eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
أصل اين غذا با ماهيچه درست ميشه اما ميتونيد از مرغ يا گوشت قلقلي هم استفاده كنيدبهتره از پسته تازه استفاده كنيد اما اگه در دسترس نبود پسته ها را يك شب خيس كنيد و از همان ابتدا در آب برنج بريزيد. ميتونيد از خلال پسته هم استفاده كنيد.مرغتون و به هر صورتي كه دوست داريد بپزيد من ابتدا به مرغ نمك و فلفل وزردچوبه و پودر سير زدم در تابه سرخ كردم وقتي يكطرفش سرخ شد برگردوندم و پياز خرد شده رو اضافه كردم سپس رب و تفت دادم و نصف ليوان آبجوش ريختم وقتي پياز هم سرخ شد رب و زعفران دم كشيده رو اضافه كردم و درش وگذاشتم تا بپزه اگه أواخر پخت نياز به آب داشت آبجوش اضافه كنيد.پسته ها را هم پوست كنده و از پوست دوم جدا كنید تا دو لپه سبز رنگ پسته دیده شود.برنج را بصورت آبكش درست ميكنيم و يكدقيقه قبل از آبكش كردن شوید و پسته ها را اضافه ميكنيم وبعد آبكش ميكنيم و برنج را دم می کنیم روغن حيواني يا كره روي برنج بريزيد سپس پلو را در دیس می کشیم و گوشت یا مرغ را روی برنج می گذاریم 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
کشک بادمجون مجلسی مواد لازم: بادمجان . پیاز داغ . سیر داغ. کشک. گردو. نان تست. طرز تهیه: ابتدا بادمجان را سرخ کرده و میکوبیم به میزان دلخواه کشک اضافه کرده کمی تفت میدهیم, گردو خرد شده و سیر داغ را اضافه میکنیم. ظرفی را انتخاب کرده یک لایه نان تست و رویش مقداری کشک بادمجون ریخته,به ترتیب این کار را ادامه میدهیم در انتها دیواره و روی نان را با کشک میپوشانیم. من از پوست بادمجان و پیاز داغ و گردو برای تزیین استفاده کردم. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
✍جایگزین قند و شکر سفید 💠توت 💠خرما 💠کشمش های متنوع 💠مویز 💠انجیر 💠عسل 💠شیره خرما 💠شیره توت 💠شیره انگور ✅مصرف شکرسرخ همانند اجدادمان 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
سلام خدا قوت اینم خیارشوری که زحمت کشیده بودید کلیپش رو تو کانالتون گذاشته بودید😋 ترد و خوشمزه😉 ☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم 1 قاشق غذاخوری کره و روغن 2 عددسیب زمینی خوردشده نگینی 3 تخم مرغ نمک، فلفل، پونه، فلفل قرمز پنیرپیتزا طرزتهیه:سیب زمینی رادرماهیتابه همراه روغن وکره سرخ میکنیم .یک عدد فلفل سبز (دلخواه) اضافه و تخم مرغها راشکسته روی سیب زمینی پخته شده ونمک وفلفل زده و پنیر پیتزا اضافه کرده ودرب ظرف رابسته تاپنیر ذوب شده، اضافه کردن ادویه جات ودیگه اینکه صبحانه شماآماده شد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کیک زردآلو🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کباب ترش🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
⁨⚠️🐠 تا ۲ ساعت بعد از خوردن ماهی از خوردن این خوراکی‌ها خودداری کنید: ▫️آب ▫️شیر ▫️ماست ▫️دوغ ▫️میوه و سالاد 🔺 زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلج‌ها و حتی سکته مغزی و قلبی شود. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
روغن زیتون یک ق غ پیاز خرد شده یک پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم آب مرغ 8- 6 پیمانه سینه مرغ بدون استخوان یک عدد هویج خرد شده سه پیمانه ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید سوپ را به صورت داغ میل کنید. 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کباب ترش🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
🌹 زنی بود که مهمان دوست نداشت...!! روزی همسر او به نزد حضرت محمد(صل الله علیه و آله وسلم)میرود و بازگو میکند که همسر من مهمان دوست ندارد...!!! حضرت محمد به مرد میگوید: برو و به همسرت بگو من فردا مهمان شما هستم... فردای آنرور حضرت محمد مهمان آن زن و مرد میشود... هنگام رفتن از آن خانه زن میبیند که پشت عبای حضرت محمد(ص) پر از مار و عقرب است. زن فریاد میزند یا محمد(ص) عبای خود را بیرون بیاورید... حضرت محمد(ص)* می فرمایند "... اینها قضا و بلای خانه شما است که من می برم... پس مهمان حبیب خداست و از روزی اهل خانه کم نمیشود و قضا و بلای اهل خانه را با خود می برد.... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. ساقه ریواس پوست گرفته 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان 300 گرم پیاز بزرگ 3 عدد جعفری 100 گرم نعنا 100 گرم زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری سیر 1 حبه روغن به میزان لازم نمک به میزان لازم آبغوره 1/2 قاشق غذاخوری آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری خالواش و چوچاق سرخ شده دو قاشق (سبزی شمالی مخصوص مرغ ترشه اما من تو این خورشت میریزم و نکته اینجاس که قابل حذفه چون تو رسپی اصلی که مخصوص کرد های عزیزه نیست و این باب سلیقه شخصی منه) طرز تهیه خورش ریواس با مرغ پیاز ها را پوست گرفته و سرخ کنید، یک حبه سیر له کنید و روی پیاز تفت دهید تا طلایی شود. اگر تمایل به استفاده از پودر سیر دارید، به جای یک حبه سیر از 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید. سینه مرغ را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده، سپس مرغ را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. حالا نوبت اضافه کردن ادویه و زردچوبه و سبزی های تفت داده شده س و بعد هم سه لیوان اب ریخته و در قابلمه رو میذاریم و با حرارت متوسط صبر میکنیم تا به روغن بیفته و خورشتمون جا بیفته کامل حالا ریواس را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. ریواس تفت داده شده به مرغ اضافه کنید. بعد از حدود پنج تا ده دقیقه خورش پخته شده و آماده سرو است، در پایان نصف قاشق غذاخوری آبغوره، و نصف قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید. خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج نوش جان کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😁 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
: ﷽ 💢 شفا در روغن شحم گام 👇👇 🐄 بنزین قلب💗 است. 💐 ﺍﺯ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻳﻦ ﺳﺨﻦ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻛﻪ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: «ﻫﺮ ﻛﺲ ﻟﻘﻤﻪ ﺍﻯ ﺍﺯ ﭘﻴﻪْ ﺑﺨﻮﺭﺩ، ﺁﻥ ﻟﻘﻤﻪ ﻫﻢ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺧﻮﺩ، ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑﺪﻥ ﺑﺮﻭﻥ ﻣﻰ ﺭﺍﻧﺪ» ﭘﺮﺳﻴﺪﻧﺪ. ﺍﻳﺸﺎﻥ ﻓﺮﻣﻮﺩ: «ﻣﻘﺼﻮﺩ، ﺍﺳﺖ» 🐄روغن های حیوانی بویژه شحم گاو و روغن زرد گاوی حکم 💗 را دارند. 🐄این روغن برخلاف روغن دنبه بی بو بوده و میباشد ودر رگها رسوب هم نمیکند.😍 🐄« این روغن یکی از بهترین روغن های مفید برای انسان است و برای آب کردن و استفاده ی خوراکی از آن توصیه شده است »👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پست رو به درخواست خیلی از دوستان آماده کردم که نحوه دم کردن رو هم بصورت نوشتاری هم دیداری ببینید فیلم رو ببینید بعد کپشن رو بخونین به ازای هر فنجان چای یک قاشق غذاخوری از به خشک رو بریزید تو تابه و بو بدین در حدی بو بخوره که تغییر رنگ بده بعد بریزیم تو قوری و آب جوش بریزین و یک ربع اجازه بدین دم بکشه و با نبات سرو کنین من همیشه در حدی به رو تفت میدم که رنگش قهوه ای تیره بشه هر جی تیره تر بشه خوشرنگ تر میشه ولی چون همه میان زیر پست و میگن سوخته ناچارا این بار کم تفت دادم برا این کلیپ. ↩ میشه همه بِه خشکا رو یه جا بو داد و نگه داشت واسه روز مبادا ، اما هر سری همون مقدار رو که دم میکنین بو بدین در حد یک دقیقه عطر و خوشمزگی چای تون دو برابره. این روش منه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
روغن زیتون یک ق غ پیاز خرد شده یک پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم آب مرغ 8- 6 پیمانه سینه مرغ بدون استخوان یک عدد هویج خرد شده سه پیمانه ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید سوپ را به صورت داغ میل کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ شکر ،نمک ،خامه ،شکلات تخته ای سفید رنده شده 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
🔴 چرا بدنها ضعیف شده است؟ 🔶یکی از عواملی که باعث ضعف قوا میشود روغن های مایع و نباتی هستند که دارند که موجب اختلال در عملکرد اندامها بویژه کبد که نقش محوری در تنظیم سوخت و ساز بدن (متابولیسم) برعهده دارد، می شوند. بنابراین ما باید روغنی مصرف کنیم که طبیعت آن باشد. تا وقتیکه وارد بدن می شود با گرمای بدن (نرخ متابولیسم بدن) سازگار باشد و سریع به مصرف اندامها و سلولهای بدن برسد . درغیر اینصورت، در کبد و دیواره رگها و اطراف شکم و قلب رسوب کرده و زمینه انواع بیماریهای امروزی(فشار خون،کبد چرب، دیابت، سکته، سرطان...) را فراهم میکند. اساسا روغن خوراکی باید طبع گرم داشته باشد تا برای بدن قابل مصرف باشد وگرنه بصورت توده های چربی در جایجای بدن تجمع میکند و انواع اختلالات را ایجاد میکند. 🔴 چه روغنهایی با طبیعت بدن ما هستند؟ 🔸روغن شحم گاو 🔸روغن زرد ( که از کره سنتی گاو یا گوسفند تهیه می شود ). 🔸روغن ارده کنجد 🔸روغن زیتون 🔸روغن دنبه که همگی مزاجشان است. 👌یکی از ویژگیهای این روغنها بدن ما خصوصا است زیرا دیواره رگها را ارتجاعی میکنند و رسوبات داخل رگ را حل میکنند. ❌ روغن حیوانی و دنبه برای سالمندانی که تحرک کافی ندارند به مقدار کمتر مصرف شود ولی قطع نشود و بیشتر روغن زیتون و روغن ارده استفاده کنند. 🍐نعیم سلامت، ارائه دهنده محصولات مورد توصیه سبک زندگی اسلامی منبع*نعیم سلامت 🛒 راهنمایی خرید ☎️ ۰۹۱۹۶۴۶۰۴۴۳ ----------------------------
🍷 ناگت مرغ😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
🍜 😋 3 عدد پیاز بزرگ خرد شده 5-6 حبه سیر رنده شده 2-3 قاشق غذاخوری روغن کنجد 2-3 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد حدود 1 لیتر آب مرغ(میتونین نصف آب مرغ و نصف آب معمولی استفاده کنین) 100 میلی لیتر خامه یا شیر پنیر موزارلا حین سرو(اختیاری) 🔸پیاز و سیر رو در روغن کنجد تفت بدین،بعد کره رو اضافه کنین و حدود 10 دقیقه روی شعله ملایم تفت بدین، حالا آرد رو به پیاز کاراملیزه شده اضافه کنین و چند دقیقه تفت بدین و بعد آب مرغ رو اضافه کنین و بزارین بجوشه، بعد قبل از سرو کردن، خامه یا شیر یا هردو رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اگه شیر میزنین میتونین بزارین بجوشه ولی اگه خامه زدین بهتره از روی حرارت بردارین و خامه رو در یک ملاقه از سوپ خوب مخلوط کنین بعد به سوپ اضافه کنین و نجوشونین تا نبره. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami