eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
به غذا فوت نکند  این حکم شرع - که به غذای داغ، برای خنک کردن آن، فوت نکند - در عرف جامعه ما نیز کاملا جاافتاده است . فوت کردن به غذا، می تواند ضررهای فردی و اجتماعی داشته باشد، از جمله: - با فوت کردن، چیزی از غذا بر سفره یا غذای دیگران بریزد ; - بوی دهان در هوا پخش و به مشام دیگران برسد ; - گاه موجب انتقال بیماری می شود; در کتاب «اعجاز اسلام از نظر اخبار» آمده است: «... اگر دو لوله آزمایش، در هر کدام مقداری محلول باز و محلول فنولفتالئین ریخته شود، تولید رنگ ارغوانی خواهد کرد، در این صورت، اگر به یکی از آن دو لوله آزمایش، مقداری اسید کلریدریک اضافه کنیم، رنگ ارغوانی تبدیل به مایع سفید رنگی می شود و اگر به جای اسید کلریدریک، در دیگری به وسیله دهان بدمیم، نیز رنگ ارغوانی تبدیل به مایع سفید رنگ خواهد شد و نیز تحقیق و آزمایش ثابت کرده که هیچ ماده ای غیر از اسید کلریدریک نمی تواند رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ کند . با این مقدمه، نتیجه چنین می شود که هوای دهان که مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است، اگر به دو محلول باز و فنولفتالئین دمیده شود، تولید اسید کرده، رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ می کند و تحقیقات طبی هم ثابت کرده که اسید کلریدریک برای معده ضرر و زیان فوق العاده ای دارد . لذا می توان گفت که وصی ششم پیامبر اسلامی (صلی الله علیه و آله) از این جهت و جهات دیگری که هنوز برای بشر مخفی است، از دمیدن به چیزهای گرم، اعم از خوردنی و آشامیدنی به عنوان مکروه، جلوگیری و نهی نموده است 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
در هنگام غذا خوردن کمتر به صورت دیگران نگاه کند امام حسن ( علیه السلام) فرمود: «... (از جمله آداب سفره) و اما آن چهار [چیز است] که از باب رعایت ادب می باشد: خوردن از آن چه در جلوی توست، کوچک گرفتن لقمه، خوب جویدن غذا و کمتر نگاه کردن به صورت مردم است .» 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  🥝🥝🥝🥝🥝 @menoeslami
روغن زیتون یک ق غ پیاز خرد شده یک پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم آب مرغ 8- 6 پیمانه سینه مرغ بدون استخوان یک عدد هویج خرد شده سه پیمانه ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید سوپ را به صورت داغ میل کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍 مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر : گوشت چرخکرده ۱ کیلو گرم بادمجان ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد سیر ۵ حبه جعفری یا شوید ۳ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : در ابتدا به بادمجان ها کمی نمک میزنیم و نیم ساعت کنار می گذاریم . حالا گوشت را با نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر و سبزیجات ( شوید یا جعفری) مخلوط کرده . آب بادمجان ها را با دست گرفته و بادمجان ها را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگنی داشته باشیم و در آخر به شکل شامی فرم داده و در روغن سرخ می کنیم . نوش جان ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
✅افرادی که مزاج گرم دارند در تابستان از خوردن و نوشیدن خوراکی‌هایی با مزاج گرم پرهیز نمایند ✍ افرادی که مزاج گرم دارند در تابستان از خوردن و نوشیدن خوراکی‌هایی با مزاج گرم پرهیز نمایند . غذای مناسب آنها در این فصل، آب دوغ خیار است‌ مخصوصا در روزهایی که در بیرون فعالیت دارند. از مصرف هلیم و کباب در این فصل به شدت پرهیز کنند. مصرف گوشت قرمز نیز باید کمتر شود. مواد محرک و ادویه نیز بهتر است کمتر مصرف شود. 📚سایت دکتر روازاده 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
تخم مرغ 3 عدد آرد 2/5 لیوان شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان برگ اسفناج 300 گرم( معادل سه چهارم لیوان) پوره اسفناج پکینگ پودر 1ق.غ روغن نصف لیوان هل سائیده شده 1ق.غ اول همه ی مواد را از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسه. آرد و پکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. فر را از قبل گرم کنید. کف سینی یا قالب را چرب کنید . طرز تهیه: در قابلمه ای کمی آب را بجوشانید. برگ های اسفناج را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد. اسفناج را در صافی بریزید تا آب اضافی گرفته شود. در ظرف دیگری آب سرد به همراه چند تکه یخ قرار دهید و بلافاصله اسفناج را در آب سرد قرار دهید. بعد از این که اسفناج کاملا سرد شد، آن را به دستگاه غذاساز بزنید و تا یکدست شود. سپس اسفناج را با هل و روغن مخلوط کرده و با همزن هم میزنیم. شکر، تخم مرغ و را با یکدیگر مخلوط کرده هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند. سپس مخلوط اسفناج و روغن را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود. و سپس شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. آرد و پکینگ پودرالک کرده و در سه مرحله به مایع بالا اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک هم بزنید و سپس مایع کیک را توی قالبتون بریزید. در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه کیک را در فر قرار دهید در نیم ساعت اول اصلا در فرتونو باز نکنید تا پف کیک نخوابد. برای اطمینان از زمان دقیق پخت کیک با این روش امتحان کنید که هر گاه سیخ چوبی را در کیک فرو بردید و مایع به سیخ نچسبید کیک آماده است. بعد از پخت، لایه رویی کیک اسفناج همانند کوکو سبزی، قهوه ای رنگ است. کیک اسفناج آماده است. و به دلخواه تزیین کنید من از رویه ی گاناش استفاده کردم. گاناش صد گرم خامه صبحانه را روی حرارت گذاشتم وقتی شروع به حباب زدن کرد شکلات تخته ای سبز رنگ رنده شده را با نصف قاشق مرباخوری کره برای براق شدن گاناش اضافه کردم و هم زدم تا خوب حل و یکدست بشه. اگه شکلات تخته ای سبز رنگ نداشتید میتونید از شکلات تخته ای سفید استفاده کرده و کمی رنگ خوراکی سبز بزنید. اصلا مزه اسفناج نمیده و خیلی خوشمزست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کوکوی کاهو: (مناسب برای11+ ماهگی) 1: حدود 4 برگ سبزکاهو را خوب شسته و با آب نمک ضد عفونی کنید و سپس آنها را با 40 گرم جعفری کاملا خورد کنید و کنار بگذارید. میتوانید از جعفری خشک نیز استفاده کنید اما طبیعتا جعفری تازه بهترست. 2: یک عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته وسفیده آن را از زرده جدا کنید. در این غذا ما فقط به زرده تخم مرغ خام احتیاج داریم . 3: کاهو و جعفری خورد شده را به زرده تخم مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط نمایید. 4: یک قاشق مربا خوری آرد سفید یا آرد جوانه گندم به مواد بیافزایید و 10 دقیقه به مواد استراحت بدهید. 5: در تابه ای نچسب روغن ریخته و پس از داغ شدن کامل روغن مواد را در آن ریخته و درب آن را بگذارید و صبر کنید تا یکطرف آن خوب سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بهترست برای بچه ها از قالب استفاده کنید و یا مثل پیتزا آنها را مثلثی ببرید و بگذارید آن را هر طور که دوست دارند، به تنهایی یا با نان امتحان کنند، در کنارشان باشید و با ماست غذا را به آنها بدهید. حتما خوششان می آید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نخود_آب ☣️ 🔆✍️ یکی از اشکال تهیه غذا از نخود، غذایی است که به نخوداب معروف است. این غذا ضمن آن که مقوی بدن های ضعیف و تقویت کننده نیروی جنسی است، در تحلیل ریاح نیز اثر مفیدی دارد. 🔆✍️ نخوداب به عنوان منضج بلغم نیز مورد استفاده اطباء قرار می گیرد. البته برای این منظور باید حداقل چهار روز و حداکثر دوازده روز مصرف شود.اما کسانی که مزاج گرم و خشک دارند و در بدنشان صفرا زیاد تولید می شود باید این غذا را با سِکباج میل کنند.. این غذا برای بیماری های کلیه و مثانه هم مفید است. در صورت نیاز می توان نخوداب را با گوشت نیز تهیه کرد که در این صورت به آن «نخوداب مُلَحَّم» گفته می شود. 🔶 نخوداب ساده 🔶 🔸نخود: 600 گرم 🔸پیاز کوچک: یک عدد 🔸روغن بادام: یک قاشق غذاخوری 🔸نمک: کمی 🔸زیره سیاه: یک قاشق چای خوری قرنفل: 3 عدد 👈 مجموع مواد را در مقدار کافی آب بجوشانند تا نخودها پخته و مانند حلیم مُهَرّا و کاملاً لعاب دار شود. 🔶 نخوداب مُلَحَّم 🔶 🔸نخود: 600 گرم 🔸گوشت گوسفند جوان یا جوجه مرغ: به قدر دلخواه 🔸 برنج: 60 گرم 🔸زعفران ساییده شده: نیم مثقال 🔸دارچین قلم: 25 گرم 🔸نمک: به قدر کافی 👈 ابتدا نخود را با مقدار کافی آب و گوشت بپزند تا مهرا شود. سپس گوشت را از نخود جدا کنند و نخود را دوباره بپزند تا عصاره غلیظی به دست آید. آن را صاف کنند. دوباره گوشت را داخل کنند و با برنج بپزند تا گوشت مهرا و برنج له شود (مثل شیربرنج). در این وقت زعفران، دارچین و نمک را اضافه کنند و بگذارند چند جوش دیگر بخورد، سپس آن را میل کنند. ⭕️توضیح: ممکن است بعضی از بیماران با مصرف نخوداب به جای غذای روزانه، به اندازه کافی سیر نشوند یا تاب نیاورند. در این صورت می توانند نخوداب را با نان میل کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁦⬇️⁩🍆کباب بادمجان 🍆⁦⬇️⁩ ⁦✔️⁩موادلازم بادمجان اندازه بزرگ 4 عدد ، گوشت چرخ کرده نیم کیلو ، پیاز 1 عدد ، سیر 2 حبه ، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم . ⁦✔️⁩موادلازم برای سس . رب گوجه 1 ق غ ، ادویه جات و نمک به مقدار لازم ، روغن مایع 3 ق غ ، آب 1 پیمانه ✅طرزتهیه اول بادمجان هارو شسته ، بعدش هم بالا و هم پایین بادمجان رو ببرید ، و همه ی بادمجان رو به دوقسمت برش دهید تا همه ی با دمجان ها 8 عدد شوند و همون بادمجان هارو طبق عکس به قسم برش دهید ولی تا تهش برش نزنید که میخواهیم لابه لای آن گوشت بذاریم ، در ظرف مورد نظر گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر رنده شده و نمک و ادویه جات رو بریزید و با دست خوب مخلوط کنید مقداری از گوشت برداشته و لابه لای بادمجان های برش زده بذارید همه ی بادمجان های گوشتی رو در سینی فر یا ظرف مورد نظر گذاشته و در آخر روش سسی که درست کردیم رو روش بریزید و در فر با دمای 200 درجه تا زمانی که گوشتش خوب پخته شود بپزید. نوش جونتون 😋 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
مواد لازم : چندتا سیب زمینی پخته شده رو داخل میکسر چندین دور میکس کنین با نمک و فلفل لازم ، جوری میکس بسه که قشنگ پوره شه،بعد داخل قیف بریزین داخل قالب های کاغذی کاپ کیک که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین،ماسوره بزنین،طبق عکس و روشو پنیر پیتزا بریزین و کمی آب روی پنیر ها اسپری کنین که پنیرتون کشدار بشه بعد پخت بزارین داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۶،۷ دقیقه ای گریل بشه در حدی که فقط پنیرها پخته بشن. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌ نکته❌ پنیر پیتزا بعلت پخته شدن پنیر میشه گفت قابل هضم برای معده نیست ،و غذای سنگین و کابوس سازی هست😂 پس با در نظر گرفتن همچین ماده سنگینی برای معده به این نوع غذاها نگاه کنید😅 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
✨﷽✨ ✅آيا ميزان خوردن و خوابيدن در حالت معنوی تاثير دارد ؟! ✍پاسخ: بله حتما تاثیر دارد.یکی از مواردی که در اسلام توصیه شده پرهیز از پرخوری و بیش از حد خوابیدن است. به این احادیث توجه بفرمایید: پرخوری باعث می شود انسان کمتر نماز بخواند: در روایتی از رسول خدا (ص) می خوانیم که حضرت عیسی (ع) به قوم بنی اسرائیل فرمود: «پرخورى نکنید، همانا هرکس پرخورى کند، پرخواب مى شود، و هر کس پرخواب شود، نمازش را کم مى کند، و هر که نمازش را کم کند، از غافلین نوشته مى شود» سبب کسالت و بی حوصلگی در عبادت می شود: از حضرت رسول اکرم (ص) نقل است: «از پرخورى حذر کنید، همانا فاسد کننده بدن، و بیمارى به ارث می گذارد، و موجب کسالت در عبادت است». 💥پرخوری نورانیت دل را از بین می برد: حضرت رسول خدا (ص) در وصیتی به حضرت امام علی (ع) ، یکی از مواردی که نورانیت را ازبین می برد، پرخوری می داند. 📚»بحار الأنوار ، ج ۵۹ ، ص۵۶۲ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
ابتدا ۱۵۰ گرم لپه رو از شب قبل خیس کردم ، ۴۰۰ گرم گوشت گوساله رو با دوتا پیاز گذاشتم که بپزه وقتی نیم پز شد لپه رو با یک دونه سیب زمینی بزرگ به گوشت اضافه کردم و گذاشتم خوب با هم بپزن و آبش کشیده بشه و در انتها نمک رو بهش اضافه میکنیم یعنی بعد از پخت کامل گوشت. بعد از خنک شدن مواد رو با چرخ گوشت چرخ میکنیم و زردچوبه و فلفل و یک دونه تخم مرغ به مواد اضافه و مواد رو باهم مخلوط و سرخ میکنیم 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام کوکوی کدو واقعا خوشمزه و لطیف بود بنظرم از کوکوی سیب زمینی خیلی خوشمزه تره😋
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴 خوردن آب و مایعات به همراه غذا ممنوع ✍نوشیدن آب و مایعات به همراه غذا، کبد چرب می آورد و معده را ضعیف می گرداند. 💢 امام رضا علیه السلام: هرکس می خواهد معده اش، او را آزار ندهد، بر روی غذا آب نخورد تا هنگامی که غذاخوردن را به پایان ببرد. هرکس چنین کند، بدنش به رطوبت گراید، معده اش ضعیف می شود و رگ هایش نیروی غذا را به خود نمی گیرند؛ زیرا اگر پشت سر هم روی غذا آب ریخته شود، آن غذا در معده، نارس و بدگوارش می گردد. 📚 طب الرضا علیه السلام، ص ۳۵ ✅ خوردن مایعات به همراه غذا، شیرابه غذا را از بین برده، غذا در معده می گندد و خلط صالح تولید نشده، سبب انواع امراض در بدن انسان می شود. 💥پس چه زمانی آب بخوریم؟ نیم ساعت قبل غذا تا یک و نیم ساعت بعد غذا. در این فاصله زمانی مایعات نخورید. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عوض کردن جای زده و سفیده تخم مرغ بدونه اینجا اونو بشکنیم 😉😉😉😉 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌟🌺🌟🌺🌟🌺 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
… رسپی # فالوده مواد لازم : رشته فالوده : 1 بسته شکر : 2 لیوان آب : 4 لیوان هل : 4 عدد گلاب : نصف استکان طرز تهیه : ابتدا 2 لیوان شکر رو با 4 لیوان آب روی حرارت بزارید تا به جوش بیاد و سپس گلاب و هل رو بهش اضافه میکنیم تا شربت مون درست بشه نمیخواد غلیظ بشه و حالا از روی حرارت برداشته و وقتی سرد شد هل ها رو خارج کرده و شربت رو داخل فریزر قرار بدید به مدت 12 ساعت تا یخ بزنه و بعد آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بزارید و وقتی به جوش اومد رشته فالوده رو نصف کنید و داخل آب جوش بریزید و به مدت 7 دقیقه بجوشه سپس با آب سرد آبکشی کنید و وقتی شربت مون کامل یخ زد از فریزر خارج کرده و یک قاشق از شربت و یک قاشق رشته فالوده تون رو با هم مخلوط میکنید و لایه لایه به همین ترتیب و دوباره فریزر قرار بدید تا بسته بشه و سپس آبلیمو و شربت آلبالو و یا بلو کاراسائو رو بهش اضافه کنید. 👆✨👆✨👆✨👆 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یه عکس لاکچری 😊 پول داری یعنی این شوخی نیست تخم مرغ هستا😁😋 روز جمعه متعلق به هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذاهای امروزتونو نذر مادر حضرت مهدی عج کنید 😍فوق العاده خوشمزه میشه 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 چرا استاد حسین خیراندیش تا حد امکان با غذا درمان می کند؟ درمان همه بیماریها با یک آیه قرآنی! 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
أصل اين غذا با ماهيچه درست ميشه اما ميتونيد از مرغ يا گوشت قلقلي هم استفاده كنيدبهتره از پسته تازه استفاده كنيد اما اگه در دسترس نبود پسته ها را يك شب خيس كنيد و از همان ابتدا در آب برنج بريزيد. ميتونيد از خلال پسته هم استفاده كنيد.مرغتون و به هر صورتي كه دوست داريد بپزيد من ابتدا به مرغ نمك و فلفل وزردچوبه و پودر سير زدم در تابه سرخ كردم وقتي يكطرفش سرخ شد برگردوندم و پياز خرد شده رو اضافه كردم سپس رب و تفت دادم و نصف ليوان آبجوش ريختم وقتي پياز هم سرخ شد رب و زعفران دم كشيده رو اضافه كردم و درش وگذاشتم تا بپزه اگه أواخر پخت نياز به آب داشت آبجوش اضافه كنيد.پسته ها را هم پوست كنده و از پوست دوم جدا كنید تا دو لپه سبز رنگ پسته دیده شود.برنج را بصورت آبكش درست ميكنيم و يكدقيقه قبل از آبكش كردن شوید و پسته ها را اضافه ميكنيم وبعد آبكش ميكنيم و برنج را دم می کنیم روغن حيواني يا كره روي برنج بريزيد سپس پلو را در دیس می کشیم و گوشت یا مرغ را روی برنج می گذاریم 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅نمک بخوریم یا نخوریم ...؟ ✍سفره‌های بی‌برکت: سفره‌هایی که نمک ندارند، برکت و فراوانی ندارد و برای بدن بهتر است که غذا با نمک شروع شود.   📚 کافی، ج ۶، ص ۳۲۶ آغاز و پایان غذا با نمک دریا: رسول خدا صلوات الله علیه و آله می‌فرمایند: ای علی! با نمک غذای خود را شروع کن و با نمک آن را ختم کن که هر کس غذای خود را با نمک شروع کند و با نمک به پایان برساند از هفتاد و‌ دو نوع درد عاقبت یابد که از جمله‌ آن‌ها خوره و دیوانگی و پیسی است. 📚 کافی، ج ۶، ص ۳۲۵   نمک از بهترین خورش‌ها: امام رضا علیه السلام از اصحابش پرسید: کدام خورشت بهتر است؟ یکی گفت گوشت، دیگری گفت روغن، دیگری گفت روغن زیتون. حضرت فرمودند: نه بلکه نمک است، به گردش بیرون رفتیم، غلام فراموش کرد نمک بیاورد، از هیچ خوردنی بهره نبردیم تا برگشتیم. 📚 مکارم الاخلاق، ص ۱۸۹ ◀️ سفره‌ های پر صلوات: پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله می‌فرمایند: همانا خدا و فرشته‌های او بر سفره‌ای که نمک و سرکه در آن باشد، رحمت می‌فرستند. 📚 المحاسن، ج ۲، ص ۴۸۷ 👈🏻 نمک دریا را به سفره هایمان برگردانیم. 👉🏻 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
خورشت الو اسفناج طرز تهیه: ابتدا ۲عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده و سرخ کنید‌ و سپس ۱ق م زردچوبه بریزیدو تکه های گوشت را داخل پیاز تفت دهید. کمی فلفل هم زده و آب رااضافه کنیدو بذارید رو شعله متوسط تا گوشت بپزد.سپس ۲کیلو اسفناج شسته و خرد شده وتفت داده شده رابه خورشت اضافه کنید.اگر دوست داشتید میتوانید آلوی خیس هم داخل خورشت بریزید و بذارید تا جا بیفتد.نمک هم زمانیکه گوشت پخت اضافه کنید.برای چاشنی میتونید از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  🥝🥝🥝🥝🥝 @menoeslami