eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
⁨تزریق انرژی مثبت ❤️ عشق الهی هم اکنون در من و از طریق من به عالی‌ترین کار خود سرگرم است و برای من سلامت کامل و ثروت فراوان و سعادت بیکران می‌آورد.🌹 خداوندا سپاسگزارم🙏🏻 امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت های افطار و سحر رو متبرک کنیم به نام مبارکشون با ذکر شریف 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم خمير دكور: کره 50 گرم پودر شكر 50 گرم سفیده تخم‌مرغ 50 گرم آرد 50 تا 55 گرم رنگ مجاز خوراکی چند قطره طرزتهيه: کره را با همزن برقی بزنید تا یکدست و نرم شود و پودر شكر را اضافه کرده مخلوط کنید سپس سفیده تخم‌مرغ را در چند مرحله افزوده هم بزنید و در آخر آرد را افزوده و درحد مخلوط شدن هم بزنید و خمیر را با چند قطره رنگ مجاز خوراکی رنگ‌آمیزی كنيد یک قطعه ورق نسوز سینی(موسوم به ورق تفلون) یا صفحه سیلیکونی متناسب با سایز سینی(در اینجا 30 در 40 سانتی‌متر) در نظر بگیرید، نیازی به چرب کردن ندارد سپس، طرح يا نوشته دلخواه را با خمیر دکور به كمك قيف و ماسوره ساده پیاده‌سازی کنید و ورق را در سینی قرار داده و آن رادر فریزر قرار دهید، تا طرح سفت شود و در این حین رولت را تهيه كنيد 4 عدد زرده تخم‌مرغ را با 40 گرم شکردانه ریز و یک‌هشتم ق چ نمک و یک‌هشتم ق چ وانیل پودری هم بزنید تا سفید، کشدار شود، 4 عدد سفيده تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند، یک‌چهارم ق چ کرم تارتار به آن اضافه کنید و هم بزنید تا فومی شود و 40 گرم شکردانه ریز را در چند مرحله به آن اضافه کرده و هم بزنید تا سفت شود، بيش از حد نزنيد، یک سوم از مخلوط سفیده را به خورد زرده داده و سپس زرده و سفیده را با هم بصورت دورانی مخلوط کنید و در آخر85 تا 90 آرد الک شده را بتدریج افزوده و مخلوط كنيد سینی را از فريزر خارج و خمیررولت را روی آن پهن و صاف کنید. سینی را در فر از پیش داغ شده با دمای 200 تا 220 درجه طبقه وسط یا یک طبقه بالاتر از وسط به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا سطح نان طلائی شود در حین پخت نان، یک قطعه کاغذ روغنى را به ابعاد نان روی میز کار پهن کنید و با الک یک لایه پودر قند روی آن بپاشید. پس از خارج کردن نان از فر، پس از یک دقیقه نان را روی كاغذ روغنى برگردانید و ورق را به دقت از نان جدا كنيد، رولت را با كاغذ برگردانيد و رول كنيد و رويش حوله بياندازيد تا نيم گرم شود بعد از نيم ساعت، رول را باز كرده و حلواى دلخواه، پهن کرده و مجددا رول كنيد. رولت را در کاغذ روغنی پیچیده و سه ساعت در يخچال قرار دهید. (من از حلواى سنتى در تهيه اين رولت استفاده کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خانم خانه دار 👩‍🍳 با بسته بندی مواد فریزری با ظروف پلتستیکی درجه یک همیشه فریزرتون مرتبه هم يه راه برا استفاده نكردن از كيسه های پلاستيكیه 👌🍱 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌸🍃🌸🍃🌸 براي استفاده راحت تر از تخم شربتی ميتونيد اون رو خيس كنيد بعد تو قالب يخ بريزيد و هر وقت هر نوشيدنی و شربتی كه درست كردين يه قالب از اين يخ ها رو تو ليوانتون بندازين 👌🍺 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم: آرد سه لیوان و نیم آب ولرم دو لیوان خمیر مایه یه ق غ خ شکر یه ق چ خ نمک نوک ق چ خ . برای شربت شکر سه لیوان آب دو لیوان گلاب یک چهارم لیوان نصف یه لیمو ترش زعفران به میزان لازم . طرز تهیه : اول شربت رو آماده می کنیم،شکرو گلاب و آب رو داخل قابلمه با حرارت کم میذاریم تا شکر حل بشه، همین که جوشید لیمو و زعفران رو اضافه کنید و بذارید با حرارت کم بجوشه تا شربت بعد خنک شد به غلظت برسه. برای خمیر هم، همه ی مواد رو با هم توی یه ظرف گود مخلوط می کنیم و یک ساعت استراحت میدیم تا عمل بیاد، توی تابه یا قابلمه تا نصف روغن بریزید و بذرید تا داغ بشه، بعد یه قاشق رو بردارید و با روغن چرب کنید و نصف قاشق از خمیر رو بردارید و توی روغن بندازید ،سریع پف می کنه و سرخ میشه ،سرخ که شد با توری بردارید و روغنش که گرفته شد توی شربت خنک بندازید و بعد دو دقیقه از تو شربت خارج کنید. می تونید از قیف هم استفاده کنید. 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خوشمزه که میبینید یک غذای ترکیه ای هست که بادال عدس وبلغوروسبزی درست میشه 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورانی مرغ سینه مرغ نصف عدد سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست داریدبهترکه تازه باشه اگه در دسترس نداشتیدخشک بریزیدهرنوع سبزی که علاقه دارید )۱ تا ۲ ق غ ماست چکیده یک لیوان نمک وفلفل وپودرسیربمقدارلازم 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ایده دورچين غذا 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✨ 1/4 فنجان شکر رو با 1/2قاشق چایخوری رنگ غذا مخلوط کرده و در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید برای تزیین کیک یا ژله 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
میزبانی اسلامی پرهیز از ریا و خودنمایی پذیرایی از مهمان نباید با انگیزه های ریاکارانه، حساب گرانه و مصلحت اندیشانه باشد. گاهی اصل مهمانی دادن، ریاکاری است. حتی نوع غذا دادن، محل اطعام و کیفیت سفره چیدن و دعوت مهمانی، تظاهر و خودنمایی است. همه این کارها نارواست و موجب هدر رفتن نعمت های الهی می شود و پی آمد آن، نارضایتی خداوند از میزبانی است. پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموده است: «هرکس از روی ریا و خودنمایی مهمانی دهد، در روز قیامت، خداوند همانند آن را از طعام های دوزخی به او می خوراند».. 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کوفته تبریزی 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: گوشت مخلوط گوسفندی وگوساله یک کیلو لپه نیم پز 1لیوان برنج نیم دانه 1 فنجان سبزی معطر(مرزه،ترخون،پیازچه ریز خرد شده) سبزی خشک مقداری نعنا کوهی سیر 3حبه با گوشت چرخ شود فلفل سبز دو عدد با گوشت چرخ شود. نمک وفلفل وزرد چوبه به میزان لازم پیاز دو عدد خیلی ریز خرد شده یا رنده درشت بزنید وکمی از آبش رو بگیرید. تخم مرغ وگردو خرد شده وزرشک سرخ شده وآلو خشک برای داخل کوفته طرز تهیه: گوشت رو با سیر وفلفل سبز تند چرخ کنید از چرخ گوشت فشاری استفاده کنید اگر در دسترس نبود دوبار با چرخ گوشت معمولی چرخ کنید.پیاز خرد شده ولپه وبرنج نیم دانه رو که چند ساعت قبل من داخل آب وکمی زردچوبه خیس میکنم وبعد صاف میکنم که آب اضافیش کشیده شه(بخاطر اینکه برنج داخل کوفته سفید نباشه)ادویه ها رو هم بریزید ویک قاشق آرد و ویک عدد تخم مرغ رو داخلش بشکنید وسبزیها رو هم اضافه وخوب ورز دهید تا همه مواد مخلوط بشه. برای سس کوفته یک عدد پیاز رو با کره محلی تفت میدم زرد چوبه وفلفل قرمز وسه قاشق غذاخوری رب اضافه میکنم و آب جوش میریزم ورو حرارت میزارم جوش بیاد وکمی از لپه ای که برای کوفته پخته بودیم و نمک رو هم به سس اضافه میکنم. از مواد گوشتی به اندازه یک توپ بزرگ برداشته داخل دست وسطش رو کمی گود میکنیم وتخم مرغ آبپز رو مرکز وکمی زرشک وگردو و دو عدد آلو(آلوها رو هم از قبل حتما خیس کنید) میزاریم وخوب گرد میکنیم وداخل سس در حال جوش میندازیم ویک ساعت ونیم اجازه میدیم خوب مغز پخت بشه وآماده 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اتفاق وحشتناک برای بازیگر معروف هیچکس فکرشو نمیکرد این اتفاق برای این زوج خوشبخت بیفته چطور کنار میاد با این پیش آمد ناراحت کننده؟ http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 شرح و تفصیل اتفاق دردناک👆
🔸دوپیمانه نخودرو از دوروز قبل خیس میکنیم،چرخش كرده بعد دوباره با دوتا پیاز بزرگ چرخش میکنیم. 🔸زردچوبه،زیره،تخم گشنیز،فلفل سیاه،فلفل قرمز ،نمک میزنیم ورز میدیم سپس سرخ ميكنيم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام خوبید امروز اومدم بای کلیپ آموزشی خیلی خوشمزه بچه ها راستی از این به بعدکلی پست درموردغذاهاودسرهای مخصوص میزارم خوشحال میشم کانالم رابه دوستانتون معرفی کنیدسپاس🙏❤️ موادلازم ۲/۵پیمانه آرد ۲پیمانه آب یک قاشق غذا خوری کره یک قاشق غذاخوری پودر شکر یک قاشق غذاخوری ایرمیک یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته نوک قاشق چای خوری نمک ۳عدد تخم مرغ مواد لازم برای شربت ۳/۵پیمانه شکر ۳پیمانه آب یک قاشق غذاخوری آب لیمو تازه برای درست کردن شربت همه مواد باهم مخلوط میکنیم وروی حرارت میزاریم تا کمی قوام بیاد نزدیک به ده دقیقه بعداز روی حرارت برمیداریم ومیزاریم خنک بشه طرز تهیه مواد ابتدا آب داخل ی ظرف میریزیم وروی حرارت کم میزاریم بعد کره وپودر شکر و بهش اضافه میکنیم وقتی کره آب شد وآب شروع به جوشیدن کرد آرد کم کم اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بعد نشاسته و ایرمیک ونمک اضافه میکنیم وبعد تخم مرغ هارو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تایک دست بشه بعد مواد داخل قیف میریزیم وروغن روی حرارت میزاریم تا کمی گرم بشه بعد از مواد داخل روغن میریزیم اجازه میدیم تا سرخ بشه بعد سرخ شدن داخل شربت خنک میزاریم اجازه میدیم تا پنج دقیقه داخل شربت باشه بعد بیرون میاریم وباپودر پسته تزیین میکنیم نوش جان نکات مهم -روغن زیاد داغ نکنید برای اینکه روش زود سرخ میشه وداخلش نمیپزه -ایرمیک نوعی آردهستش که از لوازم قنادی هامیشه تهیه کرد اگه پیدا نکردید یک قاشق آرد اضافه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
» ✍میوه‌ هایی برای رفع تشنگی در ماه رمضان: 💠خیار 💠هندوانه 💠خربزه 💠انگور 💠گلابی 💠زردآلوی تازه 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebshia20
کیا کوکو کرفس خوردن 😉🤔 . تقریبا شبیه کوکو سبزی هستش با مقداری تفاوت. البته من کمی متفاوت درست کردم این مدلیش هم جالب شد . مخصوصا که برای بچه ها عالی هستش. کرفس خیلی فایده داره . باعث کاهش وزن میشه ، برای هضم غذا خیلی خوبه ، برای کاهش فشار خون بالا موثره ، باعث محافظت از چشم میشه و ... . برای 3 تا 4 نفر کرفس منجمد نوبر سبز 300 گرم تره فرنگی (گل آقا یا تره کوهی ) 100 گرم (این سبزی برای آش خیلی کاربرد داره ، قابل حذف هستش و حتی جاش می تونین برگ کرفس استفاده کنین و یا جعفری یا گشنیز ) تخم مرغ 3 عدد شیر یک سوم لیوان آرد 1 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم گردو 4 تا 5 عدد زرشک 2 ق غ حدودا 300 گرم کرفس رو خرد می کنیم . هم از ساقه و هم از برگ هاش می تونین استفاده کنین . من از ساقه کرفس همراه با تره فرنگی استفاده کردم . هم می تونین ریز خرد کنین هم می تونین داخل میکسر بندازین . تخم مرغ ها رو جداگانه کمی با چنگال زدم و بهش اضافه کردم و بعد ارد رو در شیر حل کردم و داخل مواد ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم . گردو هم براساس دلخواه نیم کوب شده کمی ریختم و زرشک هم همین طور . چون خود کرفس کمی ترش مزه هست من زرشک زیاد نریختم . مایه این کوکو کمی شل هستش ولی طبیعی هست . می تونین توی تابه با روغن روی گاز سرخ کنین . من خودم توی فر پختم . ظرفم رو کمی چرب کردم و بعد مایه کوکو رو ریختم و داخل فر 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دارم 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
📚حکایتی_خواندنی_و_آموزنده ✍مال_حرام مردی در بصره، سال‌ها در بستر بیماری بود؛ به‌طوری که زخم بستر گرفته بود؛ و اموال زیادی را فروخته بود تا هزینه درمان خود کند؛ همیشه دست به دعا داشت. روزی عالمی نزد او آمد و گفت: می‌دانی که شفا نخواهی یافت! آیا برای مرگ حاضری؟ گفت: بخدا قسم حاضرم. داستان مرد بیمار به این طریق بود که، در بصره بیماری_وبا آمد؛ و طبیبان گفتند: دوای این بیماری آ‌ب لیمو است. این مرد، تنها آب لیمو فروش شهر بود. که آب‌لیمو را نصفه با آب قاطی می‌کرد و می‌فروخت. چون مشتری زیاد شد، کل بطری را آب ریخته و چند قطره‌ای آب‌لیمو می‌ریخت تا بوی لیمو دهد. مردی چنین دید و گفت: من مجبور بودم بخرم تا نمیرم، ولی دعا می‌کنم زندگی تو بر باد برود چنانچه زندگی مردم را بر باد می‌دهی و خونشان را در شیشه می‌کنی. عالم گفت: از پول حرام مردم، نصف بصره را خریدی! و حالا ده سال است برای درمان و علاج خود آن‌ها را می‌فروشی. می‌دانی از آن همه مال حرام چه مانده است؟ دو کاسه! آن دو را هم تا نفروشی و از دست ندهی، نخواهی مرد! و زجر کش خواهی شد. پس مالت را بده که بفروشند تا مرگت فرا رسد. پیرمرد به پسرش گفت: ببر بفروش، چون مال حرام ماندنی نیست. چون پسر کاسه‌ها را فروخت، پدرجان داد شادی و نکات مومنانه👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه توپک مرغ سوخاری در خانه شما هم مثل خانه ما فقط ران و سینه مرغ می خورید؟ مثل ما بقیه قسمت های دیگر آن را نمی خورید امروز من بال و گردن پشت را پختم با آب مرغ سوپ درست کردم با گوشت آن هم توپک مرغ سوخاری. حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه است اصلا بو نمی دهد برای کسانی که به بوی مرغ حساسند. مواد لازم برای تهیه توپک مرغ سوخاری : مرغ پخته 200 گرم سیب زمینی درشت آب پز 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2-3 حبه سویا سس 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری به مقدار لازم نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم طرز تهیه توپک مرغ سوخاری : فیله مرغ را به شیوه دلخواه بپزید. بعد که پخت بگذارید خنک شود و بعد آن را بیندازید در دستگاه غذاساز پیاز و سیر را هم به آن اضافه کنید. سیب زمینی آب پز را هم رنده کنید و همه این ها را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و سویا سس بزنید و بگذارید در یخچال به مدت یک ساعت سپس از مایه به اندازه نارنگی بردارید و به شکل توپ در بیاورید کاملا در دست گرد کنید و اول در تخم مرغ و بعد هم در پودر سوخاری بغلتانید. روغن فراوان را بگذارید داغ شود و این توپک ها را در روغن شناور سرخ کنید 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami