eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
💢رفع عطش ✍اگر روزه ‌داران در لیوان آبی که می خواهند زمان افطار بیاشامند، سه قاشق گلاب اضافه کنند میزان عطش و تشنگی آن ها طی روز کاهش می ‌یابد. 💥گلاب خاصیت دارویی نیز داشته و برای تقویت معده مفید است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👇👇👇کانال عمومی👇👇👇 (تقویم همسران) ✴️ پنجشنبه👈18 اردیبهشت 1399 👈13 رمضان 1441 👈7 می 2020 @taghvimehmsaran @taghvimehmsaran 🕋 مناسب ها دینی و اسلامی. 🔥مرگ حجاج بن یوسف ثقفی ملعون (95 هجری) 🎇امور اسلامی و دینی. 🌓امروز قمر در عقرب است. 📛از امور اساسی و زیر بنایی مثل عقد و ازدواج پرهیز گردد. ✅کندن نهر و کانال و ابراه. 👶 مناسب زایمان نیست. 🤒مریض امروز زود خوب می شود. 🚘 مسافرت: مسافرت مکروه اگر ضروری است باصدقه باشد. 🔭احکام نجوم. ✳️مرحم گذاشتن بر زخم. ✳️حمله به دشمن. ✳️از شیر باز گرفتن کودک. ✳️جراحی چشم.... ✳️حمام رفتن. ✳️استعمال دارو. ✳️کندن چاه و قنات. ✳️و کشاورزی و بذر افشانی نیک است. 👩‍❤️‍👩امروز (روز پنجشنبه) احتیاط گردد. 💑 امشب: امشب (شبِ جمعه) هم احتیاط شود. 💇‍♂💇 اصلاح سر و صورت : طبق روایات، (سر و صورت) در این روز ماه قمری خوب نیست. 💉💉حجامت فصد خون دادن زالو انداختن یا و فصد در ان روز خوب نیست و سبب ملال است. 😴 تعبیر خواب امشب: اگر شب جمعه خواب ببیند تعبیرش از ایه ی 14 سوره مبارکه ابراهیم علیه السلام است. و لنسکننکم الارض من بعدهم ذالک لمن خاف مقامی و خاف وعید.... وچنین برداشت میشود که کسی دوست یا دشمن خواب بیننده باشد و بعد مدتها به او برسد. در این مضامین قیاس شود. ان شاءالله. @taghvimehmsaran 💅 ناخن گرفتن: 🔵 پنجشنبه برای ، روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است. 👕👚 دوخت و دوز: پنجشنبه برای بریدن و دوختن روز خوبیست و باعث میشود ، شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد. ✴️️ وقت استخاره : در روز پنجشنبه از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعد از ساعت ۱۲ ظهر تا عشاء آخر ( وقت خوابیدن) ❇️️ ذکر روز پنجشنبه نیز: لا اله الا الله الملک الحق المبین ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۳۰۸ مرتبه موجب رزق فراوان میگردد . 💠 ️روز پنجشنبه طبق روایات متعلق است به . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. 🌸 زندگیتون مهدوی 🌸 📚 منابع مطالب ما: 📔تقویم همسران نوشته ی حبیب الله تقیان انتشارات حسنین علیهما السلام قم: پاساژ قدس زیر زمین پلاک 24 تلفن: 09032516300 025 377 47 297 0912 353 2816 📛📛📛📛📛📛📛 📩 این مطلب را برای دوستانتان حتما با لینک ارسال کنید.بدون لینک نقل مطلب ممنوع و حرام است
سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسگری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسگری و با ذکر یا عفیف توضییحات تکمیلی درباره غذاری نذری به نیت پختن ادامه دارد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چقدر قشنگ انارو باز می‌کنه 😍👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اﺭﺩ ﺑﺮﻧﺞ 2ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ... ﺷﻜﺮ 2 ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ... ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﻳﻊ 1 دسى ﻟﻴﺘﺮ و 100 ﻛﺮﻩ. ﺩاﺭﭼﻴﻦ ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻱ ﺧﻮﺭﻱ . ﻫﻞ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻱ ﺧﻮﺭﻱ ﮔﻼﺏ ﻧﺼﻒ ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ .. ﮔﺮﺩﻭ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﻳﻚ دسى ليتر .... اﺭﺩ و ﺭﻭﻏﻦ ﺭا ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﺣﺮاﺭﺕ ﻣﻼﻳﻢ ﺑﻮ ﻣﻲ ﺩﻫﻴﻢ ﺗﺎ ﻛﻤﻲ ﺭﻧﮓ ﺑﮕﻴﺮﺩ ..ﺷﻜﺮ و ﻫﻞ و ﺩاﺭﭼﻴﻦ. ﮔﺮﺩﻭ و ﮔﻼﺏ ﺭا ﺑﺎ ﻣﻘﺪاﺭ 4ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ اﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻪ اﺭﺩ و ﺭﻭﻏﻦ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ و ﻫﻢ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﺗﺎ ﻣﻮاﺩ ﺣﺴﺎﺑﻲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻮﺩ ﺯﻋﻔﺮاﻥ ﻫﻢ ﺑﻪ اﻧﺪاﺯﻩ ﻛﺎﻓﻲ ﺑﻪ ﺷﺮﺑﺘﻲ ﻛﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻳﻢ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ اﮔﺮ اﺑﺶ ﻛﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻤﻲ اﺏ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❌هنوز بعضی ها با وجود مصرف آب یس گاهی با هم قهر میکنند و مسائلی بین شون بوجود میاد 🤔🤔🤔 ✅از امروز میخوایم یک کار معنوی جدید به کارامون اضافه کنیم :😊 🔴هرروز یک پارچ شربت آماده کن،سه مرتبه سوره مزمل بهش بخون، همسرت وقتی خسته میاد خونه از اون شربت🍹 براش بیار و پذیرایی☕️ کن با روی گشاده😍 ✅تا زمانی که شربت تو یخچالتون هست ازش استفاده کنید،تموم که شد مجدد اماده کنید و سوره مزمل رو بهش بخونید و فقط خودتو همسرت بخورید😊 ✅در کتاب📗 مفاتیح الحیات 📜 صفحه 190در مورد موافقت زن و شوهر گفته شده که:🔽 🔴اگر بین زن و شوهر کدورتی باشد، سه مرتبه سوره مزمل را به شربتی خوانید و بر آن بدمید و به زن و شوهر بخورانید به امر الهی بین انها مودت ایجاد میشود😍 ✅نکته ها ۱.ذکر شده که فقط زوجین بخورند .نه اینکه برای دیگران ضرر داشته باشه❌ آیات قرآن سراسر نور است و هیچ ضرری به کسی نمیرسونه . ۲.میتونید به جای شربت به آب یا چایی یا هر نوشیدنی دیگه ای بخونید ۳. میتونید به یک آب هم یس و هم مزمل بخونید و استفاده کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معمولا خانمهای خونه بعد از مهمانیها مقدار زیادی مرغ اضافه میارند که نمیدونن باید چکارش کنند این یک پیشنهاده درست کنید و لذت ببرید کتلت مرغ❣ موادلازم سينه مرغ بزرگ يكعدد كامل سيب زميني آبپز يكعدد متوسط تخم مرغ دوعدد پياز كوچك يكعدد فلفل دلمه نصف يكعدد كوچك نمك،فلفل،پودر سير و زردچوبه به ميزان لازم يا سير يك حبه درشت آرد سوخاري به ميزان لازم طرزتهيه سينه مرغ و با پياز و نمك و فلفل دلمه ای بپزيد.با غذاساز پودريش كنيد،سيب زميني و با پياز و سير با غذاساز خوب ميكس كنيد. سيب زمينيهارو به مرغا اضافه كنيد. ادويه ها و دو عدد تخم مرغ و بهش اضافه كنيد. تو دستتون اندازه نارنگي برداريد . بهش شكل بديد. با قلم مو بهش تخم مرغ بزنيد. سپس داخل آردسوخاري بزنيد و سرخ كنيد. ميتونيد داخلش پنير موتزارلا هم بذاريد هيچوقت شعله گاز و براي كتلت زياد نکنید و با شعله خيييلي كم سرخ كنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اسنک_خرما ❣  خرما بدون هسته                    1 و نیم پیمانه معادل  45عدد  پودرنارگیل    4/3 پیمانه و یا گردو خرد شده  کنجد   3/1 پیمانه  کره 1و نیم قاشق غ تا 2 غذاخوری  دارچین   1 چایخوری            هسته خرما ها را پس از جدا کردن در یک ظرف نچسب ، همراه با کره روی حرارت ملایم بگذارید . در ظرف را بگذارید تا در عین سرخ شدن در حدود نیم ساعت کاملا نرم و پخته شوند. گاهگاهی زیر و روکنید تا یکنواخت تفت داده شوند. دارچین را روی ان پاشیده با پشت قاشق یا هر وسیله دیگری ،  انها را کاملا خمیر و یکدست کنید.از روی حرارت برداشته، ‍ کنجد وگدو یا پودرنارگیل را اضافه کنید و حسابی هم زده تا کاملا ترکیب شوند و مثل حلوا از ظرف جدا شوند . در ظرف چرب شده پهن کنید و بعد از سرد شدن برش دهید.   میتوانید انها را خیلی ریزتر از حبه های قند بریده ودر یک ظرف در دار برای مدتهای طولانی نگه دارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دلمه برگ مو ❣ مواد لازم : برنج آبکش شده : 2 پیمانه (به آب برنج کمی نمک و کمی زرد چوبه هم اضافه کنید ) گوشت چرخ کرده : 100 گرم سبزی دلمه : (شامل گشنیز و جعفری و ترخون و ریحون تازه و به مقدار کم شوید خشک )اگر هر کدام از این سبزیجات تازه را نداشتید از خشکش استفاده کنید مقدار سبزی بستگی به سلیقه ی خودتون داره فقط زیاد نباید سبز بشه لپه نیم پز شده : نصف پیمانه در صورت تمایل باقلای سبز : کمی نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم برگ مو نازک و بزرگ مقداری مواد میانی : برگه ی خشک هلو خیس خورده و آلبالو خشکه خیس خورده و کشمش شسته و خیس خورده از هر کدام دوست دارید مقداری آماده کنید سرکه نصف لیوان و شیره انگور یا خرما نصف لیوان و رب انار هم نصف لیوان ابتدا برگ موها را دانه دانه شسته دمش را بگیرید و روی هم بچینید و داخل قابلمه ای قرار دهید و روی آن مقداری آب و نصف استکان سرکه بریزید برای اینکه برگها به هم نریزد قبل از اینکه داخل قابلمه آب بریزید روی برگها یک عدد در قابلمه یا یک جسم سنگین قرار دهید . سپس گوشت چرخ کرده و لپه ی پخته و زردچوبه و نمک و فلفل و سبزیجات معطر و در صورت تمایل باقلا و برنچ آبکش کرده را داخل قابلمه ی نسبتا بزرگ مخلوط کنید تا حالت چسبناکی پیدا کند سپس برگهای پخته را که قبلا کنار گذاشتیم و سرد شده دانه دانه با احتیاط باز کرده و از مواد داخلش می گذاریم مقدار مواد به اندازه یک گردوی درشت باشد و سپس وسط مواد را با انگشت گود کنید و از مواد میانی داخش قرار دهید و دوباره مواد را جمع کنید و برگ را همینطور که در عکس می بینید ببندید و کف ظرف را چند عدد برگ تازه بچینید و دلمه ها در دو تا سه ردیف وارونه کف ظرف بچینید و یک در قابلمه روی دلمه ها قرار دهید . شیره و رب انار و سرکه را با دو لیوان آب مخلوط کنید روی مواد بریزید و در قابلمه را ببندید و روی حرارت قرار دهید و وقتی به حالت جوش در آمد حرارت را کم کنید در آخر آب غذا باید تقریبا تمام شده باشد دلمه ها را دانه دانه داخل ظرف بچینید تا کمی خنک شود و خودش را بگیرد دلمه موقع خوردن اگر کمی ولرم باشد خوشمزه تر است تا اینکه خیلی داغ باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥛😋❤️🥛😋❤️ مواد لازم: آرد: ۱ پیمانه شیر: ۱ پیمانه شکر: ۱ پیمانه گلاب: ۱/۲ پیمانه کره و روغن مایع با هم: ۱/۲ پیمانه هل: ۱ قاشق چایخوری زعفران دمکرده: به مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه شربت، شیر و شکر را داخل قابلمه روی شعله قرار می دهیم و هم می زنیم تا شکر حل شود، شعله را خاموش کرده، گلاب، هل و زعفران دمکرده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. آرد الک شده را داخل تابه روی شعله کم قرار داده و تفت می دهیم، بعد از گرفته شدن بوی خامی و تغییر رنگ آرد، کره و روغن را اضافه می کنیم و آرد را داخل آن تفت می دهیم، شربت خنک شده را کم کم به آرد اضافه کرده و هم می زنیم و این کار را تا جمع شدن حلوا وسط تابه ادامه می دهیم. نوش جان 😄😍 نکات: برای تهیه حلوا، اگر از آرد نان استفاده کنید بهتر است. موقع تفت دادن آرد، این کار را با حوصله و شعله کم انجام دهید، حدودا ۳۰-۲۰ دقیقه طول می کشد. رنگ حلوای شما، بستگی به میزان تفت دادن آرد دارد. با توجه به سلیقه و ذائقه تا رسیدن به رنگ مورد نظرتون آرد را تفت دهید، فقط مواظب باشید که آرد نسوزد. برای تست رنگ حلوا مقدار کمی روغن به آرد اضافه کنید. موقع اضافه کردن شربت، ابتدا شعله را خاموش کنید و بعد اضافه کردن شربت و کمی هم زدن، شعله را روشن کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شربت_خیار_سکنجبین ❣ شكر يك كيلو نعناع تازه با ساقه شسته شده،چند ساقه سركه سفيد یک سوم لیوان آب ٣ليوان . اول شكر و آب رو باهم مخلوط كرده روي حرارت ملايم حدود٤٠دقيقه بجوشه تا قوام بياد...اواسط اين ٤٠ دقيقه بايد نعناعوبصورن دسته ای ببندید و بهش اضافه كنيد. بعد اخر كار سركه اضافه كنيد و ٢/٣ تا جوش كه زد خاموش كنيد. اجازه بديد كامل سرد بشه نعناع رو خارج کنید ،بعداز صافي رد كنيد و داخل شيشه بريزيد و موقع سرو مقدار لازم را با آب سرد مخلوط کنید و خیار رنده شده اضافه کنید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سیب زمینی ها رو بعد از پوست کندن با کمی آب و نمک و فلفل و زرد چوبه بذارید تا بپزه و ابش کشیده بشه و هیچ آبی نداشته باشه بعد خوب بکوبید تا نرم و یکدست بشه ، نیازی به تخم مرغ نداره (میتونید یک قاشق آرد گندم یا آرد نخود چی اضافه کنید من اضافه نکردم ) بعد مقداری از سیب زمینی و بردارید ‌کف دستتون باز کنید و داخلش هر چیزی که دوست دارید بذارید من ژامبون و ‌‌پنیر پیتزا ( موزارلا) گذاشتم گوشت چرخ کرده و سبزیجات و مرغ و .... هم میشه استفاده کرد ، بعد داخل تخم مرغ زده شده بندازید و حسابی بچرخونید تا کاملا اغشته به تخم مرغ بشه بعد داخل پودر سوخاری زنید و داخل تابه روغن بریزید نیازی نیست شناور باشه بعد تو روغن داغ دو طرف توپک و سرخ کنید و بعد روی دستمال بذارید تا روغنش و بگیره با سس کچاپ و جعفری تزیین کنید و نوش جان کنید. ✅سیب زمینی و تا داغ بکوبید که خوب له بشه و یکدست بشه ✅مواد میانی و زیاد نذارید وگرنه موقع سرخ شدن بیرون میریزه ✅حتما با حرارت کم سرخ کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم‌یه‌املت خوشمزه پیازروخردکرده داخل تخم‌ مرغ میریزیم‌ نمک‌وفلفل سیاه میزنیم مطابق فیلم‌روکفکیرداخل تابه که روغن‌داغ توش هست‌میریزیم اخرسرپیازهاراهم بهش اضافه میکنیم 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه با پسته❣❣ 1 لیوان پسته آسیاب شده ران مرغ 3 تیکه(میتونید از 1 عدد سینه مرغ ک تکه تکه کردین استفاده کنید ) کره 50 گرم اگر نبود مقداری روغن مایع پیاز 1 عدد بزرگ رب انار 3 ق غ خوری پر زعفران دم کرده 3 ق غ خوری شکر در صورت تمایل 1 ق غ خوری نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و داخل کره تفت میدیم بعد مرغ رو بهش اضافه کرده و حسابی تفت بدین نمک فلفل سیاه زرد چوبه بهش اضافه کنید بعد پسته آسیاب شده رو اضافه کرده خیلی کم تفت بدین و رب انار شکر و زعفران رو اضافه کرده و 2 لیوان آب میریزیم و اجازه میدهیم تا دو تا 3 ساعت بپزه و خوب جا بیافته و در نهایت در صورت تمایل نیم ساعت آخر چند عدد آلوی خورشتی بهش اضافه کنید😋😋 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‌فرنی با نشاسته❣ ‌‌ ‌مواد لازم نشاسته : ۱ پیمانه شکر : ۱.۵ پیمانه گلاب : نصف پیمانه شیر : ۴ پیمانه آب سرد : ۱ پیمانه خلال پسته یا بادام یا برگ گل محمدی : به مقدار لازم برای تزیین 👌طرز تهیه 👩‍🍳 برای تهیه فرنی با نشاسته ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل كنید. نشاسته حل‌شده را با دو پیمانه از شیر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط كنید و مرتب هم بزنید. سپس شكر و گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت رسید، باید به شکل ماست تازه زده شده باشد در اینصورت فرنی به غلظت مناسب رسیده و آماده است. فرنی که به این سبک تهیه می‌شود را هم به صورت سرد و هم داغ می‌توان میل کرد. امیدواریم این دسر ساده و خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن ان لذت ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍜پیاز را رنده کرده ، سپس سیب زمینی ها را رنده کرده ، مایع را مخلوط کرده و آنرا هم بزنید. 🥚2 عدد تخم مرغ و نمک اضافه کنید. مخلوط کردن. نان ها🍞 را برش بزنید. 🥪سیب زمینی ها را روی نان بگذارید و سیب زمینی ها را در قابلمه سرخ کنید. سیب زمینی ها را در بالای برش نان قرار دهید و برگردانید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شله زرد و کاچی کاچی آرد برنج نصف پ +نصف پ ارد گندم رو مخلوط و الک میکنیم و ۱۰۰الی ۱۲۰ گرم کره نرم شده بهش اضافه کرده و روی حرارت مدام هم میزنیم تا رنگش کمی نخودی بشه نصف ق چ زردچوبه و ۱ ق م زیره سابیده اضافه میکنیم بعد از روی حرارت برمیداریم و نصف پیمانه گلاب سرد یخچالی روش میپاشیم تا حرارتشو بگیره و مدام هم میزنیم و بعد ۲ لیوان شربت غلیظ نبات اضافه میکنیم (نیم کیلو نبات +۲۵۰ گرم آب +نوک قاشق چ جوهر لیمو روی خرارت بجوشه تا قوام بیاد )و هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد ۵ لیوان اب جوش و ۱ ق م پودر هل سابیده و نصف ق چ زعفرون سابیده اضافه میکنیم وروی حرارت هم میزنیم تا یک قل بزند در اخر اگر دوست داشتید مقداری مغز گردوی خورد شده و نصف پ پودر نارگیل اضافه کنید نوش جون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍥😍 📝مواد لازم: خامه ۳۰۰ گرم شکر ۱ق.غ قهوه دم کرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته شکلات سفید ۳۵۰ گرم طرز تهیه:👇👇 ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم طالبی یک عدد حدود ۱ کیلو شکر ۲۰۰ گرم بستنی ۲۰۰ گرم گلاب ۵ قاشق غذاخوری ابتدا طالبی را خیلی تمیز بشویید، زیرا پوست میوه‌ هایی مانند طالبی منبعی اصلی برای مسمومیت است و آن را از وسط نصف کنید تخم‌ هایش را جدا کنید. و با قاشق تمام گوشت طالبی را از پوستش جدا کنید و درون مخلوط‌کن بریزید شکر را هم اضافه کنید بعدازاینکه طالبی کاملاً له شدند و با شکر مخلوط شد آن را از مخلوط‌کن خارج کنید و درون یک ظرف مناسب ریخته و در فریزر قرار دهید هر ۱۵ دقیقه یک‌بار آن را از فریزر خارج کرده و کمی هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید حدود دو ساعت بعد طالبی‌ ها را از یخچال درآورید و بستنی و گلاب را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید و سپس دوباره در حدود ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج کرده و در ظرف‌ های مناسبی بریزید. یخ در بهشت طالبی آماده است. 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami