eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ونکات اسلامی
اگر #حلیم تون بعد از یکی دو ساعت کمی سفت شد به هیچ عنوان آب نریزید ! چون اضافه کردن آب مجدد باعث ترش
مواد لازم برای۵ نفر پیاز ۱ عدد گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم گندم (پوست کنده) ۵۰۰ گرم شکر به مقدار لازم روغن به مقدار لازم نمک و دارچین به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا گندم را از روز قبل خیس میكنیم و آب آن را چند بار عوض میكنیم .در ظرفی مناسب گندم را قرار میدهیم و با اضافه كردن مقداری آب اجازه میدهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم كرده و اجازه میدهیم حلیم كمی بپزد. ۲- در ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز میكنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمك به گندم اضافه میكنیم.و اجازه میدهیم گندم لعاب بیندازد. ۳- مدت زمان پخت حلیم 5 ساعت است ولی هرچه بیشتر بپزد خوشمزه تر است.بعد از مدت ذكر شده حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دید كمی سرد شود. ۴- اگرحلیم شما گلوله گلوله شده و خراب شده است اصلا نگران نباشید و آن را داخل مخلوط كن ریخته یا از صافی رد كنید (مخلوط كن بهتر است)حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید ۵- بقیه گوشت را رشته رشته كرده و به حلیم اضافه كرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپی مقداری كره یا روغن را داغ كرده و مقداری دارچین به آن اضافه كنید و اگر حلیم را با شكر میخورید مقدار بسیاركمی شكر هم به آن اضافه كنید و روی حرارت كمی هم بزنید تا حلیم شما كشدار شود و به اصطلاح خوب جا بیقتد! سایر نکات واژه حلیم از حلم می آید یعنی صبر!پس بدانید هرچه بیشتر این غذای خوشمزه را بپزید دلپذیرتر و لذیذتر خواهد شد. گندم را به صورت پوست كنده و سفید و سالم انتخاب كنید تا موقع پخت زیاد اذیت نشوید. میتوانید حلیم را با مرغ هم بپزید كه در این صورت زمان كمتری برای كشدار شدن غذا نیاز دارید(ولی خیلی غذای خوشمزه ای نخواهید داشت!) 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 غذای نذری تا ۴۰روز در دل تسبیح خدا میگوید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅ بوی بد دهان در ماه رمضان ✍بوی دهان نوعا ناشی از بلغم است. در هنگام روزه داری مقداری این مشکل طبیعی است زیرا روزه بلغم را دفع می کند و مقداری این بو ایجاد می شود. برای رفع این مشکل با آب ولرم افطار کنید و از مسواک زیتون حداقل دو مرتبه در روز استفاده کنید اگر خلط گلو هم دارید که نشانه بلغم است از داروی بلغم هم استفاده کنید. 📚 استاد تبریزیان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم : مواد اصلی فلفل قرمز به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم حبوبات (شامل نخود،لوبیا چشم بلبلی و عدس) ۲ پیمانه روغن به مقدار لازم بلغور گندم ۳ پیمانه سیر ۳ حبه آرد ۲ قاشق سوپ خوری گوشت (همراه با استخوان) ۳۰۰ گرم ابتدا قابلمه ای را از آب پر كرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید سپس بلغور گندم را پاك كرده و بشویید و به مدت ۵ دقیقه در آب سرد خیس كنید. سپس آب بلغور را خالی كرده و آن را به آب در حال جوش اضافه كرده و هم بزنید. آرد را كم كم اضافه كرده و هم بزنید تا گلوله نشود. در ظرفی جداگانه مقداری روغن ریخته و سیرهای درسته، گوشت و حبوبات را اضافه كرده و كمی تفت دهید و مواد را به بلغور اضافه كرده و شعله را ملایم كنید. آش را گاه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد و جا بیفتد. در انتهای پخت سیرداغ، زعفران و فلفل قرمز را اضافه كنید. سایر نکات 1)بهتر است در این آش از روغن حیوانی یا كره استفاده كنید. 2)در صورتی كه بلغور گندم همراه با آرد باشد، می‌توانید آرد را حذف كنید. 3) این غذا مربوط به آشپزخانه بیرجند است و در شهر بیرجند مركز استان خراسان جنوبی در مراسم اربعین و نیز 48 امام حسین(ع) كه در استان خراسان برگزار می‌شود، طبخ می‌گردد. 4)یادتان باشد حتما حبوبات را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آنها را 2بار جوشانده و آبش را خالی كرده و بعد بپزید. 5)هرچه گوشت این آش بیشتر باشد و مدت بیشتری بپزد خوشمزه تر خواهد شد. 6)این آش را میتوانید بدون افزودنی یا با كشك و هرچیز دیگری كه باب میلتان است سرو كنید. غذای نذری تا ۴۰روز در دل تسبیح خدا میگوید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 غذای نذری تا ۴۰روز در دل تسبیح خدا میگوید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
زن جوان وقتی فهمید دچار بیماری شده و مهلت چندانی ندارد تصمیم گرفت پیش از مرگ تا سرپرستی دختر و پسرش را به یک مهربان بسپارد. اما پس از یافتن زنی برای شوهرش با اتفاق وحشتناکی روبه رو شد که از سرطان صدبرابر بدتر بود ...😭😱 داستان واقعی منتشر شده در روزنامه ایران👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
طرز تهیه: ۱/۵ پیمانه عدس را بعد شستن با دو پیمانه آب بزارین روی حرارت تا عدس بپزه ولی له نشه آب اضافی از صافی خارج بشه . دو تا سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم آبش و میگیریم پیاز رنده درشت بشه عدس و سیر و از چرخ گوشت رد کنید یا داخل غذا ساز بریزید تا حالت پوره در بیاد مواد و ادویه ها (پودر دارچین و پودر زیره سبز پودر آویشن کمی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم) ٢-٣ تخم مرغ با هم ترکیب بشه مایه کتلت نه خیلی شل نه خیلی سفت باشه کتلت و شکل بدین و تو روغن سرخش کنید اگر عدس موقع پخت تو آب له بشه احتمال وا رفتن کتلت زیاده 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ابتدا يك و نيم پيمانه نخود فرنگى رو بصورت خام چرخ ميكنيم يا با غذاساز پوره ميكنيم و با سه عدد سيب زميني خام رنده شده و دو عدد پياز رنده شده و دو حبه سير ونمك و فلفل و زردچوبه و آويشن و نعنا خشك، كمى گزنه خشك ( درصورت دلخواه ) مخلوط كرده و در نهايت سه عدد تخم مرغ به اون اضافه كرده و بعد سرخش ميكنيم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا بادمجون ها رو رنده کرده و نمک اضافه می کنیم نیم ساعت کنار می گذاریم حال گوشت چرخ_کرده گوساله رو با نمک و فلفل و سیر و جعفری خرد شده و تخم مرغ و بادمجون ها ده دقیقه کامل با دست ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگن داشته باشیم و در آخر به شکل کتلت درآورده و با شعله کم دو طرف را سرخ میکنیم شادی و نکات مومنانه👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
📔 مردی به نزد حلوا فروشی رفت وگفت : «مقداری حلوای نسیه به من بده» حلوا فروش قدری حلوا برایش در کفی ترازو گذاشت و گفت : « امتحان کن ببین خوب است یانه .» مرد گفت : « روزه ام باشد موقع افطار » حلوا فروش گفت « هنوز ۱۰ روز به ماه رمضان مانده ؛ چطور است که حالا روزه گرفته ای.» مرد گفت :« قضای روزه پارسال است .» حلوا فروش حلوایش را از کفه ترازو برداشت وگفت : «تو قرض خدا را به یکسال بعد می اندازی قرض من را به این زودی ها نخواهی داد . من به تو حلوا نمی دهم. ‌‎‌‌‌ شادی و نکات مومنانه👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆
💢رفع عطش ✍اگر روزه ‌داران در لیوان آبی که می خواهند زمان افطار بیاشامند، سه قاشق گلاب اضافه کنند میزان عطش و تشنگی آن ها طی روز کاهش می ‌یابد. 💥گلاب خاصیت دارویی نیز داشته و برای تقویت معده مفید است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👇👇👇کانال عمومی👇👇👇 (تقویم همسران) ✴️ پنجشنبه👈18 اردیبهشت 1399 👈13 رمضان 1441 👈7 می 2020 @taghvimehmsaran @taghvimehmsaran 🕋 مناسب ها دینی و اسلامی. 🔥مرگ حجاج بن یوسف ثقفی ملعون (95 هجری) 🎇امور اسلامی و دینی. 🌓امروز قمر در عقرب است. 📛از امور اساسی و زیر بنایی مثل عقد و ازدواج پرهیز گردد. ✅کندن نهر و کانال و ابراه. 👶 مناسب زایمان نیست. 🤒مریض امروز زود خوب می شود. 🚘 مسافرت: مسافرت مکروه اگر ضروری است باصدقه باشد. 🔭احکام نجوم. ✳️مرحم گذاشتن بر زخم. ✳️حمله به دشمن. ✳️از شیر باز گرفتن کودک. ✳️جراحی چشم.... ✳️حمام رفتن. ✳️استعمال دارو. ✳️کندن چاه و قنات. ✳️و کشاورزی و بذر افشانی نیک است. 👩‍❤️‍👩امروز (روز پنجشنبه) احتیاط گردد. 💑 امشب: امشب (شبِ جمعه) هم احتیاط شود. 💇‍♂💇 اصلاح سر و صورت : طبق روایات، (سر و صورت) در این روز ماه قمری خوب نیست. 💉💉حجامت فصد خون دادن زالو انداختن یا و فصد در ان روز خوب نیست و سبب ملال است. 😴 تعبیر خواب امشب: اگر شب جمعه خواب ببیند تعبیرش از ایه ی 14 سوره مبارکه ابراهیم علیه السلام است. و لنسکننکم الارض من بعدهم ذالک لمن خاف مقامی و خاف وعید.... وچنین برداشت میشود که کسی دوست یا دشمن خواب بیننده باشد و بعد مدتها به او برسد. در این مضامین قیاس شود. ان شاءالله. @taghvimehmsaran 💅 ناخن گرفتن: 🔵 پنجشنبه برای ، روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است. 👕👚 دوخت و دوز: پنجشنبه برای بریدن و دوختن روز خوبیست و باعث میشود ، شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد. ✴️️ وقت استخاره : در روز پنجشنبه از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعد از ساعت ۱۲ ظهر تا عشاء آخر ( وقت خوابیدن) ❇️️ ذکر روز پنجشنبه نیز: لا اله الا الله الملک الحق المبین ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۳۰۸ مرتبه موجب رزق فراوان میگردد . 💠 ️روز پنجشنبه طبق روایات متعلق است به . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. 🌸 زندگیتون مهدوی 🌸 📚 منابع مطالب ما: 📔تقویم همسران نوشته ی حبیب الله تقیان انتشارات حسنین علیهما السلام قم: پاساژ قدس زیر زمین پلاک 24 تلفن: 09032516300 025 377 47 297 0912 353 2816 📛📛📛📛📛📛📛 📩 این مطلب را برای دوستانتان حتما با لینک ارسال کنید.بدون لینک نقل مطلب ممنوع و حرام است
سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسگری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسگری و با ذکر یا عفیف توضییحات تکمیلی درباره غذاری نذری به نیت پختن ادامه دارد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چقدر قشنگ انارو باز می‌کنه 😍👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اﺭﺩ ﺑﺮﻧﺞ 2ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ... ﺷﻜﺮ 2 ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ... ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﻳﻊ 1 دسى ﻟﻴﺘﺮ و 100 ﻛﺮﻩ. ﺩاﺭﭼﻴﻦ ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻱ ﺧﻮﺭﻱ . ﻫﻞ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻱ ﺧﻮﺭﻱ ﮔﻼﺏ ﻧﺼﻒ ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ .. ﮔﺮﺩﻭ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﻳﻚ دسى ليتر .... اﺭﺩ و ﺭﻭﻏﻦ ﺭا ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﺣﺮاﺭﺕ ﻣﻼﻳﻢ ﺑﻮ ﻣﻲ ﺩﻫﻴﻢ ﺗﺎ ﻛﻤﻲ ﺭﻧﮓ ﺑﮕﻴﺮﺩ ..ﺷﻜﺮ و ﻫﻞ و ﺩاﺭﭼﻴﻦ. ﮔﺮﺩﻭ و ﮔﻼﺏ ﺭا ﺑﺎ ﻣﻘﺪاﺭ 4ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ اﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻪ اﺭﺩ و ﺭﻭﻏﻦ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ و ﻫﻢ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﺗﺎ ﻣﻮاﺩ ﺣﺴﺎﺑﻲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻮﺩ ﺯﻋﻔﺮاﻥ ﻫﻢ ﺑﻪ اﻧﺪاﺯﻩ ﻛﺎﻓﻲ ﺑﻪ ﺷﺮﺑﺘﻲ ﻛﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻳﻢ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ اﮔﺮ اﺑﺶ ﻛﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻤﻲ اﺏ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❌هنوز بعضی ها با وجود مصرف آب یس گاهی با هم قهر میکنند و مسائلی بین شون بوجود میاد 🤔🤔🤔 ✅از امروز میخوایم یک کار معنوی جدید به کارامون اضافه کنیم :😊 🔴هرروز یک پارچ شربت آماده کن،سه مرتبه سوره مزمل بهش بخون، همسرت وقتی خسته میاد خونه از اون شربت🍹 براش بیار و پذیرایی☕️ کن با روی گشاده😍 ✅تا زمانی که شربت تو یخچالتون هست ازش استفاده کنید،تموم که شد مجدد اماده کنید و سوره مزمل رو بهش بخونید و فقط خودتو همسرت بخورید😊 ✅در کتاب📗 مفاتیح الحیات 📜 صفحه 190در مورد موافقت زن و شوهر گفته شده که:🔽 🔴اگر بین زن و شوهر کدورتی باشد، سه مرتبه سوره مزمل را به شربتی خوانید و بر آن بدمید و به زن و شوهر بخورانید به امر الهی بین انها مودت ایجاد میشود😍 ✅نکته ها ۱.ذکر شده که فقط زوجین بخورند .نه اینکه برای دیگران ضرر داشته باشه❌ آیات قرآن سراسر نور است و هیچ ضرری به کسی نمیرسونه . ۲.میتونید به جای شربت به آب یا چایی یا هر نوشیدنی دیگه ای بخونید ۳. میتونید به یک آب هم یس و هم مزمل بخونید و استفاده کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معمولا خانمهای خونه بعد از مهمانیها مقدار زیادی مرغ اضافه میارند که نمیدونن باید چکارش کنند این یک پیشنهاده درست کنید و لذت ببرید کتلت مرغ❣ موادلازم سينه مرغ بزرگ يكعدد كامل سيب زميني آبپز يكعدد متوسط تخم مرغ دوعدد پياز كوچك يكعدد فلفل دلمه نصف يكعدد كوچك نمك،فلفل،پودر سير و زردچوبه به ميزان لازم يا سير يك حبه درشت آرد سوخاري به ميزان لازم طرزتهيه سينه مرغ و با پياز و نمك و فلفل دلمه ای بپزيد.با غذاساز پودريش كنيد،سيب زميني و با پياز و سير با غذاساز خوب ميكس كنيد. سيب زمينيهارو به مرغا اضافه كنيد. ادويه ها و دو عدد تخم مرغ و بهش اضافه كنيد. تو دستتون اندازه نارنگي برداريد . بهش شكل بديد. با قلم مو بهش تخم مرغ بزنيد. سپس داخل آردسوخاري بزنيد و سرخ كنيد. ميتونيد داخلش پنير موتزارلا هم بذاريد هيچوقت شعله گاز و براي كتلت زياد نکنید و با شعله خيييلي كم سرخ كنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اسنک_خرما ❣  خرما بدون هسته                    1 و نیم پیمانه معادل  45عدد  پودرنارگیل    4/3 پیمانه و یا گردو خرد شده  کنجد   3/1 پیمانه  کره 1و نیم قاشق غ تا 2 غذاخوری  دارچین   1 چایخوری            هسته خرما ها را پس از جدا کردن در یک ظرف نچسب ، همراه با کره روی حرارت ملایم بگذارید . در ظرف را بگذارید تا در عین سرخ شدن در حدود نیم ساعت کاملا نرم و پخته شوند. گاهگاهی زیر و روکنید تا یکنواخت تفت داده شوند. دارچین را روی ان پاشیده با پشت قاشق یا هر وسیله دیگری ،  انها را کاملا خمیر و یکدست کنید.از روی حرارت برداشته، ‍ کنجد وگدو یا پودرنارگیل را اضافه کنید و حسابی هم زده تا کاملا ترکیب شوند و مثل حلوا از ظرف جدا شوند . در ظرف چرب شده پهن کنید و بعد از سرد شدن برش دهید.   میتوانید انها را خیلی ریزتر از حبه های قند بریده ودر یک ظرف در دار برای مدتهای طولانی نگه دارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دلمه برگ مو ❣ مواد لازم : برنج آبکش شده : 2 پیمانه (به آب برنج کمی نمک و کمی زرد چوبه هم اضافه کنید ) گوشت چرخ کرده : 100 گرم سبزی دلمه : (شامل گشنیز و جعفری و ترخون و ریحون تازه و به مقدار کم شوید خشک )اگر هر کدام از این سبزیجات تازه را نداشتید از خشکش استفاده کنید مقدار سبزی بستگی به سلیقه ی خودتون داره فقط زیاد نباید سبز بشه لپه نیم پز شده : نصف پیمانه در صورت تمایل باقلای سبز : کمی نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم برگ مو نازک و بزرگ مقداری مواد میانی : برگه ی خشک هلو خیس خورده و آلبالو خشکه خیس خورده و کشمش شسته و خیس خورده از هر کدام دوست دارید مقداری آماده کنید سرکه نصف لیوان و شیره انگور یا خرما نصف لیوان و رب انار هم نصف لیوان ابتدا برگ موها را دانه دانه شسته دمش را بگیرید و روی هم بچینید و داخل قابلمه ای قرار دهید و روی آن مقداری آب و نصف استکان سرکه بریزید برای اینکه برگها به هم نریزد قبل از اینکه داخل قابلمه آب بریزید روی برگها یک عدد در قابلمه یا یک جسم سنگین قرار دهید . سپس گوشت چرخ کرده و لپه ی پخته و زردچوبه و نمک و فلفل و سبزیجات معطر و در صورت تمایل باقلا و برنچ آبکش کرده را داخل قابلمه ی نسبتا بزرگ مخلوط کنید تا حالت چسبناکی پیدا کند سپس برگهای پخته را که قبلا کنار گذاشتیم و سرد شده دانه دانه با احتیاط باز کرده و از مواد داخلش می گذاریم مقدار مواد به اندازه یک گردوی درشت باشد و سپس وسط مواد را با انگشت گود کنید و از مواد میانی داخش قرار دهید و دوباره مواد را جمع کنید و برگ را همینطور که در عکس می بینید ببندید و کف ظرف را چند عدد برگ تازه بچینید و دلمه ها در دو تا سه ردیف وارونه کف ظرف بچینید و یک در قابلمه روی دلمه ها قرار دهید . شیره و رب انار و سرکه را با دو لیوان آب مخلوط کنید روی مواد بریزید و در قابلمه را ببندید و روی حرارت قرار دهید و وقتی به حالت جوش در آمد حرارت را کم کنید در آخر آب غذا باید تقریبا تمام شده باشد دلمه ها را دانه دانه داخل ظرف بچینید تا کمی خنک شود و خودش را بگیرد دلمه موقع خوردن اگر کمی ولرم باشد خوشمزه تر است تا اینکه خیلی داغ باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥛😋❤️🥛😋❤️ مواد لازم: آرد: ۱ پیمانه شیر: ۱ پیمانه شکر: ۱ پیمانه گلاب: ۱/۲ پیمانه کره و روغن مایع با هم: ۱/۲ پیمانه هل: ۱ قاشق چایخوری زعفران دمکرده: به مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه شربت، شیر و شکر را داخل قابلمه روی شعله قرار می دهیم و هم می زنیم تا شکر حل شود، شعله را خاموش کرده، گلاب، هل و زعفران دمکرده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. آرد الک شده را داخل تابه روی شعله کم قرار داده و تفت می دهیم، بعد از گرفته شدن بوی خامی و تغییر رنگ آرد، کره و روغن را اضافه می کنیم و آرد را داخل آن تفت می دهیم، شربت خنک شده را کم کم به آرد اضافه کرده و هم می زنیم و این کار را تا جمع شدن حلوا وسط تابه ادامه می دهیم. نوش جان 😄😍 نکات: برای تهیه حلوا، اگر از آرد نان استفاده کنید بهتر است. موقع تفت دادن آرد، این کار را با حوصله و شعله کم انجام دهید، حدودا ۳۰-۲۰ دقیقه طول می کشد. رنگ حلوای شما، بستگی به میزان تفت دادن آرد دارد. با توجه به سلیقه و ذائقه تا رسیدن به رنگ مورد نظرتون آرد را تفت دهید، فقط مواظب باشید که آرد نسوزد. برای تست رنگ حلوا مقدار کمی روغن به آرد اضافه کنید. موقع اضافه کردن شربت، ابتدا شعله را خاموش کنید و بعد اضافه کردن شربت و کمی هم زدن، شعله را روشن کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شربت_خیار_سکنجبین ❣ شكر يك كيلو نعناع تازه با ساقه شسته شده،چند ساقه سركه سفيد یک سوم لیوان آب ٣ليوان . اول شكر و آب رو باهم مخلوط كرده روي حرارت ملايم حدود٤٠دقيقه بجوشه تا قوام بياد...اواسط اين ٤٠ دقيقه بايد نعناعوبصورن دسته ای ببندید و بهش اضافه كنيد. بعد اخر كار سركه اضافه كنيد و ٢/٣ تا جوش كه زد خاموش كنيد. اجازه بديد كامل سرد بشه نعناع رو خارج کنید ،بعداز صافي رد كنيد و داخل شيشه بريزيد و موقع سرو مقدار لازم را با آب سرد مخلوط کنید و خیار رنده شده اضافه کنید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami