوزی ♥️ روبان دوزی ♥️ گل و گیاه 😍 بفرمائید آموزش همشون اینجاست 👇 https://eitaa.com/joinchat/616103961C7728d41e1a
🌙 آرد ۴۰۰ گرم/شیر ۱۸۰ گرم/ تخم مرغ ۱ عدد/ روغن مایع ۵۰ گرم/ خمیر مایه فوری ۱۰ گرم/پودر زنجیل ۱۰ گرم/ نمک ۳-۵ گرم/خرما ۲۵۰ گرم 👈مواد خشک را مخلوط کرده ، شیر و تخم مرغ و روغن را اضافه کرده و ده دقیقه ورز داده و یک ساعت استراحت میدهیم تا حجم بگیرد.خمیر را به ۱۰ چانه تقسیم کرده و باز میکنیم و خرما هسته گرفته و چانه شده را بین آن قرار داده و خمیر را جمع میکنیم و میبندیم سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده و در تابه کمی چرب شده قرار داده و درب تابه را بسته و حرارت متوسط هر طرف حدود ۵ دقیقه. زمان میبرد تا طلایی شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅تدابیر ماه مبارک رمضان ✍سحری را نباید با آب شروع کرد مگر گرم مزاج ها که حتی مقداری آب سرد هم برایشان اشتها آور است، اما هرگز یخ را در آب نیاندازید، یخ در آب لقوه می آورد. مصرف مواد شیرین هنگام سحر در اولویت است اما به شرطی که قندها و شیرینی های طبیعی باشد؛ مثل خرما، عسل، شکر سرخ و حلوای طبیعی خوردن کله پاچه، آبگوشت، سیرابی ، گوشت، خورش های گوسفندی ، فیله و … برای سحر مفید است چرا که غذاهای چرب طبیعی از گرسنگی جلوگیری می کنند و در مقابل هرچه برنج کمتر بخورید بهتر است به جای آن نان سبوس دار بدون آرد غنی شده میل کنید؛ کسانی که زیاد ضعف می کنند گاهی شربت عسل با زنجبیل بخورند و از مصرف سردی ها پرهیز نمایند. هرگز در هنگام سحری ماهی نخورید و کلاً گوشت های سرد را مصرف نکنید که عامل ضعف هستند. خوراک های خام و پخته را با هم میل نکنید. در افطار از غذاهای سهل الهضم و ترجیحاً شیرین همچون فرنی ها، حلیم و آش ها استفاده کنید. 💥کسانی که مبتلا به دیابت هستند می توانند هر شیرینی فراوری شده با عسل یا توت را در سحر میل کنند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
توی این گرونی داشتن همچین 😍👆👆⭕️ روسری دخترونه ۴۵ تومن☹️😱😱 با 🎁🎁 روسری .... تومن😅😅 ❌❌ ارسال فوری🚀🚀 http://eitaa.com/joinchat/1019674626C04b8af277b اینجا حتما عضو شو😒
🌙 یه فرنی متفاوت من همیشه فرنی رو با آرد برنج درست میکردم ولی این دفعه با برنج خیس شده درست کردم به این صورت که یک و نیم پیمانه برنج رو از دوروز پیش خیس کردم و چند بار آبش و عوض کردم بعد با چند قاشق شیر داخل مخلوط کن ریختم و چند پالس زدم تا کاملا دونه های برنج له شدن و یه مایع غلیظ به دست اومد داخل قابلمه ریختم با هرچیز که اندازه گیری میکنید بقیه مواد رو هم با همون پیمانه اندازه گیری کنیدیک و نیم بطری شیر و یک پیمانه سر خالی شکر اضافه میکنم و گذاشتم روی حرارت خیییلی ملایم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود قبل از غلیظ شدن ربع لیوان گلاب و بیست و پنج گرم کره اضافه کردم و مرتب هم زدم وقتی غلیظ شدزیر گاز رو خاموش کردم و داخل ظرف سرو کشیدم و تزئین کردم .حتما امتحان کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅رفاقت با خدا، و لقمه ی حرام اصلاً توی یک ظرف جا نمی گیرن! وجود تو، یا جای خداست، یا جای لقمه حرام❗️ اول ظرفِ وجودت رو پاک کن! خدا خودش درُ وا میکنه و میاد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️ امروز شنبه متعلق به علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با ذکر یا باسط 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami