#کیک_کاکائویی_قابلمه_ای
تخم مرغ ۴ عدد.شکر ۱ لیوان فرانسوی.وانیل کمی.روغن ۱/۳ لیوان.شیر ۲/۳ لیوان.ارد ۱/۵ لیوان.بکینگ پودر ۱ق چ.پودر کاکائو ۲ ق غ
سفیده تخم مرغ بزنید تا سفید و پوک بشه
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را زده تا کرمی شود حدود ۳ تا ۴ دقیقه با همزن سپس شیر و روغن و در نهایت ارد الک شده و سفیده تخم مرغ کاکائو و بگین پودر طی ۳ مرحله اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. از قبل شعله پخش کن را داغ کرده قابلمه چرب کنید و مواد کیک را بریزید و روی شعله پخش کن گذاشته و دمکنی و درب قابلمه و بعد یک وزنه سنگین مثل هاون سپس حرارت را کم کنید مثل دمکردن برنج.حدود یک ساعت زمان می بره بعد این مدت با سیخ چوبی امتحان کنید اگر نچسبید پخته شده
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم
مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش . .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای مهربونم🙋
اینم کلیپ پوست کندن میوه توی مهمونی جوری که بشقابتون حتی بعداز خوردن میوه هم عین اولش تمیزبمونه.
ابتداسرپرتقال رابه صورت دایره جدا کنید.همین کار برای ته پرتقال تکرارکنید. سپس یک خط عمودی روی پوست قسمت وسط پرتقال ایجادکنید.درمرحله بعدباچاقو پوست قسمت بریده شده سر وته راحدودبه اندازه یک سانتی متراز پرتقال جدا کنیدبعدبادست پوست قسمت وسط پرتقال رابه آرامی جدا کرده وروی قسمت ته پرتقال قراربدیدو سعی کنیددوطرفشوبهم نزدیک کنیدتا شکافش پیدانباشه.سپس پوستهای سفید پرتقال راهم بکنیدوداخل پوست پرتقال بریزیدهم چنین هسته های پرتقال،پوست تخمه یاآجیل و ...هرچیز دیگه که باعث کثیف شدن بشقابتون میشه راداخل این پوست پرتقال بریزیددرواقع مثل یه سطل آشغال کوچیک کنارظرفتون میمونه😅درآخرهم سرپرتقال راروش بذارید
بهتره شکاف پرتقال طرف خودتون باشه تاازطرف مقابل مشخص نباشه
برای اینکه پوست پرتقال شکل بهتری توی بشقاب داشته باشه،بهتره ببینید پوست سروته پرتقال دقیقاازکدوم قسمت پوست وسط جداشده تادرهمون جهت قرارش بدیداینجوری دقیقاقالب هم میشه وازهم بازنمیشه همه.مراحلی که ازچاقواستفاده میکنیدجوری برش بزنیدکه پرتقال آسیب نبینه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#پرالین_بادام_زمینی
دوستان گلم پیشنهاد می کنم که حتما این کره بادام زمینی خوشمزه خونگی را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
مواد لازم:
بادام زميني خام پوست گرفته نيم كيلو
عسل ٣ ق س
نمك ١/٤ ق چ
روغن مايع ٢ تا ٣ ق س
وانيل در صورت تمايل ١/٨ ق چ
طرز تهيه:
بادام زميني ها را با حرارت ملايم تفت داده و كامل برشته بشه بعد روغن مايع را با آن اضافه كرده سپس از روي حرارت برداشته و نمك و عسل را به آن اضافه كرده و در ميكسر آن را خوب ميكس مي كنيم تا كاملا يكدست و روان بشه.مي تونيد در مايكروويو هم بادام زميني ها را تست كنيد فقط حواستان باشه كه هر ٢٠ ثانيه از مايكروويو در آورده و هم بزنيد تا نسوزه.اين كره بادام زميني كه بسيار لذيذ مي شه را مي تونيد خودتون درست كنيد و با نون تست براي صبحانه يا عصرانه استفاده كنيد يا در بعضي شيريني ها و كيك ها از آن استفاده كنيد.بدون مواد نگهدارنده و خيلي سالم و خوشمزه😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#تزیین_نون_پنیرسبزی🥗
پنیر خامه ای رو توی قیف ریختم و روی نون تست ماسوره زدم و با گل محمدی و نعناوریحون تازه و ساقه پیازچه و گوجه گیلاسی و ورقه خیار رول شده تزیین کردم
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#سس_شكلات👌
👈 براى سرو همراه با كيك و شيرينى هم استفاده میشود
٢ ليوان شير ، ٢ ق غ نشاسته ( نشاسته ذرت يا معمولى فرقى نميكنه) ، ٢ ق غ پودر كاكائو ، نصف ليوان شكر، همه رو باهم تركيب كنيد بذاريد رو حرارت ملايم و مرتب هم بزنيد تا غليظ شه، وقتى غليظ شد حرارت رو خاموش كنيد و حدود ١٠٠ گرم شكلات تخته اى خرد شده بريزيد تو سس و هم بزنيد تا با حرارت سس ، آب شه بعد از خنك شدن ميتونيد استفاده کنید.
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کباب_ترش
فیله مرغ:۶۰۰ گرم
پیاز نگینی شده:۲ عدد..رب انار:یک دوم پیمانه..گردو آسیاب شده:یک پیمانه..نمک و فلفل:به مقدار لازم..روغن زیتون:یک چهارم پیمانه..روغن سرخ کردنی: ۲ ق س
👈 از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم. یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم. نوش جان غذای شما آماده است. ♨️موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خوراك_لوبيا_با_تخم_مرغ
مواد لازم (براى ٤نفر)
روغن هسته انگور ١قاشق غذاخورى
لوبيا چيتى از قبل پخته شده ٤٠٠گرم (مى توانيد از كنسرو لوبيا هم استفاده كنيد)
پياز خرد شده ١عدد متوسط
سير خرد شده ٢حبه
گوجه فرنگى خرد شده ٤٠٠گرم (مى توانيد از رب گوجه هم استفاده كنيد)
گوجه گيلاسي ٢٠٠گرم
آب مرغ يا آب گوشت١/٤فنجان
روغن زيتون
ريحان تازه ١/٢فنجان
پنير موزارلا تكه تكه شده ١٨٠گرم
نمك، فلفل سياه و فلفل پاپريكا به مقدار لازم
سس بالزاميك به مقدار لازم
طرز تهيه
١. گرم كردن فر در دماى ١٨٠درجه سانتيگراد.
٢. سرخ كردن سير و پياز با روغن هسته انگور به مدت ٣دقيقه.
٣. اضافه كردن لوبياى پخته شده، آب مرغ، گوجه خرد شده، نمك، فلفل سياه و فلفل پاپريكا و بعد اجازه دهيد ١٥دقيقه با هم پخته شوند تا مخلوط غليظي بدست بيايد.
٤. اضافه كردن تخم مرغ ها، گوجه گيلاسي و پنير موزارلا به آن و سپس ١٠تا ١٥دقيقه داخل فر قرار دهيد.
٥. پس از آماده شدن كمي ريحان تازه و سس بالزاميك بر روي آن بريزيد سپس به همراه نان تست شده سرو كنيد
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
✅خانمها حتما پیشبند ببندید !
خانمها حتما موقع شستن ظروف و کار با آب پیشبند ببندید، چون وقتی شکمتون خیس یا نمدار میشه، باعث سرد شدن رحم و مستعد شدنش برای انواع کیست، عفونت، قارچ، نازایی و مشکلاتی از این دست میشه !
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
@tebshia20
#مینی_دونات_در_فر
مواد لازم
شکر: نصف فنجان
رنده پوست:1 عدد لیمو
آرد کیک الک شده :1 و یک چهارم فنجان
بکینگ پودر:1 و یک چهارم فنجان
نمک :سه چهارم ف چدوغ کره یا شیر:نصف فنجانتخم مرغ کمی زده شده:1 عددکره ذوب شده:1 و نیم ق غوانیل: نصف ق چ
طرز تهیه
ابتدا پوست یک عدد پرتقال را رنده کرده و در ظرفی بریزید سپس شکر را افزوده و با دست آن ها را مخلوط کنید.
در ادامه آرد را الک کرده و با نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید، سپس آن را به مواد قبلی افزوده و هم بزنید.
در ادامه تخم مرغ ، کره، وانیل و دوغ کره یا شیر را هم بریزید و همه مواد را بخوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
حالا قالب های مینی دونات را چرب کرده و خمیر را داخل قالب ها بریزید طوری که حدود نصف آن ها پر شود.
دونات ها را برای 4 الی 6 دقیقه در فری که با دمای 220 درجه گرم شده قرار دهید تا بپزند.
بعد از اینکه دونات ها خنک شدند آن ها را با روش های دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید.
برای تزیین میتوانید از پودر قند و یا شکلات آب شده استفاده نمایید که بستگی به سلیقه شما دارد
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
✍امام علی(ع):
غذا راباخوردن کمی نمک شروع کنید
اگرمردم خواص نمک را میدانستند
آن را بر دارو وپادزهر ترجیح میدادند
📚وسائلج19،ص520
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami